Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk, Ryback, Hardy, Sami, seks taśma i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Najświeższe informacje dotyczące powrotu CM Punka mówią, że zawodnik z Chicago ma wrócić do ringu po Summerslam. Mimo wszystko jest On nadal zapowiadany na wszystkie PPV poprzedzające największe wydarzenie lata.

:arrow: Ostatnimi czasu dużo debatowało się na temat heel turnu Johna Ce, ale wszystko zmierza w kierunku, że u niego będzie jak zwykle, a za to Ryback ma być tym złym.

:arrow: Fandango został dołączany do touru SD po Europie.

:arrow: 22 czerwca - House of Hardcore 2, gala organizowana przed Dreamera, będzie na pewno On, London, Kendrick, The Young Bucks.

:arrow: Natalia Osman, znana jako Buggy Nova została zwolniona z NxT i wróciła do jakiegoś telewizyjnego show.

:arrow: Sami Callihan przechodzi jakieś testy medyczne, które mają doprowadzić do jego występów w WWE. Pozytywne przejście tych badań da mu w końcu porządny kontrakt z WWE, dodatkowo WWE chce zapolować na jeszcze kilu zawodników z Indy, znaczących zawodników. Niestety nie ma żadnych nazwisk.

:arrow: Dixie twierdzi, że czas powrotu Jeffa jest jeszcze nikomu nieznany.

:arrow: WWE rozpoczyna w swoich pisemkach dla młodszych fanów jakieś propagandy Superman-John Cena..

:arrow: W sieci pojawiły się seks taśmy z Kelly Kelly w roli głównej... żartowałem z Beth Pheonix.

:arrow: RKO, Randy Orton został skazany na 38dni więzienia, za jakieś wcześniejsze występki.

:arrow: Jest wielka szansa, że zobaczymy Chrisa Jericho na następnym RAW.

:arrow: Carlito dał super info, że planuje mieć muskuły jak Dolph Ziggler, dodał, że proces bookowania jego postaci jest well done.

:arrow: Na następnej WrestleManii The Undertaker ma startnąć z Rybackiem.
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No to się nam Punkster rozleciał jednak nie dziwię się, przez długi czas zajebiście pracował dla WWE i na swoje nazwisko i teraz wśród fanów jest oceniany jako jeden z najlepszych w chwili obecnej w WWE.

No tak, dużo się mówi na temat turnu Ceny ale ja już straciłem nadzieje chociaż niedawno pisałem o tym na BGZ bo jak dla mnie Cena jest w tej chwili face'm na siłę. Ale to nie moja decyzja a Vinca.

No tak, jak Callihan to jestem na 80% pewny że dołączy do Shield bo on bardzo blisko trzyma się z Deanem Ambrosem, obaj mają zajebistego skilla, w sumie kto wie czy Callihan nie zadebiutuje już na następnym RAW i na ER ujrzymy walkę o pasy tag team Hell No vs Ambrose & Callihan. Oj chciałbym, byłoby to bardzo dobre widowisko, oby dłuższe niż to co zobaczyliśmy na WM.

Więzienie dla Ortona? No cóż, chyba powoli wyjaśnia się sytuacja dlaczego Randy ma coraz gorszą pozycje w WWE.

No tak, rzeczywiście Carlito dał info roku, co do walki Taker vs Ryback, jeśli Andrzej nadal będzie w formie to jestem na tak.

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...