Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Taker, Edge, HoF, NXT, Punk, Garcia i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Kolejne Monday Night RAW odbędzie się w tematyce "Old School". Ostatnio taka gala miała miejsce w listopadzie 2010 roku.

:arrow: Na ostatnim RAW nie doczekaliśmy się powrotu The Undertakera. Mówi się, że Taker powróci na "Old School RAW", gdyż Deadman debiutował właśnie w tych czasach. Jeśli Taker się nie pojawi, pewne będzie, że nie wystąpi na Wrestlemanii XXIX.

:arrow: Edge na Twitterze zaprzeczył plotkom, jakoby miał pojawić się na "Old School RAW".

:arrow: Poniedziałkowe RAW osiągnęło rating 3.46, co jest wzrostem aż o 0.16 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Po dołączeniu do Hall of Fame 2013 Donalda Trumpa, WWE chce wprowadzić do HoF jeszcze jedną osobę. Największe szanse na to ma Kamala.

:arrow: Wciąż nie wiadomo, kto wprowadzi członków Hall of Fame 2013. Jeśli chodzi o Bruno Sammartino, największe szanse ma Arnold Schwarzenegger.

:arrow: Big E Langston walczy już na Live Eventach. Ostatnio w parze z Dolphem Zigglerem przegrał w Handicap Matchu z Johnem Ceną.

:arrow: Wciąż nie wiadomo, czy The Rock wystąpi na Extreme Rules. Pewne jest natomiast, że po RAW tuż po Wrestlemanii XIX, uda się do Chorwacji i Węgier na kręcenie nowego filmu "Herkules".

:arrow: Na jednym z Live Eventów NXT kontuzji doznał Oliver Grey. W trakcie walki Tag Teamowej złapał się za kolano, po czym sędzia pokazał znak "X" i Oliver nie dokończył walki. W tej chwili nie wiadomo, jak poważny jest to uraz.

:arrow: 15 marca na Live Evencie NXT pojawią się Alberto Del Rio wraz ze swoim bratem oraz Ricardo Rodriguezem.

:arrow: CM Punk walczył na Live Eventach będąc chorym. Ponadto na ostatnim RAW Punk także nie czuł się najlepiej, lecz mimo tego pokazał z Johnem Ceną fantastyczny 30-minutowy pojedynek. Wielkie brawa.

:arrow: WWE w celu uatrakcyjnienia Saturday Morning Slam chciałoby, aby tygodniówka miała swojego GM'a. Największe szanse na to stanowisko ma Mick Foley.

:arrow: Lillian Garcia napisała na Twitterze, że pracuje właśnie nad swoim najnowszym albumem:
"Baaaardzo podekscytowana z powodu mojego #LilRockers! W ten weekend pracowałam w Nashville z kilkoma świetny pisarzami piosenek! Napisaliśmy 4 nowe piosenki!! #LoveMusic"

:arrow: Pomysłodawcą na zatrudnienie Zeba Coltera był sam Vince McMahon. Uważa on, że Jack Swagger nie radzi sobie jeszcze najlepiej przy mikrofonie i potrzebuje o swojego boku kogoś mocnego w tej roli.

:arrow: Jak już zapewne wiecie, Vince McMahon był wściekły na CM Punka oraz Johna Cenę za wykonanie zakazanego Piledrivera. Zawodnicy zrobili to bez żadnego porozumienia z Vincem, który nie chciał, aby któremuś z zawodników stało się coś tuż przed najważniejszą galą roku.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Nathan1674325991

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Fajnie będzie zobaczyć znów RAW old school , mam nadzieje na powrót Undertakera chociaż teraz nie napalam się na to tak jak to było podczas ostatniego RAW.. Może na tym old school wróci Mark Henry w gimmicku sexual chocolate jak to miało miejsce ostatnio , ale on podczas tego ostatniego old school był chyba facem ; ). Rating RAW był tak bardzo dobry ponieważ większość czekała na powrót Takera , a WWE zrobiło prztyczek w nos fanom wypuszczając w sieć ten filmik z HS. Big E powinni odłączyć od Dolpha , pewnie na początku dostawałby duży push jak każdy którego WWE chce sprawdzić. Szkoda że Vince opieprzył Cene i Punka za wykonanie tego piledrivera , w końcu nic się nie stało , a teraz można powiedzieć że następny Piledriver od Punka możemy zobaczyć dopiero na WM w starciu z Takerem , coś mi się wydaje że on Piledriver skontruje od Takera ; ).

Muszę przyznać że jest to dobry pomysł, żeby Raw odbyło się jako Old School, jestem tego pewien że może ujrzymy wiele gwiazd albo i nawet powrót The Undertakera. Bardzo byłem rozczarowany tym że Undertaker nie pojawił się na Raw, i mam nadzieje że pojawi się na kolejnym Raw, bo brak w karcie Undertakera na WM byłbym na dla mnie i dla innych lekkim szokiem. Ja mam nadzieje że Rock, nie wystąpi na ER bo ciągnięcie programu z Cena po WM, nie będzie miało żadnego sensu już teraz jest nudy i zapewne dostalibyśmy na ER odgrzewanego kotleta. Dobrze będzie jak na Saturday Morning Slam będzie miało GM, to raczej pomoże w lepszych ratingach gali, oraz doda czegoś nowego. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

RAW następne = powrót Takera, kolejny brawl HHH z Brockiem i może coś niespodziewanego mam nadzieję.

Edge wiadomo-źle mu na kręgosłup podróże szkodzą

Jeżeli będą takie RAW dawać, to i do 4 dobiją

Już jest pewne, że The Rock wystąpi a ER

Saturday Morning slam oficjalnie ma GM'a Micka Foleya

dzięki za newsy

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Kilka newsów się powtórzyło, ale na prawdę fajnie, że one w ogóle są. Edge zaprzecza swoją obecność na kolejnym RAW, ale dla każdego fana taki powrót byłby o wiele ciekawszy niż kolejna walka Ryback'a... Szkoda, choć wiadomo, że w WWE wszystko jest możliwe. Rating RAW z pewnością jest odzwierciedleniem poziomu tego show. W końcu coś się dzieje, ale jesteśmy na ostatniej prostej do WM, więc powinno być jeszcze lepiej. Punk pomimo choroby, osłabienia wystąpił, a nawet walczył. Czy to nie jest postawa godna wynagrodzenia? Nie wiadomo czy to była grypką czy coś o wiele gorszego, ale człowiek nie jest maszyną, a Punk po raz kolejny udowadnia, że ten biznes jest stworzony dla niego. Wykonanie Piledriver'a raczej było pomysłem Punk'a i zdecydowanie było jednym z najlepszych momentów tej walki. Buntownicy, co? Jeśli chodzi o mnie to takich "wybryków" poproszę więcej ^^.

Dzięki :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mega się cieszę że WWE znowu organizuje "Old School Night". 3 lata temu wyszło im to bardzo fajnie i mam nadzieje że tym razem będzie jeszcze lepiej. Dużo się mówiło o "WCW Night" jednak WWE chyba nie chce aż tak bardzo wspominać i nawiązywać do swojej ex-konkurencji. Powrót Takera jest pewny w najbliższym czasie gdyż już się pojawia na House Showach. Old School Night byłoby dobrym terminem powrotu do telewizji. Dziwne ze strony Edge'a że się nie pojawi. Pokazuje się na wielu galach federacji niezależnych a szkodzi mu powiedzieć kilka słów na RAW czy wykonać jeden spear. Możliwe że to zaprzeczenie na twitterze to fejk ze strony wrestlera by zrobić niespodziankę.Ciągle słyszę gdzie nie będzie The Rocka lepiej więc dajcie info gdzie on wogóle będzie :D .Nigdy praktycznie nie kibicowałem Cenie ale jak teraz na WMce przegra to się załamie. Beka z tego że piledriver jest zakzany. Nawet najsłabsi wrestlerzy wykonujący to na galach indy rzadko kiedy przez to robią sobie krzywdę a co dopiero jak mówimy o profesjonalistach jak Punk czy Cena.Vince powinien jeszcze im dziękować za tą akcję.Dzięki za newsy.

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...