Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk, Ryback, Hardy, Sami, seks taśma i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Najświeższe informacje dotyczące powrotu CM Punka mówią, że zawodnik z Chicago ma wrócić do ringu po Summerslam. Mimo wszystko jest On nadal zapowiadany na wszystkie PPV poprzedzające największe wydarzenie lata.

:arrow: Ostatnimi czasu dużo debatowało się na temat heel turnu Johna Ce, ale wszystko zmierza w kierunku, że u niego będzie jak zwykle, a za to Ryback ma być tym złym.

:arrow: Fandango został dołączany do touru SD po Europie.

:arrow: 22 czerwca - House of Hardcore 2, gala organizowana przed Dreamera, będzie na pewno On, London, Kendrick, The Young Bucks.

:arrow: Natalia Osman, znana jako Buggy Nova została zwolniona z NxT i wróciła do jakiegoś telewizyjnego show.

:arrow: Sami Callihan przechodzi jakieś testy medyczne, które mają doprowadzić do jego występów w WWE. Pozytywne przejście tych badań da mu w końcu porządny kontrakt z WWE, dodatkowo WWE chce zapolować na jeszcze kilu zawodników z Indy, znaczących zawodników. Niestety nie ma żadnych nazwisk.

:arrow: Dixie twierdzi, że czas powrotu Jeffa jest jeszcze nikomu nieznany.

:arrow: WWE rozpoczyna w swoich pisemkach dla młodszych fanów jakieś propagandy Superman-John Cena..

:arrow: W sieci pojawiły się seks taśmy z Kelly Kelly w roli głównej... żartowałem z Beth Pheonix.

:arrow: RKO, Randy Orton został skazany na 38dni więzienia, za jakieś wcześniejsze występki.

:arrow: Jest wielka szansa, że zobaczymy Chrisa Jericho na następnym RAW.

:arrow: Carlito dał super info, że planuje mieć muskuły jak Dolph Ziggler, dodał, że proces bookowania jego postaci jest well done.

:arrow: Na następnej WrestleManii The Undertaker ma startnąć z Rybackiem.
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No to się nam Punkster rozleciał jednak nie dziwię się, przez długi czas zajebiście pracował dla WWE i na swoje nazwisko i teraz wśród fanów jest oceniany jako jeden z najlepszych w chwili obecnej w WWE.

No tak, dużo się mówi na temat turnu Ceny ale ja już straciłem nadzieje chociaż niedawno pisałem o tym na BGZ bo jak dla mnie Cena jest w tej chwili face'm na siłę. Ale to nie moja decyzja a Vinca.

No tak, jak Callihan to jestem na 80% pewny że dołączy do Shield bo on bardzo blisko trzyma się z Deanem Ambrosem, obaj mają zajebistego skilla, w sumie kto wie czy Callihan nie zadebiutuje już na następnym RAW i na ER ujrzymy walkę o pasy tag team Hell No vs Ambrose & Callihan. Oj chciałbym, byłoby to bardzo dobre widowisko, oby dłuższe niż to co zobaczyliśmy na WM.

Więzienie dla Ortona? No cóż, chyba powoli wyjaśnia się sytuacja dlaczego Randy ma coraz gorszą pozycje w WWE.

No tak, rzeczywiście Carlito dał info roku, co do walki Taker vs Ryback, jeśli Andrzej nadal będzie w formie to jestem na tak.

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...