Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWG "All Star Weekend 9" 22-23/03/2013 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

PWG "All Star Weekend 9" 2013

mainnv.jpg

Reseda, California

22/23 Marzec 2013

All Star Weekend 9 - Night 1

Number One Contender Guerrilla Warfare Match

Sami Callihan vs. Drake Younger

Six-Man Tag Team Match

Super Smash Brothers (Player Uno & Stupefied) & Samuray Del Sol vs. Inner City Machine Guns (Rich Swann & Ricochet) & AR Fox

Singles Match

Roderick Strong vs. Trent?

Tag Team Match

Future Shock (Adam Cole & Kyle O'Reilly) vs. Unbreakable F'N Machines (Brain Cage & Michael Elgin)

Singles Match

"Intrepid Traveler" Paul London vs. "Mr. Wrestling" Kevin Steen

Non-Title Tag Team Match

Johnny Gargano & Chuck Taylor vs. The Young Bucks (Matt & Nick Jackson)

Singles Match

Eddie Edwards vs. Jay Lethal

All Star Weekend 9 - Night Two

PWG World Championship Match

Adam Cole© vs. Winner of Sami Callihan & Drake Younger on Night One

World Tag Team Championship Title Match

The Young Bucks (Matt & Nick Jackson)© vs. DojoBros (Eddie Edwards & Roderick Strong)

Singles Match

AR Fox vs. "Mr. Wrestling" Kevin Steen

Tag Team Match

Inner City Machine Guns (Rich Swann & Ricochet) vs. Unbreakable F'N Machines (Brian Cage & Michael Elgin)

Singles Match

Kyle O'Reilly vs. Loser of Sami Callihan & Drake Younger on Night One

Singles Match

"Intrepid Traveler" Paul London vs. Trent?

Tag Team Match

Supers Smash Bros. (Player Uno & Stupefied) vs. Johnny Gargano & Chuck Taylor

Singles Match

TJ Perkins vs. Samuray Del Sol

Singles Match

Jay Lethal vs. Willie Mack

Tak się zbierałem, zbierałem ale wreszcie... piszę posta do Eventu, który rozerwie czasoprzestrzeń chyba :)

Na dzień dobry Six Man, który z pewnością będzie kosmiczną walką. Z ręką Uno nie było widocznie tak źle skoro wróci do ringu za 3 tygodnie, z czego bardzo się cieszę. Debiuty Del Sol'a i Fox'a w tej walce sprawią, ze będzie masa zajebistych spotów i akcji wysokiego ryzyka. Jeszcze Ricochet i Swann - oj będzie się działo !! Trent - w sumie jak został zwolniony z WWE, to miałem cichą nadzieję że pojawi się w PWG. Zmierzy się z gościem, który został generalnym testerem debiutantów w PWG :) Roderick jest ostatnio w dobrej formie nie tylko w PWG, ale i również w ROH, więc liczę na dobre starcie. Young Bucks vs FIST - mam nadzieję, że od tej walki rozpoczną się częstsze występy Chuck'a w PWG, bo w zeszłym roku zawiódł na maxa pojawiając się tylko na jednej gali. Do Gargano nie mogę się jakoś przekonać, no ale to PWG - może tutaj mnie pozytywnie zaskoczy. London is BAAAAACK !! Jak wyczytałem to na Twitterze PWG, to aż podskoczyłem z krzesła. Ze Steen'em z pewnością zrobią dobrą i pewnie zabawną walkę. Lethal - gość o którego Dragon zabiegał kilka lat wreszcie się pojawi w PWG. Z Eddie'm powinni zrobić dobrą walkę. Jay jest ostatnio w niezłej formie, a jakby co to Eddie za niego nadrobi braki. TT Match zapowiada się chyba najsłabiej z całej karty - Elgin i Cage kolejny raz pokażą swoją siłę, natomiast Cole i O'Reilly zawalczą na swoim dobrym poziomie. Nie wiem czemu mam wrażenie, że walka może być słaba. ME to będzie totalny rozpierdol. Już na DDT4, pokazali że akcje wysokiego ryzyka nie są im straszne. Guerrilla Warfare - to już druga walka w przeciągu trzech miesięcy w tej stypulacji. To poprostu będzie zajebiste !! Walkę wygra Drake, który wykona Drake's Landing na jakiś przedmiot np stół :)

Co do drugiej nocy, to zapowiada się ona nieco słabiej niż pierwsza. World Title Match, to będzie bardzo dobre widowisko. Ciekaw będę jak będzie się zachowywał Drake w ringu, gdyż po walce z Samim z pewnością będzie mocno obolały. Tutaj niespodzianki raczej nie będzie i walkę wygra Cole po Straight Jacket German. SSB vs FIST - tutaj z pewnością będzie bardzo zabawnie :) Ringowo oczywiście również będzie dobry poziom. TJ i Del Sol zrobią na pewno dobrą walkę, pokazując HF i sporo techniki, z której TJ jest dobrze znany, a Del Sol z pewnością sporo polata. London i Trent - tutaj może być różnie - Paul w sumie nie walczył chyba spory czas, bynajmniej tak mi się wydaje i nie wiadomo jak u niego z formą. Mimo wszystko walka powinna być w miarę dobra. Lethal i Mack to bardzo ciekawe zestawienie i jestem ciekaw jak ta dwójka zgra się ze sobą w ringu. Naprawdę jestem bardzo ciekawy postawy Jay'a w ringu - w końcu debiutuje. Kyle O'Reilly'ego kontra przegrany walki Callihan/Younger - obstawiłem Drake'a, więc Kyle zmierzy się z Samim i ta dwójka nie powinna nas zawieść. Spodziewam się starcia podobnego do walki Kyle'a z Edwardsem z BOLA 2012 - mocne i efektowne wymiany chopów i kopnięć. Gunsi i Maszyny raczej nie powinni nas zawieść - to z pewnością będzie mieszanka wybuchowa z połączenia siły Maszyn oraz finezji i szybkości Guns'ów. Spodziewam się starcia na miarę Elgin\Ricochet z BOLA. TT Titles to będzie kozacka walka. Nadal mam w pamięci ich starcie z Mystery Vortex. Mam nadzieję, że dostaną trochę więcej czasu dając, 20minutową kozacką walkę.

Karty na te dwie noce są naprawdę mocne. Dragonowi naprawdę należą się wielkie ukłony, za zaangażowanie tylu debiutantów.

ThIS IS GONNA BE AWESOME !!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

2

• Yao

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moja opinia na temat składu ASW9

Wow masa mega debiutów. Samuray del Sol widzę kontynuje podbój USA. Po fenomenalnych występach w DGUSA/EVOLVE czas się sprawdzić w PWG. Bardzo na niego liczę gdyż ten chłopak od początku swojej kariery w AAA mnie zaskakiwał. London powraca ta informacja dla mnie jest najważniejsza. Ten chłopak jest genialny i jestem pewien że pokaże nam kilka dobrych meczy. Jednak co do debiutu Jay Lethal mam mieszane uczucia gdyż jego forma jest bardzo nie stabilna. Raz robi dobre walki a raz mega przeciętne. Mnie w przeciwieństwie do Hacjenda cieszy bardzo debiut Johnnyego Gargano, jest to jeden z moich ulubionych wrestlerów sceny niezależnej. To co ten chłopak wyprawia w Chikarze jest piękne. Liczę że w PWG będzie mu szło równie dobrze. Dzięki Hacjend za przypomnienie o tym postcie gdyż wiedziałem że ASW zapowiada się dobrze ale nie spodziewałem się że aż tak. Obowiązkowa pozycja do sprawdzenia podobnie jak DDT4.

Na temat obu nocy postaram napisać się jutro

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Wczoraj pojawiła się niezbyt pozytywna informacja na temat ASW9. Otóż Super Smash Brothers (Player Uno & Stupefied) niestety nie pojawią się na tym evencie. Powody są nieznane, ale można nie co polemizować, że ramię Player'a Uno nie jest chyba w najlepszej dyspozycji po DDT4, gdzie doznał urazu. SSB zostali usunieci z karty i z tego powdosu zaszły następujące zmiany w walkach, w których mieli uczestniczyć:

AR Fox & Samuray Del Sol vs Ricochet & Rich Swann na "Night 1", a na "Night 2" zastąpią ich RockNES Monsters (Johnny Goodtime & Johnny Yuma).

Cholernie lipna wiadomość, bo walki z ich udziałem byłyby jeszcze ciekawsze. O ille na pierwszą walkę narzekać nie można, bo jednak skąłd i tak jest zajebisty przez co widowisko i tak będzie awesome, to do drugiej nocy już średnio to wygląda. Byłoby dużo lepsze starcie FIST vs SSB, a nizeli FIST vs Potworki. Oby ta mała zmiana nei miałą bardzo wpływu na show.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg