Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tuptuś i Xeb prezentują WWE Monday Night Raw!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

120522601logo-2012-wwe_display_image.jpg?1360643326

Michael Cole: Witamy na RAW! Dzisiaj czas zmian!

JBL: OH YEAH!

Michael Cole: Kto tutaj zapowiada?! Czas na pierwszą walkę!!!

Lillian Garcia: Dzięki, Cole.. Zapraszam na pierwszą walkę na WWE RAW! Pochodzący z Manhasset, New York, 103kg! Chris Jericho!!! Y2J!

Chris Jericho: Tak, tak! TAK! CHRIS JERICHO IS RAW! RAW IS JERICHO! Witajcie! Myślicie, że to przypadek, że wywołano mnie jako pierwszego zawodnika tej gali? Nie, to los to wszystko pokazuje, jakie mają wobec mnie plany. To pokazuje, że pionki z, którymi zaraz będę walczył to tylko figury w drodze na mój szczyt! W drodze do pasa WWE! Kto mi zaszkodzi? No kto?

Michael Cole: Nie wywołuj wilka z lasu...

JBL: Dwayne jest na hali?!

Michael Cole: Wilka, nie byka.

http://www.youtube.com/watch?v=-5vKe1IUpjM

Dolph Ziggler: Ja jestem figurą? Posłuchaj wiem, że wyglądam świetnie, perfekcyjnie, ale jeszcze nie jestem żadną figurą. Chyba, że jakąś mi postawisz?

Chris Jericho: Co? On ma być moim rywalem?

Dolph Ziggler: Coś Ci nie pasuje?

Chris Jericho: Nie, jest jak najbardziej w porządku.. Myślałem, że będzie troszkę trudniej..

*Ziggler chce się rzucić na Chris'a, ale sędzia zagradza mu drogę...*

Lillian Garcia: Ehh, o to trzeci zawodnik, który weźmie udział w tej walce...

Michael Cole: EDGE?!

JBL: RATED R?!?!?!?!???!?!?!?!?!??!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

*Publiczność zgłupiała! Edge powoli zmierza w stronę ringu, ale nie jest ubrany do walki*

Edge: Nie, nie nie rozumiemy się, ja nie walczę. Jednak jest ktoś, mój przyjaciel, który będzie moją kontynuacją, człowiek, który zna mnie świetnie... Mój człowiek!

*Zza titantronu wyłania się Curt Hawkins!*

Curt Hawkins: Tak, to ja.. Haha!

*Hawkins wbiega do ringu i...*

GONG!!!

Hawkins wychodzi za ring, uprzedzając Jericho, który chciał zrobić to samo. Zdezorientowany zachowaniem Curt'a zbiera dropkick od Dolpha! Chris upada pod narożnika, a wtedy Hawkins łapie go za głowę i ciągnie do siebie, rozpęd.. Jericho szybko unika cofając głowę i Curt trafia kolanem w schodki! To nie mogło być przyjemne! Jericho podnosi się, ale jest chop! Jeden, drugi, trzeci.. Jericho wbity w narożnik! Dolph bierze rozpęd, a w tym samym czasie Curt ściąga Chris'a z narożnika! Ziggler wpada na narożnik! Hawkins wbiega do ringu 1...2... Kick out! Hawkins się podnosi i już pędzi na niego Y2J! Curt unika ciosu! Jeszcze raz unika! Big boot dla Jericho! Hawkins się rozgląda... Roll up! 1...2... To Ziggler zaatakował swojego rywala!

JBL: Oj! Dzieję się naprawdę wiele! Mamy szybką akcję w ringu!

Michael Cole: Skoro Ci się podoba...

*reklamy*

Dolph jest na nogach i mierzy wzrokiem Chrisa. Jericho nie czeka i clothesline! Jednak Zigglah szybko się zebrał po akcji rywala i następny atak skontrował na japanase armdrag, kiedy odwrócił się do Hawkinsa szybko dostał enzughuri! Ziggler upada, a Hawkins odbija się od lin i... Atakuje podnoszącego się Chrisa! Kopiąc go w podbrzusze! Przyłącza się do tego Ziggler obijając Jericho, dwóch na jednego! Kiedy Chris upada w ringu Dolph wyciąga rękę do Curt'a, Hawkins się uśmiecha spogląda na stojącego za nim, za ringiem Edge'a i... ATOMIC DROP! Hawkins przypina Chris'a 1...2... Kick out! Próbuje z Dolph'em 1...2... Kick out! Nie udało się ani z jednym ani z drugim, wtedy Hawkins cofa się do narożnika i czeka, który z rywali pierwszy wstanie na nogi. Zaczyna zbierać się Jericho, zaraz to samo robi Ziggler! Ziggler unika ciosu Curt'a! Hawkins ponownie odbija się od lin i double big boot! Edgehead pada na matę! Ziggler kładzie się na niego żeby przypiąć 1...2... To Jericho! Chris ściąga Ziggler'a z Curt'a i zakłada Walls Of Jericho!

JBL: Nie ma rady żeby wytrzymał jeśli ktoś się nie włączy!

Michael Cole: Masz.. Patrz.

Hawkins zbiera się i kiedy widzi, że Ziggler jest bliski klepnięcia odbija się od lin i baseball slide! Chris odlatuje do tyłu! Jednak nie odczuł akcji na tyle żeby lizać rany i z pomocą lin zaczyna się podnosić! Hawkins łapie Zigglera i podnosi! Lifting DDT! Ziggler jednak zablokował! Suplex! Jericho wykorzystuje sytuacje i lionsault na Curt'a! 1...2... Dolph ściąga Chris'a z leżącego zawodnika i uderza z "liścia" w twarz! Jericho patrzy na niego i kopie w brzuch! DDT! Chris już szykuje się do codebreaker'a! Ziggler powoli się podnosi, ale chyba kątem oka to kontroluje... Jericho rusza i wypada przez liny! To Hawkins je przeciągnął! Curt wywala po przeciwległej stronie ringu Dolph'a, który jest zagrożeniem. Hawkins idzie za Jericho i trafia go głową o narożnik, sędzia krzyczy coś do niego, ale Hawkins nie słucha! Wrzuca swojego rywala do ringu i szaleje w narożniku, zaczyna odgarniać włosy! Jericho się podnosi... SPEAR! SPEAR! SPEAR! Sędzia zaczyna liczyć! 1... Ziggler chce pośpieszyć do ringu, ale zbiera big boot od RATED R SUPERSTARA! 2...3!

Lillian Garcia: Zwycięzcą zostaje Curt Hawkins!

http://www.youtube.com/watch?v=qWMOrxR4K0Q

Lilian Garcia: Panie i Panowie! Pora na drugą walkę dzisiejszego wieczoru! Jako pierwszy wchodzący na ring Joooooooooooooohn Morrisooooon!

Lilian Garcia: I jego przeciwnik! The Gold Standard Shelton Benjamin!

Gong! Zaczeli... Morrison szybko przechodzi do ataku i mamy klincz obu panów, z którego zwycięsko wychodzi ten pierwszy... JoMo szybko atakuje kolanem i Benjamin nie ma czego szukać... Morrison bierze rozbieg i atakuje nogi rywala... The Gold Standard upada a Morrison nie przestaje, jeden elbow drop, drugi, trzeci, czwarty... Czy to się kiedyś skończy? JoMo przestaje i krzyczy do publiki że on tutaj jest najlepszy co się spotyka z niezłym heatem... Shelton wstaje ale trzyma się za klatkę piersiową... Morrison rusza z zamiarem clothesline ale Benjamin przechodzi mu pod ręką i neckbreaker! JoMo upada i szyjka boli... Shelton podnosi rywala i rzuca o liny, Morrison nabrał niezłego rozpędu i Samoan Drop od Benjamina! John upada i sprytnie wyturluje się z ringu... Benjamin wchodzi na narożnik i tauntuje a publika nieźle to odbiera! Morrison wstaje a Benjamin wszedł na narożnik chyba nie tylko do tauntu! Skacze i Cross Body! Nie! Morrison usuwa się i Benjamin wypada za ring na podłogę! Widać że to odczuł i zwija się z bólu a Morrison wraca do ringu i sędzia liczy! 1...2...3...4...5...6...7...8...9..WRÓCIŁ! Benjamin rzutem na taśmę wślizguje się do ringu! Morrison nie może uwierzyć i obija rywala! kopniak za kopniakiem! JoMo podnosi rywala i irish whip do narożnika Benjamin uderzył i aż usiadł! Morrson bierze rozbieg i wbija mu kolano w oko! Benjamin leży przy narożniku, Morrison go tylko ustawia, wskakuje na liny i... STARSHIP PAIN!!!! Morrison przypina 1...2..Kick Out! Benjamin odkopuje! JoMo nie może uwierzyć i przypina jeszcze raz! 1...2..Kick Out! Morrson strasznie się zdenerwował i wychodzi za ring gdzie bierze krzesło i wraca na ring, sędzia próbuje mu je zabrać ale spotyka się z nogą JoMo i każe zabić w gong! Benjamin zwycięża ale to nie koniec John obkłada krzesłem rywala, łapie krzesło w dłonie w dość specyficzny sposób, wskakuje na liny i STARSHIP PAIN Z KRZESŁEM NA BENJAMINA! Cóż to było! Publika go wygwizduje a JoMo udaje się na backstage...

Lilian Garcia: Panie i Panowie zwycięzcą tej walki poprzez dyskwalifikację zostaje Shelton Benjamin!

JBL: Co go pobił...

Cole: To był Morrison? Chyba nie.

(Reklama...)

JBL: eeee... Gej?

Cole: Aaaaaaaa zamknij się! To Orton!

Lilian Garcia: Panie i Panowie przywitajcie wchodzącego na ring Randy'ego Ortona!

Randy Orton: My name....................................... is Randy Orton! Dobrze wiecie kim jestem więc nie będę mówił jak bardzo zasłużyłem żeby dostać szansę na walkę o pas WWE jednak prawda jest taka że żaden chłystek pokroju CM Punka nie powinien dostać takiej szansy... Żaden Swagger czy inny chłopek tylko ja! The Apex Predator! The Legend Killer, The Viper Randy Orton! To ja powinienem zostać mistrzem i dobrze o tym wiecie tylko nie chcecie tego głośno powiedzieć... Buczcie sobie buczcie jednak jak przyjdzie co do czego to i tak ja ..... RANDY ORTON wyjdę z pasem mistrzowskim WWE na ramieniu i nikt! Powtarzam nikt mi w tym nie przeszkodzi!

http://www.youtube.com/watch?v=8KbyfaB0K9E

Cole: Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!

JBL: KENNEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! SZAŁ!

Lilian Garcia: Panie i Panowie przywitajcie gorąco powracającego na ringi WWE ....

Mr. Kennedy: Ekhm... Lilian słodziutka, zajmę się tym.... Ladies and Gentelman! Boys and Girls! Welcome Back your future WWE Champion... He's weight tonight is a fabulous 256 pounds ... He's form GREEEEEEEEEEEEEEEEN BAAAAAAAAAY, WISCONSIN! MIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssteeeeeeeeeeeeeeeeeer! KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYY! KENEDY!!!!!!!!

Orton: Skończyłeś chłopaczku?

Mr. Kennedy: Sz... Sz... Sz... Cicho Randall... Nie denerwuj się... Daj im się nacieszyć moją osobą, widzisz jestem jednak przystojniejszy od Ciebie... Ale nie po to tutaj przyszedłem... Nie spodziewałeś się mnie co Randy? Widzisz, nie mogę siedzieć bezczynnie i słuchać twoich głupstw! Prawda jest taka że nie masz tutaj czego szukać... Zwolnili mnie w 2009 z twojego powodu bo bałeś się że zbiorę Ci pas? Widzisz twoje obawy były słuszne ... Teraz jednak nie będzie gadania Orton, wszystko załatwione, tylko Ty i ja No.1 Contender na Wrestlemanii! Możesz protestować ale tak to właśnie będzie...

Orton: Tak to będzie? Tak to będzie? Myślisz że się przestraszę? Myślisz że wymięknę? Heh... Patrz!

JBL: O cholera!

Cole: Batisssssssssssssssssssssssssssstaaaaaaaaa!

To Batista! Dave szybko wbiega n ring i zaczynają okładać z Ortonem Kennedy'ego! Mr. Kennedy wciśnięty do narożnika i tam obryw na zmianę od Batisty i Ortona! Ależ jest obijany! Batista wyprowadza Kennedy'ego z narożnika gdzie czeka już Orton i RKO! RKO! Kennedy pada na matę ale próbuje się podnieść jednak Batista go ubiega i wyniesienie w góre... BATISTA BOMB! WOW! Kennedy chyba już się dziś nie podniesie ... Ale to nie koniec... Batista podnosi Kennedy'ego a Orton poszedł po krzesła i to się chyba tak nie skończy...

http://www.youtube.com/watch?v=dvyqn67m3io

JBL: Co to do cholery za organki? Msza jakaś dziś czy zaczynają grać marsz pogrzebowy dla Kena?

Cole: Jak duży tak głupi... ROCKY! ROCKY! ROCKY!

To Rock! To The Rock! Rocky biegnie prosto do ringu a Batista z Ortonem uciekają w trybuny! Rocky odgraża się Batiście i Ortonowi a Kennedy siada w narożniku o własnych siłach, Rocky podchodzi do Kena a ten chce żeby podać mu mikrofon! Rock podaje mikrofon Kenowi i ten zaczyna mówić...

Mr. Kennedy: Orton... Batista! Już nie żyjecie!

JBL: Więcej was tutaj! Dawać cały roster!

Vince: Kennedy... Rock... Zdecydowałem sie... Wy dwaj dziś w walce wieczoru stawicie czoła innej drużynie złożonej z byłych członków Evolution! Stawicie czoła Ortonowi i Batiście! Hahahahaha!

Lillian Garcia: Na ring zapraszam z San Diego, 79kg, REY MYSTERIO!

Lillian Garcia: Jego rywalem jest West Newbury, Massachusetts, 114kg! Prototype! John Cena!

GONG!!!

Cena szybko dochodzi do klicznu, ale Mysterio kopie go, seria low kick'ów i lekko utykający John cofa się, ale Mysterio nie czeka odbija się od lin i dropkick! Cena wpada na liny odbija się, Mysterio go podcina i 1...2... Kick out! Rey szybko wskakuje na narożnik i zaczyna tauntować, Cena odwraca się i diving hurricanrana hold 1... Cena od razu odbija. Master of AA szybko się zbiera i łapie Rey'a za maskę, Mysterio kurczowo się jej chwyta, ale nie o to chodzi John'owi, Cena go podnosi do góry i gorilla press slam! Mysterio upada na matę, ale na nogi! Cena nie czeka i rusza running clothesline! Mysterio unika! Cena błyskawicznie się odwraca i bog boot! Rey upada, Cena przypina 1...2... Kick out! John zmierza w stronę narożnika, a w tym czasie Mysterio się zaczyna zbierać, Cena wykonuje diving bulldog!

JBL: Coś tu śmierdzi..

Michael Cole: Hehe, wiesz co powinienem powiedzieć..

JBL: Nie.. Zobacz na John'a zero reakcji na publiczność, ciuchów nie rozdał.

Michael Cole: Może pach nie ogolił?

Mysterio leży na macie, a John stara się założyć STFU! Greenlizard jednak, kiedy tylko to wyczuł rzucił się na liny i sędzia odciąga John'a od rywala, ale Cena się wyrywa i kopie Rey'a prosto w twarz! Mysterio upada w narożniku, a Cena go zbiera i ustawia, sam bierze rozpęd i corner clothesline! Mysterio aż podskoczył, Cena pcha go na liny i bulldog! 1...2... Kick out! John łapie się za głowę i trzaska pięścią o matę, a Mysterio podnosi się, odbija od lin i nadziewa na spinebuster, ale nie Rey jakoś przytrzymał się John'a! Cena chce go zrzucić, ale Rey wykonuje tornado DDT! Głowa John'a jest na linach! Rey odbija się od lin i 6-1-9!!! Mysterio szybko wskakuje na liny i frog splash... 1...2... ZARAZ! Z trybun wybiegają Jack Swagger i Samoa Joe! Rzucają się na Rey'a! Strasznie go obijają! Seria finisherów! Jack założył ankle lock i trzyma Rey'a, który zwija się z bólu, po pewnym czasie go puszcza i wyrzuca z ringu..

*Publiczność buczy*

Michael Cole: O co chodzi..?

JBL: Słuchaj!

John Cena: Jesteśmy CHAIN GANG!

(Reklama...)

JBL: WORD LIFE! EXCEL LIFE!

Cole: This is futu futu! Patrz jakie skrecze ziomek! Futu futu!

Jack Swagger i Samoa Joe udają się do ringu!

Jack Swagger: Jak już dobrze wiecie jesteśmy Chain Gang i jest tutaj tylko jedna sprawa do powiedzenia...

Samoa Joe: ... Chcemy pasów Tag Team! Tu i teraz! Nie ważne kto mi je wręczy ale chcę je Tu i Teraz!

JBL: To brzmi zupełnie jak Rikishi...

Cole: I did it for The Rock... I did for the people!

JBL: I znów Vince! Zaraz zaliczy więcej wystąpień niż w 2010 hehe.

Cole: Dzień dobry szefie, czy można go zwolnić?

Vince McMahon: Krótka piłka chłopaki bo mi się Kennedy niecierpliwi... Dostaniecie swoje pasy, na Wrestlemanii zmierzycie się o nie...

Jack Swagger: Powiedz tylko z kim Vince a pasy możesz już nam wręczać.

Vince McMahon: Z nimi!

JBL: DEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!

Cole: Get The Table!!!! Dudley Boyz wrócili!

http://www.youtube.com/watch?v=WPZcSX7SdPg

JBL: Oho chłopaki się rozkręcają co? Evolution tralalala...

Cole: Lubię tę gitarkę na końcu.

Lillian Garcia: Panie i Panowie proszę przywitać gorąco wchodzących na ring Randy'ego Ortona i Batiste! Evolution!

Batista i Orton ubrani w ciuchy Evolution udają się na ring.

http://www.youtube.com/watch?v=8KbyfaB0K9E

Lillian Garcia: Panie i Panowie... Oddaję głos Mr. Kennedy.

Mr. Kennedy: Widzisz Rocky, w końcu zrozumiała... Mądra dziewczynka... Panie i Panowie! Chłopcy i Dziewczęta! Przed wami stoi najlepszy tag team na świecie! Przywitajcie ich bardzo gorąco jako pierwszy z nich... Ważący kapitalne 275 funtów... Pochodzący z Miami na Florydzie ! The Most Electrofyin' Man In Sports Entertainment! People's Champion! The Rooooooooock!

Mr. Kennedy: I jego partner! Ważący dziś absolutnie fantastyczne 256 funtów ... Pochodzący z Greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Baaaaaaaaaaaaaaaaay, Wiscooooooooooooooooooooooooooooooonsin! Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Kenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedy! Kenneeeeeeeeeeeedy!

Mr. Kennedy i The Rock udają się na ring

Gong. Zaczyna Orton i Kennedy ... Kennedy szybko rusza na Randy'ego i nie trafia z clothesline'm za to Orton nie marnuje czasu i neckbreaker... Publika nie jest z tego faktu zadowolona... Kennedy'ego troche szyja boli po dzisiejszej akcji... Orton cwany szybko przechodzi do pinu 1..Kick Out! Nie z nim takie numery... Orton wstaje i tak samo czyni Mr. Kennedy... Tym razem Randy rusza na przeciwnika i tym razem on nie trafia z clothesline'm ale to nie koniec, Kennedy naciąga linę i Orton ląduje poza ringiem... Kennedy szybko wychodzi za rywalem z zamiarem wrzucenia go do ringu ale w tym przeszkadza mu Batista i Spear! Batista atakuje Kennedy'ego... Ken pad na podłogę za ringiem a sędzia upomina Batiste... Ale tymczasem The Rock i jego People's Clothesline! Batista pada na podłogę, tymczasem Orton wstaje Rocky już czeka za nim, Randy się odwraca i Spinebuster na stół komentatorski! Sędzia nie daje sobie rady w tym pojedynku! Rock pozamiatał ale to nie koniec bo rzuca do ringu Ortona i Kennedy'ego, to się tak nie skończy...

Cole: Tu się k***a pracuje!

JBL: Co to było? Takie Piiiiiiiiiiiiiiiiii...?

Cole: k***a nie wiem daj mi spokój...

JBL: O i znów...

Kennedy wstaje na środku ringu i to samo czyni Orton! Obaj wymieniają ciosy, jeden za jednego... Kennedy zyskuje przewagę ale Orton uderza clothesline'm Kennedy padł jak długi i widać że odczuł skutki ataku na początku gali... Orton na czterech doczołguje się do swojego narożnika gdzie jest już Batista i mamy zmianę! Batista jest teraz legalnie w ringu! Biegnie do Kennedy'ego, który próbuje zrobić zmianę i przygniata go nogą... Nici ze zmiany... Dave patrzy People's Champowi w oczy i coś mówi i to się źle dla niego kończy bo otrzymuje płaskiego w twarz... Widać że Dave wybuchł i łapie Rocka za głowę i przerzuca przez liny ... Rocky szybko wstaje i jest rozgoryczony, obiera kurs na Batiste ale ten go ubiega i Spear! Batista rozdaje dziś Speary na lewo i prawy! Tymczasem Kennedy siedzi już w swoim narożniku... Rock wyturlał się z ringu i widać że ten spear go zabolał... Kennedy rusza na Batiste ale nadziewa się na Big Boot'a... Kennedy znów na macie, to nie jest jego dzień... Tymczasem Orton chce zmianę... Batista nie widzi przeciwwskazań ... I TAG! Długo się Dave nie nawalczył... Orton w swojej koronnej akcji obija kończyny rywala i ostatecznie wyskakuje by upaść kolanem na twarz Ken'a ale nie! Ten się odsuwa i Orton upadł kolanem na matę co jednak trochę go boli ... Tymczasem Kennedy ostatkiem sił zmienia się z Rockiem! Orton wstaje, odwraca się i clothesline! Orton szybko wstaje i znów clothesline! Znów wstaje i... Unika Łapie Rocka i Irish Whip do narożnika... Rock nawet tego narożnika i poczuł i odbija się od niego jak od lin i People's Clothesline! Orton na dechach... Rocky podnosi rywala i rzuca go na liny i spinebuster! Na ring wbiega Batista ale jest też Kennedy, który wykonuje jakiś dziwny spear na Dave'ie ... Wyrzuca go za liny i wychodzi za nim... Rocky biegnie i odbija się od lin i... Sweet Chin Music! Sweet Chin Music! Michaels! Shawn Michaels pojawia się niewiadomo skąd i obija Rocka ale zaraz to HHH! Triple H obija Kennedy'ego! Sędzia każe zakończyć walkę a Batista, Michaels i HHH podnoszą Ortona po czym celebrują powrót Evolution z nowym członkiem... Z Shawnem Michaelsem!

Lillian Garcia: Panie i Panowie zwycięzcami dzisiejszej walki wieczoru są Mr. Kennedy i The Rock!

JBL: Evolution trallal

Cola: Ciekawie zapowiada się następne Raw... Żegnają się z Państwem Michael Cole

JBL: I John Bradshaw Layfield! Do usłyszenia!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

1

• Tuptuś

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No nawet nawet ta gala, nic wyróżniającego się ale fajno się czytało. Komentarze Cole'a ch***jowe :lol

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Evolution? Dudley Boyz? BROOKE HOGAN! Zdupcył żeś Tupak koncówkę tymi zgredami.