Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous "We're Coming" !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W internecie pojawiło się promo WWE Anonymous "We're Coming" .Obecnie nic dalej nie wiadomo,jak widać facet na zdjęciu ma okrwawioną maskę i znajduje się w jakimś ciemnym pomieszczeniu do tego promuje jakąś anonimową divę,któż to może być,na Youtube pojawiło się pełno takich filmików,obecnie nie wiadomo co to jest czy to fake czy nie fake.Facet na głównym koncie ma wklejoną główną strone WWE(do tego także jest chyba z 3 takie proma gdzie ten facet ma ubraną maskę),i na końcu mówi IS Back !

co o tym wszystkim myślicie?,czyżby jakiś atak na WWE ze strony jakiś hakerów,czy może powrót jakiegoś zawodnika?

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

17

• Ulicznik Xeb

6

• Brem

6

• fanfanfan

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To STING! JA WIDZĘ SKORPIONA W OKNIE!

A tak na całkiem serio to IS Back? Cholera wie kto to, jedyne co mi przychodzi do łba to Andrzej Grabarz ale on w takie masce ... To nie przejdzie, nie wiem może ktoś ostatnio zwolniony? Batista? Wątpie ale niby to jakaś opcja. Jest jeszcze sprawa Mata Twardego, który mówił że by sobie powrócił, to może dadzą mu machę i niech biega po ringu...

Pojawia się jednak pytanie czy to ma sens wprowadzać kogoś tak krwawego w obecnych cukierkowych czasach?

Ps. A może Mankind ma nową maskę?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

To STING! JA WIDZĘ SKORPIONA W OKNIE!

A tak na całkiem serio to IS Back? Cholera wie kto to, jedyne co mi przychodzi do łba to Andrzej Grabarz ale on w takie masce ... To nie przejdzie, nie wiem może ktoś ostatnio zwolniony? Batista? Wątpie ale niby to jakaś opcja. Jest jeszcze sprawa Mata Twardego, który mówił że by sobie powrócił, to może dadzą mu machę i niech biega po ringu...

Pojawia się jednak pytanie czy to ma sens wprowadzać kogoś tak krwawego w obecnych cukierkowych czasach?

Ps. A może Mankind ma nową maskę?

Widziałeś inne promo z tej serii,rozpoczęło się to w ten dzień kiedy wrócił Lesnar czyli 28 stycznia,a w pierwszej cześci promo był Triple H i urywki z ery attiude!,a na końcu Linda i Vince na radarze.

W Drugiej cześci,jest pokazany atak lesnara na Vince,czyli to nie zawodnik,tylko ktoś który będzie chciał rozpierdzielić system,konto jest oficjalne i raczej to nie fake!

To całe WWE Anonymous kojarzy mi się z filmikami takimi jak ten http://www.dailymotion.com/video/xvged4 ... Rfju2e8rwc.

Pamiętam kiedyś nawet Rosa Mendez o ile się nie mylę coś o nich pisała, ale potem te posty wykasowała

Ilu ostatnio mieliśmy rozpierdalaczy systemu? Nexus, Punk, Lesnar, Punk. Czy to nie jest nudna opcja? Zgodzę się z Tuptusiem [*] że po cholere wprowadzać jakiegoś monstera? Kiedy Cena rozdaje cukierki, ubrania za każdym razem jak się pojawi? Moim zdaniem wszystko ma jakiś tam związek z Andriejem i jego walką na WM'ce. Chyba, że to może jakiś pomysł na Bo Dallasa? Chociaż to strasznie głupia opcja i prawie nie ma żadnego pokrycia. Harris? Naprawdę nie mam pojęcia bladego, bo Twardy to prawie na pewno nie jest, bo On to gówno ma wspólnego z takimi rzeczami, a może jakaś stara gwardia? To również bez sensu bo pewnie pojawi się na krótki czas jeśli to jakiś old school..

Ilu ostatnio mieliśmy rozpierdalaczy systemu? Nexus, Punk, Lesnar, Punk. Czy to nie jest nudna opcja? Zgodzę się z Tuptusiem [*] że po cholere wprowadzać jakiegoś monstera? Kiedy Cena rozdaje cukierki, ubrania za każdym razem jak się pojawi? Moim zdaniem wszystko ma jakiś tam związek z Andriejem i jego walką na WM'ce. Chyba, że to może jakiś pomysł na Bo Dallasa? Chociaż to strasznie głupia opcja i prawie nie ma żadnego pokrycia. Harris? Naprawdę nie mam pojęcia bladego, bo Twardy to prawie na pewno nie jest, bo On to gówno ma wspólnego z takimi rzeczami, a może jakaś stara gwardia? To również bez sensu bo pewnie pojawi się na krótki czas jeśli to jakiś old school..

Ten głos w tym promo(wątpię żeby była to stara gwarda) czy ktoś ze starej gwardy ma taki młody głos,ale jest jeszcze dziewczyna którą za pewnie będzie AJ lub Paige(bo napisała że nie długo Wrestling przestanie być taki jakim teraz jest),mi się wydaję że to będzie ktoś taki jak Leo Kruger,którzy zrobią wielką rewolucje,bo anonim miał konferencje z maddoxem i Punkiem,Madoxx po ataku The Shield napisał że wie kto jest anonimową dziewczynką.Raczej to nie żaden Monste,tylko jakaś spokojna osoba,obecnie będę śledził kanał tego gościa i jego twittera moze czegoś się dowiemy,mi się wydaję że to będzie jakiś zawodnik który zatrząśnie WWE,z pewnością to nie Taker on nie ma takich młodych strun głosowych.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No więc tak. Pewnie to nie będzie Taker no bo Deadman raczej nie wraca. Osoby o których myślę - Kane , Paul Baerer , Gangrel.

Dlaczego ?

Kane - Oczywiście wszyscy wiemy że on tu jest ale może to 'nadchodzi' sprawia że nadchodzi ten prawdziwy Kane? Tzn ten zły , heelturn i zdobycie pasa ? Sam Kane mówił że jego czas dopiero nadejdzie i mam nadzieje ze sie nie mylił.

Paul Bearer - On był bardzo mroczną postacią WWE chce jego powrotu

Gangrel - Zawsze moze być brany pod uwagę przy takich promach.

Inne strzały Viscera aka Big Daddy V , Mankind , Boogeyman.

Po pierwsze Satanic to nie masz pewności, że ten głos z proma nalezy do osoby która powróci - Czy w promach It Begins gadał Jericho? Nie. Głos jak dla mnie to tutaj jest najdziwniejsza podstawą do próby dopatrywania się kto to może być. Drugie to dziewczynka, którą jak coś to wątpię by nie była AJ albo Paige. Co do osoby to ja bym poczekał z osądami aż zobaczymy to promo na żywo w TV, bo póki co to można mówić, że Matt Twardy, że Batista, bo raczej oni są najbardziej prawdopodobni, a jeżeli dostaniemy te proma na Raw, będą rozkurwiać system, a to będzie ktoś z NXT to masakra, chodź mamy w filimikach zawarte Is Back, takze może powrocik?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Po pierwsze Satanic to nie masz pewności, że ten głos z proma nalezy do osoby która powróci - Czy w promach It Begins gadał Jericho? Nie. Głos jak dla mnie to tutaj jest najdziwniejsza podstawą do próby dopatrywania się kto to może być. Drugie to dziewczynka, którą jak coś to wątpię by nie była AJ albo Paige. Co do osoby to ja bym poczekał z osądami aż zobaczymy to promo na żywo w TV, bo póki co to można mówić, że Matt Twardy, że Batista, bo raczej oni są najbardziej prawdopodobni, a jeżeli dostaniemy te proma na Raw, będą rozkurwiać system, a to będzie ktoś z NXT to masakra, chodź mamy w filimikach zawarte Is Back, takze może powrocik?

Masz racje nie ma co aż tak spekulować,ale jaja urwie że ta osoba na końcu to Paige normalnie słychać jej głos pod koniec tego całego promo,coś mówi tylko nie można tego zrozumieć,i ta postura i te włosy no nie wiem mi się wydaje że to będzie ona,no przecież ma taki psychopatyczny gmmick który z pewnością mógł by zrobić sporą rewolucje wśród fanów,do tego mogli by dołączyć do niej jakiegoś powracającego zawodnika bo ten koleś w masce ma krótkie włosy albo jest całkiem łysy i wydaje mi się nawet łysy no i co raz bardziej wydaje mi się że to może być Batista który wróci na RAW ale będzie się krył pod tą maską.

Batista? Maska? RYLI?! Przecież z jego dziarami dawanie mu maski, po co? Żeby go nie poznali. :8 :8 Przecież to głupota i marnowanie pomysłu, bo On jest strasznie łatwy do rozszyfrowanie nawet w masce.. O ile to w ogóle prawda chociaż mam sceptyczne uczucia. Zakładając, że to NIE FAKE to jakoś mnie to specjalnie nie jara? Ile takich rewolucji okazało się shitem? Chociażby Anonimowy GM.. Porażka na całej linii w końcowej fazie projektu. Bo w sumie ta rewolucja jest teraz tak potrzebna, mają program na WM Rock vs Cena, można coś zamieszać z Punkiem, tradycyjnie RKO na SD przy WHC.. Nie wiem gdzie wepchnąć tą rewolucje żeby Ona była ważna?! Bo rewolucja i kto miałby być w nią potem wmieszany? Rocky? Po co? Cena? Po co? A zazwyczaj to ME jest obarczany rewolucjami i ich tłumieniem. A znowu CM Punk? Był zamieszany w Nexus, w Shield w pewnym stopniu..

Kurde,właśnie parę minut temu znalazłem takie coś że to Brad Madoxx kryje się z tą maską a jego tajemniczą kobietą będzie Paige,właśnie Brad miał by się zjawić z tą okrawioną maską na RAW i spuścić pewny łomot The Shield,tylko jaką rolę by grała Paige,może psychopatki która wchodzi na końcu walki i patrzy w oczka nie winej istocie która zadarła anonimusem czy aka Madoxx'em to by nie był zły pomysł! w ręcz przeciwnie i do tego walka z Tarczą na Wm 29..poczekajmy do jutra.

Oczywiście mozna gdybac i gdybać i gdybać oczywiście zakładając że to nie fake no ale ze względu na to że konto tego kolesia jest powiązane z oficjalnym kontem WWE, dodatkowo wrestlerzy ze swoich oficjalnych kont udostepniają to promo można się pokusić o założenie że nie jest to fake. A czemu nie pokazuje się w TV? Bo jest zbyt krwawe na PG. Jeżeli nie jest to fake to jest to bardzo ciekawe promo bo naprawde ciężko czegokolwiek się domyslać, nawet proma he's coming Jericho mimo że były rewelacyjne to jednak przewidywalne bo to własnie Jericho wszyscy się spodziewali. Tutaj nie spodziewam się nikogo. Hardy? Nie ma opcji, po pierwsze Matt i WWE chyba nie są w najlepszych stosunkach po tym jak po odejściu bluzgał on federacje i latał w koszulkach 'PG SUX'. Pozatym bez Jeffro Matt nie ma żadnej wartości dla WWE no i to w ogóle nie jego klimaty. Batista? Bzdura totalna, on w masce...? Taker hmm no genralnie wiadomo że wracac powinien zaraz jeżeli ma wystąpic na WM, kliamt jest mroczny ale jakby nie patrzeć nie pasuje to do niego bynajmniej. O reszcie się nie będe wypowiadał bo tak strzelając to sobie mozna wszystkich byłych zawodników wymienic.

W promie, przynajmniej tym pojawia się zwrot 'Has back' (przynajmniej ja tak rozumiem), nie 'He's back' nie She's bakc' ani 'It's back'. Ponadto w którymś wcześniejszym promie pojawia sie zwrot 'Return of evil'. Do czego zmierzam. Otóż może wcale nie chodzić o jakiś powrót w sensie nie zawodnika a czegoś innego np PG-14, krwi, brutalości, czegoś w tym stylu a zawodnicy w maskach wcale nie musza być kimś z przeszłości a mogą byc kims swierzym kto wprowadzi stare zasady. Tak wiem jak to brzmi ;P Mało realne no ale czy niemozliwe? Hmm w sumie chyba tak... Dobra inne spostrzeżenie. 'WE are coming'. Czyli będzie to więcej niż jedna osoba. Na promie jest mężczyzna i kobieta więc jest to conajmniej para. Co wcale w żaden sposób nas nie przybliża do tego kto to moze być. A w ogóle dziwne troche że nie ma daty ani nic, proma WWE zazwyczaj mają określone kiedy a tu nic. Może to po prostu fake który zdobył dużą popularność ;P

Brad Madoxx kryje się z tą maską a jego tajemniczą kobietą będzie Paige

Taaak, to by miało wielki sens, bookować Madoxxa przez pare miesięcy na największą ciote żeby potem dawać mu mega mroczny gimmnick by rozwalał w pojedynke The Shield ;P

W promie, przynajmniej tym pojawia się zwrot 'Has back'

Pomijając fakt, że 'has back' jest bez sensu, jeśli nie chodzi ci o to, że ma plecy, to tam wyraźnie jest 'he's back'. Więc pomysł z przejściem na TV-14 jest nietrafiony. Tzn. może to też, ale przy okazji jakiegoś powrotu. Ja sam jestem nastawiony jak na razie sceptycznie co do autentyczności tego proma, więc żadnych typów nie podam.

Ja po obejrzeniu wszystkich materiałów z linku jaki wrzucił turek44 sądzę, że to jest strasznie zagmatwane :P Po pierwsze gość ma nagrane takie sceny div, które się rozbierają, paradują nago albo pół nagie, w dodatku materiał z AJ w trakcie niedwuznacznej sytuacji. Może to być nawet swego rodzaju szantaż, bo na pewno divy nie kryją, że źle im jest jak każdy na świecie może zobaczyć je pod prysznicem czy we własnym domu. Pewne jest to, że maskę Anonymous nie ciężko skombinować. :lol Dziwne jest też chyba tylko odwrócenie uwagi na tych filmikach z divami tym, że w dwóch chyba na koniec pokazany nam jest las, jakiś kanał no i Jeffo Hardy, który raczej nie ma tu nic do rzeczy. Ten Maddox może mieć przy tym udział, jednak i tak sądzę, że to nie on się kryje za tymi filmikami, jak zauważył Brem, robienie z niego cioty by po paru miesiącach dać mu coś tak powaznego mija się z logiką. Poczekajmy do jutra, jak nie będzie tego na Raw, to szczerze zacznę wątpić w autentyczność tego video, do WM pozostanie trochę ponad miesiąc i rozkręcenie tego czegoś zaraz po największej gali roku, a nie w czasie jej byłoby dziwne.

Podsumowując AJ całkiem spoko laska się okazuje :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja po obejrzeniu wszystkich materiałów z linku jaki wrzucił turek44 sądzę, że to jest strasznie zagmatwane :P Po pierwsze gość ma nagrane takie sceny div, które się rozbierają, paradują nago albo pół nagie, w dodatku materiał z AJ w trakcie niedwuznacznej sytuacji. Może to być nawet swego rodzaju szantaż, bo na pewno divy nie kryją, że źle im jest jak każdy na świecie może zobaczyć je pod prysznicem czy we własnym domu. Pewne jest to, że maskę Anonymous nie ciężko skombinować. :lol Dziwne jest też chyba tylko odwrócenie uwagi na tych filmikach z divami tym, że w dwóch chyba na koniec pokazany nam jest las, jakiś kanał no i Jeffo Hardy, który raczej nie ma tu nic do rzeczy. Ten Maddox może mieć przy tym udział, jednak i tak sądzę, że to nie on się kryje za tymi filmikami, jak zauważył Brem, robienie z niego cioty by po paru miesiącach dać mu coś tak powaznego mija się z logiką. Poczekajmy do jutra, jak nie będzie tego na Raw, to szczerze zacznę wątpić w autentyczność tego video, do WM pozostanie trochę ponad miesiąc i rozkręcenie tego czegoś zaraz po największej gali roku, a nie w czasie jej byłoby dziwne.

Podsumowując AJ całkiem spoko laska się okazuje :P

tak, tak tylko jak byś nie zauważył to nie jest AJ

Fajnie, szkoda że Warn za "Brak 3 zdań w poście".