Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Undertaker,Brock Lesnar,Jericho i Ryback,HoF 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam was wszystkich od dziś będę nowym newsmanem na BGZ-Wrestling,newsy będą pojawiały się we wtorki.

*Nadal nie wiadomo co z występ The Undertakera na WrestleManii XXIX,The Undertakerowi nie pasuje to że Brock Lesnar,The Rock dostają wiekszą pensje od niego,ze zdrowię zawodnika jest wszystko w porządku o to nie trzeba się martwić,walka The Undertakera stoi pod znakiem zapytania.

*Jak widzieliśmy na zeszłym RAW

Brunno Sammatino został wprowadzony do Hall of Famer,jest to wielkia zasługa Triple Ha,dzięki nie mu Bruno zjawi się w Hali Sław 2013

*Feud pomiędzy Rybackiem a Big Showem na Wm 29 został porzucony.

*Conor Brian zjawił się na Live Event'ecie RAW i wygosił Heelowe Promo.

*WWE postanawia zrobić program poświecony diwizji Cruiserweight,jeżeli takie plany zostaną zabrane na poważnie to program powinnien ruszyć gdzieś w okolicach lata.

*Jim Ross pochwali prace Xavier Woods'a z zawodnikami na trzydniowym Try-Outcie.

*W okolicach marca gdzieś przed WrestleManią 29 jest planowany Heel Turn Chris Jericho z którym Ryback miał by rozpocząć feud.

*Na Wczorajszym RAW Vicke oznajmiła że Brock Lesnar podpisał nowy kontrakt z WWE.

*Do Feud Goldusta z Cody'm nie dojdzie,powrót Goldusta był tylko jedno razowy.

*CM Punk nakazał na wczorajszym RAW

żeby przy każdym jego wejściu był nazywany "The People's Champions" jest to kontynuacja feud pomiędzy Punkiem i Rockiem.

*Trzy porażki zaliczył Alex Riley na jednym z Live Event'ów przegrał 3 razy z Tensai'em którą pierwszą walkę wygrał (była to walka taneczna ) a później dwie walki ringowe.

*Na Wczorajszym RAW

powrót zaliczył długo niewidziany Mark Henry.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Avangers

1

• Ulicznik Xeb

1

• Rasmus.666

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Same wiadomości wielkiej wartości nie mają jest ich mało, jedynie z WWE. Jednak to co w dyskusjach to jak pisze wygląda jakbyś to tłumaczył w translatorze google, jest lepiej niż w dyskusjach, ale mimo wszystko. Przez to Twoja praca jest strasznie nie czytelna. Fajnie, że robisz coś na forum, fajnie że tu gdzie dział kuleje, ale serio musisz popracować szczególnie, że niektóre Twoje błędy przeglądarka podkreśla. : )

Najbardziej zaskakują mnie pretensja Grabarza, co On chce? Jaka pensja? On zjawia się raz w roku, to dniówkę może dostać, a szczególnie, że jego postać już takich mrowień w palcach u nóg nie daje, jak kiedyś, a na Rocka i Lesera jest popyt. : ) Odbijając od hajsu to moim zdaniem występ na WM29 jest pewny, jak na każdej innej i brzmi to troszkę śmiesznie.

Pierwszy raz od bardzo dawna nie wiem co napisać, co ciekawe nie z powodu porażających informacji z obozu WWE. Pierwsza porcja newsów na bgz od prawie miesiąca, pomyślałam - koniec świata, potem zobaczyłam post Satanica i wiedziałam że będzie jazda i się nie zawiodłam :D Człowieku ja nie wiem co ty bierzesz ale weź mi poleć tego dilera :D Co do samych newsów to szkoda gadać, przez ten miesiąc naprawdę tak mało się działo? Jedyny news to ten o Henrym.

Tak swoją drogą to trochę smutne że Bruno Sammartino tak od reki został ,,wprowadzony'' do HoF a reszta musi czekać aż do kwietnia na swoje wprowadzenie. :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No i ma rację Taker. Wiadomo jest że jeśli on będzie walczył na tej WM'ce to walka skradnie show , a jeśli cała WM'ka bedzie słaba to i tak jego walka będzie fantastyczna i będzie kandydować do walki roku. A poza tym - z jakiej racji Lesnar czy Rock mają dostawać więcej? Lesnar - znów zrobi zamieszanie i zniknie , Rock pokazuje się tylko dlatego że ma pas , a jak Cena mu go odbierze to nie dojdzie (całe szczęście) nawet do rewanżu bo tyle go będziemy widzieć. Wiadomo zresztą jaki poziom prezentuje Deadman od lat.

Wiadomo , że Bruno został wprowadzony do HOF tylko dzięki HHH , teraz to samo powinno się zrobić z Owenem Hartem i przekonać jego żonę że HOF to miejsce dla zasłużonych a nie kara.

Ryback będzie walczył z Chrisem Jericho i ta walka będzie zdecydowanie lepsza niż Ryback vs Big Show. Powiedzmy sobie szczerze - Wędkarz surowy technicznie nie jest a że Chris od siebie pewnie zdecydowanie pociągnie walkę to może być ona lepsza od Lesnar vs HHH i Rock vs Cena.

Szmacenia Rileya ciąg dalszy.

Bardzo mnie cieszy powrót Marka a szykuję się chyba dla niego push bo

(spoiler z SD)

pokonał Randego Ortona a to się często nie zdarza 'przypadkowym' wrestlerom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...