Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porządek, zapotrzebowanie, obowiązki- ekipa BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zastanawiałem się czy to pisać w gadulcu czy gdzie ale stwierdziłem że osobny temat to będzie słuszny ruch. Chce sobie uporządkować kto się czym zajmuje bo wydaje mi się że to co pisze w temacie ekipa nie jest do końca aktualne gdyż juz sam edytowałem tam trochę a wcześniej nie całkiem się tym interesowałem jakoś szczegółowo a teraz muszę. Poza tym na przyszłość ten temat będzie służył do wyjaśniania wątpliwości co do własnych lub cudzych obowiazków, do uwag na temat braków w ekipie itd itp. Będzie to ogólny temat dot ekipy widoczny dla wszystkich użytkowników BGZ. Tak więc teraz wypisze to co pisze w temacie Ekipa i prosze Was o potwierdzenie czy są to dane aktualne, czy ktoś ma wpisane coś czym się już nie zajmuje lub odwrotnie nie ma czgeoś czym się zajmuje. Najpierw moderatorzy:

fanfanfan - Dyskusje WWE i TNA, WCE, newsy

Xeb- WCE

Mr. Underson - Nowości, Biografie i artykuły

Patey - Następne Gale PPV: TNA, Typowania: WWE, TNA, MMA i Scena Niezależna

Yao - Nowości

Jeżeli chodzi o Globali to w temacie ekipa nie ma wypisanmych ich konretnych obowiązków co chciałbym zmienić bo jednak też je mają i powinny być widoczne. Tak więc tak samo jak wyżej tyle że tutaj pisze na podstawie hmm wiedzy właśnej więc tymabrdziej prosze o potwierdzenie:

Kotleten- Raporty, newsy

Tuptuś- :thinking: ???

Turek- Audycje, Do or Die

Dalej i w sumie to najwaznijesze teraz. Są działy które nie mają przydzielonych moderatorów a niezbędnie muszą mieć na czele z wynikami i mediami. Tak więc moje pytania i prpopzycje:

:arrow:Kto obecnie zajmuje się lub chcialby się zajmować wrzucaniem linków do ściągania gal oraz linków do oglądania bez ściągania na dysk. Są to bardzo wązne kwestie i muszą tutaj być przydzielone solidne osoby by na forum zawsze były aktualne gale do ściągnięcia i do obejrzenia i to jak najszybciej po gali a nie że wrzuca ten kto akurat o tym pomysli a jak nikt nie pomyśli to nikt nie wrzuca.

:arrow:Kto zajmuje się lub chciałby się zajmowac wynikami? Wiem że robią to głównie fan i Hacjend. Ale fan nie masz moda na ten dział a Hacjend jest spoza ekpiy. Tak więc moje propozycje do zaakceptowania przez zainteresowanych lub nie. Najchętniej Hacjend dałbym Ci spowrotem uprawnienia na ten dział ale kwestia czy chcesz. Jeżeli nie to fan czy chcesz mieć moda na ten dział? Ewentualnie możecie sie obaj tym zajmować wedle właśnych ustaleń.

:arrow:Oficjalne dyskusje gal. Muszą byc na bierząco edytowane i uaktulaniane. Dyskusjami TNA zajmuje się Patey, dyskusjami WWE obecnie nikt. Pytanie, Patey czy chcesz przejąć też dyskusje WWE czy szukać kogoś innego?

I sprawy mniej pilne ale tez ważne:

- Yao, dodałbym Ci moda na dyskusje indy?

- Dyskusje ogolne?

- Divy? Wiem że zajmował się tym głównie patryniu no i teraz czy jest ktoś kto chce się zając tym działem uzupełniając go o nowe galerie? A może patryniu zamiast się bawić w jakichś vip'ów nie wolisz zostać w ekipie tylko z mniej wymagającymi i czasochłonnymi zajęciami jak divy np?

No i poszukuje się nowych, chętnych osób chcących rozpocząć swoją przygode jako ekipa BGZ lub powrócić do tej ekipy. Chętni pisac do mnie na PW z propozycjami czym chciałby się zajmować

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

16

• Myers

12

• IOOT_DZIKO

6

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

To tak sprawy główne. Linki ja zawsze mogę wrzucać typu torrent z kata. Zawsze ograniczałem się tylko do Raw i PPV, ale jak jest taka nagła potrzeba to postaram się wrzucać wszystko. Poza tym i tak chyba Tuptuś zaczął jako pierwszy zakładać tematy, no i patryk dalej działa z niektórymi linkami, więc z tym nie powinno być problemu.

Dalej wyniki to też spoko, albo Hacjend dostanie pomocnika na to, choć zapewne nie będzie chciał, ale to też jest prosta fuszka, więc szybko ktoś się znajdzie.

Oraz oficjalne dyskusje to również szybko się zagospodaruje, tutaj widać, że Patey jest chętny na to stanowisko.

A więc ludzie wypowiadać się, bo ważne aby nasz forum wciąż funkcjonowało w normalnym trybie!

ahfo.png

luba_049.png

Ja z newsów zrezygnowałem, takze tu jest błąd. No i WCE upadło to dwa.

Co do reszty to ja najlepiej z Hancjendem mógłbym się jakoś podzielić wynikami, dla mnie nie problem, chyba, że on nie chce. W każdym razie ja jestem chetny. To samo się tyczy Next PPV, które dla mnie nie byłoby żadnym problemem i zgłaszam chęć i tutaj, szczególnie, że to samo WWE.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

No cóż, pada moje nazwisko, no to pasowałoby się wypowiedzieć :) Wyniki - w sumie mógłbym dostać jakiś tam awans, najlepiej na moderatora z miejsca :P A tak na poważnie - wyniki mogę wziąć na siebie i to wszystkie kategorie. Jakby nie patrzeć wprawa jest nie co wyrobiona :) Chciałbym tu jeszcze poruszyć kwestię działu "Next PPV" - otóż mógłbym wziąć na siebie odpowiedzialność za następne gale, ale tylko z Indy. Ale tutaj zaczyna się mankament, czy jest w ogóle sens takie tematy zakładać, skoro galami Indy interesuje się tutaj ja i Yao :) Jakby były osoby, które by się wypowiadały tym temacie to mogę za niego odpowiadać. Reszta to w sumie mnie nie interesuje, kto i czym będzie rządził :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kto obecnie zajmuje się lub chcialby się zajmować wrzucaniem linków do ściągania gal oraz linków do oglądania bez ściągania na dysk. Są to bardzo wązne kwestie i muszą tutaj być przydzielone solidne osoby by na forum zawsze były aktualne gale do ściągnięcia i do obejrzenia i to jak najszybciej po gali a nie że wrzuca ten kto akurat o tym pomysli a jak nikt nie pomyśli to nikt nie wrzuca.

Mogę wrzucać linki z indy/lucha/puro i nawet z WWE o ile nikt jeszcze ich niema.

Yao, dodałbym Ci moda na dyskusje indy?

Wiesz Brem ja mogę z przyjemnością pisać takie dyskusje. Jednak nie za wiele gdyż mało kto w nich pisze i temat musi być na prawdę ciekawy i łatwy dla zwykłego oglądacza mainstreamu.

#SmartFanZone

Co do Oficjalnych Dyskusji WWE mogę się tym zająć bez problemu.

lig48.jpg

Nie niecierpliwcie się prosze że nie odpisuje odrazu na Wasze PW ani tutaj ale dostałem ich tyle że musze spokojnie usiąść, rozpisać sobie kto gdzie chce, powybierać itd itp ;) Wieczorem do tegą siąde i poukładam wszystko i wtedy Wam napisze co i jak ;)

• Reputacja:   1

WCE przestało istnieć także ja z Xebornem ogarniamy teraz dział Kącik Bookera (poniedziałek zobaczycie), ja obecnie chciałem piecze nad działem download i kącikiem fana :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Właśnie mi wpadło do głowy że mogę wsiąść też dział artykuły/felietony żeby promować w nich inne federacje :)

Ps.Mam już kilka fajnych pomysłów jak to zrobić :)

#SmartFanZone

Dobra powoli robi się pożądek, ale jeszcze daleko do końca ;D Decyzje juz podjęte to:

Patey dostajesz OD WWE tylko pamiętaj o jak najszybszych aktualizacjach i w WWE i w TNA. Tak więc typery i OD to teraz Twoja działka.

Co do linków to widzę że chętni są więc nie będzie porblemu. Tuptuś przydzielam Ci opieke nad tym działem, dodam uprawnienia Yao oraz dostaniesz jeszcze jednego moda prawdopodobnie o ile się zgodzi i Twoim zadaniem będzie z ekipą zajmującą się mediami ustalenie kto co kiedy i jak. Tuptuś jesteś odpowiedzialny za to by linki były zawsze na czas.

Jeżeli chodzi o wyniki sprawa wygląda podobnie, fanfanfan dostajesz opieke nad tym działem, dodamy też uuprawnienia Hacjend'owi (jeszcze trwają dyskusje jakie ale jeżeli będzie to pomocnik to napewno na krótko żeby wiesz, tak po bożemu było ;) ) i między sobą ustalcie kto co kiedy i jak, fan jesteś za to odpowiedzialny by wyniki były zawsze na czas.

Hacjend dostajesz też jak sobie życzysz next ppv indy, kwestia czy ktoś się bedzie wypowiadał czy nie to już inna sprawa ale dobrze żeby takie tematy istniały, przynajmniej o tych najwazniejszych galach. A do mniej waznych proponuje stworzyć temat ogólny gdzie po kolei będą omawiane ;)

Yao dodaje Ci jak sobie życzysz artykuły itd i myślę że razem z Undertakerem sprawicie że będzie on na najwyższym poziomie. Proponuje się porozumieć między sobą co i jak :)

Reszta jest w toku i trwają rozmowy ;D

Dodatkowo GLOBALI prosze o zapoznanie się z tematem:

viewtopic.php?f=300&t=34877&p=253467#p253467

bo zamieściłem z nim trochę zmian.

Kolejna sprawą są newsy których nie ma od dawna i tu dla newsmanów wielki minus bo zamiast korzystać z nieszczęscie konkurencji i korzystac na tym ze wielu fanów wrestlingów błaka się teraz po internecie w poszukiwaniu informacji Wy nie wstawiacie newsów... Ale to omówimy indywidualnie zaraz. Czy ktoś jest chętny do pisania newsów? (Poza osobami o których wiem)

Reszta informacji wkrótce ;)

Ja w sumie swoje newsy oddałem, bo mi dzień nie pasował. Jakbym dostał np. piątek to mogę się pisać, bo w inny dzień w tygodniu to odpadam.

I tak btw. Hacjend póki co wrzucaj wyniki jakies jak znajdzie, ja jak bede w domu juz to się dogadamy co i jak ;)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeżeli wyrazicie taką ochotę, aby pobierać gale i tygodniówki z torrentów to mogę takowe wrzucać. Lecz będą one seedowane z darmowych stron, ponieważ na niektórych stronach bierze Ratio za pobrane dane i wysłane, więc trzeba znajdować darmowe torrenty ze stron bez konta, gdzie nie nalicza nam tego Ratio, ale tym się już zajmę :)

No ja odnosnie torrentów jestem absolutnie za, bardzo mi ich brakuje odkąd nie ma ich na forum i jakbyś się tym zajął byłaby bajka ;)

Ważne jest też ogarnięcie newsów, mamy te z Indy, jedne ma Kotlet, Satanic odstał bana, trzeba decydować chyba znowu jaką formułę maja one przybrać bo jak dla mnie to, że mają sie pojawiać 3 razy w tygodniu nie przynosi żadnych efektów bo i tak ich nie ma ;)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1

Co do linków to z mojej strony może być różnie bo średnio wiem skąd je brać ale torrenty będą zaraz z rańca (ok. 7 rano)

Dodatkowo moge tam jakieś małe newsy co niedziele pisac.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Co do newsów chciałbym żeby się wypowiedział Kotleten. Opiekujesz sie tym działem a sam nie napisałeś newsów w weeknd już pare tygodni z rzędu a tak nie może być. Ok widze że są chętni do newsów więc po konsultacji z Kotletenem zdecyduje jaką forme one przybiorą bo teraz generalnie wszystkie zmainy nic nie dają, jedynia Yao się wywiązuje jak należy.

Co do linków Tuptuś jak zauważyliście pewnie wrócił patryniu do czynnej złuzby jednak za dezercje został zdegradowany ;P Tak więc Tuptuś jesteś Ty, jest Yao, jest patryniu i jeszcze Turek pisze że może ogarniać torrenty. Twoim zadaniem Tuptuś jest dogadać się z pozostałymi w taki sposób zeby zarówno linki download jak i linki bez ściągania no i torrenty były na czas na forum. Myślę ze z takim sładem nie będziesz miał z tym żadnych problemów ;)

Dodatkowo jak zauważyliście lub nie dział Next PPV został przenisieiony do dyskusji i nazywa się obecnie 'Gale PPV'. Służy to temu by w jednym temacie dyskutować na temat gali zarówno przed nią jak i po niej i chciąłbym zeby tak się to przyjeło. Odchodzimy od pisania czegokolwiek w wynikach, pełnia one funkcje informacyjną ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...