Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No i znowu ja się zgłaszam w tej sprawie, wolny czas więc do roboty można się wziąć. Mogę oczywiście zrobić takie głosowania teraz na próbę i jeśli nikt nie będzie miał zastrzeżeń to się tym zajmę, no chyba że ktoś będzie lepszy niż ja. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż krótko ale na temat... Rezygnuje z pisania newsów bo nie mam aż tyle czasu wolnego i wiele razy po prostu nie daje rady ich napisać. Raz na jakiś czas je dodam bo mam wolny czas a wiadomo że forum nie potrzebuje nikogo takiego do pisania newsów. Jeśli chodzi o resztę obowiązków to z nich nie rezygnuje bo nie zajmują mi aż tyle czasu. Pod sumując : Newsy odpadają z moich obowiązków. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Chętnie przejmę obowiązek pisania newsów od kolegi, teraz czas na ruch Brema ; )

Ja Cię przyjmuję, a Żo mi dopinguje. Po co Brem? :evil:

Nie no nie wiem w sumie kto odpowiada za newsy, a przyzwyczaiłem się, że Brem odpowiada za wszystko ; p

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Okej masz tą robotę. Jutro napisze ci szczegóły co i jak gdyż jednak odeszliśmy od starej formy pisania newsów i panuje kilka nowych zasad dzięki którym praca z newsami idzie lepiej ;)

#SmartFanZone
  • 3 tygodnie później...

WERYFIKACJA

fanfanfan

:t_up:

Bez większych zastrzeżeń. Dyskusje i wyniki działają jak działać powinny. Odkąd masz pomocnika w wynikach nie zdarzają się sytuacje jak wcześniej że wyników brakuje. Zarówno WWE jak i TNA są zawsze na czas. Mam tylko nadzieję, że nie zrzuciłeś całości na Diresta a jakoś się pracą podzieliliście. Dyskusje też żyją, sam też często się w nich udzielasz. Trochę gorzej sprawa wygląda jeżeli chodzi o dyskusje ogólne tygodniówke, poza UF żadko ktoś inny się tam udziela a przeciez miały one być priorytetem. Ogólnie spisujesz się wraz ze swoją ekipa bardzo dobrze, oby tak dalej ;)

by fan

Direst - Odkąd został moim pomocnikiem przy newsach to jest bardzo systematyczny, wyniki wstawia bardzo wcześnie i nie mam co do niego zastrzeżeń, a nawet widząc, że daje chłopak radę przekazałem mu cały dział wyników, bo sam słabo ogarniałem swoją część i od tego momentu wszystkie wyniki TNA i WWE są na czas dodawane. Moim zdaniem swoją pracą nie tylko w tym dziale zasłużył już na stanowisko moderatora.

Brem: Zgadzam, Direst szalejesz w wynikach, wszystko jest głównie dzięki Tobie na czas i tak jak byc powinno. Dodatkowo jesteś aktywny na całyym forum, Twoje wpisy są wszedzie a to równie ważne jak wzorowe wykonywanie swoich obowiązków. Z awansem się wstrzymam bo jesteś w ekipie dopiero jakos ponad miesiąc a nie raz widziałem jak poczatkowy zapał wygasa jakims czasie. Mam nadzieje że tu tak nie będzie, pracuj tak dalej a przy następnej weryfikacji lub nawet wcześniej na pewno zostaniesz moderatorem.

Undertaker fan - Ciągle widoczny i pracujący w dziale z dyskusjami. Regularnie komentuje Raw, tylko raczej mało ma okazji do podjęcia dyskusji w tym temacie z braku innych osób, które by sie co tydzień wypowiadały. Patrząc na całokształt to odkąd jest w ekipie to wnosi dużo i zasługuje na pochwałę.

Brem: Moim zdaniem wzór do naśladowania. Jako jedyny przykłąda się jak należy do komentowania tygodniówek, udziela się w dyskusjach, newsach, generalnie wszędzie. Do tego tworzysz dyskusje, jesteś kreatywny, wymyślasz fajne projekty które urozmaicają forum a gdyby tego było mało sam wziąłeś się za pisanie newsów i jak narazie idzie Ci bardzo dobrze. Tak trzymaj a na pewno pójdziesz w górę przy najbliższej okazji ;)

Clown - Ogółem na forum dużo go widać, w dyskusjach też pojawia się często, bo czy to w I'm Back, czy innych tematach jest aktywny, ale... od 2 miesięcy nie ma aktywności w temacie o Raw. To mimo wszystko powinna być podstawa, bo jakby nie patrzeć jest to najpopularniejsza tygodniówka od WWE i cotygodniowy komentarz jak w przypadku UTfana jest niemal obowiązkiem (sam mi to kiedyś Brem mówiłeś 8) ). Częściej tam zaglądaj i będzie spoko. Biorąc jednak ogół pracy od ostatniej weryfikacji uważam, że może stać się już spokojnie moderatorem naszego najlepszego w Polsce forum o tematyce wrestlingowej. xD

Brem: No tutaj Ci powiem szczerze Clown że mam zagwostke. Jestes aktywny i widoczny na forum, dużo się udzielasz w różnych tematach ale jak napisał fan zaniedbujesz bardzo swój główny obowiązek jakim są dyskusje ogólne tygodniówek. Ponadto zrezygnowałeś po dośc krótkim czasie z newsów i nie wiem czy nie zrezygnujesz za chwilę z reszty. No i ta afera z banem. Wstrzymam się na razie z awansem, jak zobaczę progres stały w tematach tygodniówek dostaniesz moda jeszczze przed kolejna weryfikacją.

Fan: A tak ogółem do Waszej dwójki jeszcze, że po Royal Rumble zachęcam do podbicia w górę tematów o pasach mistrzowskich. Jakoś dość dawno nie było tam żadnych wątków poruszanych, a po takim PPV jak RR na pewno materiałów do refleksji nie zabraknie, dlatego prosiłbym Was, żebyscie spróbowali rozkręcić tam jakąś dyskusję, oczywiście ja z Bremem, a i moze ktoś jeszcze postaramy się Wam w tym pomóc. Taka tylko propozycja/rada/prośba

Yao

Od ostatniej weryfikacji dużo się zmieniło bo wtedy miałeś tylko bodajże dział projetc więc nawet nie było za bardzo co oceniać. Teraz masz newsy czyli jeden z najtrudniejszych do ogarnięcia działów. No i ogarniasz go super, zdarza się że newsów brak ale raczej rzadko i poza okresem świątecznym odkąd przejąłeś władze wygląda to wszystko super i tak jak wyglądać powinno. Ogarnąłeś ekipa i razem robicie tam kawał dobrej roboty. W project możnaby było się zastanowić co zrobić żeby dział trochę ruszył. Może pomyśleć by coś w grafice wykombinować? A no i mały minus bo przy weryfikacji zapomniałeś o dwóch podlegających Tobie moderatorach... ;P

by Yao

Xeb- Świetnie wykonuje swoją pracę. Newsy zawsze na czas i w bardzo dobrej jakości.Oprócz tego współpraca przebiega z nim bardzo dobrze gdy ktoś zachoruje lub po prostu z jakiegoś powodu nie może to Xeb zawsze bez większych problemów bierze zastępstwo.

Brem: Nic do dodania, newsy Xeba są zawsze bardzo dobre i z reguły obszerne, jeżeli dodatkowo jak piszesz zawsz można na niego liczyć przy zastępstwach, ogromna pochwała.

by Brem:

Rejden- Typer zawsze pojawia się na czas ale zdecydowanie gorzej jeżeli o podliczenie chodzi. Ostatnia podliczona gala to HitC, mamy 15 stycznia a nie wiemy jak zakończył się poprzedni rok (a właściwie pół roku). Proszę o jak najszybsze nadrobienie tego i pilnowanie by typer był podliczany na czas.

Kosaki- Bez większych zastrzeżeń. Zarówno ankiety jak i felietony pokazują się w jakichś sensownych odstępach czasowych. Na forum też jestes postacią widoczną, tak trzymać ;)

patryniu

Linki zawsze na czas i co tu dużo więcej pisać. OD również zawsze są aktualizowane na czas, kobiety też się pojawiają. Swoją pracę wykonujesz wzorowo tylko mógłbyś więcej udzielać się na forum ogólnie ale o tym doskonale wiesz ;P

• 3 tygodnie później...

Z przykrością żegnamy niezastąpionego patrynia i ktoś musi się podjąć zadania przejęcia jego obowiązków. Tak więc czy są chętni do wstawiania linków gal, zajęcia sie divami i opcjonlanie OD?

Zdjęcia Div zawsze mogę wstawić bo nie zajmuję dużo roboty więc chętnie się tego podejmę.

Dodano:

Przykro mi to mówić ale rezygnuje ze swoich obowiązków na forum i ogólnie z udzielania się. Ogólnie forum upada, co prawda jest kilku nowych ale można powiedzieć że tylko ekipa się wypowiada a to trochę za mało. :waving:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nara

#SmartFanZone

Mogę go teraz zbanować ?

Mógłbyś podliczyć typera a nie banować innych..

Edytowane przez Gość

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Czemu Ty w ogóle odchodzisz?

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Bo nie ma sensu tutaj siedzieć, tylko ekipa się wypowiada a reszta ma to gdzieś...

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Miałeś się już nie udzielać, kłamczuch :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...