Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Brock Lesnar vs. Triple H jaka stypulacja ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

mqdefault.jpg

Na ostatnim RAW Brock Lesnar zaakceptował wyzwanie Triple H'a na WrestleMania, ale pod jednym warunkiem, że to Lesnar i Heyman wybiorą stypulacje po tym jak Hunter podpisze kontrakt na walkę. Stąd taka ankieta, a więc sami wybierajcie jaka według was będzie ta stypulacja. Do wyboru macie Street Fight, Hell in a Cell, No Holds Barred, MMA Fight, Steel Cage, Submission, I Quit, Falls Count Anywhere,Three Stages of Hell
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Mr. Underson

1

• Mirai

1

• Skibus31

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ja osobiście najbardziej chciałbym zobaczyć tych dwóch zacnych panów w three stages of hell, ponieważ bardzo dawno nie widziałem tej stypulacji,wogóle dawno nawet nikt o niej nie mówił . Oczywiście właśnie najwięcej smaczku dodaje to że wybiera Lesnar z Heymanem i tu ciekawe czy pójdą w stronę mma match ,bo to jest prawdopodobne lub street fight. Oczywiście nie będzie źle jak będzie Hell in a Cell :).

Ja najbardziej chciałbym zobaczyć 3 stages of hell, ale bardzo wątpię, byśmy mogli ujrzeć właśnie to. Najbardziej martwi mnie fakt, iż ujrzymy submission match albo mma fight co będzie tak bardzo NUDNE. W takim wypadku Brock będzie dominował większość walki i oczywiście co za tym idzie ciągle "przytulanie". Głos na 3 stages of hell, BYLE NIE submission/mma fight :|

jrthqr.jpg

Z tego co ostatnio było pisane w newsach wydaje się, że najbardziej prawdopodobnymi stypulacjami wydają się : Cage Match, Hell in a Cell oraz właśnie 3 stages of Hell. Wcześniejsze pomysły, czyli submission match i MMA fight najwyraźniej odrzucono, podejrzewam że ze względu na to że nie mają dużo czasu na podbudowę i muszą zrobić wielkie BUUM, a do tego WWE nigdy nie było dobre we wprowadzaniu takich "dziwacnzych" stypulacji na WM. Steel Cage Match to prawdopodobna opcja, ale nie wydaje mi się dobrym sposobem na zakończenie takiego feudu. Powiedzmy Lesnar wychodzi z klatki i co? Mają się bić w nieskończoność? To z pewnością będzie ich ostatnia walka, więc muszą z siebie wycisnąć jak najwięcej. Hell in a Cell mieliśmy za to na ostatniej Wresllemanii, w dodatku z udziałem Triple H'a. Niby się sprawdziło, ale czy sprawdzi się taki odgrzewany kotlet? Co roku to samo? W takim świetle 3 stages of hell wydaje mi się najsensowniejszym posunięciem, tym bardziej że Skoro narobili już tyle szumu o tą stypulację powinni dać coś niezwykłego.

Stypulacje MMA Fight odrzucam, co prawda w praktyce wydaje się bardzo fajna, ale to ma być wielka walka na największej gali i oczekuje że potrwa co najmniej z 15 minut, a ciężko będzie tyle czasu toczyć ją w tej stypulacji, co prawda można, ale to się może zrobić mało ciekawe. Submission match stawiałby Lesnara jako mocnego faworyta, bo hunter bałby się połamania ręki po raz trzeci przez kimurę. I patrząc na to pod kątem, że to właśnie on ma wybierać stypulację to tak długo nie myśląc powinien wybrać właśnie submission. Bo po co ma wybierać np hell in a cell, w którym Tryplak jest niezły i ma duże doświadczenie? No a jakie on ma szanse w submission matchu z Lesnarem, że niby Lesnar odklepuje po byle dźwigni? Nie mówie że taka walka byłaby zła, mogliby dać ultimate submission nawet, ale pod warunkiem że wygrywa Brock. A to niemożliwe bo nochal ostatnio wszystko moczy (wygrał chyba tylko z Nashem w ostatnich 2 latach). Idąc logiką całego storyline powinien być to submission match, ja natomiast chciałbym hell in a cell.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Three Stages Of Hell to marzenie, boje się jednak, że nie do spełnienia. I Quit jako wisienka na torcie. Mniam. Byłby to być może jedyny ratunek dla tej walki, bo co z tego, że wcisną ich do klatki, skoro nigdy nie potrafią dobrze jej wykorzystać. Ale Vince nie ma jaj.

Steel Cage odpada z miejsca, z czymś takim to na tygodniówki co najwyżej. Street Fight - nie na zakończenie "epickiego" feudu. No Holds Barred - to samo. Street fight - to samo. Hell in a Cell to jedyny poważny kandydat jeśliby odrzucić TSOH, bo na nie nie ma co liczyć. Tylko jak pisałem wyżej - potencjał tych walk jest w 90% marnowany, ta klatka jest w nich jedynie dodatkiem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Three Stages Of Hell to marzenie dla prawdziwego fana wrestlingu, który stęsknił się trochę za tą brutalnością, ale właśnie ... Czy WWE będzie wstanie na to postawić? Przecież takie walki trwają zazwyczaj bardzo długo, a Vince nie chce, aby cokolwiek poza Rock/Cena było w światłach reflektorów ... Niestety, ale trzeba odrzucić ... Tak w zasadzie mógłbym odrzucić większość tych pojedynków, szczególnie te w klatkach i Street Fight z bardzo prostej przyczyny - stypulacje są po prostu nie wykorzystywane! To prawda, że Hunter stworzył rok temu z Umarlakiem coś genialnego, ale tutaj kwestia rywala - Lesnar to nie Taker, nie jest i nigdy nie był wirtuozem ringowym, można było to zresztą zaobserwować podczas ich konfrontacji na SummerSlam. Tutaj myślę też, że brak stypulacji im nie posłużył. Styl Lesnar'a, czyli MMA zabija takie pojedynki co było w przypadku walki z Nochalem czy z Ceną. Potrzebują coś co oboje będą mogli poczuć i się zgrać ... I Quit! to dla mnie pewniak. Zresztą Lesnar będzie mógł nawiązać nawet do tego podczas ich feudu po tym jak zmusił Hunter'a do odklepania ... Teraz zmusi, go do wykrzyczenia tych słów ... Byłoby to najlepsze zwieńczenie ich feudu ...

deathnotep.png

angle_02.gif