Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Undertaker - czas na odpoczynek, czy walczyć ile się da?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

384569_486673068093460_1855785310_n.jpg

The Undertaker - dla WWE wrestler w tej chwili specjalny. Wszyscy wiedzieli że po pokonaniu HHH wróci na kolejną walke podczas WM 29. W międzyczasie z Kane'm obił jobberkę podczas RAW nr 1000. Deadman rzeczywiście powrócił, swoją walkę oczywiście wygrał, jednak nie odszedł. Za chwile widzieliśmy go w pojedynku ze swoim bratem Kane'm oraz Danielem Bryanem przeciw Shield. Promowana stajnia wygrała tą walkę. Potem zobaczyliśmy Deadmana także na Smackdown. Pokonał on Deana Ambrosa, jednak na koniec otrzymał potężny triple powerbomb na stół komentatorski. I tutaj pytanie - Czy zobaczymy Takera na kolejnym RAW czy jednak WWE stwierdzi że ten atak był wystarczającym powodem by Takera nie zobaczyć aż do kolejnej Drogi Do Wrestlemanii. I tutaj pytanie dla was. Czy waszym zdaniem Deadman który nadal jest w świetnej kondycji fizycznej powinien nadal walczyć, pokazywać się na tygodniówkach oraz podczas PPV. Jeśli pojawi się na RAW wydaje mi się że zawalczy z Tarczą również podczas ER. Ale jeśli nie to będzie oznaczało że Takera prawdopodobnie nie zobaczymy aż do RTW. WWE po WM wysłało komunikat że Taker raczej na ER walczyć nie będzie bo chociaż jest w świetnej kondycji to WWE chce by tak pozostało. Moim zdaniem Undertakera zobaczymy jednak w ringu, i będzie walczył dość regularnie aż do Summerslam, po którym dostanie wolne gdyż wiadomo że zdrowie nie jest atutem Grabarza a i wiek sprawia że łatwo może się rozpaść czego WWE raczej ryzykować nie będzie chciało. A waszym zdaniem, jak potoczą się teraz losy Zmarłego? Powinien nadal pokazywać się, walczyć czy jednak odpocząć aż do WM, a może odejść i wrócić w okolicach listopada , grudnia np na gale TLC? Teraz ja sobie poczytam ; ).

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

4

• chlebek91pl

4

• Brem

4

• Arab

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Według mnie Phenom jeśli zostanie to na Raw razem z Kanem obije Shield w jego stylu i na raw Kane sam albo Hell No będą walczyć z dwoma z Shield Kane będzie dostawał baty i nagle gasną światła na całej arenie, a gdy światło powrócito cała trójka Shield będzie leżała na rozwalonym stole komentatorskim. Potem okaże się że to Taker i Shield go wyzwie na 3 on 1 handicap elimination match na ER. Druga opcja to na Raw tak samo jak wcześniej Kane i Bryan albo sam Kane walczą dostają baty i tu z narożników (jeśli 2 na 2 to Bryan leży za ringiem a Shield obija Kane'a w ringu) wybucha ogien i spod ringu Taker wychodzi (oczywiście przez matę) i wymierza Shield Double Chokeslam na ringu i to samo Kane i Phenom nadbiegającemu trzeciemu członkowi Shield i rzucają im wyzwanie na Extreme Rules 2 on 3 handicap match (bez Bryana bo on doznaje kontuzji przez wcześniejszy atak Shield na stół komentatorski).

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

Potem okaże się że to Taker i Shield go wyzwie na 3 on 1 handicap elimination match na ER.
rzucają im wyzwanie na Extreme Rules 2 on 3 handicap match (bez Bryana bo on doznaje kontuzji przez wcześniejszy atak Shield na stół komentatorski).

Nie nie nie, Shield nie jest ekipą z która można walczyc w jakichkolwiek handicupach. Wygrywają z topowymi gwiazdami czysto walcząc jak równy z równym więc żaden 3vs1 czy nawet 3vs2 handicup nie ma prawa miec miejsca. Pomijając fakt ze byłoby to totalnie bez sensu bo skoro przegrali 3vs3 to z jakiej racji mieliby wygrać 2vs3. A powtórka walki z raw tez by wielkiego sensu nie miała więc moim zdaniem jednak nie zobaczymy Taker'a na ER. Skoro jest w dobrej formie nie widze powodu żeby go nie wykorzystać w ciągu roku ale pewnie będa woleli go oszczędzić na coś większego jak np SummerSlam. I jak dla mnie to wcale nie głupia opcja. Taker po ataku z ostatniego SD sie już nie pokaże. Przez te pare miesięcy Shiield jeszcze bardziej wzrosną w siłę chociaż nie wiem kogo jeszcze mieliby pokonać bo pokonali juz wszystkich ale powiedźmy że zaczną dysorganizować federacje. Po MitB wraca Taker, wyzywa ich na pojedynek i kompletuje sobie drużyne. I nie, żadne Hell No. Pokonali już wszystkich więc to by musiała byc drużyna z innej bajki. ME SummerSlam: The Shield vs. Undertaker, Triple H & Shawn Michaels. Co Wy na to? ;D Triple H dołącza chcąc zrobić porządek w swojej federacji no i tylko Michaels'em tak rzuciłem troche może bez sensu ale jakby wrócił na taką jedną walke to czy ktoś miałby coś przeciwko? Zwłaszcza że to Taker zakończył jego kareire a teraz sam by go poprosił o jeszcze jedną walkę. No jak nie HBK to nie wiem w sumie kogo by tam moznabyło wsadzić, pewnie jakiś Cena czy nawet ostatecznie Kane by przeszli ale kurcze jakby to był HBK to jak dla mnie streak Shield mógłby zostać godnie zakończony i to by był nawet odpowiedni sposób by to zrobić. Bo jak taka drużyna by nie dała rady to już nikt nigdy by nie dał rady przez co nie byłoby co z nimi i ich niepokonaniem zrobić. Yhh no tak troche popłynąłem ale jak dla mnie opcja mega super ;P

No a jak nie chcieli ryzykować i angażowac Taker'a w nic większego i jednak miałby wrócić dopiero na WM to też byłaby spoko opcja. Rozpisaem się juz o tym w dyskusji SD ale w sumie tu też moge. Nie wiadomo oczywiście co do tego czasu stałoby się z Shield ale nawet jakby już nie byli razem. Zakładamy że sa trzema osobnymi zawodnikami. Można by to zrobić na pare naprawde fajnych sposobów. Tajemnicze ataki których ofiarami stają się najpierw Roman, potem Seth no i zostaje Ambrose który sie nie daje. To doprowadza do walki na WM. I mówicie co chcecie ale jakby doszło do takiego starcia to w moich oczach streak nie byłby tak zagrożony od lat. Jak już wielokrotnie pisałem, jak ktoś miałby przerwać streak to nie żaden Cena, Orton, Punk, Rock czy HHH, w ich karierach w praktyce nic by to nie zmieniło poza kolejnym powodem do chwalenia się i zapisania sobie w biografii. Jeżeli streak miałby zostac przerwany to tylko przez kogoś nowego, na początku swojej kareiry dla którego byłby to największy push w historii i zapewnienie sobie statusu legendy juz na poczatku kariery w WWE. I moim zdaniem Ambrose się nadaje. Tak wiem też gdybanie wielkie ale też jak dla mnie opcja super.

Tak czy siak, czy miałby wracac na SS czy dopiero na WM, wole poczekać i zobaczyć świetny program niż teraz na ER oglądac walke robiona na siłe by tylko umieścić Taker'a w karcie o pietruszke albo o bezwartościowe pasy TT. Zwłaszcza jakby Shield miałoby to wtopić teraz, to by juz w ogóle sensu nie miało. Lepiej poczekać i zrobić z tego coś wielkiego bo potencjał jest.

Zgadzam się całkowicie z Bremem. Shield niszczy każdego po kolei, obecnie pokonali wszystkie topowe gwiazdy w federacji, największych terminatorów, więc mieliby przegrywać w Handicapie? To nie miałoby żadnego sensu, nawet jeśli jedną z tych osób byłby właśnie Undertaker. Wystarczy zobaczyć co było na SD! Umarlak został ''kontuzjowany'' i robi sobie kilku-miesięczną przerwę by wrócić w pełni zdrów i wyzwać Shield do walki. Oczywiście musiałby najpierw skompletować sobie drużynę, bo w pojedynkę nawet w pełni sił nie ma żadnych szans ... Jednak nie byłaby to obecnie żadna gwiazda WWE, która jest na pełnym etacie, bo wszyscy zostali już pokonani. Lesnar raczej odpada, Rock ... W sumie jego jeszcze oszczędzono, ale wątpię czy chciałby sobie zawracać głowę takimi walkami, po za tym jedynie by zawadzał ... Zostają DX! Przypuśćmy, że Shawn powraca jako gość na jednym z RAW po czym dołącza do ofiar ''Tarczy''. Mimo, że mówił, że nie chciałby już stoczyć żadnej walki to, jednak wraca po odwet. Do panów dołącza Hunter, który za wszelką cenę chce bronić federacji i obronić honor kumpla i tych wszystkich legend, które zostały zniszczone. Mamy wielki Match na jakimś ważnym PPV, najlepiej jednym z czwórki, po czym streak Shield zostaje zakończony. Wiadomo, że nie można ciągnąć tego w nieskończoność, a takie szychy po prostu są tego godni - jako jedyni w tym biznesie. Dlatego myślę, że Taker nie zawalczy nie wcześniej niż na SS PPV. Co prawda pokazał, że jest w formie, ale lepiej widzieć go w pełni sił by można zrobić półgodzinną walkę niż starcie bez żadnego uzasadnienia i potrzeb. Lepiej poczekać aż Shield całkowicie przejmą federację czego dopełnieniem będą pasy Tag Team i jakiś tytuł singlowy ...

Inna opcja ... Shield są w rozsypce, po czym Taker powraca i mści się na każdym z nich po kolei. Przypuśćmy RR PPV - Reigns - EC PPC - Rollins - WM - Ambrose - Dwójka została już pokonana, a gdy Taker szykuje się na WM'ke do zakończenia tej dominacji przyjaciele odwracają się od Dean'a i zostawiają go samemu sobie na pożarcie. Jednak streak od lat nie byłby tak zagrożony! Byłyby większe emocje niż podczas walk z HBK czy HHH! To ktoś nowy, stosunkowo świeży w rosterze bez większych sukcesów ma największe szanse na przerwanie serii. Dla weteranów to tylko dopiska do CV czy nalepka: ''To ja pokonałem Taker'a i zakończyłem legendarną serię''. Młodemu już dałoby to status legendy, a na pewno wielkiej gwiazdy i kogoś kto wiele osiągnie, a patrząc na Shield i perspektywy jakie każdy z członków ma to właśnie Dean ma największe szanse na zrobienie kariery single. A nie byłoby większej szansy na rozpoczęcie od pokonania kogoś takiego ...

deathnotep.png

angle_02.gif

Powiedzmy sobie szczerze to całe zdarzenie było po to by wypromować The Shield które obecnie jest nie do pokonania w federacji, wszystko wskazuje na to że ta sytuacja pozwoli odpocząć Undertakerowi jakiś czas od walki z Punkiem na WM 29. Trzeba jednak zastanowić się co po powrocie, i kiedy ten powrót ? W końcu Undertaker na Raw udowodnił że jest jeszcze wstanie występować na tygodniówkach, może nie tak często ale raz na jakiś czas owszem. Załóżmy że Undertaker powróci na SummerSlam albo Survivor Series wtedy na pewno będzie pragnął zemsty na The Shield za to co mu zrobili no i jak to Deadmen zacznie rozwalać tą stajnie po kolei, zniszczy na początek Rollinsa i Reigns`a a na sam koniec zostanie mu Dean Ambrose no i co wtedy walka na WM 30 ? W to jednak wątpię, ale na pewno ten zawodnik będzie miał szansę się wypromować z takim zawodnikiem jak Taker. Zostaje WM i co wtedy ? Kto jest w ogóle obecnie zawalczyć z Undertakerem ? No właśnie, Shawn i Triple H dostali już swoje szanse, Rock ? To raczej nie możliwe, chodź wszystko jest możliwe. Ja bym wstawiał na Brocka Lesnara który obecnie wydaje się najprawdopodobniejszym rywalem Takera na WM 30 ! No i tutaj co dalej ? Streak znów obroniony czy może Brock dokonuje cudu i przerywa streak umarlaka ? Wiele pytań może wyjść z tego ale najpierw trzeba poczekać kiedy powróci i co wtedy. Dzięki za dyskusje. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Bremu twoja koncepcja walki DX & Taker vs The Shield jest nie głupia. Byłaby całkiem realna gdyby nie pewne detale:

1.Najpewniej ostatnią walką w kariereze HHH będzie pojedynek z HBK'iem

2.HBK zakończył karierę ale sądzę że Taker raczej by mu-jakby to teraz nie zabrzmiało "pozwolił" na ostatnią walkę

Więc cały misterny plan idzie w strefę pięknych marzeń(sam bym obejrzał tą walkę z rozkoszą!) ale jest jeszcze opcja na inne legendy(obecne/przeszłe/przyszłe) WWE. Sądzę że najlepszym wsparciem dla Takera są: Jericho,Punk,Foley,Diesel,Austin,Rock,Cena,Ryback,Big Show,Orton,Marella,Bryan,HHH,Lesnar oraz Kane. Jego drużyna to będą dwie osoby z wymienionej ciut wyżej gromadki i on sam oczywiście. Shield pomimo tego że jest to stajnia heelowska to wygrała WSZYSTKIE walki UCZCIWIE co nie zdarza się często,za to panom należy się ogromny + pomimo tego że uznałem że nie powinni wygrać na ER oraz WM ale wyszło im to na dobre. Taker teraz odpocznie sobie,zregeneruje siły i najmądrzejszym PPV na jego finalną walkę z kimś z The Shield jest SSlam/SSurv chociaż SSlam byłoby znacznie ciekawszą opcją. Serii Takera nikt nie przerwie,sam sądzę że dobije do 25-0 i na tym zakończy działalność,mam nadzieję(nieco odbiegnę od tematu) że na jego liście będą Rey Misterio oraz Jericho gdyż walki wyszłyby świetnie

PS-kto zauważył że Santino nie jest legendą a został tam wpisany tylko po to by sprawdzić waszą czujność? :P

1.Najpewniej ostatnią walką w kariereze HHH będzie pojedynek z HBK'iem

A kto powiedział że miałaby to byc postatnia walka w karierze Triple H'a?

Sądzę że najlepszym wsparciem dla Takera są: Jericho,Punk,Foley,Diesel,Austin,Rock,Cena,Ryback,Big Show,Orton,Marella,Bryan,HHH,Lesnar oraz Kane.

Jericho, Cena, Ryback, Show, Orton, Bryan, Kane- Shield już ich pokonało, niektórych parokrotnie zreszta jakby na chwile obecna ktoś miał powstrzymać Shield to musza to być ogromne nazwisko a nie Bryan, Kane, Show czy nawet Orton. Lesnar- jest heelem i nigdy nie będzie facem i nie jest tez typem kolesia który dla większego dobra połączy siły z wrogami. Rock- jak napisał Deep raczej nie chciałoby mu się wracac na taką walkę pozatym jak dla mnie po prostu na to nie zasługuje, nie róbmy juz z nigo tekiego turbo herosa bo jest zwykła ciotką. Punk- raczej się z The Shield lubią no a poza tym mimo wszystko też nie uważam żeby po tych wszystkich zwycięstwach Shield był wystarczająco 'duży'. Foley, Diesel- wolne żarty... Jakby poświęcili streak shield jakimś ledwo ruszającym się w ringu emerytom byłoby to żenujące, może Jim Duggon w ogóle? No i Austin, tak jest to nazwisko wystarczająco 'duże' ale jeżeli on wróci na jeszcze jedna walke to będzie to walka ogromna a nie jakaś teamowa. Pozatym to ma być team Taker'a więc nikt nie pasowałby tak jak Triplak i Micheals. No i jak sam zauważyłeś zakończenie kariery HBK'a łatwo dałoby się obejść.

Serii Takera nikt nie przerwie,sam sądzę że dobije do 25-0 i na tym zakończy działalność,mam nadzieję(nieco odbiegnę od tematu) że na jego liście będą Rey Misterio oraz Jericho gdyż walki wyszłyby świetnie

Szczerze to jakos tego nie widze. Nie wiem nawet czy Taker powinien ciągnąć tak długo pomijając fakt czy da rade. No i... kurcze tegoroczna walka z Punkiem to już nie było to samo co ostatnie lata, walki z DX zakończyły pewien etap i teraz mimo że walka z Punkiem była ringowo świetna to nie było ani w feudzie ani w samej walce tych samych emocji, tego klimatu. Była to walka zrobiona bo jakaś musiała być zrobiona, nie było to realne zagrożenie dla streaku, przynajmniej ja nie czułem nawet ułemek sekundy że jest jakakolwiek szansa na zerwanie streaku. I to samo byłoby z każdym innym czy to Jericho czy Mysterio jak piszesz czy inny Ryback, Sheamus czy kurcze nawet Cena.

Ja bym wstawiał na Brocka Lesnara który obecnie wydaje się najprawdopodobniejszym rywalem Takera na WM 30 ! No i tutaj co dalej ? Streak znów obroniony czy może Brock dokonuje cudu i przerywa streak umarlaka ?

Tak w przypadku Lesnar'a emocje byłyby większe ale jest on w takiej samej sytuacji jak inni wymienieni. Nic to w jego karierze nie zmieni, nic. A poświęcenie streaku po nic byłoby grzechem wręcz. Dlatego dalej upieram się że tylko ktoś nowy ma szanse zakończyć streak i walka z Ambrosem na WM 30 byłaby o stokroć bardziej emocjonująca niż z Lesnaer czy Ceną nie wspominając już o nikim innym.

Problem polega na tym Bremu że te nazwiska/ring name które podałem to są największe z obecnie walczących/okazyjnie. Oczywiście Backlund,RW Animal,Duggan ze względu na wiek nie wchodzą w grę. Ale ok,powiedzmy że Taker dobiera sobie Duggan'a oraz Backlund'a. Bob nie pociągnie ponad 2min w ringu a Jim to góra 4min więc takie coś nie ma prawa bytu. Są jeszcze młode wilki jak na WWE typu Cody,Drew ale na chwilę obecną przy ich pozycji w federacji to mogą Shieldom co najwyżej buty nosić i ręczniki. Poza tym zobacz na moc nazwiska/name'u zupełnie inna siła jest przy The Undertaker,Sheamus,Orton vs The Shield a jeszcze inna przy The Undertaker,CM Punk,Diesel vs The Shield. Wiadomo który zestaw ma większą siłę przebicia(ten nr2) Ja jednak nie jestem zwolennikiem teamu Taker&DX ze względu na stypulację ostatniej walki Taker vs HBK chociaż naprawdę fenomenalnie byłoby zobaczyć HBK'a w akcji raz jeszcze. Pominęliśmy jednak jednego zawodnika który całkiem możliwe że wróci albo i nie a mianowicie Batistę. Gdyby team wyglądał Taker-HHH-Batista vs The Shield to podejrzewam że są 3 gigantyczne nazwiska które mogą pokonać naszą słynną Tarczę. Jeśli dojdzie do tego starcia z zawodnikami których faworyzujesz do niego tj DX tj HHH-HBK to z pewnością przełknę to drobne rozczarowanie które będzie trwać tyle co pstryknięcie palcami bo walkę obejrzymy co najmniej bardzo dobrą a sam chętnie bym ją obejrzał.Taka końcówka gdy team Takera/WWE wykonuje równocześnie swoje finishery Tarczy albo na odwrót...mmmm...byłoby to ciekawym wyjściem wg mnie

Z tego co słyszałem to atak The Shield na The Undertaker ma się związać z tym że zniknie z WWE TV przynajmniej do SummerSlam. Odejście The Underakera jest wielką szansą dla Dean Ambrose, dlatego że to on powiedział podczas tego ataku "nigdy mnie nie pokonasz", może akurat dadzą szanse młodemu i stoczy walkę z The Undertakerem na SummerSlam, za pewnie Undertaker jak wróci to będzie chciał się rozprawić z The Shield lub ze samym Ambrosem, dobra promocja dla młodego utalentowanego zawodnika. Muszę przyznać że The Undertaker jest w bardzo dobrej formie fizycznej, co mnie bardzo cieszy, już są spekulacje że WrestleManiia XXX będzie ostatnią WrestleManią The Undertaker jest to prawie pewne że jego przeciwnikiem będzie John Cena, szczerze nie mam nic przeciwko żeby ta dwójka stanęła w oko w oko na WrestleManii XXX, czekam na powrót The Undertaker przynajmniej do SummerSlam.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Cała ta styuacja z Takerem wygląda na to że Taker prawdopobnie na następnej WrestleManii stoczy ostatni pojedynek w swojej karierze.Jednak bez sensu byłoby robienie ostatniej walki w jego karierze z tygodniowym programem z dupy.To musi być coś większego i podejrzewam że sam Taker poprosił o to by mógł dalej walczyć po WrestleManii bo wątpie by Vince sam z siebie tak ryzykował.Taker w tym roku będzie pewnie najważniejszą osobą i wcale się nie z dziwie jak będzie miał walkę na SummerSlam tak jak mówi Brem.Nie wiem jakby miało to wyglądać,jaki skład i w ogóle jednak na pewno feud Taker-Shield nie zostanie bez zakończenia.Swoją drogą The Shield dzięki temu się wypromuje a jak wiemy ostatnimi czasy federacja nie miała na nich pomysłu naszczęście wpadli na ten program z Takerem co jest wielkim plusem. Co do walki na WMce to nie będzie napewno walczył już ani z Hunterem ani HBKem. Po sporym sukcesie z Punkiem federacja raczej znowu da mu jakąś topową gwiazdę bądź kogoś z kogo chcą zrobić gwiazdę federacji.Dean Ambrose wydaje się być odpowiednią postacią.Bez wątpienia ma sanse na bycie równie dobrym heelem jak CM Punk jednak narazie trochę go ogranicza ta stajnia jednak po ewentualnej walce na SummerSlam z Takerem widzę to tak że The Shield się rozpada ale mimo wszystko Dean Ambrose będzie starał się za wszelką cenę pokonać Takera. Prawdopodobne że taką szanse właśnie dostanie na WrestleManii XXX gdzie moim zdaniem Taker zakończy swój streak i zarazem karierę.

#SmartFanZone

Cała ta styuacja z Takerem wygląda na to że Taker prawdopobnie na następnej WrestleManii stoczy ostatni pojedynek w swojej karierze.Jednak bez sensu byłoby robienie ostatniej walki w jego karierze z tygodniowym programem z dupy.To musi być coś większego i podejrzewam że sam Taker poprosił o to by mógł dalej walczyć po WrestleManii bo wątpie by Vince sam z siebie tak ryzykował.Taker w tym roku będzie pewnie najważniejszą osobą i wcale się nie z dziwie jak będzie miał walkę na SummerSlam tak jak mówi Brem.Nie wiem jakby miało to wyglądać,jaki skład i w ogóle jednak na pewno feud Taker-Shield nie zostanie bez zakończenia.Swoją drogą The Shield dzięki temu się wypromuje a jak wiemy ostatnimi czasy federacja nie miała na nich pomysłu naszczęście wpadli na ten program z Takerem co jest wielkim plusem. Co do walki na WMce to nie będzie napewno walczył już ani z Hunterem ani HBKem. Po sporym sukcesie z Punkiem federacja raczej znowu da mu jakąś topową gwiazdę bądź kogoś z kogo chcą zrobić gwiazdę federacji.Dean Ambrose wydaje się być odpowiednią postacią.Bez wątpienia ma sanse na bycie równie dobrym heelem jak CM Punk jednak narazie trochę go ogranicza ta stajnia jednak po ewentualnej walce na SummerSlam z Takerem widzę to tak że The Shield się rozpada ale mimo wszystko Dean Ambrose będzie starał się za wszelką cenę pokonać Takera. Prawdopodobne że taką szanse właśnie dostanie na WrestleManii XXX gdzie moim zdaniem Taker zakończy swój streak i zarazem karierę.

Ja to widzę tak że The Undertaker, wraca na przykład przed SummerSlam na jakiejś tygodniówce bo to nie mal pewne że to ostatni rok The Undertakera w WWE, jeżeli mają mu zamiar ściągnąć gmmick na gale Hall of Fame, żeby to on wprowadził Paula do Hall of Fame to oznacza tylko jedno, The Undertaker zakańcza karierę na samej WrestleManii a jego przeciwnikiem będzie John Cena, w końcu to mega gwiazda WWE, która ani razu nie stoczyła walki z Takerem tak na poważnie, dodam jeszcze jeżeli to John ma zakończyć karierę Marka to niemal pewne że fani, go wygwizdają na samej WrestleMani, straci blask w oczach fanów, być może to droga do Heel Turn tego zawodnika, jednak ja na to nie liczę, tyle razy John miał przechodzić Heel Turn i co przeszedł? raczej nie, fani już mu dali tak do wiwatu a on nadal jest face'em. The Shield, marzy mi się walka The Undertakera z Ambrosem na SummerSlam na Smackdown wykręcili nie złą walkę, dobra promocja dla Ambrose jak wcześniej wspomniałem, jednak jego kariera wygląda tak jak karierę CM Punka na początku, że walczy z najważniejszymi, tak jak CM Punk owego czasu w ECW z takim gwiazdami jak RVD, Sabu czy inni zawodnicy, tą samą stroną jest prowadzony Dean Ambrose. Dean Ambrose vs The Undertaker WrestleMania XXX walka o karierę i przerwanie streaku? przez Deana Ambrose za bardzo tego nie widzę, chociaż bardzo bym chciał, jednak uważam że do takiej walki nie dojdzie, najwyżej sam The Undertaker wybierze sobie przeciwnika i będzie nim Dean Ambrose to może będzie to realne, na razie za bardzo tego nie widzę nie wiem czemu, jednak mogę się rozczarować i na serio dostaniemy walkę The Undertaker vs Dean Ambrose ale nie wierzę w to żeby WWE było takiej hojne do dawania takiego dużego pushu i takiej wielki walki.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Ja to widzę tak że The Undertaker, wraca na przykład przed SummerSlam na jakiejś tygodniówce bo to nie mal pewne że to ostatni rok The Undertakera w WWE, jeżeli mają mu zamiar ściągnąć gmmick na gale Hall of Fame, żeby to on wprowadził Paula do Hall of Fame to oznacza tylko jedno, The Undertaker zakańcza karierę na samej WrestleManii a jego przeciwnikiem będzie John Cena

Cena dwa lata z rzędu razem z Rockiem zrobili dwie marne walki wieczoru.Jeżeli Cena dostałby walkę z Takerem to pewnie też by była walką wieczoru. Myślę że fani by nie byli zbytnio zadowoleni z takiej decyzji gdyż pewne jest gdyż Cena nie jest w stanie przerwać streaku.Po prostu on już i tak jest ikoną tej federacji i wygrana nie jest mu do niczego potrzebna.Znając charakter Johna on też by zbytnio nie chciał przerywać tej serii. Tak więc stawiałbym raczej na jakąś mega legendę bądź świeżarka jak Ambrose.Obecne supergwiazdy jak Orton,Sheamus,Cena nie wchodzą kompletnie w grę.

#SmartFanZone

Ambrose na WM?Really?Proszę,nie... Dean może zawalczyć ze Zmarłym na SSlam lub SSurv i nawet wygrać ale w moim przekonaniu Ambrose vs Undertaker na WM'ce to nie dość że brzmi jak na WWE średnio to walka byłaby co prawda dobra ale nie tak dobra jak z jedną ikoną z którą Taker MUSI zawalczyć. Świetną walkę Taker na WM XXX dałby przeciwko nikomu innemu jak Chrisowi Jericho. Jest odpowiedni "kaliber" gwiazdy,pewność że nic nie pójdzie źle no więc czego chcieć więcej? Poza tym jak 2+2=4 tak samo pewne jest że Taker wykręci lepszą walkę z Jericho niż z Ceną. Jasio w ringu dla mnie od pierwszej walki jak go zobaczyłem był średni i taki dla mnie nadal jest,dostał JEDEN nowy ruch do setu czyli hurricanranę którą wykonał RAZ. Przykro mi ale lepszą opcją niż Cena dla mnie jest Jericho.

Jednak zauważ że jeżeli Taker miałby program z Deanem od Wrestlemanii potem SummerSlam i inne galę to o wiele lepiej będzie się oglądało walkę z ciekawym i co najważniejszym długim storylinem niż taką jak mieliśmy z Punkiem robioną na szybko.Okej masz racje Y2J jest dobrym rywalem dla Takera.Jednak on bardziej skupia się ostatnio na muzycę niż na wrestlingu wiec jaki jest sens dawać Y2J do takiej walki skoro on podobnie jak Triple H,Lesnar,Rock(no może z Rockiem przesadziłem) pojawia się raz na jakiś czas. A jakoś trzeba wypromować nowe gwiazdy czyż nie?

#SmartFanZone

Zgadzam się tylko że Dla Dean'a wystarczającą promocją wg mnie byłaby walka ze Zmarłym na SSlam. Nie mówię że nie ma sensu promować młodych i nowych zawodników bo trzeba ale należy to robić tak by nie przepromować. Masz np Fandango-Jericho już jest promocja dla Fana że wygrał z Y2J na WM a mimo to ich program trwa nadal. Czemu by nie wypromować Big E poprzez feud z Dolphem może nie jakiś spektakularny że o pas itp ale kilka walk gdzie Big E wygra jedną więcej a potem stopniowo dawać mu pas jakiś?

Zawsze można zrobić nowy TT np Fandango-Big E którego by się odłączyło od Dolpha i już jest promocja.