Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pozwoliłem sobie na małą zmianę. Typer, który zawsze (chyba) pojawiał się w piątki przed każdą galą, teraz będzie ZAWSZE pojawiał się w soboty! Spowodowane jest to tym, że często walki, które mają odbyć się na PPV i są one ogłaszane na piątkowym SmackDown - najczęściej oficjalnie wchodzą na stronę w sobotę. Więc nie przedłużając - typer będzie się pojawiał w soboty, a kończył tak jak w regulaminie jest napisane - w niedziele do godz. 23:59 - po czym temat będzie zamykany. (żeby nikt po czasie nie zrobił czegoś co umknęłoby mojej uwadze :))

Pozdrawiam. :P

Dodano:

Potrzebuję zastępcy na piątek (tj. 18.07) do wystawienia wyników i mediów na SmackDown i TNA (NXT powinienem wrzucić rano, kiedy leci mi jeszcze limit nocny - najczęściej właśnie wtedy wrzucają [jeżeli jednak nie dam rady to też fajnie byłoby wrzucić i tę tygodniówkę]) Jest mi obojętne kto się tym zajmie, ale prosiłbym żeby się to pojawiło. Download/online/wyniki TNA, SmackDown i jeżeli nie dam rady wrzucić to NXT. Jeżeli nikomu nie będzie się chciało poświęcić tych pięciu minut to osobiście wrzucę to jutro po 01:00 czyli w sumie pojutrze. Zrozumieli?

ps - Nie chcę wyników ze spoilerów z jakichś tam stron. Są one często błędnie podane. Przewińcie tygodniówkę i bazujcie na niej. Pozdrawiam. ;)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

Proszę kogokolwiek o wrzucenie wyników i mediów na SmackDown. Coś mi wypadło i nie mogę tego zrobić. Liczę na was. :)

ps - jeżeli nikt tego nie zrobi to całe SmackDown pojawi się dopiero jutro. :(

Dodano:

Sory, że tak nagle, ale nie zdążę wrzucić download'ów na RAW, więc proszę kogoś kto się na tym zna o wrzucenie.

Jeżeli nikt nie wrzuci, spodziewajcie się linków po 11:30. :(

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   0

Pytanie. Jest jeden dział forum który kiedyś był bardzo aktywny i był bardzo mocnym punktem forum a teraz praktycznie nie istnieje. Chodzi o dział grafiki. Czy są na forum jeszcze osoby bawiące się grafiką i chętne by raz na jakis czas pobawić się w jakims turnieju czy czymś taki. I czy jest osoba znająca sie na grafice która chciałaby tym działem się zaopiekować, wymyślać aktywności itd. Myślę że na początku powoli, żadnych tygodniowych rozgrywek a raz na miesiąc czy w jakims innym turniejowym systemia nawet przy małej ilości chętnych mogłoby się to sprawdzic i małymi kroczkami stawać na nogi. Co myslicie?

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Moderatora działu graficznego można wyłonić właśnie na zasadzie turnieju.

Dzisiaj już nikt za psińco photoshopa nie odpali. Nagrody w turniejach muszą być widoczne. Kiedyś za rangę "Grafik Forumowy" ludzie daliby się rozdziewiczyć. Dzisiaj niestety najlepiej byłoby wypłacić im nagrodę w PLNach.

Posada moderatora z powiedzmy wygrany turniej grafika mogłaby zmotywować ludzi do udziału.

915802072594e34bce782c.jpg

Pomysł dobry ale jeszcze by musieli być chętni zarówno do posady moderatory jak i do brania udziału w turniejach a na razie odzew średni. Może Ty byś był zainteresowany? ;P

Nie chcę nikomu zabierać posady jako "emeryt" ;)

• 2 tygodnie później...

Zgadzam się z głosami które pojawiły się w sb że w dyskusjach przydałby się moderator czy przynajmniej pomocnik. Najchętniej bym na tym stanowisku widział Ill'a lub DZIKO. Któryś z Was chciałby podjąć się tej funkcji? Lub może ogólnie ktoś inny chciałby spróbowac swoich sił w ekipie?

• 3 tygodnie później...

Niech ktoś dorzuci za mnie coś z downloadu/online na RAW bo nie dam rady. :(

Dodano:

Smackdown wrzucę później lub dopiero jutro.

Prosiłbym jednak o to aby ktokolwiek z was wrzucił chociaż online za mnie, pozdrawiam.

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Można w łatwy sposób odciążyć obecnych moderatorów z wrzucania mediów na forum. Pisałem do Brema, ale niestety nic z tym nie zrobiono. :t_down:

Jaki to sposób?

Generalnie to tylko problemy są z tym zakichanym SmackDown. Media, które wrzucam w piątki, tj. NXT i SmackDown - częściowo są bezproblemowe. Częściowo bo NXT spokojnie wrzucam sobie rano, a SmackDown pojawia się bardzo nieregularnie. Czasem jest do południa, a czasem dopiero późnym wieczorem. Nie będę koczował non-stop przy komputerze, więc informuję wszystkich żeby nie było później żadnych pretensji.

• 2 tygodnie później...

Ja rozumiem, że mod na dyskusje to przejechana fucha i ciężko o chętnych na nią - ale mamy na forum jeszcze jeden dział, ktory wymaga moda, ponieważ sucho w nim od 2013 roku.

Mowa o dziale z kobietami.

Niewielkim wysilkiem, jest wyszukiwanie sesji modelek i wrzucanie na forum w tagi.

Proponuje jakiś konkurs i bardziej transparentne ogłoszenie, że mod na ten działe wysoce poszukiwany.

• Styl:  Jasny

W dziale z kobitkami ruszę jakoś na dniach z konkursem div. Dobrze że napisałeś bo dzięki temu przypomniałem sobie o tym pomyśle, sprawdziłem wcześniejszą ankietę jeszcze raz i jest 10 głosów, także już można zacząć. Co prawda to będzie spam, ale zawsze coś :)

• 3 tygodnie później...

Czy jest ktoś chętny do pomocy Myersowi z mediami? Raczej nie będzie to wymagało wiele pracy bo większość Myers ogarnia ale pisał że przydałaby mu się drobna pomoc. Ponadto przydałby się moderator/ pomocnik do dyskusji bo tez jest tam sam Carlos.

No i jeszcze jedno. Ill i DZIKO, zdecydowanie uważam że dobrze by było żebyście dołączyli do ekipy bo tak czy siak ostatnio w forum wkładacie dużo pracy inicjatywy i czasu. Napiszcie mi proszę na pw co o tym myślicie i jezli podzielacie moją opinie jakie funkcje by Wam odpowiadały. Ktoś mógłby np się zając np fb bo widziałem że o tym wspominaliście i podzielam zdanie.

Generalnie to przydałaby mi się pomoc na PPV.

Przestałem już oglądać live'y i teraz nie wygląda to już tak płynnie jak za czasów kiedy oglądałem. Przykładem jest ostatnia gala czyli Survivor Series. Wstałem sobie rano i wrzuciłem media w pośpiechu bo mam szkołę i po powrocie okazało się, że jest jednak zapotrzebowanie na to show, a wszystkie linki które wstawiłem wygasły. Wiem, że ta gala była "wyjątkowa" bo niesamowita liczba osób wyściągała cały zapas, ale nie chciałbym żeby sytuacja kiedykolwiek się powtórzyła. Wcześniej, kiedy oglądałem dane PPV na żywo to spokojnie obejrzałem galę i czekałem aż zagraniczne strony wrzucą download i od razu to wstawiałem.

Przydałby mi się ktoś kto mógłby ewentualnie wypełniać braki kiedy ja nie mogę wrzucić.

Dodatkowo jakiś fan TNA, który mógłby wrzucać coś więcej - czyli np. One Night Only (chociaż nie wiem czy dalej to wypuszczają) - ja kompletnie tego nie ogarniam, nie śledzę stron z Impact'u tak często jak z WWE i po prostu jestem ograniczony tylko i wyłącznie do wrzucania danego PPV i tygodniówki od Dixie.

Dodano:

Norbi, masz zamiar naprawić gwiazdki członkostwa i ikonkę z facebookiem?

Jeżeli chodzi o to pierwsze to szczerze mówiąc trochę mi tego brakuje przy nickach wirtualnych kolegów. :8

• Reputacja:   4

Jak widzicie do Ekipy BGZ na swoje dawne stanowisko powraca IIL. Byłych członków ekipy zainteresowanych powrotem do niej proszę o kontakt PW z Bremem.

Oczywiście osoby, które nie mają jeszcze "stażu" w ekipe również są mile widziane, w takim przypadku wpiszcie się w tym temacie:

viewtopic.php?f=207&t=39796

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...