Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania i inne.. SPOILERY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

WRESTLEMANIA:

:arrow: Po WrestleManii kilku zawodnikom odnowiły się urazy, w jednym wypadku sprawa interesuje pewnie wszystkich, a w pozostałych dwóch.. Zamieszczam w spoiler żeby nie było bo można się domyślić wyników ich walk.

:arrow: Triple H zrobił sobie coś z ramieniem, czas absencji nie jest znany. Coś stało się również Rybackowi, ale nie ma żadnych informacji, co, ani gdzie, ani podczas czego. No i do sedna CM Punk - Noga(kolano), łokieć miało wszystko pójść podczas akcji ze stołem. Ludzie zza kulis byli zaskoczeni, że CM dotrwał do końca.

:arrow: BEKA. Angielskie, amerykańskie, anglojęzyczne portale informują, że walka The Rock i Cena oraz Triple H vs Lesnar były najlepsze.. Żeby było jasne najgorzej "wypadły" walki z zawodnikami mniej docenianymi, znanymi.

:arrow: Wiele osób było zaskoczone brakiem Cesaro na gali i nie ukrywało rozczarowania oraz braku zrozumienia tego absurdu.

:arrow: Walka Jack Swagger vs Alberto del Rio musiała zostać skrócona, jakieś cięcia czasowe.

:arrow: Ric Flair był obecny na WrestleManii. Pojawił się w hali kilka godzin przed galą.

:arrow:http://shop.wwe.com/ Tutaj jest nowy wygląd pasa WWE, znów złoty, z logiem U C Mee, nie widać za bardzo, ale na jednym z tych ekraników jest. Oczywiście dlatego, że John Cena pokonał The Rock'a. Pas ujrzymy na RAW.

:arrow: Druga WrestleMania pod względem oglądalności na żywo. Na hali było lekko ponad 80tyś ludzi, więcej widzieliśmy tylko na WM3, ponad 93tyś.

:arrow: WWE wytoczyło proces jakiejś nieznanej firmie chodzi o użycie jakiś znaków firmowych WWE, zastrzeżonych.

:arrow: Proma Extreme Rules i WrestleManii 30!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ib0uLCM1UU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CBVT6q1pL8w

:arrow: A McGilicutty trenuje z Brock'iem Lesnar'em.

:arrow: Feud Henry vs Ryback ma być kontynuowany.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Xeb jak doje bie niusami to klękajcie narody :)

W sumie nie ma co komentować ale tam. Nie jestem zadowolony z tej informacji, że feud Henia i Ryback'a ma być kontynuowany bo walka żadna z tego dobra nie wyjdzie a o to chodzi w sumie trochę. A McGilicutty trenuje z Brock'iem Lesnar'em - hmm..ciekawe, oby się tam nie pozabijali.

Brak US Champa na WM'ce to faktycznie słabo, pewnie też chciał zadebiutować na największej gali roku ale musiał FaaaanDaaaanGoooo. W sumie dobrze, że walka o WHC skrócona bo i tak była słaba ;)

Punk'owi należy się długi urlop. Gość przez ostatnie dwa lata dawał z siebie najwięcej zarówno w ringu jak i przy mikrofonie. Niech podleczy urazy i wróci do ringu w pełni sprawny. Swoją drogą - klasa sama w sobie, że dokończył ten pojedynek. W ogóle nie dał po sobie poznać, że doznał jakiegoś uszczerbku na zdrowiu. Nic dziwnego, że portale mówiąc o najlepszych walkach WM'ki wspominają dwa ostatnie starcia ... Zapewne te dwie walki przyniosły im największe zyski w postaci wysokich ratingów. Ale jeśli mamy być obiektywni ... Walka Rock/Cena - tak jak się spodziewaliśmy - słabo/średniawo, natomiast walka Hunter/Brock - kompletnie się zawiodłem, liczyłem na przynajmniej dobre starcie, a dostaliśmy kichę ... niesmak pozostał. Na pewno zaskoczył mnie nieład na tej gali, o czym świadczy fakt skróconej walki o WHC. WWE nie kontrolowało czasu, wprowadziło to niesmak i trochę obniżyło poziom gali.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Kontuzje musiały się zdarzać, wiadomka, w końcu nie oszczędzali się

Niestety panowie nie wykręcili mega walki na WM więc niezbyt dobrze że feud będzie kontynuowany, chociaż z tego co wiem ME ER ma być Henry vs Cena© vs Ryback . Makgolikody trenuje z Lesnarem, wcześniej trenował z Rockiem, niedługo pewnie wejdzie do głównego rosteru, bo od porażki z Kingstonem go na RAW nie widziałem :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...