Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Turniej Graficzny BGZ II - Cutter vs Pietrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cutter vs Pietrek

Finał

Temat pracy: B G Z ... co? Wrestling!

Termin oddania: 2 kwiecień (wtorek) godz. 21:00

Sygnatura: Max 200x500

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Jako jest to finał, i chce aby prace w nim były na jak nawyższym poziomie, więc syngatura musi przedstawiać coś związanego z wrestlingiem. Co tylko chcecie, jednak ważne jest to, aby mieć dobry pomysł i umieć go dobrze wykorzystać!

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

____________________________________________________________________________________

Praca #1

p4pwrbqruny6.png

Praca #2

46812248601356440918.png

Głosowanie do 11, więc w komentarzach piszcie 1-0 itp.

Powodzenia

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• DonCarlos

1

• FIZ

1

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dam 0-1 bo jedynka przekombinowana, ten efekt z oczami kompletnie nie wyszedł. Odstrasza wzrok od pracy, a chyba zamysł był odwrotny. Dwójka jest schludna i tym wygrywa.

• Reputacja:   1

Dwójka może i schludna ale to jest ulepszona praca Pietrka, która kiedyś ujrzała światło dzienne. Jedynak przekombinowana z oczami i to ostro nie mniej podoba mi się efekt i kolorki także

1-1

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Obie mi się za bardzo nie podobają ale jedynka faktycznie przekombinowana, dwójka za to zwykła jak na finał jednak podoba mi się bardziej.

1-2

Jedynka bardzo przekombinowana dwójka za to taka za zwykła. Obie dobre ale żadna nie powala. Troche jak wybór między picasso a matejko ;P Mój głos jednak na nie powalającą prostotę 1-3

1 - praca niby dość prosta, mało w niej jest i te sprawy, boki puste. Jednak według mnie świetnie wygląda ten efekt powiększonych oczu. Naprawdę... jaram się tym. Do tego napisy, niby prostym fontem, ale bardzo dobrze pasującym do pracy.

2 - cóż powiedzieć, praca również dobra. Może trochę autor przesadził z topazem, ale ja lubię pracę z właśnie taką jego ilością. Tło muszę przyznać, że jest ciekawe i przyciąga uwagę, postać i napis także w porządku.

2 - 3

ahfo.png

luba_049.png

Dwójka wydaje mi się taka... zwykła. Taka jakby zrobiona bez wysiłku. W pierwszej niesamowicie podoba mi się pomysł i to na nią oddaje swój głos.

3-3

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Stanowczo powinna wygrać praca nr.1. Bardzo podobają mi się zastosowane na niej efekty. W pracy nr.2 zastosowane jest schemat wykonania ten sam prawie co zawsze i na dłuższy czas jest to nudne. Głos na nr.1.

4-3

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Technicznie dałbym głos na jedynkę.Jednak bardziej schludnie wygląda praca druga. Zazwyczaj przy ocenianiu zastanawiam się którą bym sam sobie mógł wziąć do podpisu gdyż chyba taki sens jest robienia sygnatur. Niestety 1 nigdy bym nie chciał mieć w podpisie gdyż mimo wielu efektów nie jest ładna,druga mimo iż od dawna znany styl nadal cieszy oko i daje radę.

4-4

#SmartFanZone

Lubię pracę, gdzie jest wykorzystane sporo różnorakich efektów, dlatego praca 1 mi się podoba. Dwójka także jest dobra, jednak moim zdaniem troszkę za bardzo oklepana.

5-4

Dwójka dobra, ale już rzygać mi się chce takimi pracami (wybacz Piotrek : ( ). W pracy nr 1 jest pomysł według mnie wszystko do siebie pasuje i ta praca powinna wygrać :)

6-4

Nie wiem czy mogę tu pisać, ale who cares.

Moja pracka to wykończenie starego PSD (które chyba tylko Ty widziałeś Tuptuś) sprzed 2-3 lat, gdzie wtedy taki styl był na czasie. Próbowałem zrobić coś nowego, ale nie dałem rady. Brawa dla Cuttera za inwencję. : )

Ten mój sig był tak okropny, że myślałem, że przegram z kretesem, cóż zaskoczyłem się trochę.

Dzięki Pietruś za walkę, kiedyś się odegrasz jeszcze, wierze. Wyrównana walka była do samego końca. ;) 5!

Zwycięzcą pojedynku, turnieju oraz aktualnym grafikiem forum zostaje...

Cutter

pokonując Pietrka

6-5

p4pwrbqruny6.png

Gratulacje!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...