Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Maria, Lesnar, The Undertaker, Truth. Cesaro, JoMo i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Wiele osób mówi, że powrót do WWE Marii będzie niemożliwy, po prostu jej powrót nie jest zbyt spontanicznie przyjmowany przez damską część szatni. Szkoda, męska część publiki na pewno by nie była zawiedziona. Maria oczywiście to wszystko dementuje.

:arrow: CM Punk ma być nieobecny przez nawet pól roku! Jednak myślę, że to takie rzucenie długoterminowej daty na jakiś spektakularny powrót. Niektórzy jego powrót podają nawet po Summerslam, jeśli to prawda to jest nieciekawie.

:arrow: Brock wyzwal Hauntera na starcie podczas Extreme Rules, ma to być walka w klatce.

:arrow: Legenda głosi, że podczas następnego odcinka RAW w ringu ujrzymy The Phenoma, ciekawa sytuacja.

:arrow: Dolph Ziggler w najbliższych tygodnikach ma rywalizować z Swaggerem i del Rio, czyli bez zmian.

:arrow: R-Truth, który niedawno powrócił ma zostać wmieszany w feud z Wade'm Barrettem o IC.

:arrow: Strata pasa przez Antonio nie ma być dla niego odskocznią, ma stoczyć arcyciekawy feud z Kofim..

:arrow: Ryback zapowiada, że będzie łamał zasady. Ma to jakiś związek z Ceną, dla mnie to znak, że Ryback zły - Cena dobry. Szkoda.

:arrow: Morrison udzielił ostatnio wywiadu w, którym opowiedział, jak wyjątkowy był ostatni jego mecz w WWE, spropsował Rydera, najważniejsze, że obecnie woli fitness i nie zamierza wracać do WWE, zasłona dymna?

:arrow: Tary nie będzie przez kilka miesięcy na IMPACTACH.

:arrow: Ostatnio WWE kazało skasować kilka ćwierknięć Ryback'owi.

:arrow: Na SmackDown planowany jest zły GM, czyżby Teddy zasadziłł heel turnem?

:arrow: Backstage, szatnia jedzie po The Rock'u równo. =))=))

:arrow: Rob Van Dam twierdzi, że jest nadal "free agent".
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie wiem co inne divy WWE mają do Marii, bardzo fajna dziewczyna ... tak sie przynajmniej wydaje :D.

Bez przesady z tym Punksterem, co my będziemy oglądać, 3 miesiące feud Rybacka z Ceną?

Legenda nic nie głosi, to pewne że Takera ujrzymy w mega walce The Shield vs Brothers Of Destruction & Daniel Bryan lub jak kto woli The Shield vs Team Hell No & The Undertaker. Zapowiada się świetnie, oby ta walka była Main Eventem i trwała trochę a nie była jakimś nieporozumieniem.

Truth powrócił do feudu o pas IC, i tam mi się wydaje że za kilka chwil ujrzymy TTM o ten pas Barret vs Truth vs Gabriel bo wiem że Justin będzie także dobierał się do tego pasa co zresztą mu się należy.

Feud Cesaro z Kofim może naprawdę być dobry, kurcze zobaczyć ich 10 minutową walkę to znacznie większa przyjemność niż handicap Team Terminators vs Big Show. Ryback będzie łamał zasady? Kayfabe złamie? ;}. Ostatnie promo było obiecujące, oby tak dalej Ryback. Tylko nie przesadź z tym Ćwierkaczem bo WWE jest na to wyczulone, a takie żale nic nie dają (najlepiej spytać Matta Hardego). RVD wracaj do WWE a nie pieprz głupot. Daj jakiś tag teamowy program np z Christianem i będzie git. Van Dam świetnie wygląda w 4-6 minutowych walkach, ale w takich ok 10 minut już nie starcza mu sił, więc powinien dostawać krótkie programy, jak mówiłem najlepiej tag team.

Szatnia jedzie po DeRoku i trudno im się dziwić ; )

Dzięki za newsy :t_up:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A ja tam nie wiem dlaczego wszyscy tak jarają się wspomnianą walką Taker'a na RAW. Równie dobrze może to być ściema i CT mogą wpaść na pomysł by nagle usunąć go z walki tłumacząc to jakimś atakiem, który może być nawiązaniem do przyszłego programu z ''Tarczą''. Punk zasłużył na długą przerwę za to co przez ostatnie dwa lata zrobił dla federacji, jednak nie mniej jego brak za pewne zostanie mocno odczuty. Chodzi tu oczywiście o wszystkie proma/segmenty. Obecnie nikt nie jest wstanie tego pociągnąć i przez najbliższe kilka miesięcy będziemy oglądać słodkopierdzącego Jana w feudzie z Wędkarzem. Hunter/Lesnar v.2? Jakoś nie nastawiam się na to zbyt optymistycznie. Zwłaszcza po ich ostatnich walkach, które dupy nie urwały. Tutaj dodatkowo ma to być walka w klatce ... Ubolewam ... Stypulacja za pewne nie została by porządnie wykorzystana i po raz kolejny byśmy się zawiedli. Zresztą sam tego nie rozumiem. Najpierw mówią, że walka na WM'ce miała być zakończeniem ich programu, a tu nagle z dupy wciskają nam kolejną, tylko po to by usprawiedliwić jakoś nieobecność aktora ... Mam nadzieje, że joobnięcie Kofi'emu było punktem zwrotnym dla Cesaro, który powoli zacznie wspinać się po drabinie do ME.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...