Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Swagger i jego kręta droga... ponownie na szczyt?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-elimination-chamber-2013-jack-swagger-vs-randy-orton.jpg?w=560&h=365

W tej jakże krótkiej dyskusji mowa będzie o tym przebojowym chłopaku z rozwianą grzywką, stojącego na zdjęciu. Zapewne każdy kto widział galę Elimination Chamber oglądał jego duży i dość niespodziewany triumf w starciu tytułowym gali o miano pretendenta do pasa Wagi Cięzkiej. Nie dość, że po powrocie jeszcze nie przegrał to zgarnął cenne miano pretendenta na WrestleManii. Jednak wszystko szło mu bardzo dobrze, a moze i za dobrze, WWE odnajduje w nim nie wiadomo gdzie jakiś talent, pokłada w nim ambicje i daje mu wiele szans, bo wcześniej przecież trzymał już ten pas po zrealizowaniu kontraktu MitB z WM. Teraz też jesteśmy przed WM i jak się okazuje, po tapingu pierwszego SmackDown po EC... Jack obecnie jest zatrzymany przez policję i postawiono mu zarzuty jazdy po pianemu, przekraczania prędkości oraz posiadania narkotyków. W internecie aż roi się od memów w których Jack jest wyśmiewany, a jego push zdaje się być skazany na niepowodzenie. Czy Wy wgl. odnajdujecie w nim materiał na mistrza? I czemu i gdzie odnajduje go w nim WWE? Czy po wybryku z narkotykami Jack bez szwanku wyjdzie z tego i na WM zgarnie pas? Co sądzicie o samym fakcie, że stał się pretendentem do jednego z głównych tytułów zaraz po powrocie, można powiedzieć w najmniej spodziewanym momencie...

DYSKUSJA OTWARTA!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

3

• chlebek91pl

2

• Deep

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Niestety nie. Jack został zatrzymany przez policję za przekroczenie prędkości,jazdę po alko oraz posiadanie narkotyków przy sobie. Moim zdaniem strzelił sobie w kolano jeśli Vince zdecyduje się na karę dla niego.

Chyba nie czytałeś dyskusji bo wszystko to co Ty napisałem właśnie w niej ;) //Fan

Przyznam się bez bicia że tylko rzuciłem okiem na to bo wpadłem na chwilkę mając 5min czasu na autobus więc...efekt widać :P //Whisp

Jakby jednak nie było wg mnie Jack kary nie uniknie za swoje zachowanie.Nie jest to ktoś mający pozycję w federacji jak CM,Cena,Taker...Zajebista okazja jaką miał w mojej opinii przepadnie w najbliższej przyszłości.To co Jack zrobił to 100% głupoty w głupocie i nie zdziwię się jeśli będzie zawieszony na ileś tam dni.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak wszyscy już chyba wiemy, Jack Swagger wygrał walkę w komorze i został pretendentem do pasa WHC. Z ostatnich informacji wynika, że Jack, wracając z Raw(o ile się nie mylę) został przyłapany na prowadzeniu pojazdu pod wpływem alkoholu oraz na posiadaniu narkotyków. Wiemy również, że to nie pierwszy raz u Swaggera. Nasuwa się myśl. Co dalej z WHC? Swagger musi być zawieszony za swój występek, więc na 90% nie ujżymy go na WM'ce a tym bardziej jako mistrza na tejże gali. Pytanie, co dalej? Czy czeka nas walka o pretendenta? Jak wytłumaczą to bookerzy? Czy wina zostanie darowana? Czy Swagger zostanie w federacji?

Dyskusja otwarta. Nie odpowiadaj tylko na pytania zawarte w dyskusji.

To dopiero chyba druga moja dyskusja, liczę na aktywność i wyrozumiałość.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Jakby jednak nie było wg mnie Jack kary nie uniknie za swoje zachowanie.Nie jest to ktoś mający pozycję w federacji jak CM,Cena,Taker...Zajebista okazja jaką miał w mojej opinii przepadnie w najbliższej przyszłości.To co Jack zrobił to 100% głupoty w głupocie i nie zdziwię się jeśli będzie zawieszony na ileś tam dni.

Ostatnio wyczytałem, że WWE ma prawo każdego zatrzymanego przez policję zawodnika od tak zwolnić. Zawieszenie na te choćby 30dni w drodze do WM do której zostało około 40 dni byłoby bezsensem. Kary może nie uniknie ale szczerze mówiąc ja spodziewam się kary finansowej i tylko tyle. Nie jest to Punk, Cena czy Taker jak napisałeś ale kurde, skoro zrobili mu powrót, dali mu niespodziewaną szansę na pas, w dodatku kosztem ludzi jak Orton, Jericho czy Henry! Czy takie jedno wykroczenie przekreśli grubą kreską ten cały widoczny push jaki na niego nakładają od powrotu, chyba nie, bo ja myślę, ze bedą tego się trzymać, bo zwyczajnie dziwnie by to wyglądało. O zdobyciu przez Jacka WHC nie jestem przekonany, jednak o jego walkę na WM raczej możecie być spokojni.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ale zauważ Fan że teraz jest dobra okazja do turnu Ortona. Dajmy na to że Swagger ma walkę na RAW/SD i po niej atakuje go Randy. Atak kończy Punt Kick i w ten sposób nowy pretendent może się pojawić. Jakoby jednak nie było skoro na tą chwilę WWE nic nie podaje konkretnego z newsów ad Jacka to sądzę że mają tam niezły rozkmin.

To nie temat o Ortonie, jednak odniosę się.do wypowiedzi powyzej. Przede wszystkim to jak niby Orton przejdzie turn jak zaatakuje heela? Po drugie to WWE przecież nie zaplanowało, że policja zatrzyma Swaggera, dali mu szansę i teraz musza jakoś z tego wybrnąć, jakby chcieli doprowadzić do turnu Ortona to by to zrobili na WM, dlatego jak dla mnie Swagger mimo wszystko w walce zostanie. Dodatkowo mówi się o Submission Matchu, Ankle Lock vs. Cross Armbreaker, walka z choćby jakimś motywem przewodnim, stypulacją, kogo Orton obchodzi? :8

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

hehehehhuhehaahehueheheheh ... Swagger aresztowany ... ME - GA ... BEKA! A tak na poważnie ... Vince dał mu szanse, a w podzięce dostał jego zdjęcie do kartoteki ... Jednak tak jak pisał fan jeden taki incydent raczej nie przekreśli jego pushu i ponownego wskoczenia do ME zwłaszcza, że szykowano to zapewne od dłuższego czasu. Powrócił w świetnym gimmnicku zwiastującym ciekawą przyszłość z nim związaną, dostał fajnego menadżera, szanse .... Szanse kosztem wielu innych, którzy pracowali na to ciężej i zasłużyli dużo bardziej (Jericho). Pasa raczej zgarnąć nie zgarnie, przynajmniej przez jakiś czas, jednak w ME pojawiać się być może będzie, bo tak jak wspomniałem WWE nie zrezygnuje z niego od tak, wypisz|wymaluj. Karę dostać za pewne jakąś dostanie, za pewne pieniężną i tyle. Jego występ na WM'ce jest niezagrożony, fani mogą spać spokojnie ...

deathnotep.png

angle_02.gif

Tak naprawdę to niewiem co o tym wszystkim myśleć... Z jednej strony żeby było sprawiedliwie powinien dostać chociaż zawieszenie na te 30 dni (tak jak na przykład: R-truth,Mysterio czy Bourne) , a z drugiej strony to jest nieodpowiedni czas, bo zostało mało do WM. Ja osobiście bym wolał żeby dostał tylko karę finansową, może być pokaźna :) Może się coś nauczy, niech dostanie jeszcze szanse. Przecież teraz dostał mega push i dobry ma gimnick i dobrego menago, naprawdę jako całość wyszło to dobrze i dobrze razem współpracują. Powinien dostać tylko ostrzeżenie i być czystym do WM, bo przecież praktycznie jest już w walce o pas. Niechcę żeby zamienili Jacka na Ortona (tylko nie to) , Orton niech zawalczy w jakimsś innym mniej ważnym meczu i niech na WM przejdzie konkretny heelturn , wtedy by mógł zaatakować na przykład Del Rio i by było wszystko dobrze. POdsumowując wolałbym żeby Swagger dostał jedynie ostrzeżenie , bo teraz ten cały push dobrze prowadzony, by poszedł na marne, a tak się trochę odświeży ME. To by było na tyle ode mnie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja nie wypowiem się na temat wybryku Swaggera a na temat tego co on ma nam do zaoferowania. Nie wierzę by WWE tak sobie teraz odpuściło pas WHC. Moim zdaniem przegra na WM walkę o pas WHC jednak do WM będzie pokonywał Ortona czy innych mocnych zawodników typu face. Dopiero po WM spadnie do mid cardu i będzie to swego rodzaju kara dla Jacka. Jednak mam nadzieje że wróci. Nie po to WWE go turnowało , rasowało mu gimmick , zmieniało theme , dodawało managera (do dzisiaj nie wiem kto to:D) by tak od zaraz wyciąć go , skosić. Owszem , Swagger poczuł się zbyt pewnie na 'tronie' federacji , bo wiedział że zyskuje pewną pozycję a z pasem WHC byłby jednym z dwóch najważniejszych ludzi w WWE. Nie chciałbym by VInce teraz karał Jacka , długo pracował jobberką , podkładano go Clayowi , Marelli czy innym zawodnikom którzy nie zasługiwali na pokonywanie Jacka. Teraz puentując i odpowiadając na pytanie z dyskusji - Jack Swagger zmierza ponownie na szczyt. Uważam że może tam być na lata.

Jego droga do TNA :P Zrobił nam przysługę tym, że go złapali. Mam nadzieję, że kara go nie ominie i siemankoeloproelo. Bo zjebał w sumie WM'kę, a za takie coś powinno go nie być z nami na wieki. Dwa, że w sumie zrobił nam przysługę, bo chyba jacyś desperaci sądzili, że zrobi show przed WM'ką, na, po niej.

ednak tak jak pisał fan jeden taki incydent raczej nie przekreśli jego pushu i ponownego wskoczenia do ME zwłaszcza, że szykowano to zapewne od dłuższego czasu.

A mnie się wydaję, że mega zdenerwował Vince'a, bo rzadko było, że ktoś kto wraca od razu wygrywa na wielkiej gali, a ten co? Dostał, wygrał, aresztowany, no idiota. Chętniej bym bujakę oglądał w walce o pas WHC niż go, chłop jest dla mnie jedną z większych porażek w WWE.

Czyli tylko nie Jack. Już raz miał szansę i, jak wyszło? Puszył się, puszył i i pas stracił, więc nie wiem czego ten chłop jeszcze dostaje szansę.. Taką szansą, którą marnuje lekką ręką.

Nie lubię go. Chyba nigdy nie lubiłem i prawdopodobnie nigdy nie polubie, a po jego zwycięstwie na Elimination Chamber byłem lekko mówiąc zdenerwowany, ale szczerze mówiąc jego nowa postać do mnie przemawia. I tak, dziwnie to zabrzmi, ale widzę w nim Mistrza. Nie wydaje mi się żeby poniósł poważniejsze konsekwencje (czyt. nie mam na myśli kary pieniężnej, bo tym jak się domyślam się nie przejmie) i walka z Alberto Del Rio na WrestleManii dojdzie do skutku. Wygra? Nie wiem, ale Del Rio nie jest najlepszym mistrzem moim zdaniem, więc bym się szczególnie nie obraził, chociaż jeszcze kilka dni temu miałem inne zdanie na ten temat.

Powrócił w świetnym gimmnicku zwiastującym ciekawą przyszłość z nim związaną, dostał fajnego menadżera, szanse .... Szanse kosztem wielu innych, którzy pracowali na to ciężej i zasłużyli dużo bardziej (Jericho)

Po co Jericho pas? Wydaje mi się, że WWE powinno patrzeć w przyszłość, a Jack Swagger jest dla nich najwyraźniej materiałem na drugiego Kurta Angle. Kto pracował na to ciężej? Skąd wiesz jak pracował? Ale że Jericho? Ten Jericho, który co chwile odchodzi? :) Gościu przecież robił ostatnio za jobbera, o ile w ogóle pojawiał się na galach. Teraz dostał szanse, bo wymyślono dla niego ciekawą postać i jak się w tej roli sprawdzi (na ringu, nie poza nim ;)) to powinien na dłużej zagościć w ME.

. Dopiero po WM spadnie do mid cardu i będzie to swego rodzaju kara dla Jacka.

Myślisz, że inwestowaliby w niego poraz drugi, żeby po WrestleManii ponownie wrzucić go gdzies do środka karty? W momencie, w którym federacji brakuje solidnych heelów, bo do Zigglera nie chcą się przekonać a Punk robi za szmate dla The Rocka i Ceny?

Jego droga do TNA Zrobił nam przysługę tym, że go złapali. Mam nadzieję, że kara go nie ominie i siemankoeloproelo. Bo zjebał w sumie WM'kę, a za takie coś powinno go nie być z nami na wieki. Dwa, że w sumie zrobił nam przysługę, bo chyba jacyś desperaci sądzili, że zrobi show przed WM'ką, na, po niej.

No, żeby go czasem nie wyrzucili Ksepciu :*

Kończac - nie podoba mi się sposób w jaki wprowadzono go do Main Eventu (czyt. z dupy, czyli tak samo jak trzy lata temu), ale jego postać i sposób prowadzenia jej w tym momencie jak najbardziej mi się podoba i na tę chwilę wróżę mu karierę.

PS: Bonusik, który powinien być dowodem na to, że się Jacek nigdzie nie rusza ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg