Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

ziggi.jpg

Mogę się zająć czymkolwiek trzeba (może i tutaj jest napisane jakie działy wolne, ale nie chce mi się czytać) :P

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Wooowooowooo.! Widzę, że zapotrzebowanie na linki, torrenty jest już nie wielkie, jak mamy taką ekipę. W takim razie, ja wracam do szarej codzienności i ode mnie możecie się spodziewać torrentów z kata, jedynie dla PPV i Raw, czyli to co powinienem oglądać, bo jednak nie ma sensu wrzuca sterty postów do pobrania zwykłej tygodniówki. Skoro mamy taki team, to nie ma czego się obawiać. :)

ahfo.png

luba_049.png

Dobra, uwazam że ekipa została oficjalnie ogarnieta i wygląda jak wyglądac powinna. Zostały juz tylko szlify. Teraz licze przede wszystkim na Wasze zaangażowanie, przykładanie się i należyte wypełnianie swoich zadań.

Nowi pomocnicy do doskusji, Sebu, Satanic i Undertaker fan, przy najbliższej weryfikacji 31 marca jeden z Was, który uznam z konsutacja z fanem że najlepiej sprawuje się w działach dyskusji awansuje na moderatora.

No i jedna myśle że istotna zmiana dotycząca GLOBALNYCH MODERATORÓW. Nie wiem jak Wy ale ja jak byłem przez długi czas globalnym moderatorem miałem wrażenie że jest to taka ciepła, przyjemna 'posadka'. Ma się pozycje ale generalnie jak nie chce to nie musze nic robić wystarczy że od czasu do czasu będę widoczny na forum. Niby mam pilnować ogólnie porządku na całym forum ale w praktyce nic to nie oznacza w sumie, jak chce to coś robie jak nie to nie. Od teraz będzie to wyglądac inaczej. Globalni moderatorzy od teraz jesteście nie tylko w teorii ale i w praktyce odpowiedzialni za swoje działy. Na zasadach struktury odpowiedzialności. Czyli jeżeli np Xeb nie napisze newsów w swoim dniu i nie załatwi sobie zastępstwa, nie będę pisał z pretensjami do Xeb'a, będe z tego rozliczał Kotleten'a, jeżeli nie pojawią się na czas linki, nie będe się zastanawiał i pytał kto miał je wstawić, będę z tego rozliczął Tuptusia i to samo tyczy się wyników za które odpowiedzialny jest fan. Waszym zadaniem panowie jest tak zorganizować swoją ekipe by wszystko działało jak należy i pojawiało się na czas. I to samo tyczy się weryfikacji. Raz na dwa miesiące macie mi krótko napisać jak oceniacie prace sowich moderatorów i pomocników, nie wymaga to ani wiele czasu ani wielkiego zaangażowania. W ostatnim tygodniu marca każdy mi przysyła tą ocene i wolałbym nie musiec się o to upominać. I od teraz weryfikacja dotyczy również globalnych moderatorów, będe ją przeprowadzął z Lubą i jeżeli uznamy że Wasze działy nie działają jak powinny możliwe są spadki.

Siła i honor!!!

:8

No i bardzo dobra decyzja odnośnie globali ;) Szczerze powiedziawszy to aż w oczy raziło jak w ostatnich miesiącach udzie okraszeni kolorem czerwonym nie byli widoczni na forum, w dyskusjach, a ich posty były od święta, mam nadzieję, że przede wszystkim te w dyskusjach się wreszcie pojawią, bo z wieloma userami, którzy niejako odpowiadają za te ziały z dyskusjami powinno być lepiej. W skrócie duże propsy Brem bo ogarnąłeś pierwszorzędnie ;)

A tak btw. to nie "równierz" tylko "również" Michale :*

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Brem, trzeba Ci przyznać, że ładnie to wszystko ogarnąłeś. Jakby nie było to Twoja rola na tym się kończy. Nie mówię, że masz sobie odpuścić, ale to co miałeś zrobić - zrobiłeś i teraz wszystko w naszych rękach, rękach EKIPY. Oby to się szybko nie skończyło, bo szkoda. Do roboty! ;)

:arrow: I jeszcze taka informacja ode mnie. Nie zapominajcie o zasadach w DOWNLOAD, bo jak na razie estetyka nie jest najlepsza.

:arrow: Brem, człowieku daj mi uprawnienia do działu DOWNLOAD :D

zielony :lol

Dziękuję za zaufanie i nadanie mi Pomocnika. Z miejsca chcę zaznaczyć, że nie będę w stanie od razu dawać wyników "tak od razu" - raz będzie t możliwe, a raz nie - chodzi tu głównie o wyniki WWE. Jeżeli takowe problemy będą, poinformuję fanx3 o tym, by mnie wyręczył. Jeśli chodzi o resztę (czytaj TNA i INDY) to pewnie problemów nie będzie i wyniki z pewnością pojawią się wadekwatnym terminie.

Co do PPV, no to wyjdzie wszystko w praniu, i zobaczymy jak tam wyższa władza oceni dane działania.

No to zobaczymy jak wyjdzie powrót :)

No to jak jest problem z galami WWE to możesz mi je całe oddać, w końcu nie tylko chciałbym to nadzorować ale też coś tam robić. TNA i Indy całe Twoje, a PPV to kto szybciej i mi by pasowało.//Fan

Fan... Ty już możesz pisać na czerwono, a nie zielono :P - Ktl

Kurde, fakt. Przyzwyczajenie. :P //Fan

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Też chciałbym podziękować za zaufanie, będę się starał jak najbardziej żeby dyskusje odpowiednio działały, dyskusje jak ci mówiłem brem na prywatnym będę dodawał raz na parę tygodnii i w pewnym sensie będą jej ożywiał, jeszcze raz dzięki za zaufanie i mogę się cieszyć że zostałem pomocnikiem :)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Też dziekówa za zaufanie, mam nadzieję, że ataki na Nagasaki będą wam się podobały.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 miesiące temu...

Niestety było jak zwykle i poczatkowy zapał bardzo szybko wygasł. Ekipa się uszczupliła. Tak więc jeżeli ktoś chciałby dołączyc do ekipy, pomóc w rozwoju i utrzymaniu poziomu forum piszcie do mnie na pw lub tutaj. Obecnie największe zapotrzebowanie jest do wyników, fan twierdzi że ogarnie sam i tak tez robi ale jakaś pomoc uważam że by mu sie przydała, do dyskusji gdzie też fan stracił dwóch pomocników oraz standardowo do newsów chociaż jak narazie Kotleten i Xeb (no i Yao z indy) sobie radzą od kąd zostali sami (wniosek? lepiej mniej newsmenów ale solidnych niż każdy dzień kto inny i newsy z 50% skutecznością).

Tak więc jeżeli chcielibyście spróbować swoich sił w ekipie a widze że ostatniu paru nowych aktywnych użytkowników dołączyło do forum (może dla niektórych jeszcze za wcześnie ale pomoc się przyda każda a wykazanie się za wczasu gwarantuje miejsce w ekipie za niedługo) lub obecni członkowie chcieliby jakoś poszerzyć swoje obowiązki to zapraszamy.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeżeli nikt by się nie znalazł na stanowisko do pisania dyskusji z WWE to mogę pisać.Co prawda jakoś mnie nie jara ta federacja za bardzo ale temat zawsze jestem w stanie znaleźć. Co do wyników to oczywiście mogę wziąć wyniki z indy oraz oficjalne dyskusje z indy z których Hacjend zrezygnował. Myślę że nie będzie to kolidować z innymi moimi obowiązkami na forum. Tak więc czekam na twoją decyzje Brem co mam brać :)

#SmartFanZone
  • 4 miesiące temu...

Ok moi drodzy, wakacje się skończyły i czas trochę wszystko uporządkować. Pod koniec miesiąca odbędzie się weryfikacja na standardowych zasadach więc globale najlepiej jakbym juz nie musiał Wam o tym przypominać. A co do priorytetów na chwile obecną:

- Kotleten- uaktualnij prosze harmonogram newsów, ustal z Xebem system taki który będzie się sprawdzał i koniec z newsami raz na tydzień albo kiedy się komuś zechce, trzymajcie się harmonogramu

- fanfanfan- komentowanie tygodniówek chciałbym żeby z powrotem wyglądało tak jak pare miesięcy temu, nie chce widze sytuacji że po raw nie ma żadnego komenatarza, wiem że bez Arab'a będziecie mieli z tym wiekszy problem ale i Ty i Undertaker fan jesteście jednymi z najmocniejszych pkt ekipy więc licze że dacie rade. No i wyniki TNA... Nie chce więcej widzieć brakujących impactów, nie mówiąc o galach wliczając w to One night only.

No i jeżeli są jacyś chętni użytkownicy chcący dołączyć do ekipy i pomóc forum, pisać do mnie na pw.

• 4 tygodnie później...

WERYFIKACJA

fanfanfan

:t_up:

Wciąż jeden z najlepiej pracujących członków ekipy. Ostatnio zdarzyło się pare wpadek przede wszystkim z wynikami raw ale obiecał poprawe i się usprawiedliwił. Dyskusje działają czasem lepiej czasem gorzej ale nie można powiedzieć że stoją no i plus za próbę ruszenia dyskusji TNA. No może jeżeli o komentowanie tygdoniówek moge się czepić bo to że masz mocną ekipe ktora to robi nie zwalnia Cię z tego obowiązku. Wyniki się pojawiają jak należy więc też nie mam nic do zarzucenia poza ostatnimi wpadkami. Ogólnie fan i jego ekipa to najmocniejszy skład na naszym forum.

by fan

Undertaker fan - Niemal przez cały okres od poprzedniej weryfikacji był aktywny, udzielał się w dyskusjach, może w ostatnich dniach go trochę mniej niż Clowna, aczkolwiek jego obowiazki można uznać za sumiennie wykonywane. W dodatku ciagle próbuje modyfikować swoje pomysły, b coś wnieść, co się ceni.

Brem: Nic dodać nic ująć, jest inwencja, są starania, są chęci i przede wszystkim wszystko co robisz robisz dobrze. Brawo.

Clown - Awans na moderatora według mnie. Użytkownik o dziwnym nicku wymyślnym przeze mnie w ostatnich dniach pokazuje wielki zapał, wielką aktywność, co trzeba nagrodzić. Wziął ode mnie Usera Miesiaca, w dodatku wrzuca za leniwego mnie newsy i ogółem jest wyrózniającą się osobą na forum. Oby tak dalej!

Brem: Też się zgadzam całkowicie. Wielki zapał chęci, starania i inicjatywa. Awansu jeszcze nie będzie bo jesteś w ekipie niecały miesiąc więc jeszcze chce się upewnić czy nie jest to tylko początkowy zapał. Ale nie znaczy to że cokolwiek robisz źle tylko jeszcze za krótko, jeżeli nic się nie zmieni przy następnej weryfikacji a może nawet wcześniej awans masz gwarantowany ;)

Yao

:thinking:

Dział masz zupełnie nie wymagający więc ciężko cokolwiek oceniać w Twojej pracy, nic oczywiście do zarzucenia nie mam, typer działa prawidłowo, reszta też. Kciuk nie jest uniesiony bo niestety nie zawsze wywiązujesz się z newsów ale mam nadzieje że teraz to się zmieni o ile podejmiesz się wyzwania.

by Yao

Rejden- Co do typera jedynie mogę powiedzieć że Rejden daje radę i solidnie na czas wrzuca je.

Brem: No i chyba nic więcej nie trzeba mówić. Podjałeś się prowadzenia typera po tym co odwalił Nathaniel i robisz to odpowienio. Jak nie jesteś w stanie, ogarniasz sobie zastępstwo no tylko to ostatnie podsumowanie ;P Ale tak czy siak AWANS!

patryniu

:t_up:

Media działają jak należy, divy bądź inne kobiety pojawiają się jak należy, czepiać się czego nie mam więc nie będę, jakbyś potrzebował jakiejś ekipy, daj znać postaramy się coś wymyślić ale sam też radzisz sobie świetnie ;) Dyskusje gal też są uaktualniane z reguły na czas chociaż ostatnio mi się zdazrało dwa razy to robić bo uaktualnień nie było ale przymykam oko ;)

Kotleten

:t_down:

No i tutaj zaczyna się mniej przyjemna część. Raporty pisane bez zarzutu zresztą nie mi pouczać mistrza. Ale niestety to tyle. Dział newsów leży a co najgorsze sam jako jego globalny moderator kompletnie ich nie piszesz. Ostatnie ponad 2 miesiące temu. Jako jedyny nie wysłałes mi weryfikacji i parokrotnie zignorowałeś moje wiadomości w ogólle mi nie odpisując. Jak pisałem na samym początku Globalny Moderator to nie ciepła na której robimy coś jak nam się zachce. Nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków, nie mam z Toba kontaktu tak więc niestety ale tracisz funkcje globalnego moderatora. Zostawiam Ci moderatora na wyniki ze względu na raporty.

by Brem

Mr. Underson- Ostatni post 18 czerwca, ostatnia wizyta 9 września nie wspominając o jakimkolwiek wypełnianiu obowiązków. Chyba to samo mówi za siebie. Życzymy sukcesów w dalszych przedsięwzięciach.

Kosaki- Felietony pojawiają się różnie ale wiem że to niewdzięczna fucha. Ciesze się że postawiłeś dział ankiet na nogi, tak trzymaj i żebym więcej tam nie widział 3 tygodniowej przerwy! AWANS!

Ulicznik Xeb- Miałem Ci też podziękować za współprace ale uratowałeś się niespodziewanym wykazaniem inicjatywy. Tak więc narazie zostajesz do wyjasnienia ;)

• 4 tygodnie później...

Czy jest ktoś chętny z ekipy lub nie koniecznie z ekipy kto podjąłby się tłumaczeń wywiadów? Jeżeli znalazłaby się chętna osoba zostanie ona dokładnie pokierowana skąd takie wywiady brać, gdzie się pojawiają więc zostanie kwestia przepisania z tłumaczeniem. Również dział biografii potrzebuje opieki ale nie wszystko naraz, chyba że chętni będą, w każdym razie na teraz potrzebuje osoby do wywiadów :) Pisac na PW lub tu.

Jeśli chodzi o wywiady to mogę się podjąć, nie będzie aż tak wiele roboty z tym dość że zostanie podana stronka gdzie dany wywiad się znajdzie. Więc to mogę bez problemu przyjąć do swoich obowiązków jednak biografie już odpadają bo trzeba nie co czasu poświęcić a nie mam go aż tyle bo nowa szkoła itp. Wiele obowiązków a kierunek wcale nie jest łatwy. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Super, skontaktuj się zatem z Yao po szczegółowe instrukcje :)

Kolejna pilna potrzeba. Szukam kogoś kto podejmie się robienia głosowań 'Najlepszy wrestler ppv" "Najlepsza walka ppv" za Lube. W gre wchodzi własna inwencja jeżeli ktoś miałby inny, lepszy pomysł na te głosowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...