Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fallon Fox - jak to się stało ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

130307131516fallonfoxwe.jpg

Znacie tą panią na zdjęciu wyżej ?? Nazywa się Fallon Fox. Większość pewnie nie zna, tak samo jak i ja. W sumie to nie znam zbyt wiele kobiet walczących w MMA, żeby nei powiedzieć, że żadnych. Kobieta wyżej walczy w MMA od 2011 roku i póki jest nie pokonana w MMA, a jej stosunek walk wynosi 5-0. Swoją ostatnią walkę waygrała po 39 sekundach. Po ostatnim zwycięstwie przesłąła prośbę o rozpatrzenie jej kandydatury do walki w UFC. No nic wielkiego - każda zawodniczka, która trenuje sprty walki chciałaby walczyć w UFC - kasa, sława itp. Ale w przypadku Fox jest jeden subtelny dylemat. Otóż ta kobieta była ..... FACETEM :!: :!: Na dowód zdjecie poniżej:

be20srcciaaby7u.jpg

Fallon poddała się operacji zmiany płci w 2006 roku, a sporty walki trenuje od 2008 roku zaczynając od brazylijskiego jiu-jitsu, dokładajac do tego Muay Thai w 2010.

Tutaj stawiam takie pytanie - jak to się stało, że kobieta która była facetem, walczy z kobietami :?: Może teraz jest kobietą, ale była facetem, a z tym zostają męskie atrybuty tj. siła czy wytrzymałość. Fox poddała się również operacji twarzy w 2011 roku, by zrobić sobie twarz bardziej "kobiecą". Nie zmienia to faktu, że nie powinna być dopuszczona do walki z innymi kobietami. Zobaczyłem urywek z którejś walki, gdzie rzucała inna kobietą jak jakąś lalką. Jakby nie patrzeć - kobieta walczyła z facetem, który uciął sobie przyrodzenie i wstawił cycki - przecież to jest niezbyt normalne. Ale jak włąśnie do tego doszło, że komisja zezwoliła na to, żeby kobieta co była facetem walczyłą z kobietami, będąc w pełni świadomymi tego faktu.

A jakie Wy macie zdanie na ten temat :?:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• Yao

1

• Hacjend

1

• Cutter

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Rzeczywiście dziwna sytuacja. Jednak mimo wszystko uważam że powinien walczyć z mężczyznami gdyż tak jak powiedziałeś poza wyglądem i jego wewnętrznym samopoczuciem ma wszystkie inne czynniki jak każdy mężczyzna, na pewno jest bardziej wytrzymały na ból itp. Wiadomo że w jakiś małych federacjach będzie mógł bez problemu walczyć z kobietami jednak z takich federacji jak Bellator czy UFC jest na starcie skreślony w obu kategoriach.

#SmartFanZone

• Reputacja:   1

Wątpię żeby kiedykolwiek udało jej się dostać do UFC. Dana nigdy nie był zbyt pozytywnie nastawiony do dywizji kobiet, stworzył ją chyba tylko ze względu na Rousey która z resztą odpłaciła się wyciągając lepszą sprzedaż ppv niż debiutujący Lesnar. Nie sądzę żeby chciał się bawić w coś takiego. Zbyt kontrowersyjny temat, jest wiele utalentowanych lasek które zapełnią miejsca w karcie na wiele gal. Fox nie jest mu do niczego potrzebna.

Sam temat czy pozwolić jej walczyć z kobietami... W ch***j ciężka decyzja, z jednej strony argumenty o fizycznych męskich uwarunkowaniach, z drugiej strony przecież poddała się zapewne wszelkim terapiom hormonalnym. Dziwię się że w ogóle jakakolwiek komisja sportowa podeszła do tematu bo tak naprawdę co by nie orzekli spłyną na nich hejty.

• Styl:  Klasyczny

Nie da się zrobić z chłopa, 100% kobiety, nawet jak mu obcięli męskość i przyszyli kobiecość i nafaszerowali hormonami, to nadal jest w jakiejś części mężczyzną i nie powinno jej/jemu pozwolić walczyć w takiej federacji jak UFC. Jak się będzie skarżył/skarżyła na decyzje jakiejś tam komisji, niech wypierdala na podwórko, do jakichś wack-federacji, albo jak bardzo chce niech jej doszyją ptaka z powrotem.

• Reputacja:   1

Zezwolenie komisji już musiała dostać. W końcu zliczają jej profesjonalne walki(wg Sherdoga 2-0), tak więc teoretycznie droga do największych federacji stoi otworem. Jednak nie sądzę żeby ktokolwiek z ligi wyższej niż jakieś fedki zatrudniające 10 osób był zainteresowany.

• Styl:  Klasyczny

Absolutnie nie. Tylko by było z tego problemy. Jeśli miałoby startować w poważnej federacji to z rangą domyślną - mężczyzna. Inaczej sytuacja byłaby śmieszna, a z drugiej strony ciekawa sprawa, bo dajmy na to UFC, czy Bellator czy cokolwiek poważniejsze nie przyjmie go/jej to zaraz będzie, że to szykana tej grupy społeczeństwa, a przecież USA takie tolerancyjne..

Była kiedyś taka afera z jakąś biegaczką? Nie dawno całkiem, Ona startowała z kobietami ALE w bieganiu nikomu nie wyrządzi się większej krzywdy i myślę, że jeśli ktokolwiek chciałby przywołać taki argument byłby on całkowicie błędny. Mimo, że niby sytuacja identyczna.