Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No i znowu ja się zgłaszam w tej sprawie, wolny czas więc do roboty można się wziąć. Mogę oczywiście zrobić takie głosowania teraz na próbę i jeśli nikt nie będzie miał zastrzeżeń to się tym zajmę, no chyba że ktoś będzie lepszy niż ja. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż krótko ale na temat... Rezygnuje z pisania newsów bo nie mam aż tyle czasu wolnego i wiele razy po prostu nie daje rady ich napisać. Raz na jakiś czas je dodam bo mam wolny czas a wiadomo że forum nie potrzebuje nikogo takiego do pisania newsów. Jeśli chodzi o resztę obowiązków to z nich nie rezygnuje bo nie zajmują mi aż tyle czasu. Pod sumując : Newsy odpadają z moich obowiązków. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Chętnie przejmę obowiązek pisania newsów od kolegi, teraz czas na ruch Brema ; )

Ja Cię przyjmuję, a Żo mi dopinguje. Po co Brem? :evil:

Nie no nie wiem w sumie kto odpowiada za newsy, a przyzwyczaiłem się, że Brem odpowiada za wszystko ; p

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Okej masz tą robotę. Jutro napisze ci szczegóły co i jak gdyż jednak odeszliśmy od starej formy pisania newsów i panuje kilka nowych zasad dzięki którym praca z newsami idzie lepiej ;)

#SmartFanZone
  • 3 tygodnie później...

WERYFIKACJA

fanfanfan

:t_up:

Bez większych zastrzeżeń. Dyskusje i wyniki działają jak działać powinny. Odkąd masz pomocnika w wynikach nie zdarzają się sytuacje jak wcześniej że wyników brakuje. Zarówno WWE jak i TNA są zawsze na czas. Mam tylko nadzieję, że nie zrzuciłeś całości na Diresta a jakoś się pracą podzieliliście. Dyskusje też żyją, sam też często się w nich udzielasz. Trochę gorzej sprawa wygląda jeżeli chodzi o dyskusje ogólne tygodniówke, poza UF żadko ktoś inny się tam udziela a przeciez miały one być priorytetem. Ogólnie spisujesz się wraz ze swoją ekipa bardzo dobrze, oby tak dalej ;)

by fan

Direst - Odkąd został moim pomocnikiem przy newsach to jest bardzo systematyczny, wyniki wstawia bardzo wcześnie i nie mam co do niego zastrzeżeń, a nawet widząc, że daje chłopak radę przekazałem mu cały dział wyników, bo sam słabo ogarniałem swoją część i od tego momentu wszystkie wyniki TNA i WWE są na czas dodawane. Moim zdaniem swoją pracą nie tylko w tym dziale zasłużył już na stanowisko moderatora.

Brem: Zgadzam, Direst szalejesz w wynikach, wszystko jest głównie dzięki Tobie na czas i tak jak byc powinno. Dodatkowo jesteś aktywny na całyym forum, Twoje wpisy są wszedzie a to równie ważne jak wzorowe wykonywanie swoich obowiązków. Z awansem się wstrzymam bo jesteś w ekipie dopiero jakos ponad miesiąc a nie raz widziałem jak poczatkowy zapał wygasa jakims czasie. Mam nadzieje że tu tak nie będzie, pracuj tak dalej a przy następnej weryfikacji lub nawet wcześniej na pewno zostaniesz moderatorem.

Undertaker fan - Ciągle widoczny i pracujący w dziale z dyskusjami. Regularnie komentuje Raw, tylko raczej mało ma okazji do podjęcia dyskusji w tym temacie z braku innych osób, które by sie co tydzień wypowiadały. Patrząc na całokształt to odkąd jest w ekipie to wnosi dużo i zasługuje na pochwałę.

Brem: Moim zdaniem wzór do naśladowania. Jako jedyny przykłąda się jak należy do komentowania tygodniówek, udziela się w dyskusjach, newsach, generalnie wszędzie. Do tego tworzysz dyskusje, jesteś kreatywny, wymyślasz fajne projekty które urozmaicają forum a gdyby tego było mało sam wziąłeś się za pisanie newsów i jak narazie idzie Ci bardzo dobrze. Tak trzymaj a na pewno pójdziesz w górę przy najbliższej okazji ;)

Clown - Ogółem na forum dużo go widać, w dyskusjach też pojawia się często, bo czy to w I'm Back, czy innych tematach jest aktywny, ale... od 2 miesięcy nie ma aktywności w temacie o Raw. To mimo wszystko powinna być podstawa, bo jakby nie patrzeć jest to najpopularniejsza tygodniówka od WWE i cotygodniowy komentarz jak w przypadku UTfana jest niemal obowiązkiem (sam mi to kiedyś Brem mówiłeś 8) ). Częściej tam zaglądaj i będzie spoko. Biorąc jednak ogół pracy od ostatniej weryfikacji uważam, że może stać się już spokojnie moderatorem naszego najlepszego w Polsce forum o tematyce wrestlingowej. xD

Brem: No tutaj Ci powiem szczerze Clown że mam zagwostke. Jestes aktywny i widoczny na forum, dużo się udzielasz w różnych tematach ale jak napisał fan zaniedbujesz bardzo swój główny obowiązek jakim są dyskusje ogólne tygodniówek. Ponadto zrezygnowałeś po dośc krótkim czasie z newsów i nie wiem czy nie zrezygnujesz za chwilę z reszty. No i ta afera z banem. Wstrzymam się na razie z awansem, jak zobaczę progres stały w tematach tygodniówek dostaniesz moda jeszczze przed kolejna weryfikacją.

Fan: A tak ogółem do Waszej dwójki jeszcze, że po Royal Rumble zachęcam do podbicia w górę tematów o pasach mistrzowskich. Jakoś dość dawno nie było tam żadnych wątków poruszanych, a po takim PPV jak RR na pewno materiałów do refleksji nie zabraknie, dlatego prosiłbym Was, żebyscie spróbowali rozkręcić tam jakąś dyskusję, oczywiście ja z Bremem, a i moze ktoś jeszcze postaramy się Wam w tym pomóc. Taka tylko propozycja/rada/prośba

Yao

Od ostatniej weryfikacji dużo się zmieniło bo wtedy miałeś tylko bodajże dział projetc więc nawet nie było za bardzo co oceniać. Teraz masz newsy czyli jeden z najtrudniejszych do ogarnięcia działów. No i ogarniasz go super, zdarza się że newsów brak ale raczej rzadko i poza okresem świątecznym odkąd przejąłeś władze wygląda to wszystko super i tak jak wyglądać powinno. Ogarnąłeś ekipa i razem robicie tam kawał dobrej roboty. W project możnaby było się zastanowić co zrobić żeby dział trochę ruszył. Może pomyśleć by coś w grafice wykombinować? A no i mały minus bo przy weryfikacji zapomniałeś o dwóch podlegających Tobie moderatorach... ;P

by Yao

Xeb- Świetnie wykonuje swoją pracę. Newsy zawsze na czas i w bardzo dobrej jakości.Oprócz tego współpraca przebiega z nim bardzo dobrze gdy ktoś zachoruje lub po prostu z jakiegoś powodu nie może to Xeb zawsze bez większych problemów bierze zastępstwo.

Brem: Nic do dodania, newsy Xeba są zawsze bardzo dobre i z reguły obszerne, jeżeli dodatkowo jak piszesz zawsz można na niego liczyć przy zastępstwach, ogromna pochwała.

by Brem:

Rejden- Typer zawsze pojawia się na czas ale zdecydowanie gorzej jeżeli o podliczenie chodzi. Ostatnia podliczona gala to HitC, mamy 15 stycznia a nie wiemy jak zakończył się poprzedni rok (a właściwie pół roku). Proszę o jak najszybsze nadrobienie tego i pilnowanie by typer był podliczany na czas.

Kosaki- Bez większych zastrzeżeń. Zarówno ankiety jak i felietony pokazują się w jakichś sensownych odstępach czasowych. Na forum też jestes postacią widoczną, tak trzymać ;)

patryniu

Linki zawsze na czas i co tu dużo więcej pisać. OD również zawsze są aktualizowane na czas, kobiety też się pojawiają. Swoją pracę wykonujesz wzorowo tylko mógłbyś więcej udzielać się na forum ogólnie ale o tym doskonale wiesz ;P

• 3 tygodnie później...

Z przykrością żegnamy niezastąpionego patrynia i ktoś musi się podjąć zadania przejęcia jego obowiązków. Tak więc czy są chętni do wstawiania linków gal, zajęcia sie divami i opcjonlanie OD?

Zdjęcia Div zawsze mogę wstawić bo nie zajmuję dużo roboty więc chętnie się tego podejmę.

Dodano:

Przykro mi to mówić ale rezygnuje ze swoich obowiązków na forum i ogólnie z udzielania się. Ogólnie forum upada, co prawda jest kilku nowych ale można powiedzieć że tylko ekipa się wypowiada a to trochę za mało. :waving:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nara

#SmartFanZone

Mogę go teraz zbanować ?

Mógłbyś podliczyć typera a nie banować innych..

Edytowane przez Gość

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Czemu Ty w ogóle odchodzisz?

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Bo nie ma sensu tutaj siedzieć, tylko ekipa się wypowiada a reszta ma to gdzieś...

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Miałeś się już nie udzielać, kłamczuch :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...