Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Kwietnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

W kwietniu w przeciwieństwie do marca nie będzie problemu z brakiem kandydatow i wybieraniem ich na siłe. A wręcz odwrotnie, mamy ich bardzo dużo więc kandydatów może być więcej niż zwykle ale to się okaże jak już zaczne pisać jak mi to wyjdzie. Mieliśmy WM, mieliśmy duzo spektakularnych sukcesów, zwrotów akcji, zaskoczeń no i ogólnie kwiecień w moim odczuciu był bardzo ciekawym miesiącem aczkolwiek nie koniecznie ze względu na samą WM. No ale to przejdźmy do nominacji i zapraszam do głosowania bo wybór wydaje mi się w tym miesiącu dośc trudny i nie jednoznaczny:

Nominowani są:

The Undertaker- Wygrał na WM, obronił streak, zrobił walke która zastała wybrana najlepsza walką gali. Czyli generalnie standard i nie wiem czy bym go umieścił w tym rankingu na tej podstawie. Jednak umieszczam go za to co stało się później. Taker nie zniknął jak co roku tak po prostu, walka na WM, pożegnanie, zobaczymy się za rok. Nie Taker o dziwo został z nami i to aktywnie uczestnicząć w galach. Pierwszy raz od 3 lat wystapił w walce na tygodniówce. I to dwa razy z czego raz w walce 1vs1. Pokazał że jest w formie, że nie musi po jednej świetnej i wymagającej walce dochodzić do siebie miesiącami. Co prawda raczej teraz już jednak ta przerwe sobie zrobił ale pokazując 'Jestem w formie, moge walczyć ale nie będe ryzykował że nie będe w stanie pokazać Wam czegos wielkiego za jakiś czas.' I mi się to podoba bo jak pisałem wole super podbudowaną walke z Shield na SS niż teraz taką troche na siłe by tylko pokazac Taker'a bez większego znaczenia.

Dolph Ziggler- Po miesiącach oczekiwań i spekulacji stało się, Dolph Ziggler wykorzystał walizke i został mistrzem wagi ciężkiej. Jest to duży sukces, coś co wywołału radość na naszych twarzach ale niestety nic więcej tutaj dopisać nie można. Na WM przegrał, po wykorzystaniu walizki też juz nic nie osiągnął, jakies nic nie znaczące zwycięstwa na tygodniówkach przy pomocy armii ludzi a i porażki mimo tej armii również się zdarzały. Liczę że po ER, po zakończeniu programu z ADR i Swagger'em rozpocznie coś porządnego.

The Shield- W sumie od swojego debiutu w każdym miesiącu osiągają sukcesy ale takiego miesiąca jak kwiecień jeszcze nie mieli. Zaczęli zwycięskim debiutem na WM i podkreśle to ponownie, czystym zwycięstwem nad kolejnym teamem dominatorów. Spekulowano nad postawą Big Show'a, nad turnem Ortona ale nic takiego nie było potrzebne, Tarcze sami sobie poradzili. I to nie koniec, po paru atakach na tygodniówkach dostali walke z samym Taker'em w teamie z Hell No i znów czyste zwycięstwo, na SD Ambrose zmierzył się z Deadman'em sam na sam co samo w sobie jest ogromnym wyróznieniem i poraażka nic w tej kwestii nie zmienia. Natomiast po walce wyeliminowali Taker'a na kolejne miesiące. No i jakby jeszcze było mało miesiąc zakończyli kolejnym czystym zwycięstwem o tyle cenniejszym że przypiety został mistrz WWE, John Cena. Oby tak dalej.

Fandango- Obojętnie co o tym myślę musze być obiektywny. Więc Fandango się tu znaleśc musi. Zadebiutował w wielki sposób. Pierwszą walkę (jako Fandango) stoczył na WM, z samym Chris'em Jericho i co najważniejsze wygrał ją. Ale i to nie wszystko, pomijam fakt że Fandango jest jak narazie niepokonany, WWE o tym nie mówi i mam nadzieje że nie pójdą w tą strone i zostanie on po prostu przypięty jakoś niedługo bez wielkiego halo wokół tego. Bardziej chodzi o całe to zamieszanie jakie się rozpętało wokół jego osoby. Nie do końca to rozumiem, nie popieram ale jest to pewnego rodzaju fenomen, może nie na długo ale napewno w kwietniu zadziało się 'coś' dziwnego z Fandango czego dawno nie widzieliśmy więc no na tym liście się znaleść musi.

John Cena- Troche się wachałem czy jeszcze go tu wpychać czy zakończyć na wyżej wymienionej czwórce no ale obiektywnie jego zwycięstwo było większe niż np Fandango więc nie umieszczanie go tu byłoby troche niesprawiedliwe. Wygrał ME na WrestleManii, zrehabilitował się, odegrał, pokazał że może wygrać z Rock'iem, zdobył po raz jedenasty pas WWE, rozpoczął program z Ryback'iem niestety wrócił do starej roli po prostu mega babyface'a po krótkim okresie balansowania gdzieś pomiędzy.

AJ Styles- No przedstawiciel TNA które no niestety bardzo blado w tym miesiącu wypada w porównaniu z WWE. Wachałem się między Bulliem a AJ'em ale ostatecznie postawiłem na tego druiego bo w sumie jego postać jest teraz bardzo ciekawa, zagadkowa i sporo sie wokół niej dzieje. Bulli też radzi sobie bardzo dobrze jako mistrz, stoczył dobry ladder match ale w moim odczuciu fakt że feuduje z Hogan'em nie daje mu się wykazac. AJ natomiast stał się postacia o którą wszyscy walczą. Asy chcą go u siebie, Hogan go potrzebuje, BI chcą reaktywacji Fartune. No ogólnie wrócił i wszyscy ga chcą po swojej stronie a on się prawie nie odzywa i ma wszystko gdzieś. Mi się to podoba, interesuje mnie do czego to doprowadzi, AJ jest odmieniony, ciekawszy, w ringu tak samo dobry, dostał nowy finisher więc w moim odczuciu bardziej go tu widze niż Bulliego.

Głosowanie trwa do 10 kwietnia.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• Yao

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zdecydowanie Ziggler.Wreszcie zrealizował walizkę.Oprócz tego był ciekawą postacią oraz robił dobre walki.Tak więc myślę że tutaj niema nikogo kto mógłby go przebić :)

#SmartFanZone

Ziggler to zbyt oczywiste. Mnie się ostatnio w TNA strasznie podoba postawa Stylesa, cała ta otoczka, która w ogól niego się dzieję. Oddam swój głos na AJ. : ) Mimo, że wszyscy znacie mój stosunek do TNA, to przynajmniej tam coś się dzieję, a jak słucham spiczów Tarczy... W ogóle podpisuję się pod tym co powiedział Brem na temat Stylesa. ; )

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Miałem dylemat między Adolphem a Takerem, jednak to Andrzej zasługuje na głos, bo powrócił w końcu na tygodniówki, i kręci niezłe walki, a Zigllah często przegrywa i nie podoba mi się w ringu p. Makarą. Głos na Takera

Brem: Chyba zapomniałeś kliknąć w ankiecie bo Taker ma jak miał zero głosów ;P

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

A mój głos leci na The Shield. Debiut na WM, czysto wygrany, story z Taker'em, czyste przypięcie Ceny, zaczeli walczyć w ME'ach no i ogólnie kwiecień moim zdaniem kręcił się w okoł Shield. Ziggler owszem, wykorzystał walizke ale poza tym nie wiele zrobił w tym miesiącu i jako mistrz nie pokazuje sie najlepiej jak narazie nie mogąc wygrać czysto z Kofim no a program o WHC toczy się bardziej między Swagger'em i Del Rio. Tak więc mój głoś zdecydowanie na The Shield.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dużo się działo w kwietniu. Mój głos leci na... THE SHIELD.

Promowani są fantastycznie, oby nie dostali story z 3MB. Naprawdę nieźle się spisują w dodatku pokonali co by nie było The Undertakera - to raz. Dwa - przypięli czysto Cene. Co prawda miał kontuzje ale przypięcie go to zawsze jest sukcesem. Mój głos leci na nich :t_up:

The Shield. Gromią, dominują i pokazują się z jak najlepszej strony. Na chwilę obecną to oni są wg mnie tymi, którzy powinni wreszcie powalczyć o porządne pasy w tej federacji. Na razie na horyzoncie nie widzę dla nich zagrożenia, chyba, że oni sami. Wygrywają na najważniejszych galach, pokonują najlepszych. Czego więcej chcieć? Oby dostali porządny scenariusz, bo to co się teraz dzieje, powoli zaczyna być nudne.

Dolph Ziggler - Nie widzę innych typów do tego miana. Człowiek, który wreszcie osiągnął to, na co zasługiwał od ładnych paru miesięcy. Jeżeli Heel otrzymuje taką reakcję od publiki, to nie moze to być przypadek. Naprawdę porządna postać, umiejętnie prowadzona.

Shield - Miesiąc rozpoczęli od wygranej na WM'ce nad trojką największych terminatorów jakich oferowało WWE, następnie pokonali Team'y Taker'a i Ceny - osiągnęli to w czysty sposób. Dominują, pokazują się z najlepszej strony i widać, że mają wreszcie chrapkę na jakieś tytuły. Póki co nie widać dla nich zagrożenia ... Ziggler co prawda zdobył długo oczekiwany WH Championship, ale co z tego? Kompletnie o nim zapomniano, musi wygrywać pojedynki przy pomocy armii, a i to nie zawsze się udaję, po za tym kompletnie nie widać, go w feudzie o mistrzostwo ... Tak, więc głos na ''Tarczę''.

deathnotep.png

angle_02.gif

Wrestlerem kwietnia zostaje:

1. The Shield- 9 głosów (39%)

2. Dolph Ziggler- 6 głosów (26%)

3. AJ Styles- 4 głosy (17%)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...