Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Scena niezależna, lucha libre i Japonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Ten dział już sam w sobie jest tym o czym piszesz Hacjend, także zmieniać nie ma co. Pytam tylko po raz kolejny moderatorów o to, aby zmienić nazwę wątku, bo scena niezależna, a New Japan czy AAA nie mają z tym nic wspólnego, a nie ma sensu zakładać ku temu osobnych tematów.

Poza tym nikt nie markuje AJ/Tanahashi na KOPW!? :shock:

btw.

BxLV8NRIEAA2BTf.jpg:large

:thumb:

Dodano:

Ricochet z powodu obligacji z Lucha Underground musi odpuścić występy w Revolution Pro. Dream match Okada/Ricochet legł w gruzach, jednak fed ten słynie z znajdowania świetnych zastępstw i...

10256729_648328061931928_1618700964785612413_o.jpg

:shock:

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

17

• Yao

7

• Hacjend

3

• Stalkier

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Takie zastępstwa to ja rozumiem bowdown.gif . Jaranko w opór tą galą.

#SmartFanZone
  • 1 miesiąc temu...

Jak wrażenia po KOPW?

Z jednej strony rozumiem decyzję o wystawieniu pary Tana/Okada w walce wieczoru Wrestle Kingdom 9, bo to ich największy match obecnie i jedyny, który najwyraźniej w ich mniemaniu sprzeda zadowalającą ilość biletów w Tokyo Dome. Mimo iż ich saga jest świetna, stoczyli wiele wspaniałych walk i dali nam odpocząć od starć 1 na 1 przez ponad rok, to uważam, że wciąż jest za wcześnie na powrót tego feudu. Mieliśmy ich występy podane już w każdej postaci, również takiej, gdy Okada z przepustką po wygraniu G1 do walki wieczoru WK mierzył w pas Tanahashi'ego. Wynik wówczas zszokował wszystkich i generalnie tym razem, Okada powinien pokonać swojego rywala na największej scenie z możliwych. To jedyna świeżość jaka pozostała nam w tym konflikcie, bo jak pisałem wszystkie inne konfiguracje zostały już wykorzystane.

Trochę szkoda, bo taki "redemption storyline" w którym Okada po trzech porażkach z Styles'em mógłby odebrać swój tytuł i obalić panowanie Bullet Club na największej gali. Złamanie tak dominującej stajni i rozwalenie lidera o tytuł na pewno dałoby wiele Okadzie w oczach fanów. Szkoda, że zarządowi NJPW brakuje wiary w Rainmakera i w ich mniemaniu może być headlinerem WK jedynie z Tanahashim. Dowód widać było rok temu, gdy jego walkę z Naito odsunięto od main eventu.

Również interesują mnie dalsze losy AJ Stylesa. Bullet Club traci na znaczeniu - pasy IWGP i IC nie są już w ich zasięgu. Drużynowe zbyt wiele nie znaczą. Coś czuję, że Yoshi Tatsu po pobycie w WWE dostanie spory push i pokona byłego mistrza na Power Struggle. Jeff Jarrett coraz częściej się pojawia i jego aktywny występ staje się coraz bardziej prawdopodobny. Coś czuję, że zapowiada się jakiś tag match - Styles & Jarrett vs. Tatsu & ktoś z wyższej półki, jak np. Naito. Niezbyt mnie to napawa optymizmem.

Na zabawę w spekulacje, dotyczące karty WK jeszcze wcześnie, ale liczę na to, że New Japan odpali nam w końcu single match - Suzuki vs. Sakuraba. Mówi się też o ściągnięciu Wanderlei Silvy na galę, także zapewne dostaniemy kolejny tag match z Yano i Izuką do kompletu...

Szkoda również, że Nakamura/Shibata zostanie "zmarnowane" na PPV klasy b. Rozumiem, że potrzebują jakiejś mocniejszej walki na te show, aby pieniądze za bilety i wykupienia się zgadzały, ale kaliber tej walki spokojnie nadaje się na Wrestle Kingdom. Shinskay przegrał z Shibata w G1, także tutaj sugerując się ich w miarę przewidywalnym bookingiem odbije stratę. Nie wiem jak po tym wszystkim będzie wyglądać jego rola na WK, bo ciężko aktualnie dla niego o większą walkę niż ta z Shibatą. Ogólnie rezultaty z KOPW i następny tour pozostawia wiele mieszanych uczuć i mam nadzieję, że całość się jakoś w miarę pozytywnie jeszcze wyklaruje. Mimo iż WK, to największa gala roku, to zwykle na tle pozostałych jakoś świetnie nie wypada i póki co nie zanosi się na to, aby w przyszłym roku było inaczej.

Dodano:

Tak, wiem, piszę w tym temacie tylko dla siebie, ale...

Jeden z chłodniejszych reviewsów Power Struggle:

http://www.voicesofwrestling.com/2014/1 ... 14-review/

Oglądał już ktoś? (uwaga na spoilery w/w recce)

Ishii/Goto to faktyczny 5 star? 4 gwiazdy dla TSplitters/reDRagon & OkadaHashi/TanaIbushi + Nakamura/Shibata wygląda zajebiście. Ściągam, dopiero obejrzę, ale nie mogę się doczekać.

• 1 miesiąc temu...

Nie oszukujmy się całą robotę robi tutaj logo

#SmartFanZone

Logo zacne, ale tło i główna postać też niczego sobie. Lepsze to niż ostatnie TLC, bądź Survivor Series.

A jak już wklejam postery, to i to się wrzuci z ostatniego Raw:

10849889_10152455487116933_7383527397275148290_n.jpg?oh=d24af4fc2a3a727c6fd9f04060e248d7&oe=550679C3&__gda__=1425771452_494b33fe0485f299f19a269941f07114

Pamięta ktoś The Age of the Fall z Ring of Honor? :8

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Ja pamiętam i dziwie się, że WWE nie sięgnęło po Jacobsa gdy zakończył swoją obecność w ROH. Cały storyline związany z AOTF pokazał że świetnie sprawuje się on za mikrofonem i potrafi stworzyć ciekawy, dramatyczny pojedynek. Beneficjentem okazał się jednak Tyler Black. Nie narzekam, bo świetnie sobie radzi w WWE, ale mogli ściągnąć ich obu.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Age Of The Fall - ich debiut był zajebiście kontrowersyjny, ale i totalnie zajebisty - do dzisiaj wspominam świetne promo Jacobs'a, który za mikrofonem czasami potrafił czynić cuda. To jak krew wiszącego nad ringiem Jay'a Briscoe kapała na Jimmy'ego, to jeden z najbardziej kontrowersyjnych momentów w historii ROH. Trochę popatrzyłem i byłem zajebiście zaskoczony, że w tej stajni swoje miejsce znalazł nawet Joey Mercury.

świetnie sprawuje się on za mikrofonem i potrafi stworzyć ciekawy, dramatyczny pojedynek

Osobiście nigdy nie byłem wielkim fanem Jacobs'a, jednak będę szanował gościa do końca swoich dni za dwa bumpy jakie przyjął, a o to i one:

https://www.youtube.com/watch?v=kynnG06ItaY

https://www.youtube.com/watch?v=ToRtC_R0b6M

Filmiki trochę długie, ale chyba wiadomo, o co chodzi.

A teraz, główny temat dla którego piszę to wszystko ;)

Uhaa_Nation_AWW.jpg

Znacie tego pana powyżej :?: Nie :?: W sumie raczej nie trzeba się dziwić, bo przez spory czas również nie za bardzo go znałem. Otóż ten pan zwie się Sesugh Uhaa, ale w świecie wrestlingowym lepiej jest znany jako Uhaa Nation. Najbardziej znany jest z występowania w takich federacjach jak EVOLVE, Dragon Gate, Dragon Gate czy chociażby od niedawna PWG. Krótko i treściwie - 31 grudnia zeszłego roku, Uhaa podpisał kontrakt z WWE :!: Już wcześniej krążyły pogłoski na ten temat, ale teraz to już jest pewniak. Jak taki gość jak Uhaa dostał się do WWE :?: W końcu dużych zawodników nie brakuje w wrestlingowym świecie, a wybrano Nation'a. Uważam, że powody są dwa:

1) Gość mógł się spodobać oficjelom pod względem wizualnym (co zresztą widać na załączonym zdjęciu)

2) Mógł się spodobać tym, co robi w ringu.

Można jeszcze dodać fakt, że gość jest czarny, a zawodników o tej karnacji w WWE obecnie brakuje, a Nation mógłby śmiało zrobić furorę. Zresztą co będę pisał o jego umiejętnościach. Najlepiej oceńcie sami, co ten gość potrafi:

https://www.youtube.com/watch?v=XWqA3yqrW6M

No i na koniec standardowo pytanie - jak widzicie jego przyszłość w WWE :?: Osobiście uważam, że jeśli przetrwa NXT plus jakieś HS'y WWE, to można śmiało zrobić z niego silnego i mocnego mid-cardera, ocierającego się o ME (ważne słowo ocierającego), bo na ME dostanie szansę może za jakieś 3-4 lata.

A i jeszcze na koniec. Na początku września, podano informacje że Willie Mack (znany najbardziej z PWG) podpisał kontrakt z WWE. Został on jedank szybko zerwany, zanim dotarł na Florydę do Performance Center. Wtedy doszły wiadomości o ewentualnym zatrudnieniu Nation'a. No i tutaj mona śmiało zacząć dyskusję - czy Willie poległ na rzecz Nation'a :?: Faktem jest, że obaj pod względem ringowym są bardzo podobni - silni, szybcy i bardzo zwinni jak na swoją wagę (Nation 115kg, a Willie niemal 130kg)

Co wy na to :?:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Dragon Gate: Final Gate 2014

Niestety muszę przyznać że strasznie się zawiodłem tą galą.Spodziewałem się że przypierdolą czymś konkretnym na koniec roku a tak naprawdę poza dwoma ostatnimi walkami nie dostaliśmy nic nadzwyczajnego.Dwie pierwsze walki dosyć słabe ale wiadomo to opener więc wybaczam, niestety później dostaliśmy same średniaki.Walka Flamity moim zdaniem nieporozumienie.Wgl ta sytuacja po walce jest dla mnie debilna.Rozumiem że potrzebowali jakoś zabrać tytuł Flamicie ale po pierwsze mogli dać jakiegoś rywala który potrafi walczyć a po drugie mogli to zrobić w jakiś sensowny sposób a nie że Flamita z dupy sobie wychodzi jakby nie wiadomo co się stało bo typek mu ściągnął maskę.Fajnie chociaż że pod koniec pojawiła się jakaś dramaturgia w tej walce.Jeżeli ktoś nie jest wielkim fanem Dragon Gate to polecam sprawdzić tylko dwie ostatnie walki które naprawdę pokazały że to jedno z czołowych PPV a nie jakaś gala telewizyjna.

#SmartFanZone

Dragon Gate Final Gate 2014

Six Man Tag Team Match

Jimmyz (Jimmy Kagetora, Jimmy Kanda & Mr. Kyu Kyu Naoki Tanizaki Toyonaka Dolphin) vs. Kotoka, Stalker Ichikawa & Yuga Hayashi

Znowu Ichikawa w openerze, ale to mi nie przeszkadza najlepsze miejsce dla komedianta. Walka bardzo dobra przyjemnie się ją oglądało. Najbardziej rozbawiło mnie to jak Ichikawa skoczył z narożnika na resztę wrestlerów to oni nagle rozeszli się w różne strony a on wylądował na podłodze.

Tag Team Match

Don Fujii & Mondai Ryu vs. Millenials (U-T & Yosuke Santa Maria)

Walka była bo była nie powalała, ale dobrze że reprezentanci Mad Blankey wygrali.Don Fujii jakimś wirtuozem nie jest, ale na swój wiek jeszcze nie jest źle.

Open The Brave Gate Title Match

Flamita © vs. Punch Tominaga

Początek walki dominacja Tominagi potem na odwrót i nie czyste zagrywki Mad Blankey.Flamita wykonał finisher i podczas przypięcia Tominaga zdjął mu maskę wtedy zabrzmiał gong potem to co się działo nie wiem o co chodziło. Według mnie Flamita głupio się zachował nie przyjmując pasa.

Six Man Tag Team Match

Monster Express (Akira Tozawa, Masato Yoshino & Syachihoko BOY) vs. Osaka06 (CIMA & Gamma) & K-ness

Jak większość walk 3 vs 3 trzymają poziom, ta walka także była bardzo dobra. A i Tozawa w wolnym czasie powinien zajrzeć na YouTube i zobaczyć jak wygląda brainbuster bo to co on wykonał to był supreplex. Czyli CIMA i Gamma na stałe w MB.

Open The Triangle Gate Title Match ****

Jimmyz (Genki Horiguchi HAGeeMee, Jimmy Susumu & Ryo Jimmy Saito) © vs. Dia.HEARTS (Big R Shimizu, Dragon Kid & Masaaki Mochizuki)

Meltezer ocenił tą walke na **** i w pełni się z nim zgadzam bardzo dobra walka.Dragon Kid mimo swojej postury bardzo dobrze reprezentuje się w ringu.

Open The Twin Gate Title Match ****

Millenials (Eita & T-Hawk) © vs. MAD BLANKEY (Cyber Kong & YAMATO)

Na początku nawet do głowy by mi nie przyszło, że MB zgarnął pasy od Millenias.Pojedynek był bardzo dobry, za sprawą obydwu drużyn. Bardzo się cieszę iż wreście Mad Blankey mają jakieś pasy :D. Jakieś jakieś pasy tag team to nie są jakieś tam pasy.Tutaj także się zgadzam z Meltezrem.A jeszcze jedno Mad BLANKEY ma genialny theme song.

Open The Dream Gate Title Match **** 1/2

BxB Hulk © vs. Shingo Takagi

Świetna walka panowie dali z siebie 100 %, zakończyli rok z przytupem.Hulk jest bardzo dobrym mistrzem.

TOP 3

1. BxB Hulk © vs. Shingo Takagi

2. Millenials (Eita & T-Hawk) © vs. MAD BLANKEY (Cyber Kong & YAMATO)

3. Jimmyz (Genki Horiguchi HAGeeMee, Jimmy Susumu & Ryo Jimmy Saito) © vs. Dia.HEARTS (Big R Shimizu, Dragon Kid & Masaaki Mochizuki)

W 80% jestem już przekonany co do tego, że w tym roku również zrobię wypad do Londynu. Revolution Pro ogarnia ciekawą galę w lutym:

544a7073270ef_290x1_fill.jpg

Undisputed British Heavyweight Championship

- 'Party' Marty Scurll © vs. King Ricochet

Tag Team Challenge Match

- The Addiction (Frankie Kazarian & Chris Daniels) vs. 2 Unlimited (Jay & Patrick Sammon)

International Dream Match

- AJ Styles vs Will Ospreay

Plus: COLT CABANA & much much more!

http://www.revolutionprowrestling.com/e ... takes-2015

AJ Stylesa i Rocheta już widziałem, ale na pewno warto zobaczyć ich ponownie. Możliwość spotkania Danielsa to ciekawa perspektywa. Byłem tam już, także mniej więcej wiem co i jak. Tym razem mam zamiar ograniczyć koszta do minimum (nie zamawiam miejsc w pierwszych rzędach już) i zostawić trochę na foty z wymienionymi wyżej. ;)

Zapewne pytanie retoryczne, ale gdyby ktoś też myślał o takim wypadzie, to niech się odezwie na priv.

• 1 miesiąc temu...

Temat mocno usechł, więc można by go odgrzebać ;)

Na początek może zacznę od Mojego ukochanego PWG ;)

Otóż ich najbliższa gala odbędzie się 27 lutego i nosi nazwę "From Out Of Nowhere" (pozdro Randy Orton) :)

Karta na tą galę prezentuje się następująco (daję w spoiler, jakby ktoś nie oglądał (lub miał w 4ech literach "Black Cole Sun")

PWG World Championship Match

Roderick Strong© vs. Trevor Lee

Tag Team Match

Monster Mafia (Josh Alexander & Ethan Page) vs. The Young Bucks (Matt & Nick Jackson)

Singles Match

Ricochet vs. Matt Sydal

Singles Match

Chris Hero vs. Drew Gulak

Tag Team Match

Beaver Boys (Alex Reynolds & John Silver) vs. Best Friends (Chuck Taylor & Trent?)

Singles Match

Cedric Alexander vs. Tommaso Ciampa

Singles Match

"Speedball" Mike Bailey vs. Biff Busick

Singles Match

ACH vs. AR Fox

Co do karty na razie się nie wypowiem, bo jeszcze nie obejrzałem całego "Black Cole Sun", ale mam nadzieję, że ktoś się podłączy do dyskusji ;)

A teraz zacznę temat NJPW (IIL czekam na Ciebie i innych (ala Carbon))

Są już pełne karty na obie gale z szyldu "The New Beginning", które odbędą się, kolejno, 11(Osaka) i 14(Sendai) lutego obecnego roku. Karty na te gale przedstawiają się następująco:

Na początek karta z Osaki:

Sho Tanaka vs. Yohei Komatsu

Six Man Tag Team Match

Captain New Japan, Jay White & Manabu Nakanishi vs Máscara Dorada, Satoshi Kojima & Tiger Mask

Tag Team Match

Hiroyoshi Tenzan & Jushin Thunder Liger vs Chase Owens & Rob Conway

Kota Ibushi vs. Tomoaki Honma

IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Championship Three Way Match

reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) © vs. Time Splitters (Alex Shelley & Kushida) vs. The Young Bucks (Matt & Nick Jackson)

IWGP Jr. Heavyweight Championship Match

Kenny Omega © vs. Ryusuke Taguchi

Six Man Tag Team Match

Bullet Club (Bad Luck Fale, Tama Tonga and Yujiro Takahashi) vs. Kazuchika Okada, Kazushi Sakuraba & Toru Yano

Six Man Tag Team Match

CHAOS (Shinsuke Nakamura, Tomohiro Ishii & Yoshi-Hashi) vs. Tetsuya Naito, Togi Makabe & Yuji Nagata

IWGP Tag Team Championship Match

Meiyu Tag (Hirooki Goto and Katsuyori Shibata)© vs. Bullet Club (Doc Gallows and Karl Anderson)

IWGP World Heavyweight Championship Match

Hiroshi Tanahashi © vs. AJ Styles

A tak wygląda karta na galę w Sendai:

Six Man Tag Team Match

Captain New Japan, Manabu Nakanishi & Sho Tanaka vs. Satoshi Kojima, Tomoaki Honma & Yohei Komatsu

Tag Team Match

Máscara Dorada & Tiger Mask vs. reDRagon (Bobby Fish and Kyle O'Reilly)

Six Man Tag Team Match

Time Splitters (Alex Shelley & Kushida) & Ryusuke Taguchi vs Bullet Club (Kenny Omega, Matt Jackson and Nick Jackson)

NWA World Junior Heavyweight Championship Match

Jushin Thunder Liger© vs. Chase Owens

NWA World Heavyweight Championship Match

Rob Conway© vs. Hiroyoshi Tenzan

Tag Team Match

Kazushi Sakuraba & Toru Yano vs. Kota Ibushi & Tetsuya Naito

Tag Team Match

Bullet Club (Bad Luck Fale & Yujiro Takahashi) vs. CHAOS (Kazuchika Okada & Yoshi-Hashi)

Six Man Tag Team Match

Bullet Club (Doc Gallows, Karl Anderson & Tama Tonga) vs. Hirooki Goto, Hiroshi Tanahashi & Katsuyori Shibata

NEVER Openweight Championship Match

Togi Makabe © vs. Tomohiro Ishii

IWGP Intercontinental Championship Match

Shinsuke Nakamura © vs. Yuji Nagata

No i co Wy na to :?: Jak patrzycie na "Nowy Początek" od NJPW w 2015 roku :?:

No to zacznijmy dyskusję Panowie

054afddd71fc7f56fadf60d1cd18bdd3.gif

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 1 miesiąc temu...

Revolution Pro ogłosiło, że na gali "Summer Sizzler" 2015 pojawią się topowe gwiazdy New Japan:

- AJ Styles

- Tomohiro Ishii

- Shinsuke Nakamura

:applause:

http://www.revolutionprowrestling.com/e ... zzler-2015

Wybieram się na ten event. Ogarnąłem już bilety w drugim rzędzie i meet & greet. Ktoś chętny na wspólny wypad?

Panicz Hacjend zaczął dyskusję na temat ostatniej gali PWG - From Ałt Of Nołer. Jako że minęło już sporo czasu od wypuszczenia Black Cole Sun i uważam, że wszyscy co chcieli obejrzeć, obejrzeli. Dlatego wyników z grudniowej gali nie zamieszczam w spoiler, no chyba że komuś się to nie spodoba, to już dodam. Skoro jest już po gali, to każdy pewnie kartę zna, więc też nie widzę tu sensu aby dawać w spoiler :P Pragnę jeszcze poinformować, że nie znam wyników z gali, więc spokojnie - na żaden spoiler się nie natkniecie ;)

Zacznę od Main Eventu, a co! Dla mnie ten title shot dla Trevora jest oczywiście walką "na szybko" dla Pstrąga, przed rozpoczęciem jakiejś rywalizacji o ten pas. W ogóle uważam, że Trevor otrzymał szansę walki o pas za wcześnie. Dla mnie powinni poczekać z tym gdzieś do końca roku, po tym jak wygra tegoroczną Ebolę. Dla mnie jest on faworytem tegorocznego turnieju, nie upatruję tu nikogo innego, kto mógłby mu zagrozić w końcowym triumfie. Sam zawodnik jest dobrym wrestlerem i zasługuje na główny pas, ale myślę, że to za wcześnie na niego. Powinni dać mu jeszcze trochę czasu. No ale oczywiście to nie WWE żeby robić coś takiego. Zobaczymy jak ułoży mu się współpraca ze Roderickiem.

Z innych ciekawych walk (bo tylko takie będę opisywał - YB się nie liczą, każda ich walka jest ciekawa, tyle gadania). Chris Hero walczący z Drew Gulakiem? Tu dam w spoiler, tak jakby ktoś oglądał Evolve, a jeszcze nie obejrzał ostatniej gali tej federacji.

Obaj panowie zawalczyli ze sobą na Evolve 38 i muszę powiedzieć, że spodobała mi się ta walka, nawet bardzo (jak obejrzę do końca, to wstawię cały opis gali). Jeśli rozwiążą to tu podobnie, czytaj: technika z momentami szybkiej walki i do tego 15-20 minut, to będę wniebowzięty. Oczywiście nie oczekuję też kompletnej kalki, ponieważ wtedy zjadę walkę i to ostro, nawet jeśli będzie mi się podobać. Ogółem dla mnie powinna wyglądać podobnie, jednak na koniec wolałbym takie konkretne pierdolnięcie na koniec, którego zabrakło mi właśnie w Evolve.

Ostatnią walką, o której chciałbym coś powiedzieć, to AR Fox vs. ACH. Nie wiem czy walki tu podane odbędą się w takiej kolejności, ale jeśli tak, to dla mnie opener idealny. Jeśli zadbają o spoty, które uwielbiam oglądać, to nie zawiodę się. Jak Foxa nie lubię, tak jednak nie mogę powiedzieć, że jest słaby jeśli chodzi o wykonywanie ryzykownych akcji. ACH to samo, tyle że go akurat lubię. 10 minut szybkiej walki i jestem w niebie. Do tego dwa lub trzy efektowne spoty i z bananem na twarzy będę oglądać pozostałą cześć gali, nawet jeśli ta będzie słaba (wiem słabe i PWG nie łączy się w parę). Reszta walk dla mnie trochę mniej warta uwagi, dlatego odpuściłem sobie komentowanie tych walk. W niedalekiej przyszłości pojawi się także post o Evolve 38 :D

PS. Mam nadzieję, że IIL dasz jakąś relację z gali :D Dla samego Nakamury chętnie bym się wybrał, no ale nie mam jak :/ No trudno, może kiedyś.

• 2 miesiące temu...

14 czerwca wybieram się na mój drugi event Revolution Pro - High Stakes 2015 w Londynie. Karta zajebista i nie mogę się doczekać:

Undisputed British Heavyweight Championship

- 'The Villain' Marty Scurll © Vs. 'The Phenomenal' AJ Styles

2 Out of 3 Falls for the British Cruiserweight Championship

- Matt Sydal vs Will Ospreay ©

Undisputed British Tag Team Championship Match

- Revolutionists vs The Thrillers ©

International Dream Match

- Shinsuke Nakamura vs King Ricochet

Heavyweight War

- Tomohiro Ishii vs Big Damo

Tag Team Challenge Match

- Colt Cabana & Matt Classic vs Lord Gideon Grey & Rishi Ghosh

Nakamura, Ricochet, AJ, Ishii i Sydal! :-O

Z okazji wyprzedania wszystkich miejsc na tę galę (!), wypuszczono już bilety do sprzedaży na ich większe show w październiku - Uprising. Póki co potwierdzono jedynie obecność ACH, ale spoglądając na kartę wyżej i poprzednie znów zaprezentują wyborowe show. Jeżeli ktoś chciałby się wybrać, to polecam teraz ogarnąć bilety, by mieć dobre miejsca. Zabookowałem już front row w ciemno. ;)

5568a8f1cca2d_290x1_fill.jpg

Rok temu w październiku mieli m.in. Okadę i Austina Ariesa. Liczę na Rainmakera w tym roku oraz kogoś nowego z New Japan, kogo jeszcze do siebie nie ściągali - np. Kota Ibushi, czy Katsuyori Shibata.

Wkrótce relacja na forum z czerwcowego show!