Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoliery SD! Undertaker, El Generico, Jericho TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Spoilery ze SMACKA!

:arrow: Team Hell No pokona 3MB! Hell No będa dominującą stroną, pinować będzie Di Bryan.

:arrow: Propaganda Real American będzie żwawo działać.

:arrow: W jednym z segmentów z Dolphem AJ Lee będzie robić to co robi najlepiej.

:arrow: Ryback rozwali Sandałsa w 3minutki.

:arrow: Arnold Schwarzeneger ma wprowadzić Bruno do HOF.

:arrow: Sytuacja Andrzeja, WM, dalsza "kariera".

Jeśli ktokolwiek ma jakieś wątpliwości to zmierzy On się z CM Punkiem. Dwa mówi się, że to nie jego ostatnia WM'ka...

:arrow: El Generico w NxT . Będzie wojował pod swoim prawdziwym imieniem Rami Sebai. W spoilerze jego "kozacki" image.

BE0MfvyCcAAWPkA.jpg?1362754415

:arrow: Y2J powiedział, że nie odejdzie do TNA. Bo jest człowiekiem Vince'a. I, że jest mu LOYALTY.

:arrow: Szatnia jest zaskoczona zwolnieniem Erica Pankowskiego, jest to jakaś osoba z zarządu, ważna osoba.

:arrow: The Rock nagrywa jakieś głupoty w Panamie.

JEST LIPA.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Bryx

1

• Stalkier

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mega duże newsy. Jedyne co mogę powiedzieć to mega zrąbali dając Generico imię i nazwisko oraz ściągając mu maskę.Teraz niczym się nie wyróżnia(poza skillsami ale to w WWE nieważne jest) spośród milionów innych tego typu jobberów :(. Wracaj do ROH!

Mogłem nawrzucać troszkę o tym, jak Matt Hardy gada głupoty.. Susza straszna, chyba będę dodawał je w poniedziałek dużo lepsze pole manewru. Żeby nie było od 20 je pisałem i czekałem na jakieś ciekawsze zdarzenia infa, ale takich nie ma. // Ulicznik Xeb.

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dzięki za newsy ; ). Świetny styl ich pisania ; ). Oby tak dalej ; ). Mam nadzieje że The Undertaker będzie walczył nawet za 4-5 lat , bo nawet po 50 tce będzie ratował show , tym bardziej że prawdopodobnie z roku na rok WM'ka będzie coraz bardziej dziecinna. Dobrze że zwolniono tego Pankowskiego , może przyjdzie do CT ktoś świeży i nie będziemy oglądać po raz 5346 Orton vs Cesaro.

Jakaś ironia? :) // Ulicznik Xeb.

Skądże , żadna ironia , naprawdę podoba mi się to ; )

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

El Generico tak po prostu zdjął maskę i zmienił ringname? nie podoba mi się to zupełnie. Coś nad czym pracował od lat i stworzył wielką postać sceny niezależnej idzie się teraz huśtać... szkoda gadać.

12348063264d94721613275.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...