Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ziggler, HoF, Cesaro, Cara, Punk i inne (10.5.2013)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: World Heavyweight Champion - Dolph Ziggler doznał wstrząśnienia mózgu podczas wtorkowego nagrania Smackdown. Dolph miał kłopoty z pamięcią i nie wiadomo jeszcze czy będzie mógł wystąpić na Extreme Rules PPV.

:arrow: Pierwszym wprowadzonym do WWE Hall of Fame 2014 ma być świętej pamięci Paul Bearer.

:arrow: Antonio Cesaro zebrał bardzo dobre recenzje na walkę z Kofim Kingstonem z niedawnego WWE Main Event. Antonio postrzegany jest jako przyszła gwiazda, lecz jak na razie nie ma na niego pomysłu. Push ma nastąpić na Money in the Bank PPV, kiedy to Cesaro ma zdobyć walizkę.

:arrow: Ostatnie RAW osiągnęło mizerny rating 2.90, co jest spadkiem aż o 0.17 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Nowymi zawodnikami WWE ze sceny niezależnej zostali Smith James (podopieczny Tazza) oraz Matt Bennett.

:arrow: Powrót Sin Cary planowany jest na najbliższe Monday Night RAW.

:arrow: Skoro mowa o powrotach, WWE zastanawia się nad ściągnięciem CM Punka na Payback PPV, które odbędzie się w Chicago - rodzinnym mieście byłego WWE Championa.

:arrow: Na RAW Fandango wystąpił ze starą tancerką. Otóż Summer Rae występuje jedynie w jej zastępstwie, gdyż pierwotna tancerka Fandango jest studentką i musi pogodzić występy z ex-Curtisem z nauką.

:arrow: To już oficjalne - do karty Extreme Rules PPV doszedł Strap Match pomiędzy Sheamusem i Markiem Henrym.

:arrow: Pozostając przy Sheamusie, federacja nie przejmuje się brakiem reakcji na jego osobę i w najbliższym czasie nie jest przewidziany jego turn.

:arrow: Od pewnego czasu WWE prowadzi storyline z tajemniczym wielbicielem Kaitlyn. Otóż mają się nim okazać Bella Twins, które po Extreme Rules PPV mają zaatakować pas WWE Diva's Championship.

:arrow: Garett Bischoff zbiera pochwały na backstage'u TNA, ponieważ ponoć podniósł swoje umiejętności.

:arrow: TNA od niedawna płaci zawodnikom "podwójną dniówkę", czyli dwukrotne wynagrodzenie, jeśli jednego dnia odbywa się Impact na żywo, a po nim taping następnego.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Kotleten

1

• Dagmii

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

* Szkoda że Dolpha Ziggler spotkało takie nie szczęście! świetny zawodnik, ma to co jest potrzebne każdemu Main Eventorowi, może bogiem za mikrofonem nie jest, jednak walkę umie wykręcić znakomicie, jednak z tego co wiem to prawdopodobnie wystąpi na gali Extreme Rules, jednak chyba się szykuje nam zmiana posiadacza tego pasa, coś mi tu świta że będzie to Jack Swagger, chociaż miał kłopoty z policją to i tak go push***ją, może dostał ostatnią szanse od władz WWE i teraz się do tego stosuje, chętnie jeszcze raz bym widział Jacka z pasem WHC.

* To dobrze że Paul Bearer, zostanie wprowadzony do Hall of Fame, chyba musimy się spodziewać The Undertaker jako Badass'a, jeżeli ma wprowadzić Paula na samym Hall of Fame, to za pewnie zdejmą z niego gmmick Deadmana, jeżeli to Taker nie wprowadzi Paula do Hall of Fame to za pewnie będzie to drugi syn zmarłego czyli Kane, uważam że WWE pokazało szacunek że nawet mangerowi, który dawał cało kształtu Erze Attitude należy się miejsce w Hall of Fame, oczywiście nie zdziwie się jeżeli Kane lub The Undertaker się wzruszą podczas tej ceremonii Paul Bearer RIP.

* Antonio Cesaro, przy walizce nie jestem jego big fanem, jednak obecnie Kofi Kingston jest podobnie prowadzony tez do walizki, Kofiemu się bardziej należy ta walizka niż Antonio Cesaro, Kingston już kilka lat siedzi w tym biznesie i mógł by w końcu sięgnąć po pas WHC czy WWE Championship, jeszcze będzie tak że to Rybacka zdobędzie walizkę RAW i wykorzysta ją na Cena lub Punku, będę bardzo zaskoczny jeżeli dostanie szanse o walizkę :) życzę mu tego z całego serca.

* CM Punk na Paybacku, ciekawe jaką rolę miał by odegrać na tej gali? może face turn, mam głupie wrażenie że pas przejmie Ryback i będzie feud z Punkiem, mogę się mylić faktycznie to plotki, nie ma co, co brać tego na poważnie, CM Punk może wróci na SummerSlam 2013 albo jeszcze później, jeżeli został wycofany z live eventów, faktycznie to rating powoli idą w dół, a CM Punk to as w rękawie Vince McMahon, uważam że wróci trochę później.

* Nowi zawodnicy z scen nie zależnych, oczywiście bardziej czekam na Del Sol a także na Sami Callihana, niż na Bennetta jakoś mnie, nie kręci ten zawodnik, wolę ciekawszy zawodników takich jak Del Sol, El Generico, czy Sami Callihan który ma talent w ringu, obejrzałem parę dni temu jego parę walk i jest mile zaskoczony że taki zawodnik, jak on może wywinąć taką czaderską walkę, ze samym Sabu jaki Morrisonem, dobry materiał do Main Eventu, jednak musi jeszcze długo poczekać ma dopiero 25 lat, jeszcze przed nim długa droga.

Dzięki za dobrą paczkę newsów.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Szkoda Zigglera ;/ Walka na pewno się odbędzie, ale mam wątpliwości czy obroni pas. Myślałam, że wprowadzą Paul'a do HoF już w tym roku, w każdym razie to była tylko kwestia czasu. Chętnie zobaczyłabym Antonio z walizką, jak najbardziej zasłużył na push. Fajnie, że Sin Cara wraca, ale wątpię czy będzie się z nim działo coś ciekawego. Gdyby Punk wrócił na Payback w Chicago dostał by pewnie olbrzymią owację, ale wątpię, że zobaczymy go tak wcześnie. Summer Rae według mnie nie nadawała się na tancerkę ;p Strap Match to zawsze jakieś urozmaicenie, jednak feud Sheamusa i Marka jakoś wgl mnie nie zainteresował. Myślałam, że to raczej AJ jest tym wielbicielem, ale to by przynajmniej wyjaśniało czemu Bella Twins chowały się ostatnio za kutyną podczas rozmowy Kaitlyn z Naomi i Cameron.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Bardzo dobrze że Baerer zostanie w HOF, moim zdaniem kandydatem nr 2 jest Tony Chimel który ostatnio zszedł na zdecydowanie dalszy plan.

Piękny był ten powrót Sin Cary... szkoda, bo nie przewijałem RAW a go tam nie zauważyłem...Bardzo bardzo słaby rating RAW, naprawdę tak niski nie był w tym roku chyba jeszcze...

Sheamus mam nadzieje że polegnie w starciu z Henrym chociaż coś mi się tak ciężko wydaje... ale kibicuje tu Markowi, wiele lat w ringu, bardzo jest niedoceniany..

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...