Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous "We're Coming" !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najnowsze promo anonima ! i teraz nie sądze że to fake,bo koleś już ściągnął maskę i widać u niego długie włosy zaczesane do tyłu,po za tym ujawnił kim jest diva jest to nikt inny jak Paige! co sądzicie o nowym promie anonima! :D,anonim dał znać że w nastepnym promie być może poznamy prawdę kim on tak na prawdę jest Paige jest więc czas na niego :)Jakoś myślę że to nie fake bo widać jak ulał po stóre Kevin Thorna a jak każdy pamiętam Thorn rozstał się z WWE w 2007 roku,obecnie jest młodym zawodnikiem i mógł by zrobić dużą karierę,faktycznie nic mu nie brakuje,a takiej mrocznej postaci jak on brakuje po prostu w WWE,obecnie sami wiemy że The Undertaker ma już 48 lat i wygląda dosyć staro jest mianowicie legendą,więc WWE będzie chciało nowego Takera,zrobili nowego Goldberga z Rybacka to zrobią z Kevina Thorna drugą mroczną postać w masce która moze przejść do Historii! zmieniając erę WWE na trochę ostrzejszą bo drugiej attitude temu komuś mianowicie Thornowi nie da rady zrobić,więc rozpocznie coś nowego :) miejmy nadzieje że wyjdzie coś z tego dobrego,możecie mówić że to fake i śmiać się ale żebyś cie się później nie zdziwili :)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

17

• Ulicznik Xeb

6

• Brem

6

• fanfanfan

6

Top użytkownicy w tym temacie

@Satanic:

Podobno skończyłeś się udzielać. :8 Co ma wspólnego, że ściągnął maskę, że to nie fake? Cały czas może to być fake. Fajnie, że się jarasz... Jednak po RAW można wyraźnie zauważyć, jaki ten ktoś jest ważny dla WWE, skoro nie starcza dla niego miejsca. Na pewno jakiś nołnejm będzie zmieniał ery w WWE, no.. No co nie zmienia faktu, że wyjebane na to mam, jeden wielki szajs to będzie.. Nie mają dla niego czasu na RAW, to czemu ma On być kimś ważnym.. Podsumowując wszystko, łamiąc tą Twoją enigmę.. Będzie beka, a nie porządny program dla niego.

TO STING! Z płomieni pojawia się mały, trochę upośledzony SKORPION!

A tak bardziej serio to nawet jeżeli to nie fake to zgodze się z Xebem, żaden k***a nowy no-name typu Thorn nie zmieni żadnej ery w WWE nigdy! Tym bardziej nie wydaje mi się, aby to był jakis drugi UnderTaker, Taker jest 1, jest legendą, ma swój streak i po co w zamian niego zaraz dawać jego kopię? To nie trzyma się zupełnie kupy. Podsumowując jak to nie będzie jakiś powrót typu Batista, typu nawet zwykły Taker, tylko jakiś no name z NXT, TNA czy innego gówna to nie ma co się jarać ;)

Satanic, wbij sobie do głowy, ze Era PG to era najlepsza z możliwych dla WWE, która przynosi kolosalne zyski i nikt w federacji nie ma nawet k***a cienia wątpliwości by od tego odchodzić! Vince trzepie na tym tyle kasy, że dam głowę, że nie znasz takiej liczby, byc może ja też nie znam i odejście od tego po to, by walki były trochę lepsze dla fanów jak my jest dla niego chore i nie dziwie mu się.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

To że zdjął maske nic nie znaczy. Powiem więcej, to że jest tam pokazana otwarcie Page nic nie znaczy a wręcz przeciwnie, znów popełnił błąd. Najpierw chcą żeby to było zaskoczenie a potem ni z tego ni z owego pokazują Page w całości. Weź pod uwagę też że jeżeli to fake to on też czyta wszystkie komentarze a gwarantuje że nie tylko na naszym forum wszyscy uważają że to Page, więc skoro fani wymyślili sobie teorie to czemu by ich w niej nie utwierdzić? Wciąż jestem sceptyczny niestety. A że Thorn? Nie był to nikt ważny poza tym nie ma i nigdy nie będzie czegoś czy kogoś takiego jak drugi Undertaker ;) Postura Thorn'a? Bardzo naciągane no i nie, nie jest on młodym zawdonikiem, ma ponad 35 lat. Oczywiście to nie jest jakiś straszny wiek no ale nie jest młody a jak wspomniałem nigdy nie był on nikim ważnym w WWE więc nie wiem czy by robili mu taki powrót.

A i jeszcze słówko na temat Batisty. Nie wiem czy widzieliście ten artykuł na stronie WWE o legendach zaczynajjących w OVW (swoją drogą ciekawe że WWE teraz o tym zaczęło pisać kiedy OVW zaczęło współprace z TNA) . Był tam Cena, Lesnar Orton no i Batista. I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że Batista był tam ukazany w jakims dziwnym gimmnicku z kłami wampira i w ogóle. I tak się zastanawiam czy WWE widząc co robia te proma Anynomusa nie postanowiło sobie zrobić z ludzi beki delikatną sugestią ;P

Ja widziałem ten artykuł Brem i powiem Ci szczerze, że jakby Batek wleciał w pelerynie jako Wampir to bym sie zsikał. To by była totalna miazga. Mimo wszystko to też jest dość kontrowersyjna teza, sam Batek do tego MMA się zbierał 5 lat i nic z tego to moze postanowi wrócić na grunt na którym od zawsze był gwiazdą i miał pewne miejsce u góry. Bardziej mi się to wydaje prawdopodobne niż jakiś Thorn :8

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Do wiedziałem się pewnej rzeczy,jeżeli był by to Fake i promowało by to WWE w jakiś dziwaczyny sposób,robiąc jakieś nie chlujne promo to dawno by mu zablokowali ten kanał na Youtube a tak jak sami widzicie jest on nadal,za samo logo powinni zablokować a jak widzicie WWE nawet nie ma zamiaru blokować albo banować tego kanału!,aa ciort z tym sam nie wiem co o tym myśleć,niech się dzieje co chce :) może kiedyś ktoś zadebiutuje w gmmicku anonima,jak to fanfanfan powiada jakiś batek by wleciał jako wampir w pelerynie było by to nie złe jebni** roku 2013! ze strony WWE :thinking::lol

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że Batista był tam ukazany w jakims dziwnym gimmnicku z kłami wampira i w ogóle.

To gimmick z którym Dave startował w OVW i zaliczył nawet run w WWE - Leviatan. Prowadzał się wtedy obok Devona który robił za jakiegoś pseudo księdza bodajże. :)

Kevin Thorn nigdy nie zrobi kariery, szczególnie w WWE gdzie najprawdopodobniej nikt o nim nie pamięta. Mroczne gimmicki straciły rację bytu pod koniec lat 90'tych, Taker i Kane to wymierający gatunek, który skończy się wraz z ich emeryturami. Teraz w modzie są gimmicki pokroju Marine Ceny, Fan Dan Go(czy jakkolwiek się to pisze), albo zgraja gości których wyróżnia kolor gatek. To nie te czasy żeby z wampirami promocję robić. Poza tym Thorn to raczej beztalencie było jak pamiętam.

tak jak sami widzicie jest on nadal,za samo logo powinni zablokować a jak widzicie WWE nawet nie ma zamiaru blokować albo banować tego kanału!

W takim razie WWE powinno zablokowac jakieś 154235 kanałów które używają loga czy wizerunków kojarzonych z WWE. :waving:

18381025857546640264.jpg

Zrobiłem Sceener'a dodałem trochę jasności!(To coś na serio przypomina Kevina Thorna albo Maddox'a Conor raczej odpada),ja już sam nie wiem co o tym myśleć ale sami widzicie ten ktoś jest podobny do Brad lub Thorna,czy ktoś z was kiedy pomyślał że taki ktoś jak Ryback będzie Main Eventerem no nie więc z Kevina albo Brad mogą soczki wycisnąć,czekajmy na drugie części promo z pewnością zaraz napiszecie że gówn* Kevin moze zrobić w WWE ale kto wie to cos jest do niego podobne w tym promo

z pewnością zaraz napiszecie że gówn* Kevin moze zrobić w WWE

Tak, Kevin gówno moze zrobić w WWE, ale zacznijmy od tego, że go w WWE nie obejrzymy.

ale kto wie to cos jest do niego podobne w tym promo

To coś, a dokładniej ten ktoś w promie jest podobny do każdego wrestlera bo na promie widać mu k***a tylko ręce, jest w plaszczu, kapturze, masce więc to moze być Thorn, Storm, Batista, Undertaker, Kane a nawet Pan Pawłowski czy Carlos, ale według Ciebie te ręce to niemal kopia rąk Thorna. Przeczytaj to i zobacz jak to brzmi, szukanie dziury w całym.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

czy ktoś z was kiedy pomyślał że taki ktoś jak Ryback będzie Main Eventerem

Tak. Za czasów Nexus Skip wyróżniał się całkiem byciem całkiem over z publiką, jeśli dobrze pamiętam też za pomocą jakiegoś chantu, czy zawołania. Jestem przekonany że obok Barretta to właśnie w nim widziano również kolejnego main-eventera.

to moze być Thorn, Storm, Batista, Undertaker, Kane a nawet Pan Pawłowski czy Carlos

Nie. Carlos nie ma tak długich włosów. :waving:

Poza tym my teraz będziemy dyskutowac o każdym jednym promie które ukaże się w necie z wtopionym logiem WWE? 2z8rnl0.png

Nie no ja mam do was słabość najbardziej do ciebie fanfanfan z tym panem pawłoskim jak dojebałeś! to spadłem z krzesła śmiejąc się =)) :8, po za tym Carlos ta minka HHH na końcu jest epicka <3,w sumie macie racje może to być nawet Don Carlos,chociaż on ma krótkie włosy jak powiada w swoich postach.

Zrobiłem Sceener'a dodałem trochę jasności!(To coś na serio przypomina Kevina Thorna albo Maddox'a Conor raczej odpada)

To żeś dojebał. =)) Maddox jest kompletnie wychudzony, a On Ci przypomina i dość byczego Thorna i Maddoxa! A moim zdaniem to Matt Hardy! Albo Chavo z Hornim na barkach, nie wiem jak po takim zdjęciu możesz wnioskować, jaka postać się kryje pod kapturem.

czy ktoś z was kiedy pomyślał że taki ktoś jak Ryback będzie Main Eventerem

Tak. Nexus było świetnie podbudowane i w każdym z nich prócz Justina, który był zbyt cukierkowy widziałem ME, tylko Wade'owi wyszło. Poza tym Skipp był ulubieńcem Vince'a.

Nie. Carlos nie ma tak długich włosów. :waving:

Mogłeś owinąć brodę. :hhh:

Jak dla mnie to równie dobrze może być wycięty klip z jakiegoś wejścia Andrzej Grabarza.

Nie no ja mam do was słabość najbardziej do ciebie fanfanfan z tym panem pawłoskim jak dojebałeś! to spadłem z krzesła śmiejąc się =)) :8, po za tym Carlos ta minka HHH na końcu jest epicka <3,w sumie macie racje może to być nawet Don Carlos,chociaż on ma krótkie włosy jak powiada w swoich postach.

No i po co ten post? Tak, Fan błysnął żartem. heheuieheueheheuehehueheheueheuehehueehueheueheueheuheeueheueheueheueheueheueheheueheuehuehueheheuehehueheueheueheuuehe, ale beka.!

Wznawiam dyskusje.

Bo teraz chociaż wiadomo że to nie fake, promo wczoraj było pokazane na kanale Sky Sports 38 wersjie 3D i oczywiście HD kanał jest płatny, wczoraj oglądający na ruskim streamie przysypiałem aż tu reklama o Anonimie oo czyżby nie fake! no i jak obecnie wiadomo Promo nie jest nadawane na normalnej stacji telewizyjnej bo jest w wersji 3D ja i HD więc promo jest reklamowane właśnie na kanal Sky Sports 38 pierw trzeba wykupić żeby obejrzeć RAW czy inną tygodniówkę było tyle smętnych uwag że to fake że to nie pradziwe a tu taka niespodzianka.. oglądałem to z paroma osobami którzy widzieli te promo w trakcie reklam więc mówię prawdę.

No niech ci będzie że to promo to nie fake ale raczej niczego ,,wielkiego'' nie zapowiada skoro na raw wolą puszczać promo fandango zamiast tego. Całe to anonymous to burza w szklance wody z której nic specjalnego nie wyniknie. Satanic lepiej wyluzuj trochę z tymi teoriami bo zejdziesz na zawał z tych emocji.

Z tego co pamiętam to miał się już pojawić więc na Rawie mieliśmy Madoxa który zostanie GM i nowy pas,ale czy to coś w tą strone???,jedyne możliwe że Madox zrobi stajnie i b ędzie rządzić tak jak kiedyś Bischoff,ale pewnie na Anonymous będziemy musieli poczekać dalej