Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown by Tomaszo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jako, że mam ostatnio dość dużo wolnego czasu postanowiłem napisać...coś. Wyszedłem ostatnio trochę z wprawy, ale tragicznie raczej nie wyszło. Kolejna gala WWE, w zasadzie nic oryginalnego nie wymyśliłem, jeśli jednak ktoś to przeczyta to będę zadowolony :D . Kogo nie ma w rosterze, a kogo chcielibyście zobaczyć, kto ma dostawać push i takie tam dodawajcie w komentarzach.

Wwe-smackdown-logo.jpg

Michael Cole: Panie i panowie, witamy na pierwszym Friday Night SmackDown po Wrestlemanii! Wraz ze mną przy stole komentatorskim zasiada...

JBL: John Bradshaw Layfield. Emocje po Wrestlemanii powoli opadają, mimo wszystko pojedynek o World Heavyweight Championship pozostanie w mojej pamięci. To była świetna walka.

Michael Cole: Chris Jericho pokonał Dolph'a Zigglera w brutalnym Ladder Match'u i zdobył World Heavyweight Championship po razy czwarty w swojej karierze. Niestety, Ziggler nie dał rady opuścić hali o własnych siłach.

JBL: Ok, nie przciągajmy. Czas zaczynać Friday Night SmackDown!

Break The Wall's Down...

Michael Cole: Panie i panowie, oto nowy World Heavyweight Champion Chris Jericho!

JBL: Trzeba przyznać, że Ziggler nie nacieszył się swoim pasem mistrzowskim. Był w jego posiadaniu jedynie przez miesiąc...

Jericho wita się z fanami, po czym ustawia się na środku ringu i zaczyna mówić...

Chris Jericho: Ladies and gentelmans...Welcome...to...SmackDown...is...Jericho! Stało się to o czym mówiłem od dawna. Chris Jericho został nowym mistrzem świata wagi ciężkiej!

Publiczność szaleje, Jericho upuszcza mikrofon, wychodzi z ringu i zaczyna paradować z pasem wokół ringu. Ostatecznie wchodzi na stół komentatoski i unosi pas do góry...

Chris Jericho: Heeeeel Yeaaaah, baaaaby! All of Jerichoholics...wielkie brawa dla naszego byłego mistrza. Dolph Ziggler panował z pasem mistrzowskim przez cały miesiąc! To dopiero jest coś. Tak długo się starał, dawał z siebie wszystko, w końcu wykorzystał swój kontrakt Money in the Bank, jednak wierzcie mi, to był jego ostatni sukces na SmackDown. Od teraz gdy to Ja jestem mistrzem świata Ziggler nigdy, przenigdy nie odbierze mi tego cacka!

Jericho wraca na ring, wchodzi na narożnik i ponownie unosi pas mistrzowski do góry...

Michael Cole: "The Swiss Superman" Antonio Cesaro! Cesaro stracił United States Championship na Wrestlemanii, jednak od razu zapowiedział, że nie ma zamiaru zaprzątać sobie tym głowy. Teraz widać co miał na myśli.

Uśmiechnięty Cesaro wolnym krokiem zmierza w stronę ringu. Ustawia się naprzeciwko Chrisa Jericho, wyciąga do niego rękę, jednak Y2J tylko zaśmiał się pod nosem. Antonio uśmiechnął się i poprosił o mikrofon...

Antonio Cesaro: Chris...zrobiłeś to! Udało Ci się, jesteś mistrzem świata wagi ciężkiej! Powinieneś jednak zdawać sobie sprawę, że to tylko kwestia przejściowa. Być może utrzymałbyś ten pas przy sobie gdyby na Smackdown...nie było Mnie. Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy Ci..."ludzie"...na trybunach wiedzą, że jestem najbardziej dominującą gwiazdą SmackDown! Pracowałem na tą pozycję...

Chris Jericho: Oh, man...please, Shut The Heeeeel Up! Ty mówisz mi o ciężkiej pracy...?! TY...?! Jeśli tak bardzo chcesz mi udowodnić jak...

Daniel Bryan ustawia się pod titantronem, ma ze sobą mikrofon...

Daniel Bryan: Wow, wow, wow...Nie zapomnieliście o kimś...? Cesaro, chcesz walczyć o World Heavyweight Championship...? No! No! NO! To ja zasługuje na tą szansę! Jestem byłym mistrzem świata, byłym mistrzem Tag Team, jeśli ktoś tu może mówić o ciężkiej pracy to tylko Ja!

Michael Cole: Generalny Manager Friday Night SmackDown - Shane McMahon!

Shane McMahon: Wyluzujcie, panowie. Przekonajmy się o to kto zasługuje na walkę z Chrisem Jericho na gali Extreme Rules. Jako, że Jericho wygrał z Zigglerem w Ladder Match'u, dlaczego nie mielibyśmy dziś zrobić walki o miano pretendenta w tej właśnie stypulacji...?! Nad ringiem zawiesimy kontrakt, który upoważni zwycięzcę do walki z Chrisem Jericho. Antonio Cesaro kontra Daniel Bryan oraz...kontra...ten koleś!

Michael Cole: O cholera...Kane! Kane! Były Tag Team partner Daniela Bryana, to może być kolejna doskonała walka z gwiazdami Smackdown, a teraz czas na krótką przerwę, zostancie z nami!

Reklamy...

WWE Tag Team Championship Match - The Uso's © vs Justin Gabriel & Tyson Kidd

Czas na pierwszą walkę dzisiejszego wieczoru, pojedynek do pasy Tag Team. Pojedynek zaczyna Jay Uso i Justin Gabriel. Obydwaj zawodnicy krążą wokół siebie, po chwili mamy pierwsze zwarcie, które wygrywa Jay. Uso spycha Gabriela do narożnika, policzkuje go, odwraca się do publiczności i tauntuje. Zdenerwowany Gabriel rusza w jego stronę i...One Hand Bulldog! Jay na macie, od razu wstaje, jednak nadziewa się na Superkick od Gabriela! Justin odlicza...1....2...kick out! Jay próbuje się podnieść, jednak Justin łapie go za nogę i przeciąga do swojego narożnika gdzie zmienia się z Kidd'em. Tyson podnosi Jay'a, rzuca go na liny, Uso wraca i...Dropkick od Kidd'a! Jay w tarapatach! Kidd tauntuje nad leżącym przeciwnikiem, po czym podchodzi do narożnika, wskakuje na niego, jednak Jay szybko się zrywa, doskakuje i...Belly to Belly z narożnika! Tyson upada na plecy, jednak natychmiastowo wstaje i rusza na swojego rywala, jednak Jay podrzuca go i...Samoan Drop! Samoan Drop! Kidd zwija się z bólu, Jay zmienia się z Jimmym, który od razu wchodzi na narożnik i...Samoan Splash! Jimmy odlicza...1....2....Gabriel przerywa odliczanie i wyrzuca Jimmy'ego z ringu, jednak na ring szybko wpada Jay, który rzuca się na Gabriela i obydwaj wypadają z ringu! Poza ringiem bracia Uso podnoszą Justina i próbują wrzucić go do ringu, jednak...Suicide Dive od Kidd'a! Cała czwórka leży teraz poza ringiem! Po dłuższej chwili Kidd podnosi Jimmy'ego i wrzuca go ponownie do ringu. Kidd wchodzi na ring, doskakuje do lin i...Moonsault! Tyson odlicza....1....2...kick out! Kidd próbuje zapiąć Sharpshooter, jednak Jimmy wykręca się, Kidd upada na matę, jednak od razu rusza na swojego rywala i...Superkick! Superkick od Jimmy'ego! Uso szybko doskakuje do Kidd'a, zakłada go na barki i...Samoan Drop! 1...2...3! Koniec walki!

Zwycięzcy - The Uso's ©

Krótka przerwa reklamowa...

Michael Cole: Oto wielki przegrany Wrestlemanii - Damien Sandow. Sandow miał szansę zdobyć swój pierwszy pas w WWE - Intercontinental Championship, jednak jego były Tag Team partner Cody Rhodes zdołał go pokonać i obronić swój tytuł mistrzowski.

Sandow zmierza wolnym krokiem w stronę ringu. Publiczność skanduje "Looooser" ...

Damien Sandow: Zamknąć się, wy ograniczone masy! Zamknąć się i słuchać...Mimo, że zawsze staram się zachować spokój i nie zniżać się do waszego nędznedo poziomu, dziś chcę żeby kolejny ignorant Cody Rhodes pojawił się tutaj w tym ringu i dał mi to na co zasługuję. Mój Intercontinental Championship! Przez pomyłke sędziego zostałem okradziony, ten pas powinien należeć do mnie! Dlaczego buczycie, głupcy...?! Nadal nie rozumiecie, że staram się wam pomóc...?! Wszyscy powinniście czerpać ze Mnie przykład, być moimi oddanymi naśladowcami! Tak czy inaczej...pokaż się, Cody!

Cody Rhodes: Uważasz, że zostałeś okradziony, Damien...? Chcesz dostać kolejną szansę...? Nie ma sprawy. W zasadzie już uzgodniłem to z Shane'm i...no cóż...nasza walka odbędzie się już za chwile.

Damien Sandow: To niedorzeczne, nie będę walczył na Twoich zasadach, tylko na Moich, Cody!

Cody Rhodes: Wydaje mi się, że nie masz wyjścia.

Cody zmierza w stronę ringu, na którym jest już sędzia. Cody podaje pas sędziemu...

WWE Intercontinental Championship Match - Cody Rhodes © vs Damien Sandow

Cody od razu zaatakował i zepchnął Sandow'a do narożnika, gdzie wymierzył mu kilka kolejnych ciosów, po których "Intelectual Savior" stracił orientację. Cody bierze rozbieg i chce wykonać Corner Dropkick, jednak Sandow szybko ucieka i Cody wbija się w narożnik! Rhodes trzyma się za lewną nogę, Sandow wyciąga go za rękę na środek ringu i...Elbow Drop! Damien odlicza....1....kick out. Sandow podnosi Cody'ego, wrzuca go do narożnika i...Stinger Splash od Sandowa! Cody odchodzi na kilka kroków od narożnika, jednak Damien znowu go wrzuca w narożnik i...Turnbuckle Shoulder Thrust...I jeszcze raz...znowu! Cody opada z sił, natomiast Sandow wchodzi na narożnik i czeka aż jego rywal wstanie. Cody podnosi się, Sandow skacze i...Dropkick od Rhodes'a! Sandow zwija się z bólu, Cody podnosi go i...Cross Rhodes! Cross Rhodes! 1....2.....kick out! Walka trwa! Sandow trzyma się za głowę, jednak Cody nie ma zamiaru czekać, szybko wchodzi na narożnik ustawia się do Moonsault'u i...pudłuje! Sandow ostatkiem sił zdołał uniknąć ataku! Damien wstaje, podchodzi do Cody'ego, podnosi go i...Snap Suplex...1....2.....kick out! Sandow doskakuje z pretensjami do sędziego, że za wolno odlicza i w tym czasie Cody wykonuje roll up....1....2...3! Załatwił go tak jak na Wrestlemanii!

Zwycięzca - Cody Rhodes ©

JBL: Seth Rollins, jedna z najszybciej rozwijających się gwiazd Friday Night SmackDown! Po zakończeniu znajomości z Ambrose'm i Reign'sem, Rollins zaczął wychodzić na swoje, teraz jest topową gwiazdą niebieskiego brandu!

Michael Cole: Jego przeciwnik, Ezekiel Jackson jest już w ringu, to może być ciekawa walka.

Singles Match - Seth Rollins vs Ezekiel Jackson

Rollins spokojnie zaczął krążyć wokół Jacksona unikając zwarcia. W końcu olbrzym nie wytrzymuje i z furią rzuca się na Rollins'a, który jednak szybko schodzi mu z drogi, Ezekiel wbija się w narożnik, idzie tyłem, Rollins podbiega...Dropkick w plecy! Jackson ponownie uderzył klatką piersiową w narożnik! Jackson odwraca się i...Back Body Drop! Przerzucił go! Jackson szybko wstaje, doskakuje do narożnika, Rollins bierze rozbieg...Corner Forearm Smash! Jackson odchodzi na kilka kroków, Rollins wychodzi na zewnętrzną krawędź ringu, wskakuje na liny, skacze i...Jackson przechwycił! Powerslam! 1.....2....kick out! Ezekiel podnosi Rollinsa i...Millitary Press Slam!

Jackson krótko tauntuje, po czym podchodzi do Rollinsa, pomaga mu wstać i...kontra! Reverse STO! Jackson na macie, powoli się podnosi, jest już na kolanach...Avada Kedavra! 1....2....3! Rollins wygrywa!

Zwycięzca - Seth Rollins

Po walce Rollins wchodzi na narożnik i dziękuje fanom za wsparcie, ale...to Dean Ambrose! Amrbose wyskakuje z publiczności, ustawia się za tauntującym Rollins'em, Seth schodzi z narożnika, odwraca się i...Lariat! Potężny Lariat od Ambrose'a! Dean podnosi Rollinsa i...Hook and Ladder! Rollins pada na mate jak martwy, Ambrose prosi o mikrofon...

Dean Ambrose: Zabawne jak szybko go pokochaliście. Jeszcze niedawno nienawidziliście tego gościa tak samo jak MNIE!

Ambrose podchodzi do leżącego na macie Rollinsa i przystawia mu mikrofon...

Dean Ambrose: Chcesz im coś powiedzieć...? Śmiało, nie krępuj się, wstydzisz się przed starym kumplem...? MÓW!

Rollins ostatkiem sił odpycha mikrofon, zdenerwowany Ambrose siada na niego i wściekle okłada po twarzy! Po kilku mocniejszych ciosach Ambrose rozcina łuk brwiowy Rollins'a! Na ring wbiega ochrona, która odciąga Ambrose'a, który śmieje się jak najgłośniej...

Michael Cole: Ten koleś jest chory...

JBL: Czas na krótką przerwę, wracamy po reklamach.

Reklamy...

Kamera przenosi nas do gabinetu Shane'a McMahon'a, który rozmawia z kimś przez telefon. W pewnym momencie do jego gabinetu wchodzi niezapowiedziany gość...

???: Well, well, well...Shane McMahon, nowy Generalny Manager Friday Night SmackDown.

Shane McMahon: CM Punk...Nowy WWE Champion.

CM Punk: Nowy...? Nie wiem skąd bierzesz informacje, ale na wszelki wypadek przypomnę Ci, że ostatnim razem posiadałem WWE Championship ponad czterysta dni, teraz odzyskałem swój pas na Wrestlemanii. Po raz kolejny udowodniłem, że jestem najlepszy na świecie. Pokonałem John'a Cene i The Rock'a, pojawiam się na tym nędznym show, a Ty witasz mnie słowami "Nowy WWE Champion" ...?! Należy mi się szacunek, Shane. Ja nie jestem nowym mistrzem, ten pas to Moja własność i tym razem nikt mi go nie zabierze.

Shane McMahon: Jasne...w zasadzie dobrze, że się tu pojawiłeś, Punk. Mój World Heavyweight Champion, Chris Jericho nie ma na dziś zaplanowanej walki. Myślę, że właśnie znalazłem dla niego przeciwnika...

CM Punk: Nie przyszedłem tu żeby walczyć z Twoim podrabianym "mistrzem" . Jak można traktować Twoje show na poważnie...?! Na SmackDown World Heavyweight Championship posiada koleś, który jeszcze niedawno występował w "Tańcu z gwiazdami" !

Shane McMahon: Ten koleś prawie pokonał Cię na Wrestlemanii przed dwoma laty. Pamiętasz to...? Więc...powodzenia...nowy mistrzu.

Ladder Match for No. 1 Contender for World Heavyweight Championship - Antonio Cesaro vs Daniel Bryan vs Kane

Po usłyszeniu gongu Cesaro opuścił ring, Bryan i Kane zostali. Byli mistrzowie Tag Team znowu zaczynają się kłócić jak za starych dobrych lat! W końcu Bryan policzkuje Kane'a! "Big Red Monster" rusza na Daniel'a i powala go potężnym Clotheline'm! Kane zupełnie oszalał, łapie Bryana za szyję i wręcz wyrywa go do góry na Chokeslam, jednak Bryan wyrywa się, łapie Kane'a za rękę, stara się założyć No Lock, jednak Kane wyrwał rękę i uderzył Bryana łokciem. Daniel oparł się teraz o liny, Kane podbiega i...Clothesline! Bryan poza ringiem. Kane odwraca się i...Cesaro! Cesaro uderza Kane'a drabiną! Kane od razu pada na matę, natomiast Cesaro rozstawia drabinę, wchodzi po niej i...Bryan! Bryan wrócił na ring, również wchodzi na drabinę tyle, że z drugiej strony. Bryan i Cesaro walczą o kontrakt, ostatecznie Antonio zyskuje przewagę i zrzuca Bryana z drabiny, ale w tym samym czasie wstaje Kane, który przewraca drabinę! Antonio wypada poza ring! Teraz to Kane ustawia drabinę i powoli po niej wchodzi. Bryan wstaje, próbuje przewrócić drabinę, ale nie daje rady, Kane to zauważa i...Double Axe Handle z drabiny! Kane składa drabine stojącą na środku ringu i kładzie ją na macie, podnosi Bryana i...Chokeslam na drabinę! Daniel zwija się z bólu, natomiast Kane podnosi go i wyrzuca z ringu."Big Red Machine" rozstawia ponownie drabine wchodzi po niej, już ma kontrakt z rękach, ale na ringu pojawia się Cesaro, który podbiega do Kane'a, uderza go w plecy i...Powerbomb z drabiny! Antonio opiera się o drabinę, powoli po niej wchodzi, wyciąga rękę w stronę kontraktu, ale Kane ostatkiem sił łapie go za nogę i spowalnia. Antonio próbuje się wyrwać, jednak ostatecznie to Kane zrzuca Cesaro z drabiny, łapie go za szyje, jednak Cesaro kopie Kane'a w brzuch, ustawia go i...Neutralizer! Kane zneutralizowany! Antonio łapie oddech, ale z drugiej strony po drabinie wspina się Daniel Bryan! Cesaro szybko wchodzi na drabinę i ponownie oglądamy walkę na szczycie, którą tym razem wygrywa Bryan! Antonio jest oszołomiony, jednak Daniel nie idzie po kontrakt tylko...Sunset Flip Powerbomb z drabiny! Bryan wstaje i powoli wchodzi po drabinie to jego szansa, Daniel już ma kontrakt w dłoniach, ale go wypuszcza! Bryan przeklina pod nosem i próbuje złapać kontrakt i udaje mu się to! Daniel już ma odpinać nagrodę, jednak ponownie pojawia się Cesaro, który przechyla drabinę! Bryan nie zdążył zdjąć kontraktu i wyleciał poza ring! Antonio ponownie rozkłada drabine i wchodzi po niej, już ma kontrakt...koniec! Antonio Cesaro pretendentem do World Heavyweight Championship!

Zwycięzca oraz pretendent do World Heavyweight Championship - Antonio Cesaro

(Reklama...)

Singles Match - World Heavyweight Champion Chris Jericho vs WWE Champion CM Punk

Jericho od razu ruszył w stronę Punka, jednak ten wychylił się za liny i sędzia odciągnął mistrza wagi ciężkiej. Po chwili mamy pierwsze zwarcie, które wygrał Jericho. Y2J zepchnął Punk'a do narożnika, jednak wtedy Punk zdołał kopnąć Jericho w brzuch i mamy zamianę miejscami. Punk zyskał sporą przewagę, znęca się nad bezbronnym Jericho, który ostatkiem sił próbuje się zasłaniać przed ciosami. Po chwili Punk odchodzi od narożnika, bierze rozbieg i...High Knee! Corner High Knee! Jericho upada na kolana, Punk wchodzi na narożnik i...Dropkick w plecy! Jericho na macie, Punk odlicza....1....kick out. WWE Champion wykrzykuje coś w stronę publiczności, łapie World Champa za głowę i pomaga mu wstać. Irish Whip na liny od Punka, Jericho odbija się od lin, wraca, Punk próbuje wykonać Clothseline, jednak Jericho przebiega pod jego ręką, wskakuje na liny i...Lionsault! Lionsault! Punk przygnieciony do maty, Jericho odlicza....1....kick out! Y2J szybko wstaje i natychmiast próbuje zapiąć Walls of Jericho, jednak Punk umiejętnie wykręca się z uścisku i Jericho wypada z ringu! Y2J szybko wstaje i już na wracać na ring, ale...Suicide Dive! Suicide Dive od Punk'a! WWE Champion ponownie zyskuje przewagę, Punk łapie Jericho za rękę i...Irish Whip na metalowe schodki! Jericho przelatuje przez schodki i boleśnie upada na plecy! Punk wraca na ring i parodiuje Jericho, publiczność jest niezadowolona. Chris powoli wstaje, Punk czeka na niego w ringu. World Champion opiera się o barierki bezpieczeństwa, Punk nie wytrzymuje i schodzi do niego. Punk podchodzi do Jericho i...Dropkick w kolano! Punk upada na podłogę, Jericho od razu go podnosi i uderza jego głową o barierkę! Jericho łapie Punk'a za kark i wrzuca go ponownie do ringu, Y2J wchodzi na narożnik, Punk wstaje i...Missile Dropkick! Punk ponownie na macie, Jericho odlicza....1....2....kick out! Y2J od razu ustawia się za swoim przeciwnikiem, "Best in The World" powoli wstaje, odwraca się w stronę Jericho, Chris wyskakuje żeby wykonać Codebreacker jednak Punk odpycha go! Jericho upada na matę, Punk doskakuje do niego i zapina Anaconda Vise! Jericho walczy, próbuje dostać się do lin, wyciąga rękę i...udało się! Zdenerwowany Punk wstaje, zaczyna wściekle atakować leżącego przy linach Jericho, sędzia odciąga Punk'a, który jednak odpycha sędziego, podchodzi do...Codebreacker! From the nowhere! Punk na macie! Dlaczego Jericho nie odlicza...?!

http://www.youtube.com/watch?v=OhKamcyP9a0

Michael Cole: Dolph Ziggler...?! Przecież miał być kontuzjowany...

Jericho patrzy w stronę titantronu, jednak nie ma tam Ziggler'a. Chwila...Ziggler wybiega z publiczności, wskakuje na ring i atakuje Jericho od tyłu! Walka przerwana, Y2J wygrywa przez dyskwalifikacje! Ziggler siada na Jericho i okłada go z całych sił po twarzy, Chris nie ma siły żeby zablokować jego ciosy! W pewnym momencie Ziggler wstaje, podnosi Jericho i wyrzuca go z ringu, po czym podchodzi do stołu komentatorskiego! Ziggler wyrywa wszystkie mikrofony i monitory ze stołu po czym wrzuca na niego Jericho. Ziggler ustawia się teraz za obecnym mistrzem świata i czeka aż ten wstanie. Jericho podnosi się bardzo powoli, widać że całkowicie opadł z sił, jednak nie zdążył się nawet odwrócić...Zig Zag! Stół złamany! Ziggler sam ucierpiał przy tej akcji, jednak dość szybko wstał i wyrwał konferansjerowi World Heavyweight Championship.

Antonio Cesaro ustawia się pod titantronem i z lekkim uśmiechem patrzy na to co dzieje się w okolicach ringu. Ziggler unosi pas mistrzowski do góry i wykrzykuje coś w stronę Cesaro. Antonio w ramach rewanżu podnosi kontrakt, który wygrał w dzisiejszym Ladder Match'u...

JBL: Sytuacja zrobiła się naprawdę ciekawa. Mamy mistrza, pretendenta, oraz byłego mistrza, któremu należy się rewanż. Jak rozwiąże to Shane...?

Michael Cole: Na pewno przekonamy się o tym na następnym Friday Night SmackDown już 20-tego lutego, kiedy to będziemy gościć w Denver. Dzięki, że byliście dzisiaj z nami!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dziwna ta gala jakaś bez Destination. :) Poza tym co mogę powiedzieć jest to gala na, której powinni się wzorować zaczynający kariery bookerzy. Może fajerwerków nie było, ale gala trzymała dobry wysoki poziom, była ładnie ułożona i czytelna. :)