Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Taker, Rey, Batista, Punk na RAW, Sabin i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Pojawiły się plotki, że RAW po WrestleManii XXX także odbędzie się na SuperDome. WWE zauważyło, że fani bardzo żywiołowo reagują na RAW zaraz po WM'ce i chcą je uatrakcyjnić poprzez organizację tego show na stadionie. Pytanie tylko czy WWE wyrobiłoby się z przygotowaniem areny.

:arrow: Mówiło się także o rzekomym występie The Undertakera na Extreme Rules PPV. Okazuje się, że szanse na to są niewielkie. Taker czuje się dobrze po WrestleManii XXIX, lecz WWE woli, aby tak pozostało.

:arrow: Powrót Reya Mysterio ma nastąpić w czerwcu tego roku. Z uwagi na jego częste problemy z kolanem, mówi się, że to mogą być ostatnie występy Mysterio w ringu.

:arrow: Co do powrotów, na wadze ostatnio zrzucił Batista. Zaczęły się spekulacje o jego powrocie, szczególnie że na horyzoncie nie widać jego kolejnej walki w MMA.

:arrow: Stephanie McMahon zdradziła ostatnio, że na okładce gry WWE 2K14 znajdzie się The Rock. W federacji panuje niezadowolenie, że córka Vince'a ujawniła coś, co miało być niespodzianką.

:arrow: CM Punk był obecny na backstage'u ostatniego RAW. Miał jednak problemy z chodzeniem i w najbliższych dniach przejdzie badania kolana. Punk nie wygłosił speechu także z powodu publiki, która zapewne bardzo dobrze by na niego zareagowała.

:arrow: Na ostatnim Smackdown doszło do segmentu z udziałem The Shield, Hell No i Triple H'em. Od razu pojawiły się plotki o 6-Man Tag Team Matchu na Extreme Rules, lecz WWE wcale nie ma czegoś takiego w planach. Kane i Daniel Bryan mają zmierzyć się z 2/3 Shield o pasy Tag Team.

:arrow: Po ostatnim Smackdown Chris Jericho ruszył w trasę z zespołem Fozzy. W WWE ujrzymy go 22 kwietnia na RAW.

:arrow: Bret Hart udzielił wywiadu, w którym stwierdził, że osobą, która może przerwać Streak The Undertakera jest Michael McGillicuty. Bret życzyłby sobie, aby miało to miejsce na WrestleManii XXX po wykonaniu Perfect-Plexu w 59. minucie pojedynku.

:arrow: Nie wiadomo, czy Ryback poprzez atak na Johna Cenę nie przeszedł heelturnu. Niewykluczone, że tak, ponieważ w Dark Matchu kolejnego RAW ma zmierzyć się w Teamie z Dolphem Zigglerem, a ich rywalami mają być John Cena i Alberto Del Rio.

:arrow: Blisko debiutu w głównym rosterze są 3 gwiazdy NXT. Są to Adrian Neville (PAC), Kassius Ohno (Chris Hero) i Bray Wyatt (Husku Harris).

:arrow: Najnowszy "Backstage Fallout":

http://www.youtube.com/watch?v=5RckjqMH3TE

:arrow: Dixie Carter napisała na Twitterze, że do TNA w najbliższych dniach powróci Chris Sabin.

:arrow: Rating Impactu wyniósł słabiutkie 0.93, co jest spadkiem o 0.18 w stosunku do poprzedniego tygodnia. Jest to zarazem najniższy wynik w 2013 roku.

:arrow: Hernandez na ostatnim Impact zdobył 5. raz pasy Tag Teamowe TNA. Jest pod tym względem rekordzistą wraz z Bobbym Roodem.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Coun

1

• Deep

1

• Ralf1188

1

Top użytkownicy w tym temacie

Śmiech na sali WUEMKA w tym samym miejscu to i majn ivent ten sam będzie ten sam :D Dobre posunięcie ze strony WWE nie pozwolą sobie żeby ich złotodajnej krowie nic się nie stało. Ryjek powinien już skończyć z tym sportem. Batiste w WWE chciałbym zobaczyć raz jeszcze. A co do Rybacka to wszystko wskazuje na to, że przeszedł heel turn, gdyż po zakończeniu najbliższego RAW w Greensville, SC zaplanowano dark match, w którym John Cena i Alberto Del Rio zmierzą się z Dolphem Zigglerem i Rybackiem.

To wszystko :waving:

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Raczej nie ma w tym nic dziwnego, że RAW po WM'ce ma być na tej samej arenie. Przecież nie będą specjalnie 24 godziny po najważniejsze gali jechać do innego miasta. Nie miało by to absolutnie sensu. Byłoby miło zobaczyć Taker'a w walce poza WM'ką, ale być może szykują dla niego jakiś specjalny program z Shield, który możemy dostać za kilka miesięcy. Może SS? 2/3 z Shield ruszą za pewne po pasy Tag Team, bo raczej kolejnej ich walki z Hell No ''o nic'' się nie spodziewam. Rey naprawdę powinien dać już sobie z tym spokój, bo odnosi kontuzję za kontuzją. Co z tego, że powraca na kilka miesięcy jak nie ma, go przez kolejne pół roku? Zresztą WWE nie miało już na niego żadnego pomysłu. Widać, że po prostu się wypalił. Batista zamiast bawić się w MMA powinien wracać do kwadratowego pierścienia nie tylko dla tego, że nie słychać nic o jego kolejnej walce, ale po prostu nie nadaje się do tego sportu. Wystarczy obejrzeć jego pierwsze starcie.

Dzięki za newsy! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Cóż, to raczej oczywiste, że odbędzie się w tym samym miejscu. Szykować kolejną halę byłoby czymś bezsensownym. Taker porwaca... Który to już raz? Powróci, zawalczy na WM-ce i znowu będzie powracał. Na Rey'a już nie ma pomysłów. Po prostu się wypalił. Mógłby już odejść na zasłużoną karierę. Batista znowu w WWE? Oby! Według mnie ten zawodnik dobrze się prezentował w tej federacji, a pójście w ślady Brocka Lesnara według mnie, niezbyt mu idzie. The Rock na okładce WWE 2K14... Czemu mnie to nie dziwi? Zawalczył raz na WM i tyle... Osobiście nie oglądałem WrestleManii, ale z tego co czytam, widzę, że walka Takera z Punkiem musiała być zacięta. (Powód nie oglądania : Niechęć). Ufff.. Wreszcie (Może) zmienią się posiadacze pasów Tag Team. Chris Jericho już dużo osiągnął we wrestlingu, więc po co mu więcej? Rozumiem. Hołd dla ojca, ale niezbyt chciałbym, żeby to była ta osoba. Heelturn Rybacka... Cóż... On jest dla mnie jak najbardziej neutralny, więc bycie facem nie pasowało by do jego gimmicku. Nowe twarze w WWE? Czemu nie...

Dzięki za wiadomości. ^^

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Czas skomentować newsy. Przepraszam za moją 3 dniową nieobecność w dyskusjach jednak mam anginę z którą nie mogę sobie poradzić.

No cóż... publika na WM była klapą więc jeśli RAW będzie w tym samym miejscu to naturalne że ...też będzie klapą ? :shock:

Taker nie wystąpi na ER? No nie wiem, po tym co czeka nas na następnym RAW nie byłbym tego taki pewny , ale nie chce spoilerować bo pewnie nie każdy jeszcze obejrzał.

Rey ma swoje lata a przez ich wiele był związany z wrestlingiem , w dodatku jako luchador gdzie często musiał fruwać po ringu. To także na pewno odbiło się na jego formie. Szkoda tylko że ominęła go WM.

Tak, Batista prawdopodobnie powróci, no ale kurcze... 42 lata, szybkość już nie ta co przy jego gabarytach nie jest aż takie ważne, jednak nie potrzebny mi kolejny wrestler po Khalim który nie potrafi biegać :D.

Bardzo dziwny speech wygłosił Punk na dzisiejszym RAW, nie wiem co oznaczały te obrazki jak już zakończył. Chyba jednak przerwa.

Triple nie prezentuje takiej formy jak podczas walk z Takerem więc nie wiem czy chce go jeszcze oglądać, mimo iż naprawdę bardzo go lubię.

Ale głupio się pożegnał ten Jericho. Nie będzie go ze 4 odcinki teraz a on odchodzi po porażce na SD. Mógł być na RAW i pacnąć jakiegoś speecha, że wróci (szybciej niż Hardy :D) itd.

No to ja po dzisiejszym RAW nie mam wątpliwości że to turn Rybacka. Cholera, minęło w sumie 2 tyg od jego turnu a ja...jaram się jego heelową postacią ; ). W sumie skilla przy micu nie ma, ale on wystarczy że stoi i patrzy, to już widać że jego okres jako heela będzie fajny ; ).

PAC'a chce zobaczyć, Wyatt też szybkościowo przede wszystkim źle ostatnio nie wygląda a tego Ohno nie mogę skojarzyć ; )

CO do ratingu Impacta =))=))=))

Dzięki za newsy :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...