Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Michael Cole: Panie i panowie, witamy na pierwszym Monday Nigh Showtime po najważniejszej gali roku - Final Showdown. Oj działo się, działo...wraz ze mną komentować dzisiejszą galę będzie...

JBL: John Bradshaw Layfield. Wiesz, Cole...wydaje mi się, że ludzie nie byli zadowoleni ze zwycięstwa Ceny, myślę, że pierwszy raz od dłuższego czasu wspierali Kennedy'ego. Moim zdaniem wszyscy chcieli zobaczyć Cene w Destination.

Michael Cole: Jak na to wpadłeś, geniuszu? Przyznaj, sam chciałeś żeby tak się sprawy potoczyły, czyż nie?

JBL: No...

http://www.youtube.com/watch?v=BJRTKw4bxoo

Michael Cole: Tak czy siak zaczynamy galę. Oto koleś, który prawie mnie kontuzjował...John Cena...

JBL: WCE Champion John Cena.

Michael Cole: Dla mnie on nigdy nie będzie mistrzem!

Cena z uśmiechem zmierza w stronę ringu pokazując publiczności zawieszony na biodrach WCE Championship. Publiczność, która wcześniej wspierała Cene teraz reaguje mieszanie. Cena wchodzi do ringu i ustawia się na środku. W ręku ma mikrofon.

John Cena: Moi drodzy (na publiczności słychać pomróki niezadowolenia)...Moi drodzy, nareszcie to zrobiłem. Nareszcie stoję przed wami jako WCE Champion! Po zaciętej walce udało mi się w końcu pokonać Kennedy'ego i zdobyć pas. Iron Man Match to jedna z najtrudniejszych walk, w jakiej przyszło mi brać udział. Godzina ciągłej walki, mnóstwo krwi z obydwu stron...jednak to jest już za mną. Najważniejsze, że to zrobiłem, udało mi się. Jestem mistrzem WCE! Dziękuje tym, którzy wspierali mnie podczas walki z Kennedym. Bez was by tego nie było. Jeszcze raz dzięki i pamiętajcie...The Champ is Here!

Cena unosi pas do góry, tym razem publiczność dobrze na niego zareagowała. W pewnym momencie...

http://www.youtube.com/watch?v=8KbyfaB0K9E

Michael Cole: No nareszcie, ktoś się przerwał to pieprzenie...

JBL: Świeżo upieczony Hall of Famer oraz były WCE Champion Mr. Kennedy, a wraz z nim jest The Miz. Zaraz...Miz ciągnie za sobą wózek? Co on, na zakupy przyszedł?

Michael Cole: Chyba ma tam jakieś koszulki...

Kennedy ustawia się pod titantronem i z uśmiechem na ustach patrzy na Cene. Obok niego stoi Miz, a za nimi wózek z koszulkami.

Mr. Kennedy: Brawo, Cena. Wielkie brawa. Udało Ci się pokonać Hall of Famera. W końcu Ci się udało odebrać mój pas. Odebrać...Miz...uważasz, że on mi ten pas odebrał...?

The Miz: Wiesz, bracie...nie. Zarówno Ja jak i wszyscy ludzie na widowni wiedzą, że zostałeś po prostu okradziony! Właśnie tak! Jak w ogóle śmiesz wychodzić do ludzi z tym pasem, Cena...?! WCE Championship należy do Destination, rozumiesz...?!

Mr. Kennedy: Spokojnie. To, że zostałem okradziony to jedno, ale sprawa rewanżu to drugie. Dlatego dziś zamierzam wykorzystać moje prawo do rewanżu, Johnny (Publiczność zareagowała entuzjastycznie).

JBL: Odkąd tu pracuje chyba po raz pierwszy słyszę jak publiczność skanduje "Destination, Destination" . Niezła niespodzianka.

John Cena: Nie mam żadnego prawa żeby Ci odmówić. Jeśli chcesz dziś ze mną walczyć, zapraszam.

The Miz: I o to chodzi. Nie będziesz dłużej bezcześcić tego cacka, durniu! Już dziś WCE Championship powróci do Kennedy'ego and that's Aweeessooooome!

Mr. Kennedy: Aha, prawie bym zapomniał. Mamy tutaj coś dla gości zasiadających na trybunach, włączając w to tego grubasa w kowbojskim kapeluszu przy barierkach. Miz...

Miz i Kennedy zmierzają wraz z wózkiem w stronę ringu. Członkowie Destination "parkują" wózek tuż przed ringiem, Miz wyjmuje z wózka koszulkę, na której widzimy zdjęcie Ceny z WCE Championship z maską Zorro na twarzy oraz w czarnym kombinezonie a z tyłu ogromny napis "Złodziej". Kennedy i Miz rozrzucają koszulki publiczności. Po chwili wszystkie koszulki zostały rozdane.

Mr. Kennedy: Widzimy się później, żołnierzyku.

http://www.youtube.com/watch?v=OhKamcyP9a0

Pod titantronem pojawia się Dolph Ziggler, wraz z nim jest...Stephanie McMahon!

Dolph Ziggler: Kennedy, wszyscy rozumiemy, że należy Ci się rewanż, ale z drugiej strony...jak można przyznać walkę rewanżową komuś kto nie czyta kontraktów i podpisuje wszystko jak leci, co...?

Mr. Kennedy: O czym Ty do cholery mówisz...? Tak w zasadzie kim Ty w ogóle jesteś...? Cholerny Tom Felton...?!

Publiczność wybucha śmiechem, Cena również zakrył twarz ukrywając uśmiech. Za mikrofon chwyta Stephanie McMahon...

Stephanie McMahon: Widzisz Kennedy, Dolph ma racje. Pamiętasz podpisywanie kontraktu na walkę Twoją i Ceny o pas? Na pewno pamiętasz. Pamiętasz również, że podpisałeś ten kontrakt. Na samym końcu, tuż nad miejscem na Twój podpis została zawarta klauzura, w której uwzględniłam to, że jeśli przegrasz walkę z Ceną nie dostaniesz swojego rewanżu.

The Miz: Chyba robisz sobie jaja...

Stephanie McMahon: Mimo wszystko doceniam to, co zrobiłeś dla tej federacji i jestem skłonna dać Ci jeszcze jedną szansę. Panie i panowie, dziś odbędzie się walka o miano pretendenta do WCE Championship pomiędzy Mr. Kennedym oraz...Dolph'em Zigglerem!

The Miz: Patrzcie Ją jaka łaskawa...

Mr. Kennedy: Chyba się nie rozumiemy, księżniczko. Wiesz kim Ja jestem...?! Nie masz prawa...

W pewnym momencie Cena zabiera głos...

John Cena: Przeczytałem tą umowę kilka razy i nie zauważyłem takiego punktu, Stephanie. Obydwoje nienawidzimy tego dupka, ale jeśli chce walki rewanżowej jestem skłonny z nim walczyć. Nawet teraz.

Stephanie McMahon: To wspaniale, John. Naprawdę świetnie, ale Ty masz na dziś zajęcie. Dziś Kennedy walczy z Dolphem Zigglerem, a Ty...zmierzysz się z The Miz'em. To już ustalone.

Kennedy i Miz podchodzą do Zigglera i Stephanie. Miz zachodzi Zigglera od tyłu, Doplh odwraca się w stronę Miz'a, jednak Kennedy klepie go po plecach. Ziggler odwraca się, Kennedy ma mikrofon...

Mr. Kennedy: Uważaj na to z kim zaczynasz, chłopcze. Chcesz ze mną walczyć? Ok. Po naszej dzisiejszej walce będzie tylko jeden pretendent do WCE Championship. Do MOJEGO WCE Championship, a będzie nim...Keeeeneeeeedy! Keeeeneeeedy!

The Miz: And That's Aweeeeeesoooooooomeeee!

http://www.youtube.com/watch?v=olTx00blUvM

Cole: Undertaker!

JBL: Undertaker zmierza na ring ze swoim kontraktem na walkę o mistrzostwo interkontynentalne w ręce!

Undertaker: Stało się! Największy demon The Undertaker wygrał walkę o kontrakt a następną jego ofiarą ma być HBK Shawn Michales! The Showstopper, Mr. Wrestlemania! The Heartbreak Kid! Wielki, niepowtarzalny Shawn Michales! Zawsze zabawny, zawsze ten dobry, zawsze ten najlepszy, który jak coś chce to to zdobywa! Ale z dniem dzisiejszym legenda Shawna Michaelsa! Legenda Pana Wrestlemanii zostaje zakończona! To koniec fenomenu Michalesa! Koniec bowiem The Undertaker został pretendentem do jego pasa! Ja zakończę marny fenomen Michalesa! Pokonałem go nie raz na zwykłych PPV albo tygodniówkach w WWE! Ale co najważniejsze, Michaels dwa razy próbował pokonać mnie i mój streak na wrestlemanii! DWA RAZY! Niestety nie udało mu się... A może stety? Może wtedy nie miałbym okazji by zakończyć fenomen Michaelsa! To koniec pogódźcie się z tym! Rest In Peace Michaels!

Undertaker rzuca mikrofonem i chce udać się na backstage!

http://www.youtube.com/watch?v=xBhBYcORDuo

JBL: Oho zaczyna się... Popatrz na stół bo to może być ostatni raz gdy widzisz go dziś w takim stanie.

Cole: Rurku... Czemu ten stół jest taki brudny tutaj?

HBK! Shawn Michales pojawia się na titantronie ze swoim pasem na ramieniu! Undertaker aż wrze! Chyba nie skończy się tylko na pogadance!

HBK: WooooooooW! Śpieszy Ci się gdzieś Undertaker? Myślisz że przejdzie mi to koło nosa?! To że chcesz zakończyć fenomen, który nigdy nie zgaśnie?! Heh... Posłuchaj tych ludzi... Słyszysz to? HBK! HBK! To chyba ten fenomen o którym mówisz co? Ten fenomen, który Ci uwłacza, ten fenomen, którym chciałbyś być obdarzonym jednak prawda jest smutna bo to nie Ty, nie Del Rio, nie Cena jest ich ulubieńcem! Tylko ja! Rozumiesz ja! Tego nie zakończysz Taker... Możemy się bić choćby zaraz jednak nie widzę w tym większego sensu bo połamię twoje czarne i martwe kości grabarzu a tego byś chyba nie chciał...

Undertaker: No już! Na co czekasz! Skoro jesteś w stanie mnie połamać dlaczego tego nie zrobisz?!

HBK: Widzisz Undertaker nie chcę tego zrobić bo potrzebuję rywala na Apocalypsis! Możesz mnie ścigać Undertaker ale nie znajdziesz mnie dziś ... Żegnam...

HBK unosi pas w górę i udaje się na backstage, Undertaker wariuje w ringu jednak po chwili uspokaja się i schodzi z areny...

JBL: 1-0 dla Michaelsa!

Michael Cole: E tam gadasz ... Taker też odwalił niezłą gadkę na początku i zobacz mamy cały stół!

Michael Cole: WOW... Lillian?

Lillian Garcia: Rozpoczynamy starcie! Jako pierwszy na ring wychodzi H! B! K! Shawn Michaels!

Lillian Garcia: I jego przeciwnik… Jako drugi na ring wychodzi Theeee Undeeeertakeeeer!

GONG!

Zaczynamy od zwarcia. Shawn zachodzi rywala od tyłu i uderza go w plecy. Taker jednak nic sobie z tego nie robi i sam wyprowadza serię ciosów! Shawn ucieka do narożnika. Deadman bierze rozbieg… Jednak nie trafia Corner Clotheslinem! Michaels szybko wykonuje Dropkick i Taker ląduje poza ringiem. HBK wychodzi po rywala… Lecz ten wbija go w barierkę i… Potężny Big Boot prosto w twarz Michaelsa! Taker wrzuca rywala na ring i mamy pin: 1…2… Nic z tego. Walka trwa nadal. Deadman wchodzi na górną linę, chyba chce wykonać Flying Clothesline. Taker jest już w powietrzu… Jednak Michaels nagle go łapie i… Atomic Drop! Ależ kontra! Shawn szybko powala rywala i chce założyć Figure 4 Leg Lock… Jednak Taker wypycha Shawna z ringu. Na dodatek bierze rozbieg i… Nie trafia poprzez Suicide Dive! Shawn wykonuje unik, a Deadman z ogromnym impetem uderza w barierkę! Shawn wchodzi na narożnik, a Deadman wciąż leży za ringiem. Michaels ustawia się pod Moonsault… Lecz on także nie trafia! Taker wykonuje unik i obaj wrestlerzy leżą za ringiem! Sędzia już odlicza: 1…2…3…4….5…6… Taker wraca na ring! 7…8…9… Michaels również zdążył! Deadman nie czeka i łapie rywala za szyję! Czyżby Chokeslam?! Michaels zostaje wyniesiony w górę… Lecz nagle kontruje Chokeslam na DDT! Pin: 1…2… Kickout! Michaels podnosi rywala i zadaje mu serię Chopów. Michaels dorzuca Clothesline. I jeszcze jeden. Na dodatek Inverted Atomic Drop i… Dropkick! Taker powalony! HBK wchodzi na narożnik! Sygnalizuje Elbow Drop… Jednak Taker w ostatniej chwili wystawia kolana! Michaels zwija się z bólu! Deadman powoli wstaje, odczuwa trudy tej walki. Wynosi Shawna i… Snake Eyes! Michaels zamroczony i… Big Boot od Takera! Shawn ląduje na krawędzi ringu, a Deadman… Przygniata jego głowę Leg Dropem! Taker wchodzi na trzecią linę i szykuje się na Flying Clothesline. Michaels powoli wstaje i… Rzuca się na liny! Tym samym podcina swojego rywala! HBK doskakuje do Takera i… Mamy Superplex! Michaels wykonuje Takerowi Superplex! Obaj zawodnicy na macie!

Michael Cole: Ależ walka! Każdy z nich może wygrać!

Jim Ross: To prawda! Ciężko wytypować dzisiaj zwycięzcę!

Michaels powoli próbuje pinu: 1…2… KICKOUT! Walczymy dalej! Michaels idzie do narożnika i… Odlicza do Sweet Chin Music! Czy Taker to widzi?! Michaels czeka aż Deadman wstanie, bierze rozbieg i… Taker znikąd łapie go za szyję i mamy Chokeslam! Chokeslam dla Michaelsa! Pin: 1…2… KICKOUT! MICHAELS ODKOPUJE PO CHOKESLAMIE! Taker nie może w to uwierzyć! Teraz sygnalizuje Tombstone Piledriver! Już wynosi Shawna i… Michaels się uwalnia! Próbuje Sweet Chin Music… Udaje się! Taker otrzymuje Sweet Chin Music! Deadman bezwładnie odbija się od lin i… Znikąd wymierza Running DDT! Ależ zaskoczenie! Obaj zawodnicy ponownie na macie! Sędzia ich wylicza: 1…2…3…4...5…6…7…8...9… Obaj zdążyli wstać! Taker chce wykonać Big Boot… Jednak Shawn wykonuje unik, odbija się od lin i mamy Running Crossbody! Pin: 1…2… Kickout! Żaden z zawodników nie daje się odliczyć! Shawn wchodzi na narożnik i… Elbow Drop! Tym razem się udało! Pin: 1…2… KICKOUT! Taker ponownie odkopuje! Shawn znowu wchodzi na narożnik. Jest już w powietrzu… Jednak Taker nagle go przechwytuje, wynosi w górę i… LAST RIDE! LAST RIDE DLA MICHAELSA! PIN: 1…2… KICKOUT! SHAWN ODKOPUJE PO LAST RIDE! HBK turla się na krawędź ringu. Taker do niego podchodzi… Jednak Shawn naciąga jego głowę na liny! Michaels sygnalizuje Springboard Moonsault! Odbija się od lin… Jednak Taker go przechwytuje i mamy TOMBTSONE PILEDRIVER! ALEŻ KONTRA! PIN: 1…2… MICHAELS KŁADZIE NOGĘ NA LINIE! Taker myśli, że właśnie pokonał Championa! Dopiero teraz sędzia mówi mu, że walka trwa nadal! HBK zdołał dojść już do siebie i… SWEET CHIN MUSIC! TAKER ZNOKAUTOWANY! PIN: 1…2… TAKER ZNIKĄD ZAKŁADA HELL’S GATE! Shawn się tego nie spodziewał! Próbuje dosięgnąć lin, lecz są one za daleko! Szuka jeszcze nogami… Jednak chyba nie da rady! Michaels próbuje się przekręcić… Udaje mu się! Shawnowi udało się przekręcić! Taker zmuszony jest puścić duszenie! Michaels nie czeka i szybko zakłada Figure 4 Leg Lock! Deadman złapany na środku ringu! Próbuje jeszcze dostać się do lin… Jednak Michaels wykorzystuje nieuwagę sędziego i sam łapie się lin! Ani Deadman, ani sędzia tego nie widzą! Taker już nie wytrzymuje i… Odklepuje!

Lillian Garcia: Zwycięzcą tej walki przez Submission zostaje HBK Shaaaawn Michaaaaaeeeeels!

http://www.youtube.com/watch?v=dvyqn67m3io

JBL: Czy to...

Michael Cole: The Roooooooooooooooooooooooooooock!

JBL: Pora na SMACKDOWN! Czyli nowe show Rocka!

The Rock idzie wolnym krokiem do ringu, na sobie ma swoją kamizelkę i pas z bykiem!

The Rock: Well... FINALLY THE ROCK HAS COMEBACK TO... Niu Jork. Widzieliście ostatnie PPV? Widzieliście Final Showdown? Swoją drogą ta nazwa zawsze byłą chwytliwa... Tak się stało że idealnie pasuje do sytuacji bo to był finał ... Finał kariery Punka w WCE... Do Rocka doszła plotka że Punk się już tutaj nie pojawi, ale pojawił się ktoś nowy a jednocześnie stary... Ktoś komu The Rock sprał tyłek w WCE dwa razy... Koleś, którego wszyscy dobrze znacie ludzie! Dzisiejszym gościem The Rocka będzie nie kto inny jak... Gold...

http://www.youtube.com/watch?v=g9qQSyXNKro

JBL: Gold...Del Rio?! Eeee?

Alberto Del Rio wjeżdża swoim autem na arenę wraz z Ricardo Roudrigezem.

Alberto Del Rio: Pozwól że Ci przerwę Rocky... Widzisz jedyną osobą, która może tutaj coś komuś zakończyć jestem ja wielka ekscelencja Alllllllllllllllllllllllll...

The Rock: Wow...wow...wow...wow.... WOW! Czekaj chwile chłopaczku... You two jabroni are interrupting Rock show and you two don't have even class to introduce yourselves?! What is your name!?

Alberto Del Rio: Jak się nazywam?! Jak się nazywam?!

The Rock: Dokładnie jabroni, Rock chciałby to wiedzieć.

Alberto Del Rio: My Name is... AllllllllbertooooooO!

The Rock: IT DOSEN'T MATTER WHAT YOUR NAME IS! The fact of matter is that you two roody-poo candy ass'es are going to interrupt The Rock Show and that's not gonna happen and THE ROCK MEANS NOT GONNA HAPPEN! Rock miał tutaj zaprosić Goldberga ale Ty jabroni wjechałeś tutaj swoim autem z tym hiszpańskim przydupasem o jednej brwi i myślisz że Rock odstąpi od swojego planu?! A może chciałeś po prostu wystąpić w Smack-DOWN!? Dobrze, Rock udzieli Ci tego... Chodź tutaj i siadaj jabroni...

Alberto Del Rio udaje się do ringu a Ricardo zostaje na titantronie.

The Rock:Więc... Witaj Del Rio na SMACK - DOWN! Rock musi Cię o coś zapytać Del Rio... Dlaczego przegrałeś swoją ostatnią walkę?! Jak to się stało Alberto he? Dlaczego ktoś taki jak Ty przegrał walkę?! Rock chyba wie Del Rio... Przegrałeś przez to że jesteś nieudolny i Rock nie ma pojęcia czego tutaj szukasz...

Alberto Del Rio: Widzisz Rock... Może i przegrałem ale to nie zmienia faktu że ciągle mogę skopać Ci dupsko!

The Rock: Heh... Widzisz Alberto... Rock wygrał swoją walkę i pokonał Punka, który mówił tak samo jednak że Rock miał się dziś pożegnać z fanami bo chodziło mu tylko o Punka to jednak tego nie zrobi... Dlaczego Rock tego nie zrobi?! Widzisz Alberto powiedziałeś że Rock zostanie przez Ciebie skopany więc.... JUUUUUUUUUUUUUUUSSST BRING IT BITCH!

Del Rio rzuca się na Rocka i okłada go w parterze! Rock wstaje i rusza na Del Rio, ale ten unika i Rock wypada za ring... Del Rio schodzi z ringu a Rock próbuje się pozbierać! Del Rio podnosi Rocka a ten zaczyna oddawać za sytuację w ringu! Rocky wymierza kilka prawych i If Ya Smelalalallala! People's Right Hand! Del Rio oberwał ale się nie poddaje i atakuje kolanem! Rock zgina się w pół a Del Rio szybko łapie rękę Rocka i armbar! Armbar! Rock wyje z bóle a Del Rio zaciska! Rock odklepuje ale to nie walka! Alberto puszcza uchwyt i wstaje! Ale zaraz co to...

http://www.youtube.com/watch?v=17slpLLtLXY

Michael Cole: You gonna be kiddin' me!

JBL: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLDBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERG! TA! TA! TATATA!

Goldberg! To Goldberg! Goldberg stoi tuż za Ricardo Roudrigezem! Del Rio widząc to stoi jak osłupiały! Rock nadal zwija się z bólu! To chyba miał być gość Rocka na dzisiejszym Show! Trochę się jednak spóźnił! Goldberg wynosi Ricardo w górę i... JACKHAMMER! Goldberg uśmiecha się a publika głośno krzyczy jego imię! Goldberg rusza w stronę ringu! Del Rio widząc to ucieka w trybuny! Goldberg staje w miejscu i cofa się tyłem do titantronu! Ależ powrót Goldberga do WCE!

SPYTAJCIE STEKA GDZIE WALKA

Kamera przenosi nas do gabinetu Stephanie McMahon. Wraz z nią jest również Dolph Ziggler...

Dolph Ziggler: Nie będziesz żałować tej decyzji, Stephanie. Już dziś pokonam Kennedy'ego i zostanę pretendentem do WCE Championship. Walczyłem z Ceną wielokrotnie i znam wszystkie jego sztuczki, nie będzie dla mnie godnym rywalem. Już na następnym PPV WCE będzie miało nowego mistrza.

Stephanie McMahon: Ciesze się, że jesteś pewny siebie, Dolph, ale nie powinieneś lekceważyć zarówno Kennedy'ego jak i Ceny. Kennedy wydaje się być zwykłym kretynem, ale z drugiej strony kretynów nie wprowadza się do Hall of Fame, a Cena to obecny mistrz. Lepiej się postaraj.

Dolph Ziggler: Masz to jak w banku, szefowo.

Szatnia Destination. Miz przygotowuje się do swojej walki z Ceną, a Kennedy przegląda kopie kontraktu, który podpisywał razem z Ceną...

Mr. Kennedy: Damn...nie widzę tu żadnego cholernego punktu, z pozbawieniem rewanżu. Pani General Manager to zwykła zakłamana ździr...

The Miz: Wyluzuj, bracie. Ziggler? To będzie spacerek. Pewnie nawet nie będę musiał się wtrącać, ale jakby coś poszło nie tak jestem z Tobą.

W pewnym momencie do szatni Destination wchodzi WCE Champion John Cena...

The Miz: Ok, liczę do trzech. W tym czasie masz się odwrócić i opuścić tą szatnie inaczej...

Mr. Kennedy: Zaczekaj. Pomyliłeś adresy...? Na tą imprezę nie wpuszczamy dzieci.

John Cena: Daruj sobie, przyszedłem pogadać. Widzę, że również masz kopię tego kontraktu. To co zrobiła Stephanie...eh...tak czy siak chcę żebyś wiedział, że nie miałem z tym nic wspólnego. Jeśli o mnie chodzi możemy walczyć tu i teraz.

Mr. Kennedy: Jasne...Tylko tyle? Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia to lepiej zrób to teraz bo gdy opuścisz ten pokój będziemy na nowo wrogami.

John Cena: Wierz mi lub nie, ale to był jeden z moich najtrudniejszych pojedynków. Obydwaj daliśmy z siebie wszystko i myślę, że ta walka przejdzie do historii. Miz...widzimy się na ringu.

Cena już ma wychodzić z szatni Destination, gdy drogę zagradzają mu Alberto Del Rio oraz Ricardo Rodriguez.

Alberto Del Rio: Cena, Kennedy, Miz...

The Miz: Co to ma być, cholerne miejsce spotkań...?!

Alberto Del Rio: Szukaliśmy was po całym budynku. Chcę pogratulować wam świetnej walki na Final Showdown, Tobie również Miz. Pokazałeś, że masz jaja. Tak trzymaj, ese.

The Miz: Fajnie...To tyle...? W takim razie możesz już iść Alberto...

Ricardo Rodriguez: ...Deeeeeeel Rioooooo!

Kennedy podchodzi do Rodrigueza...

Mr. Kennedy: ...Keeeeeeneeeeedy...Keeeeeeneeeeedy!

Ricardo Rodriguez: ...Deeeeeeeel Rioooooo!

Miz łapie się za głowę, Cena z lekkim uśmiechem na twarzy opuszcza szatnię, a Del Rio wyciąga Rodrigueza z szatni Destination. Kennedy wychodzi z szatni i krzyczy za nimi...

Mr. Kennedy: Keeeeeneeeeedy...wait for it...Keeeeeeneeeeedy!

Lilian Garcia: Przyszedł czas na kolejną walkę tego wieczoru, a będzie to walka o miano pretendenta do starcia o WCE Title! Pierwszym jej uczestnikiem jest "Show Off". DOLPH! ZIGGLER!

http://www.youtube.com/watch?v=OhKamcyP9a0

Lilian Garcia: Jego rywalem jest były mistrz...

Mr. Kennedy: Były, a zarazem przyszły WCE Champion. Made by GREEEEEEEEEN BAAAAAAAY, WISCONSIN! MRRRRR. KEEEEEEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEDY! KEEEEEEEEEEEEENEDY!

Kennedy wlatuje do ringu i od razu przewraca Zigglera na matę, zaczyna go okładać ciosami w twarz, sędzia musi go odciagać, Ken wstaje i dokłada elbow drop, następnie podnosi nogę leżącego rywala i wykonuje na kolano kolejny elbow drop! Teraz odsunął się, dał rywalowi wstać, ten kiedy jest na nogach biegnie na rywala, lecz to kończy sie tylko scoop powerslam'em! Ziggler jednak nie rezygnuje, szybko podnosi się, biegnie na rywala, ten unika ciosu, Dolph na linach, ale znów nadziewa sie na dropkick w kolano, Kennedy podbiega do rywala i łapie go w abdominal stretch! Ziggler od razu pada na kolana jednak wtedy zaczyna uciekać rekami z uchwytu, aż wykonuje fireman's carry takeover i próbuje przypiąć rywala! 1, 2 i... Kick Out! Po nieudanej próbie zakończenia walki Dolph szybko wstaje na nogi i dokłada jumping elbow drop z miejsca, po nim Kennedy przeturlał się do narożnika, gdzie wstaje, jednak znów inkasuje corner splash! Ziggler chwyta rywala, wykonuje corner irish whip... nie, Ken jest silniejszy, zatrzymał się, teraz to on zaciąga na siebie rywala, ma go na plecach i świetny samoan drop! Kennedy nie traci czasu, od razu wchodzi na narożnik, wszyscy wiedzą co się szykuje, zauważył to takze Ziggler, który wstał, wbiega na narożnik... wykonuje Superplex! Obaj mocno odczuli tę akcję, wstają już w przeciwległych narożnikach, Ziggler biegnie na rywala, ale otrzymuje knee drop w brzuch, nastepnie Ken wchodzi za niego i backdrop suplex! Dolph wstaje, jest juz na kolanach, jednak Ken znów odbija się od lin i niski bicycle kick, teraz pada na matę i przypina przeciwnika! 1, 2 i... Kick Out! Znów tylko Kick Out! Ken nie stopuje tempa, łapie rywala zagłowę, przekręca dwa razy i powala neckbreakerem na matę! Dolph wyturlał się na zewnętrzną część lin, tam wstaje, dochodzi do niego Kennedy, ale inkasuje wejście barkiem w brzuch, teraz ma głowę pod trzecią liną, Dolph szykuje się i kończy świetnym sunset flip powerbombem, po którym próbuje kolejnego przypięcia! 1, 2 i... Kick Out! Kick Out!

JBL: Stary wyga Kennedy chybanie wytrzymuje kondycyjnie.

Michael Cole: Stary ale jary, nie patrzysz w lustro mówiąc te teksty, mówisz je o byłym WCE Championie! Z szacunkiem!

Obaj szybko się podnosza, Dolph łapie rywala za rękę, próba irish whipu, jednak skontrowana, ale to Ziggler powala rywala Dropkickiem, obaj szybko wstają... Kennedy łapie rywala pod rękę! Nie, Dolph uderza rywala łokciem raz, drugi, trzeci, odchodzi na parę kroków... i Superkick! "Show Off" o krok od stania się pretendentem do WCE Title! 1! 2! Kick Out!!! Ziggler wpada w szał! Łapie się za głowę! Nie może uwierzyć! Jednak nie zwalnia tempa! Już czai się za plecami rywala, Kennedy na nogach i... Zig Zag!... Nie! Ken łapie się lin! Dolph spada plecami na matę! Mimo to szybciej się podnosi, odbija się od lin, ale otrzymuje drop to hold! I zakłada abdominal stretch! Ziggler stara się uwolnić rękę, udaje mu się i wykonuje back suplex! Teraz naskakuje na drugi stopień narożnika i crossbody... na wystawione kolana rywala! Ziggler łapie się za brzuch, aż go poderwało na nogi... Superkick! Tym razem ze strony Kennedy'ego! Wrócił zza światów! Przypina przeciwnika! Pewna wygrana! 1! 2! 2,5! 2,99! Fuck! Kick Out! Kennedy zostawia rywala przed narożnikiem, sam na niego wchodzi... Ziggler doszedł do siebie, wstał i dropkick na nogi rywala! Ten spada za ring! Dolph również wstaje w ringu... dokłada suicide dive! Ziggler wrzuca przeciwnika do ringu, ten tam wstaje, Ziggler podbiega do niego, chce wykonać corner irish whip, jednak znów skontrowany, Ken biegnie z corner clothesline'em, jednak nadziewa sie na big boot, teraz Dolph łapie rywala za glowę i sit out facebuster! Były mistrz znów na macie! Podnosi się na kolana, jednak Dolph po rozbiegu dokłąda jeszcze buldog legdrop, przekręca przeciwnika na plecy i próbuje uzyskać pinfall! 1, 2 i... Kick Out! Kick Out! Ken siedzi na macie, Ziggler znów szykuje coś za nim, odbija się od lin i wykonuje running neck snap! Kennedy zupełnie bezradny! Ziggler wstaje, podchodzi do narożnika i próbuje zdjąć z niego ochraniacz! Sędzia stara się mu przeszkadzać, w końcu Dolph odpuszcza, sedzia poprawia ochraniacz... A dolph inkasuje Low Blow! Kennedy wstaje na nogi, staje na narożniku! Chce to skończyć! Jest! Kenton Bomb! Przypina rywala! 1! 2! Kick Out! Niewiarygodne! Kennedy od razu podnosi rywala trzymając go pod reką, szykuje sie jeszcze Mic Check, który zakończy sprawę... jednak Ziggler podkopuje rywala... mamy DDT! Dolph staje nad rywalem i wykonuje standing moonsault, po którym mamy przypięcie! 1, 2 i... Kennedy w porę się ratuje! Teraz Ziggler odbija się od lin, jednak inkasuje clothesline, szybko wstał, znów odbija się od lin i tym razem wykonuje step up enzuigiri! Ken zamroczony, ledwo ustał na nogach, Dolph odbił się za nim od lin... i Zig Zag! Czyżby to oznaczało koniec? Chyba tak! Mamy przypięcie! 1! 2! 3! Jest 3!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki oraz pretendentem do WCE Championship zostaje Dolph Ziggler!

Michael Cole: FUCK!

JBL: Może teraz Miz uratuje honor Destination?

Lilian Garcia: Przyszedł czas na walkę wieczoru którą będzie Non Title Match! Pierwszym jej uczestnikiem jest "The Awesome One" THE MIZ!

Lilian Garcia: Jego rywalem jest sam WCE Champion! Powitajcie goraco! JOHN! CENA!

Panowie rozpoczynają, błyskawicznie wchodza w klincz po którym Cena ma rywala w chinlocku, ale Miz spycha go na linę po czym otrzymuje shoulder block. Mike pozbierał się przy narożniku i rusza na Cenę z kopnięciem, nastepnie kilkoma ciosami w plecy i kończy przez snap DDT, po którym próba przypięcia - 1... Kick Out! Miz trzymając rywala za głowę przeprowadza go przed narożnik, a następnie wbija jego głowę w narożnik i przyciska ją swoją nogą. Teraz Miz wykonuje corner irish whip, a następnie dokłada corner clothesline! Mizanin posadził rywala na macie, po czym wchodzi w jego plecy niskim dropkick'iem. Teraz Miz odbija się od lin i elbow drop... jednak nie trafiony. cena podrywa się na nogi i running high knee, po czym łapie rywala w uchwyt, łapie go za nogę i fisherman suplex. Teraz to Cena na fali, łapie rywala za głowę i neckbreaker, po którym znów podnosi rywala i zarzuca go na narożnik, jednak wtedy otrzymuje kolano w twarz. John odchodzi na parę korków, kiedy znów odwraca się do rywala ten łapie go za głowę i Tornado DDT! The Awesome One kontroluje sytuację w ringu, jest bardzo zmotywowany, wrzuca rywala do narożniak i wciska barkiem jego brzuch w narożnik, po czym chwyta go za rękę, by zarzucić go sobie na bark i zrzucić twarza na narożnik i powalić na matę Roundhouse Kick'iem! Kolejny raz decyduje się na przypięcie! 1... Kick Out!

Michael Cole: Miz nie daje dojść do głosu mistrzowi!

JBL: Wyjątkowo się z Tobą zgodzę, John póki co bezbarwny. Póki co.

Miz podnosi rywala, wykonuje mu backbreaker, po którym popycha go na liny i powala big bootem. Teraz obija się od lin i one leg legdrop! Mike podnosi rywala, jednak jego głowę umieszcza miedzy nogami, wynosi go i Powerbomb! Cena zwija się z bólu, a Miz krótko mówiąc wkurwia publikę poprawiając postawione włosy. Teraz podchodzi do rywala, jednak otrzymuje cios, drugi trzeci na brzuch, ale odpłaca się wejściem kolanem w głowę rywala, dokłada corner irish whip i... nie trafia z charakterystycznym dla siebie corner clothesline'em, za to Cena łapie go od tyłu za głowę i wykonuje inverted neckbreaker! Następnie niemal wbiega na narożnik, jego rywal klęczy... i otrzymuje Diving Leg Drop! Czy Cenie ta akcja przyniesie wygraną? Przypięcie! 1, 2 i... Kick Out! Tylko Kick Out! Cena zawiedziony złapał się za głowę i próbuje ponownego przypiecia! 1, 2 i... Kick Out! John szybko wstaje, czeka, aż jego rywal się podniesie, wtedy biegnie odbić sie od lin... jednak Miz podążył za nim i wyrzuca clothesline'em z ringu Cenę, po czym wchodzi na narożnik i diving crossbody po za ring! Teraz Miz zbiera siebie i rywala z podłogi, po czym wrzuca go znów do ringu, sam jeszcze krzyczy coś pokazując palcem na JBLa co błyskawicznie przekłada się na buczenie ze strony publiczności. Miz staje na zewnętrznej części ringu, jednak wtedy Cena zaciąga jego głowę na trzeciej linie! Mike zdołał utrzymać sie trzymajac lin na zewnętrznej cześci ringu, jednak Cena go chwycił i wyniósł na barki!... Miz schodzi za rywala i wykonuje roll up! 1, 2 i... Kick Out! Obaj szybko wstają na nogi, jednak szybszy jest Miz, który wykonuje świetne, dynamiczne step up enzuigiri! Mizanin łapie za głowę schylonego rywala... Zaraz zaraz. Mizard of Oz! Stary finisher Miza! Czy teraz stara, ale jara akcja da mu wygraną? Próbuje uzyskać pin! 1, 2 i... Kick Out! Kick Out!

Michael Cole: Miz pokazuje wszystko co ma najlepsze! czekamy na Skull Crushing Finale!

JBL: Ten obiektywizm. Cena dzisiaj wygląda jakby nie zjadł śniadania i wstał z łóżka lewą nogą.

Michael Cole: Obiektywizm przede wszystkim. Za to Miz zjadł dziś konia z kopytami i teraz zjada jeszcze Cenę!

"The Awesome One" poczyna sobie jak natchniony, nie zważając na nic od razu podnosi rywala z maty, ustawia go przed sobą i lapie go w nelsona. Kolejny finisher w powietrzu... jednak rozwiany przez wiatr! Cena uwalnia sie mocnym uderzeniem łokciem rywala w glowę, chyba dostał w oko, trzyma się za nie, nie widzi, ze John odbija się za nim od lin i wykonuje bulldog! Miz w miarę nie poobijany szybko się podnosi, ale to woda na młyn dla Ceny, który wynosi go i powerslam, następnie odbija się od lin i splash! Miz wstaje w narożniku jednak dropkick, Cena znów bierze rozbieg i tym razem monkey flip! Mike znów próbuje się szybko podnieść, jednak inkasuje shoulder tackle. cena odbija się od lin i jeszcze jedno shoulder tackle! Miz znów na nogach, nie trafia z clotheseline'em i Proto Bomb! wszyscy na hali wiedzą co to oznacza, dzieciaki szaleją, starsi buczą, a Miz leży na macie, Cena wznosi rękę w górę. "You Can't See Me?" i... roll up! 1, 2 i... Kick Out! Miz był blisko wygranej! Cena zdziwiony, obaj szybko wstają, Miz znów nie wykonuje clothesline'u, ale otrzymuje Proto Bomb! I szybkie Five Knuckle Shuffle! Miza poderwało do góry, stanął już na nogi, a teraz ląduje na barkach Ceny! Wygląda na to, że bedziemy świadkami Attitude Adjustment... jednak Miz tym razem zsuwa sie przed rywala i powala go poprzez Snap DDT na matę! Miz podnosi rywala, chce wykonać irish whip, jednak skontrowany i po odbiciu nadziewa się na back body drop! John łapie za nogę rywala, następnie podciąga go... i zapina STF! Miz musi zmagać się z kończącym submissionem Ceny! Walczy o dojście do lin! Powoli powoli, ale jest coraz blizej. Wystawia rękę... jednak Cena puszcza submission, próbuje przeciągnąć rywala na środek ringu, jednak ten przekręca się i spycha nogami rywala na matę. Obaj wstają jednocześnie i kończy się scoop powerslam'em od Ceny! Ten wznosi rękę do góry, znów czeka na rywala, ten odwraca się do niego, jednak Miz błyskawicznie zareagował rzucając sie na szyję Cenie i zapinając gilotynę! Cena błyskawicznie słabnie, schyla się, a Miz poluźnił uchwyt, puszcza Cenę, jednak tylko po to by przeskoczyć za niego... złapał go w Nelsona... Fuck! Skull Crushing Finale! Cóż za świetna akcja dająca mu wykonac finisher! Teraz pozostaje mu przypiąć! 1!... 2!... 3!... Koniec!

Lilian Garcia: Zwycięzcą dzisiejszej walki wieczoru zostaje THEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIZ!

Michael Cole: Z dwojga złego..

JBL: Żegnają się z państwem JBL!

Michael Cole: Oraz... PATRZ, PATRZ! PATRZ NA TITANTRON!

Kamera przenosi nas do gabinetu Stephanie McMahon. Stephanie i Ziggler świętują zywcięstwo Zigglera nad Kennedym, obydwoje popijają szampana. W pewnym momencie drzwi do gabinetu Stephanie zostają wyważone! W progu pojawia się Kennedy. Ziggler odstawia kieliszek szampana, Stephanie ma zacząć mówić, gdy do gabinetu wbiega Miz z wężem strażackim!

The Miz: WooooW...Strasznie tu gorąco, nie uważacie? Nie martw się, szefowo i Ty, Felton, mam tu coś w sam raz na takie okazje!

Miz bez chwili zastanowienia uruchamia węża i oblewa strumieniem wody Stephanie i Zigglera! Dolph pod naciskiem wody przerwaca się przez biurko! Po dłuższej chwili Miz zakręca "kurek" i wraz z Kennedym zaczynają się głośno śmiać...

Mr. Kennedy: Stary, to było niesamowite! Miejmy nadzieje, że to ochłodzi zapędy naszej szefowej i jej nowego ulubieńca!

W pewnym momencie zza biurka wybiega Ziggler, który chce zaatakować Destination, jednak Miz ponownie odkręca kurek i Ziggler zostaje powalony strumieniem wody!

Stephanie McMahon: DOŚĆ! Kennedy, Miz już zbyt długo znosiłam waszą obecność! To porządny biznes, a wy próbujecie wszystko zniszczyć! To koniec, zwalniam was!

Kennedy i Miz patrzą na siebie, tak jakby nie wiedzieli co mają teraz zrobić. Po chwili zaczynają się głośno śmiać. Miz nadal trzyma Stephanie i Dolph'a na muszce natomiast Kennedy podchodzi do plazmy ustawionej na drugim końcu gabinetu...

Mr. Kennedy: No nie...najnowszy model. Zawsze o takim marzyłem, na pewno jest strasznie drogi.

Stephanie McMahon: Nie waż się tego zrobić...

Mr. Kennedy: Dlaczego nie...? Nie masz już na nas żadnego haka, księżniczko.

Kennedy bez chwili zastanowienia podnosi telewizor i rozbija go o podłogę! Stephanie zzieleniała ze złości, krzyczy do Zigglera żeby coś zrobił! Dolph rusza na Kennedy'ego, jednak ten tylko się uchyla i Ziggler wpada na szafę ze zdjęciami! Ziggler pada na podłogę, a Kennedy zrzuca na niego szafę!

Mr. Kennedy: To nie Ja!

Miz: Kenny, zmień mnie!

Kennedy przejmuje "broń" od Miza, natomiast Miz podchodzi do biurka Stephanie...

Miz: Co my tu mamy...Od kiedy trzyma się bieliznę w biurku...?! Tu nie powinno być jakichś papierków czy coś...? A właśnie...mam to, stary! Hmm...oryginał kontraktu na walkę między Ceną a Kennedym na Final Showdown, stypulacja Iron Man, bla, bla, bla...No Steph...jeśli pokażesz mi tu punkt o pozbawieniu rewanżu opuścimy Twój gabinet.

Stephanie McMahon: Ja...

Miz: Ja, Ja, Ja...Na oryginale nie ma takiego punktu, księżniczko. Co z nią zrobimy, stary...?

W pewnym momencie do gabinetu wchodzi ochroniarz zaniepokojony hałasem...

Ochroniarz: Szefowo, wszystko w porządku...? O cholera...

Kennedy od razu wypuszcza na ochroniarz strumień wody, który go powala! Miz od razu podchodzi do leżącego ochroniarza i...Sharpshooter! Pierwszy raz widzimy coś takiego! Kennedy zdejmuje swój krawat i dodatkowo dusi ochroniarza!

Mr. Kennedy: To jak, Stephanie...?! Nadal jesteśmy zwolnieni...?! Wierz mi, że to dopiero początek zabawy!

Stephanie McMahon: Przestańcie! Dobrze, Kennedy dostaniesz jeszcze jedną szansę!

Kennedy i Miz puszczają ochroniarza i podchodzą do Stephanie...

Miz: Jesteśmy na nowo zatrudnieni...? Jak dobrze, nie przetrwałbym bez tej roboty...

Stephanie McMahon: Na następnym Showtime dostaniesz jeszcze jedną walkę o miano pretendenta, Kennedy!

Mr. Kennedy: Należy mi się rewanż!

Stephanie McMahon: Twoim przeciwnikiem będzie...The Miz!

Kennedy i Miz patrzą na siebie przez chwilę, po czym uśmiechają się i opuszczają gabinet. Miz wraca...

Miz: Chyba troche się rozmazałaś. Jak można przychodzić tak nie przygotowanym do pracy...?! Co za czasy...

Michael Cole: ... Yy.. Ee... Michael Cole.

JBL: I JBL! Do zobaczenia!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nudno czy słabo? Początkowe segmenty ułożone w myśl późniejszych starć/feudów, a także podsumowania wydarzeń jakie miały miejsce na PPV w miarę były ciekawe, choć oczywiste. Prawdzie powiedziawszy to całe "show" było jednym wielkim segmentem Destination w roli głównej. W połowie to nie dziwię Wam się, że dajecie Destination jako początek, środek i koniec gali, gdyż aktywność na BS nie jest przeogromna, ale momentami ten pomysł na nich przekracza wszelkie granice. Kennedy przegrywa walkę o pretendenta, by później siłą wymusić na Stephanie powrót? Bez jaj. Cały ten motyw to jakiś niesmaczny żart. Walka Ceny z Miz'em nie chciałbym nazwać mianem "dupnej", ale by nowo upieczony mistrz ledwo uszedł żywy z walki, gdzie na BS był obecny (posty mogły być zjebane) to chyba jakieś nieporozumienie. Za to na plus można uznać potyczkę Ziggler'a z Kennedy'm. Zwycięzca dość zaskakujący, a Dolph jako młoda gwiazda ma wielką szansę na zaistnienie w federacji. To chyba tyle. Dzięki.