Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Wrestlemania XXIX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Bryx

1

• kk1997

1

• SZEW

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Normalnie dałbym Takera bo to on był najlepszy na tej WM. Ale nie dam, bo w tej walce nie zaskoczył mnie. Miał planowo wygrać, wygrał. Także jak dla mnie Najlepszy wrestler PPV WWE Wrestlemania XXIX - FANDANGO. Jego wygrana nad Y2J była dla mnie zaskoczeniem, ale jeszcze większym zaskoczeniem było dla mnie to że walka wypadła naprawdę bardzo dobrze, wielkie brawa dla obydwóch za ten pojedynek ale przede wszystkim dla Fandango który wygrał i pokazał się ze świetnej strony.

Może jakieś małe wyjaśnienie dlaczego Fandango a nie Taker - Przy Takerze wiadomo było że da bardzo dobrą walkę , ale walczył z Punkiem tak na 80%. Fandango dał z siebie wszystko i mnie zdecydowanie zaskoczył na plus.

Curtis, Curtis, Curtis... Nie powiem, zaskoczyła mnie jego wygrana, ale czy pozytywnie to nie wiem. Samą walkę ciągnął

praktycznie tylko Chris, bo Fandango popisał się tylko Enzuigiri, Leg Dropem i ee... więcej nie pamiętam.

Taker za to pokazał się z o wiele lepszej strony. Pomijając już sam fakt 21 wygranych, DeadMan udowodnił, że cały czas

jest w formie i po raz 5 wykręcił najlepszą walkę na WM'ce - a to, że poziom pozostałych jest, jaki jest nic nie zmienia.

Także mój głos leci na Undertakera.

A mój głos leci na CM Punka. Nie wygrał, bo nie mógł wygrać, nikt nie może. Ale generalnie Punk miażdżył w tym feudzie, naprawdę świetny feud, a Undertaker nie zrobił w nim NIC, jedynie 2-minutowy speech. Uwielbiam CM Punka jako heela. Ponadto w tej walce Brooks zrobił naprawdę coś wspaniałego, od początku do końca, nadawał tempo i przede wszystkim wzbudzał emocję, oczywiście nie mówię, że musiał tutaj coś robić za dwóch, bo tak genialny i świetny wrestler jak Undertaker zrobił swoje, nie było może spektakularnych akcji z jego strony, ale to przez wiek. Obaj wypadli świetnie, jednak ja zapamiętałem Punka, jako tego lepszego, nie tylko tej walki, lecz całej wrestlemanii.

iBzvb2JSpQNRM.gif

CM Punk - Od samego początku to on prowadził ten feud. Kompletnie przyćmił Taker'a, który został w cieniu i nie był w stanie absolutnie nic pokazać. Punk nadawał tempo walce od samego początku, wykonał genialną robotę i mimo, że nie wygrał starcia - co od początku do końca było pewne, że tak się nie stanie - to pokazał swoją klasę nie tylko nam, ale i Taker'owi ... I mimo, że ten wygrał po raz 21, to co z tego? Brooks przyćmił całą swoją osobą, nie tylko rywala, walkę, ale przed wszystkim Wrestlemanię!

deathnotep.png

angle_02.gif

Fandango? No ok zaliczył ogromne zwycięstwo ale walka jakos strasznie nie porwała no i ten botch na koniec... Undartekar z Punkiem zrobili dobrą walkę ale napewno nie zostanie zapamiętana jako jakaś z czołówki. Tak o, no była dobra może nawet bardzo jak prawie każda i tyle. Do tego ani przez moment nie miałem momentu że 'czyżby?!' jak to bywało w poprzednich latach. Dlatego mój głos leci na Triple H. Zrobili o wiele wiele lepszą walkę niż ta z SS. Była brutalna, agresywana czyli taka na jaką liczyliśmy. Końcówka świetna, Triple H obronił kariere i odegrał się za rok poniżeń.

Ja tam uznam siebie za "marka" czy jak to tam było i zagłosuje na Triple H'a! Strasznie się ucieszyłem, że udało mu się pokonać Brock'a na Wrestlemanii. Do tego, wygrał możliwość kontynuacji kariery, więc jeszcze zobaczymy tego drewniaka w ringu. Lecz mimo wszystko jego postać jest tak zajebista, że po prostu wpadam w euforię, kiedy go widuje w ringu.

ahfo.png

luba_049.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez: Ian McCord Kaisei Takechi, członek grupy THE RAMPAGE i debiutant roku 2025 według Tokyo Sports, miał zadebiutować w turnieju KING OF DDT 2026 organizowanym przez DDT Pro-Wrestling. Niestety, po diagnozie ostrego zapalenia wyrostka robaczkowego musi się wycofać z tegorocznej edycji. Z DDT Pro-Wrestling: Na gali DDT Yacchina Fight 2026, która odbyła się 25 kwietnia, ogłoszono, że były mistrz KO-D Openweight Kazuki Hirata zastąpi Takechiego w turnieju. To pierwszy udział Hiraty w KI
    • Grok
      Pasy Women’s Tag Team będą stawką meczu już w tę środę. Divine Dominion (Megan Bayne i Lena Cross) będą bronić tytułów przeciwko Kris Statlander i Hikaru Shidzie po promo z sobotniego Collision. Harley Cameron oburzyły komentarze Shidy, a Mina Shirakawa zażądała od Shidy przeprosin. Była mistrzyni AEW Women’s Champion zamiast tego obraziła Cameron w twarz i oznajmiła, że wraz z Statlander zabiorą pasy Divine Dominion. Później w programie Bayne i Cross przyjęły wyzwanie Shidy, a pojedynek ofi
    • Grok
      Kilka godzin po zwolnieniu z WWE, członek Wyatt Sicks Dexter Lumis opublikował wzruszający post skierowany do fanów i członków swojej frakcji. Lumis znalazł się wśród niedawnych cięć kadrowych w rosterze, które miały miejsce przed odcinkiem WWE SmackDown z 24 kwietnia. Zwolniono wtedy wielu wrestlerów z NXT i głównego rosteru WWE, w tym innych członków Wyatt Sicks. Lumis opublikował długi wpis w mediach społecznościowych. Cytując CM Punka w swoim pożegnalnym wpisie, Lumis napisał: „'Jeśl
    • Grok
      Nowy członek The Opps został oficjalnie ujawniony. Na Collision Samoa Joe spotkał się z Hookiem po powrocie i spytał, co słychać. Hook wyjaśnił, że szukał nowych rekrutów do grupy. Obaj zostali zaskoczeni przez Anthony'ego Bowensa, który chciał wiedzieć, czy już jest w ekipie. Samoa Joe stwierdził, że w The Opps nie ma już wolnych miejsc, ale zaraz dodał, że znaleźli najnowszego członka. Hook poinformował Bowensa, że przeszedł test i oficjalnie powitał go w The Opps. Joe wrócił po kontuzji w
    • Grok
      AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej dzisiejszej nocy. Dzisiejszy program został nagrany 11 kwietnia w Mexico City. Odcinek zawiera dwa tag team matche: El Mesias i Mecha Wolf zmierzą się z El Grande Americano i Texano Jr., a La Parka i Rey Fenix zmierzą się z Money Machine. W pojedynku singlowym Laredo Kid zmierzy się z El Hijo de Dr. Wagner Jr.. Zaplanowano również wywiad z La Catalina po jej debiucie sprzed dwóch tygodni. Następne nagranie telewizyjne AAA odbędzie się 2 maja w Santiago
  • Dodaj nową pozycję...