Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Marca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Marzec jest ogólnie ciężkim miesiącem jesli chodzi o tego typu zestawienia. Tak jak rok temu miałem problem z Brem Ten tak teraz mam problem tutaj. Oczywiście wynika on z braku ppv od WWE co za tym idzie braku jakichś spektakularnych wydarzeń, zmian pasów i ogólnie oceniac trzeba głównie podbudowe. Tak więc:

Nominowani są:

Triple H- Jak dla mnie jeden z najciekawszych programów na WM jeżeli nie najciekawszy. A moim zdaniem HHH wypada lepiej jak narazie od Lesnar'a dlatego to on się tu znajduje. Daje dobre speeche, fajnie się pokazał w segmencie z podpisaniem kontraktu no i jego kariera znalazła się na szali.

Jack Swagger- Może troche już przynudza ale jakby nie patrzeć cały czas dominuje, chyba nie zdarzyło mu się przegrać jakiejkolwiek potyczki z Del Rio, zawsze to on wychodzi jako triumfator. Co prawda absolutnie nie oznacza to że na WM będzie tak samo ale jakby nie parzeć marzec mógłby na to wskazywać.

Big Show- Co prawda jeżeli przeszedł turn to mi się to bardzo nie podoba ale jeszcze możemy liczyć że do tego nie doszło a faktem jest że to on jest największym postrachem The Shield. Nie boją się Sheamus'a, nie boja się Ortona, nie bali się Ceny ani Ryback'a. Dopiero gdy w ringu jest Big Show Shield ma opory by do niego wejść. No i wprowadził w ten feud element niepewności i czegoś ciekawszego niż po raz kolejny Shield vs turbofacowie.

Fandango- Pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi ale nie widze lepszych kandydatów. Mimo że gimmnick oparty na sposobie wymowy imienia i tańcu bez tańca to głupota ale można mieć nadzieje że się rozwinie zwłaszcza że dostał nie byle jakie wyzwanie. Zmierzy się na WM z samym Y2J i to na dodatek będzie jego debiut ringowy. No i mimo ze jego gimmnick drażni to w ringu pokazuje się z bardzo dobrej strony i ich walka na WM może byc jedną z lepszych albo i najlepszą ringowo.

Bully Rey- No tym razem dla odmiany z TNA nie miałem problemu. Zrobił to na co wszyscy liczyli odkąd tylko przeszedł faceturn. Wprowadził w życie chyba największa, najdłuższą i najlepszą intryge od wielu wielu lat i doprowadził ją do samego końca. Wykorzystał Brooke, wykorzystał Hogana, nabrał wszystkich z nami łącznie i co najwazniejsze osiągnął swój cel, zdobył pas WHC i znów możemy słyszeć "Do you know who I am?".

Głosowanie trwa do 10 kwietnia.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• Yao

1

• Deep

1

• Triple H9981674326064

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jakbym oglądał TNA to pewnie wybrałbym Bully Raya. Ale nie oglądam więc muszę wybrać kogoś z WWE. A tym kimś będzie Triple H ponieważ zaliczył dobry powrót z krwawym brawlem i prowadzi najciekawszy feud w drodze do Wrestlemanii.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie wiem jak to się stało że niema tutaj CM Punka.Co prawda z powodu kontuzji nie może walczyć. Jednak mimo feudu z dupy robi świetną robotę i dzięki niemu walka na WrestleManii z Takerem ma jakiś sens i emocje. Tak więc głos na Punka.

Ps.Boże jak mogłeś dać tutaj Fandango?

Brem: Punk'a nie umieściłem z rozmysłem bo feud jak na feud Taker'a jest bardzo mocno średni i bazuje wyłącznie na śmierci Paul'a mimo że fakt dzięki Punkowi jest on zjadliwy. No a Fandango ma bardzo ciekawy sposób debiutu jakby nie patrzeć pierwszą walke stoczy na WM i to nie z byle kim no ale wiedziałem że wzbudzi to kontrowersje ;P

#SmartFanZone

Akurat w te wolne dni postanowilem sobie obejrzec wszystkie Raw, ktore odbyly sie od EC do chwili obecnej. W szczegolnosci sledzilem feud HHH z Lesnarem i wiadomo Taker kontra Punk. Jednak w marcu w oczu rzucala sie postac Tryplaka. Naprawde porzadny feud i porzadny czlowiek w tym feudzie, szkoda jedynie tego, ze HHH pewnie przegra na wm'ce i zakonczy swoja wrestlerska kariere. :/

ahfo.png

luba_049.png

UWAGA UWAGA

Zapomniałem dac opcji 'inny', przypomniało mi się przy czytaniu posta Yao tak więc puki jeszcze nie jest bardzo za późno błąd naprawiłem i te 2 osoby które już głosowały prosze o ponowne zaznaczenie opcji w ankiecie ;) A Yao możesz kliknąć inne ;P

Ja osobiście bez żadnych wątpliwości głosuje na Bully Rey'a. To co się wydarzyło na Lockdown i to późniejsze dokłedne wytłuaczenie krok po kroku całego planu uwzględniające wszystkie wydarzenie związane z A&E od ich pojawienia się pokazało że ostatnie miesiące jednak miały jakiś sens, że TNA jednak potrafi zrobić coś dobrego, że nie jest aż tak głupie żeby robic z Rey'a cukierkowego face'a i swatać go z Brooke. No a sam Rey po prostu idelany człowiek w idealnym miejscu. Mimo że w ringu pewnie tyle co Hardy nie pokaże ale o stokroć wolę go z pasem.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

JACK SWAGGER - być może wbrew wszystkiemu , ale Swagg po powrocie cały czas zaskakuje pozytywnie, nie wypali się długo w tym gimmicku, a jest to gimmick fantastyczny choć trochę ograniczony, bo stworzony do walki z obcokrajowcami a wiadomo że WWE liczy znacznie więcej wrestlerów Amerykańskich. Punkt dla Swaggera za znakomite odgrywanie swojej roli, za gimmick, i za feud z Alberto ; ).

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

HHH-Swager nudny, Show tylko troszkę coś dał do feudu, Fandango walka na wm'ce z dupy, TNA nie oglądam, a HHH ma fajne speeche i to on prowadzi ten feud.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Triple H, bo prowadzi najciekawszy feud w WWE na chwilę obecną, a tego się nie spodziewałem. Kilka ciekawych spiczów, jeden jedwabisty segment z Heymanem i kop w krocze Barreta. Nikt inny się się nie wyróżniał, a już na pewno nie FanDjango.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Z wielkim oczekiwaniem czekam na jego walkę, a ten jego obecny program jeszcze bardziej podgrzewa atmosferę. Mowa oczywiście o panu Triple H. Wszyscy inni w federacji Vincenta ssą. Tydzień przed WM, a wszędzie wieje nudą. HHH w prostych środkach daje nam zabawę. ;)

Ja oddaje swój głoś na Bully'ego Rey'a, co najważniejsze zdobył po raz pierwszy pas WHC pokonują samego Jeff'a Hardy'ego co nie jest lada wyczynem. Duży plus dla niego, za sytuacje Brooke i Hulk'a raczej nikt się nie spodziewał że tak się to potoczy.

lig48.jpg

Bully Ray - Stworzył największą intrygę w TNA na przełomie kilku lat, oszukał Hogan'ów, stając się po raz pierwszy w historii mistrzem tej organizacji. A&8 zyskało świetnego mówcę. Najważniejsze ... sprawił, że w ME nie wieje nudą ... Sprowadził federację na właściwe tory!

deathnotep.png

angle_02.gif

Wrestlerem marca zostaje:

1. Bully Rey- 7 głosów (37%)

2. Triple H- 6 głosów (32%)

3. Jack Swagger- 2 głosy (11%)

(4 głosy są na inne ale tylko jedna z tych 4 osób napisała o kogo chodzi więc reszta jest nieważna)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...