Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powroty, IMPACT, WM-WAŻNE, Dwayne, del Rio, Ziggler, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Na ostatnim NxT powrócił Evan Bourne! Zmierzył się On z El Generico. Mam nadzieję, że nie zamieszka tam na stałe.

:arrow: W TNa nic nowego. Hardy ma znowu dostać pas, ale żeby bylo zabawniej, ciekawiej i mniej zaskakująco będzie feudował z Kenem o miano contedera.

:arrow: Michael Cole był gościem w E Street Radio. Wiem, fascynujące.

:arrow: Jak podaje WWE, występ Punk'a nie jest zagrożony na WM'ce, ale uwaga podobno ma się On w walce oszczędzać? Mnie to się nie podoba WrestleMania i ma się oszczędzać? Powodem oczywiście jest fakt, że do WM'ki jego przygotowanie na 100% jest nie możliwe.

:arrow: BEKA. Na Extreme Rules ma być walka... UWAGA! TO NIE ŻADNA POMYŁKA ANI ŻART! Brock Lesnar vs The Rock! Ich feud ma zostać rozpoczęty nawet na WM'ce. Cóż, Lesnar będzie musiał bić się z titantronem przez kilka RAW żeby podbudować feud.

:arrow: Elektryzujący spoiler z SmackDown:

THE ROCK! TAK! The Rock pojawił się raz na Rok na Smackdown! The Rock był w domu! Dla fanów! YES! THE ROCK IS HERE! YES WWE CHAMPION! PEOPLES CHAMPION! Mniej ważne wydarzenia na SmackDown zupełnie blade przy kolejnym genialnym speechu The Rock'a to ważenie(?)nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, Rybacka i Marka. Poza tym jeszcze większe wydarzenie niż The Rock, WHC - Jack Swagger walczył z przyszłością WWE Khalim, który coraz bardziej pasuje mi do roli Anonima.

:arrow: Bilety na TNA Slamiversary będą od 177$ do 20$, w sumie jak na hale na których są gale TNA to za te 20dolarów całkiem blisko można usiąść.

:arrow: Jack Swagger 9kwietnia ma odbyć karę aresztu za sytuację wiadomą.

:arrow: WWE wydało nowe zabawki z okazji WrestleManii, min. czapki, plakaty, koszulki i jak sami mówią wiele więcej!

:arrow: Rey Mysterio zaczął trenować na siłowni i te wszystkie sprawy związane z powrotem, nawet zamieścił zdjęcie na twitterze, ale zdjęcie jest tak ciekawe jak to co dziś robiłem.

:arrow: Jericho po WrestleManii mniej aktywny bo Fozzy zaczyna się wozić.

:arrow: Za to The Undertaker ma po WrestleManii stale gościć w ringu.

:arrow: HUHU, po WrestleManii jeden z dwójki The Rock/John Cena ma przejść na siłę zła. Ciekawe, ciekawe..

:arrow: Na WrestleManii Dolph Ziggler planowo ma zainkasować walizkę, ale pewnie się to zmieni jeszcze kilka razy.

:arrow: Alberto del Rio ma zostać wykreowany już w tym roku i to strasznie mocno na latino baby face'a, ma być kimś takim, jak Ś.P Eddie Guerrero, czy Rey Mysterio.

:arrow: Ken Shamrock ma wrócić do WWE i zająć się pasem Wagi Ciężkiej. Oczywiście jest wiązany z Lesnarem, ale WWE ma inne plany na Brocka o czym piszę wyżej.

:arrow: Tutaj coś podobno zabawnego.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Anonymus

1

• Ulicznik Xeb

1

• Triple H9981674326064

1

WOW opłacało się czekać na newsy bo są zarąbiste. Zacznijmy od walki Brocka i Rocka, no trzeba powiedzieć że wogóle się tego nie spodziewałem i jestem raczej mile zaskoczony. Można powiedzieć że nie nastawiam się do tego feudu zle a jeśli dadzą im dobrą stypulacje będę zadowolony. Jeśli chodzi o przejście na złą stronę to jeśli to będzie Cena to będzie hardcorowo w WWE. Nie dobrze że Punk ma się oszczędzać na Wrestlemanii bo walka może nie wypaść dobrze a liczę na dobre show. Liczę także że plany w stosunku do Dolpha się nie zmienią i zainkasuję walizkę na największej scenie. Jeśli chodzi o deadmana to jeżeli będzie walczył w ringu po Wrestlemanii będę niesamowicie szczęśliwy. Podsumowując dobre newsy i dziękuje za nie.

Te Twoje wstawki kompletnie niepotrzebne. Nie wiem, czy chciałeś sprawić, żeby newsy czytało się łatwiej/przyjemniej, ale wyszło kompletnie na odwrót.

Przyjęte. Zrozumiano. Byłą to spontaniczna reakcja w, którą wprowadził mnie Rocky. : ) // Ul. Xeb

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dzięki za newsy, są naprawdę na wysokim poziomie oby tak dalej. I przede wszystkim bomby których dawno nie było, zaskoczenie itd.

Bourn wrócił , pokonał El Generico, cholera wyobrażacie sobie co oni by zrobili dostając z 15 minut na jednym z PPV? Jakby dać Fatal Four Way match El Generico vs Adrian Neville vs Evan Bourne vs Justin Gabriel to dostalibyśmy 5 stara ; ). Mam nadzieje że Bourne jak najszybciej wróci do akcji , oby już na najbliższym RAW : ).

Punk myślę że będzie walczył na 100% wiedząc że po WM sobie odpocznie. Oby walka stała na genialnym poziomie , jak zresztą każe z ich udziałem. Lesnar vs Rock , no to Rocky na pewno nie będzie się pojawiał bo Lesnar prowadzi feudy tak by atakować swoich rywali a WWE nie zaryzykuje by ich supergwiazda Derok miał zostać poobijany już przed walką ;).

Naprawdę jeśli The Undertaker powróci do występów na stałe czy to solo czy to w tag teamie z Kane'm będę skakał do nieba i z powrotem ; ). Chcę tego od dawna.

Dzięki za newsy ;)

Z moich informacji wynika, że Lesnar i Johnson pojawią się na Extreme Rules, ale to nie oznacza ich walki na tejże gali, bo do niej ma dojść najwcześniej na SummerSlam, wiec jakbyś mógł podrzucić źródło z którego wziąłeś tę informację to byłoby spoko.

Jak źródełko znajdę to CI wyślę, bo do diabła na tej jednej stronce nie potrafię znaleźć takiego czegoś jak ARCHIWUM, żadnych wcześniejszych niusów. // Xeb

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Fajnie że Bourne powrócił. Oby powrócił razem z Generico do głónego rosteru i tam coś pokombinowali jeszcze może z Carą. Ja również czytałem że Brock i Rock mają się pojawić, ale prawdopodobnie nie będzie ich walki. Apropo smacka

to nie ważenie tylko podnoszenie ciężarów, pobili chyba jakiśtam rekord, podnieśli po 51 razy, Ryback podnióśłby więcej, gdyby Henry mu nie przeszkodził. Poza tym znowu jakaś kłótnia Teddy'ego i Bookera.

Fajnie że Andrzej będzie fajcił po WM'ce tylko z kim i po ile minut. Coraz bardziej mi się wydawało, że to Rock ma być heelem. Ale John lepiej by na tym wyszedł. Oby Adolph zainkasował walizkę, bo gorzej być już z pasem WHC nie może. Dzięki za newsy.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Evan Bourne wreszcie powrócił. Ale na jak długo i czy przy obecnym stanie, znajdzie się dla niego miejsce w rosterze? Chłopak ma potencjał, a teraz brakuje lotników. Na WM się nie pojawi, ale na dzisiejszym RAW ma szansę "zadebiutować". Jedyne co mnie martwi to, to, że kreatywni nie będą mieli na niego absolutnie żadnego, dobrego pomysłu. Lesnar vs. Rock? To chyba przed wczesny prima aprilis. Brock nie lubi szczędzić w środkach, a Rock jako pupilek nie ładnie będzie wyglądał z opuchniętą i krwawą gębą :lol Undertaker na stałe? Teraz najważniejsze jest to, by na WM z Punk'iem wykreował zajebistą walkę, która stanie się kolejną wielką przełomową "bijatykę" w historii. Jeśli opuści ring na barkach Punk'a to nie ma co liczyć na regularne występy.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...