Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gratulację IILu. :)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek będę jeszcze zaznaczać swoją obecność na forum w taki sposób. Jestem dumny i szczęśliwy z takiego obrotu spraw i będę starać się dawać z siebie tyle co kiedyś.

Spędziłem niemal 5 lat na administracyjnym "urlopie". Czas najwyższy to nadrobić. :t_up:

...ale masz Administrację tylko z poziomu PA ? Czy w plikach forum grzebać nie możesz ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Moja rola, to administracja z poziomu PA forum. Tym o czym piszesz zajmuje się cały czas Norbas.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Dzisiaj mnie nie będzie, a jeszcze nie ma linków online na Superstars.

Prosiłbym modów o wrzucenie linków. Jeżeli dzisiaj się nie pojawią, jutro wrzucę osobiście po południu.

Pozdrawiam. :)

Dodano:

Prosiłbym o małą czujność co do jutrzejszego RAW. Szczególnie patrynia i Tuptusia. Mam małe problemy z internetem i możliwe, że jutro z rana mogę go nie mieć po prostu. :roll:

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• 3 miesiące temu...

Nie wiem panowie i panie czy dam radę jutro wrzucić RAW.

Jeżeli RAW się nie pojawi to wiedzcie, że was o tym poinformowałem. W razie gdy się nie pojawi, wrzucę po powrocie do domu.

• 3 miesiące temu...

Nie dam rady wrzucić Slammy tak wcześnie jakbym tego chciał, więc proszę aby ktoś mnie wyręczy.

Jeśli Slammy się nie pojawi, to sam osobiście wrzucę gale w godzinach - 10/11/12.

Pozdrawiam.

Dodano:

Nie dam rady wrzucić jutro mediów + wyników z rana.

Jak zwykle oczekuje, że ktoś mnie wyręczy żeby były w miarę możliwości jak najwcześniej (Lucha, NXT, SD, TNA). Jeżeli natomiast się nie pojawią, to - jak zwykle - wrzucę je po prostu później.

Ewentualnie wrzucę szybciej jakieś linki online, ale nie obiecuję.

Pozdrawiam.

Dodano:

WAŻNY KOMUNIKAT!

Jutro nie ma mnie cały dzień, więc nie dam rady wrzucić nic.

Jutro jest dość ważny "mediowy" dzień, więc względem mojej nieobecności - prosiłbym aby ktoś wrzucił - media + wyniki na następujące tygodniówki: SmackDown, NXT, TNA i Lucha.

Jeżeli nie znajdzie się zastępstwo (czego bym nie chciał), to wszystko pojawi się dopiero w godzinach: 17:00-18:00.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Ważny komunikat: Prawdopodobnie wyłapali network'owych złodziei i już nie udostępniają ani Swerved, ani Too Hot For TV, tak więc wybaczcie, że nie wydaję już odcinków :(

75137960457081728a67d7.jpg

• 4 miesiące temu...

Ponownie potrzebuję zastępstwa - dokładnie to samo co tydzień temu.

Liczę na Waszą pomoc!

Dodano:

Nie dam rady jutro wrzucić mediów na tygodniówki z rana. Więc albo ktoś zrobi to za mnie, albo osobiście wrzucę pod wieczór.

Nie dam rady jutro wrzucić RAW.

Jeżeli ktokolwiek mnie zastąpi, to będę wdzięczny. Jeżeli nie - RAW pojawi się później niż zwykle.

Wyniki pojawią się dopiero o trzynastej lub trochę po.

Jeżeli ktoś na chęci - niech wrzuci wcześniej. ;)

21/12/2015

Nie dam rady wrzucić jutro RAW. Jeżeli nikt tego nie zrobi do wrzucę dopiero po 14. ;)

• 3 tygodnie później...

W tym tygodniu nie ma szans żebym wrzucił jakiekolwiek media do 15. Mogę to zrobić po 15, ale wolałbym żeby linki - online czy też do pobrania - były oczywiście wcześniej.

Jest ktoś kto mógłby mnie wyręczyć? ;)

• 5 miesięcy temu...

Od dnia 24 czerwca do 22 lipca wyjeżdżam na praktyki, więc proszę kogoś z ekipy (modzi, admini lub zwykli userzy) o podliczenie wyników przy Najlepszym Zawodniku i Walce MITB 2016. Tak samo będzie (w kwestii robienia głosowania, typera czy wyników) w dniach 29 sierpnia - 26 września, ponownie praktyki (będę świętować swoje urodziny w Macedonii yay-emoticon.gif). Zająłby się ktoś tymi rzeczami na czas mojej nieobecności?

75137960457081728a67d7.jpg

Wypoczywaj, praktykuj i o nic się nie bój. Coś się wymyśli. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...