Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Heyman znów idzie po władze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

20130131_EP_LIGHT_heyman_C-homepage2.jpg

Na stronie WWE pojawił się artykuł zatytułowany "Is Paul Heyman creating a new Dangerous Alliance?". Co prawda nic nie musi z tego wynikać bo takie artykuły pojawiaja się co jakis czas jak pare miesięcy temu był artykuł o nowym NWO, wszyscy o tym zaczeli dyskutowac i nic z tego nie wyniknęło. No ale tak czy siak podsunęło mi to pomysł do dyskusji bo sama idea nie jest głupia. Zwłaszcza że mamy teraz ciekawą sytuacje. Generalnie oglądając ten końcowy segment z zeszłego raw między McMahonem a Heymanem myślałem sobie że ok wszystko sie składa. Punk traci pas, zaraz pójdzie w innym kierunku więc Heymana juz bynajmniej nie potrzebuje do noszenia za nim pasa ani do niczego innego więc zwolnienie Paula by pasowało jak najbardziej. Odegrał swoją role świetnie ale już nie jest potrzebny. No ale jak wiemy tak się nie stało. Vincu nie zdążył wypowiedzieć słów "YOU'RE FIRE!" bo wrócił Brock Lesnar i wgniótł go w ring. Mamy teraz sytuacje gdy jest jeden Pual i dwóch Heyman's guys. Do tego mamy jeszcze Shield i jak dla mnie taka stajnia mogłaby byc nową wielką siłą WWE oczywiście do czasu aż Lesnarowi się nie znudzi i znów nie odejdzie. Jedynym problemem jest fakt że no ani Punk ani Lesnar nie ustapią miejsca nr 1. Przez jakis czas by to nie przeszkadzało, powiem więcej przez jakis czas a konkretnie do WM by to nawet pasowało. Dostalibyśmy ogólny feud Vince vs Paul na który składają się dwa równowarzne feudy czyli Vince wystawia dwie swoje największe ikony i mamy walki które i tak mielismy mieć czyli Lesnar vs HHH i Punk vs Taker. No i jeszcze coś dla Shield. Z tym że żeby to dalej ciągnąć a nie wierze żeby takie story chcieli skończyć po 2 miesiącach w tych waznych starciach musiałoby byc 1:1 czyli Hunter znów musiałby polec z Brockiem bo przerwania streaku nie przewiduje. Raczej nie przewiduje... Chociaż nie jestem pewien czy za to jak potraktowali Punk'a teraz nie będą musieli mu tego jakoś zrekompensować i to czyms wielkim. Zresztą narazie mniejsza o to, tak czy siak mamy 1:1, program jest ciagnięty dalej, z czasem właśnie zaczyna coraz bardziej iskrzyć między Lesnarem a Punkiem, Lesnar robi sobie kolejną przerwe, stajnia dalej istnieje bez niego no i np na SS mamy starcie Punk Lesnar. Do którego generalnie nie jest potrzebny żaden faceturn. Moim zdaniem stajnia Heyman Punk Lesnar Shield mogłaby być czymś bardzo długofalowym. Skoro zrobili ponad roczny titlerun z głównym pasem jak za dawnych czasów to niech zrobią porządną, silna stajnie która nie rozpadnie się po par umiesiącach gdy się skończa pomysły tylko niech istnieje nawet pare lat. Jak dla mnie opcja świetna no i skład świetny. A co Wy o tym myslicie? Opcja realna? A jeżeli nie to jak dalej widzicie losy Heyman Punk Lesnar? Zapraszam do dyskusji :)

Dyskusja otwarta!!!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• Arab

2

• Avangers

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Świetnie że zawarłeś taką dyskusje z przyjemnością z niej z korzystam.

Nie , nie , w większości masz dużą racje,ale tu nie będzie tak że Punk , Lesnar Heyman and The Shield, coś mi tu zajeżdża że właśnie na jutrzejszym RAW dowiemy się kto tak na prawdę jest boss'em The Shield,jednego się pozbyli na jakiś czas mianowicie Vince i teraz faktycznie mogą pocałować Heymana and Lesnar'a no i The Shield w dup* , bo teraz to oni przejmą kontrole nad całym WWE pozbyli się Vince, więc zaczynamy zabawę , HHH może i wróci ale za pewnie nie da se rady i nie uspokoi ataków Shield ani ataków Lesnar'a i spisków Heymana, ja wdzie to tak na samym początku RAW wbija Lesnar bierze mikrofon przemawia aż po chwili przyznaje się że to on jest całym bossem The Shield i to on rozkazywał im atakować mianowicie Cena , Sheamus'a ,Ortona no i Rybacka , jest ich szefem i nie potrzebuje zjawiać się na każdym RAW czy SD żeby skopać komuś tyłek ma od tego ludzi czyli The Shield, no i wraca HHH wielki Brawl ale znowu wbija Shield i wykonują Triple Power Bomba na HHH , rozpoczyna się wielki Haos który kończy się właśnie na Wm 29 , właśnie na EC The Shield będzie walczyć przeciwko Cena , Sheamusowi a także Rybackowi , chłopacy nie dadzą sobie rady z Rybackiem ale wbije Lesnar i wyj* F5 , i znowu Shield górą i rozpoczyna się Era Paul Heyman Guy's , w Main Evenecie wbije The Shield ale jakimś cudem Rock obroni pas (interwencja The Undertaker'a) , Paul Heyman Era rozpocznie się już jutro i myślę że skończy się dość późno gdzieś w okolicach SummerSlam tak jak napisałeś na walce Punk vs Brock Lesnar (w końcu Brock po coś wrócił no nie ? on zawsze po coś wraca )

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• 3 miesiące temu...

20130513_Heyman_Mystery_Figure_EP_Light_C.jpg

Widziałem że w paru miejscach na forum pojawiła się pewna kwestia więc juz zacząłem pisac dusyksje na ten temat kiedy to sobie przypomniałem o tej dyskusji i stwierdziałem że spokojnie mozna to pod nia podciągnąć. Co prawda tematyka teraz jest troche inna ale też chodzi o Heyman'a. Otóż na stronie WWE znów pojawił się artykuł. Tak wiem, nie musi to absolutnie nic oznaczać co widać na podstawie tamtego pierwszego z którego nic nie wynikneło czy jak np wcześniej pisali o nowym NwO ale zawsze jest to temat do dyskusji. Otóż tym razem artykuł spekuluje na temat pojawienia się trzeciego Paul Heyman Guy'a w WWE. No i naturalnie zaraz posypały się plotki, domysły i wizje kto mógłby to być. W artykule padają trzy nazwiska. Kofi Kingston, Cory Graves (zawodnik NXT) oraz The Miz. Co prawda pojawiają się oni jako przykładowe osoby który wypowiadają się na temat własnych odczuć co do hmm ewentualnej propzoycji ale oczywiście zaraz na nich skupiła sie uwaga. Miz moim zdaniem odpada bo raz że niedawno przeszedł faceturn a dwa że no Heyman bardziej przydałby się komus kto radzi sobie gorzej przy micu niż Miz. Wystarczy już że Heyman jest z Punkiem jako kims kto bynajmniej nie potrzebuje by się za niego wypowiadać. Cory Graves. I tutaj chciałbym zaznaczyć pewną kwestie. Paul Heyman nie menageruje byle komu i bycie jego klientem to gwarantowane wysokie miejsce w karcie i w federacji. Poza Lesnar'em i Punkiem prowadził czy to w WWE czy ECW takie gwiazdy jak Angle, Dreamer, RVD, Test, Big Show, Rhyno czy Jimmy Snuka. Tak więc ostrożnie podchodze do teorii że miałby on dostac pod opieke Graves'a czy kogokolwiek innego z NXT. Jeżeli tak by było musieliby być tej osoby całkowicie pewni, że zasługuje na taki push i że sobie z nim poradzi. Opcja hmm fajna aczkolwiek ryzykowna.

Kofi natomiast to opcja bardzo ciekawa jak dla mnie. I nawet powiem Wam że jestem sobie w stanie to wyobrazić. Kofi traci pas, sam zgłasza się do Heyman po pomoc. Cos w stylu 'Jestem tu tyle lat a tak naprawde nic nie osiągnąłem, szmaca mnie i niedoceniają a wiem że Ty jesteś w stanie to zmienić'. Dodatkowo wiadomo że Kofi ringowo jest jednym z najlepszych w WWE ale za to ma duże braki przy micu. Więc tutaj Heyman w połączeniu z heelturnem mogłby tą postac podciągnąć i to konkretnie. Pasa WWE może i by nie zdobył ale zawalczyć by o niego mógł. Nie wiem jak Wy ale mi by się to nawet podobało i też kurcze uważam że Kofi mimo że średnio jestem jego fanem zasługuje na chociażby swoje 5 minut bo od lat pokazuje naprawde dużo a niewiele z tego ma. Oczywiście są tez i inne opcje jak Orton jak Big Show, jak RVD czy nawet Langston ale tu rozpisywać się nie będę bo niewiem czy jest o czym. Z Ortonem Heel'em Punkiem i Lesnarem mógłby zrobić bardzo dużo szumu w federacji aczkolwiek przynajmniej narazie Heyman ssowich klientów traktuje całkowicie osobno i w żaden sposób nie są wykorzystywani razem. RVD pasuje z racji ich przeszłości w ECW aczkolwiek niewiem czy widze go w roli heela. A co Wy o tym myślicie? Wiadomo jak juz pisałem że artykuł nie musi nic oznaczać, WWE lubi robić takie rzeczy by WWE Universe miało się nad czym zastanawiać. Tak więc zastanawiajmy się ;P

Może czas odświeżyć ten wątek, w końcu zaczęła się dyskusja o trzecim członku Paul Heyman Guys no i o to jest pytanie kto nim będzie, userzy na różnych portalach proponują RVD jaki Randy Orton, Randy musiał by oczywiście przejść Heel Turn może to akurat droga do jego Heel Turn, Randy przeje* z Big Showem, wściekły Randy wkurzy się i być może pomoże Brockowi wygrać z Triple H'em, chociaż to jest bardzo wątpliwe ale realne, na nie których portalach mówi się że Paul Heyman ma wprowadzić jakiegoś zawodnika z NXT na razie spekuluje się że to ma być Croves Graves, tylko nie wiadomo ile w tym prawdy jest czy faktycznie Paul Heyman, postawi mega haka na Vince i Triple H i doprowadzi do mega upokorzenia Triple H'a właśnie na Extreme Rules, zbliża się lato a z latem jakieś big story. jak co roku, w tam tym roku mega story był zajebiście suche, może teraz jest szansa że zrobią coś ciekawszego typu: Paul Heyman wprowadza gwiazdę z NXT do głównego rosteru no na przykład dajmy Kassuis Ohno lub Gravesa, mega szum w około ich osoby co by było bardzo dobry posunięciem ze strony Creative Teamu albo zobaczymy powrót Rob Van Dama! na Extreme Rules który wbija do klatki pomagając przy tym Lesnarowi! każdy nas pamięta jak to RVD był mega ulubiony zawodnika Paul Heymana z ECW, być może to jest droga do powrotu tego zawodnika, fajnie by było jak by Paul lepiej wprowadził jakiegoś zawodnika z NXT niż miał by po raz setny zostać mangerem na przykład Heyman, Randy Ortona to rozumiem mega nowość i świeżość, Brock za pewnie uletni się po Extreme Rules ale jest pytanie, co dalej z Paulem Heymanem? oczywiście muszą znaleść dla niego jakieś ciekawe zajęcie i właśnie na Extreme Rules dadzą jakiś mega odstrzał, może faktycznie nie jest to głupi pomysł, ,żeby na przykład ktoś zadebiutował we walce Brocka lub powrócił, od razu na drugi dzień Paul oznajmia, że zostaje nowym mangerem owego zawodnika i było by okej.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Zapewne trzeciego członka poznamy zaraz po Extreme Rules, a może nawet i na samym PPV, gdyż: 1. Punka nie ma i jeszcze przez jakiś czas nie będzie. 2. Lesnar odejdzie na kilka miesięcy. Tak więc potencjału Heymana nie można marnować i z pewnością kogoś mu wykombinują. W moim odczuciu nie będzie to nikt z NXT, bo Paul o wiele lepiej promuje tych z wyższej półki i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jego współpracy z jakimś żółtodziobem nawet jeśli miałby to być Bray Wyatt (chociaż gimmick ma kompletnie nie pasujący do Heymana, idzie na zawodnika solowego).

Kofi natomiast to opcja bardzo ciekawa jak dla mnie. I nawet powiem Wam że jestem sobie w stanie to wyobrazić. Kofi traci pas, sam zgłasza się do Heyman po pomoc. Cos w stylu 'Jestem tu tyle lat a tak naprawde nic nie osiągnąłem, szmaca mnie i niedoceniają a wiem że Ty jesteś w stanie to zmienić'. Dodatkowo wiadomo że Kofi ringowo jest jednym z najlepszych w WWE ale za to ma duże braki przy micu. Więc tutaj Heyman w połączeniu z heelturnem mogłby tą postac podciągnąć i to konkretnie. Pasa WWE może i by nie zdobył ale zawalczyć by o niego mógł. Nie wiem jak Wy ale mi by się to nawet podobało i też kurcze uważam że Kofi mimo że średnio jestem jego fanem zasługuje na chociażby swoje 5 minut bo od lat pokazuje naprawde dużo a niewiele z tego ma.

Faktycznie Kofi zasługuje na o wiele więcej niż ma, ale umówmy się - Kofi nie może być heelem. Kingston od zawsze był babyfacem i osobiście ciężko mi go sobie wyobrazić jako złego gościa, powoli wychodzącego na ring bez tego swojego BOOM BOOM. Zgadzam się, że ewentualny turn znacznie odświeżyłby jego postać, ale sam tego za bardzo nie widzę.

Ludzie często mówią o RVD, ale dla mnie to kompletne bzdury. Być może i wróci do WWE, ale zrobi karierę na miarę takiego Sin Cary. W TNA z miesiąca na miesiąc prezentował się coraz gorzej, a skoro miałby być u Heymana to oznaczałoby to tylko większe walki, do których Rob się już po prostu nie nadaje.

Najprawdopodobniejsza opcja to Orton. Randy był już na szczycie, ma wiele sukcesów, a jest tak nudny, że trzeba go odświeżyć. Tak więc ma wszystko, co potrzeba, aby zostać zgarniętym przez Heymana. Oczywiście wiązałoby to się z turnem, ale sądzę, że nikt by nie miał nic przeciwko złemu Randallowi.

Podsumowując, nie będzie to nikt z NXT, znikome szanse na Kingstona, małe szanse na RVD, a faworytem jest Orton.

Dzięki za dyskusję :t_up:

Najprawdopodobniejsza opcja to Orton. Randy był już na szczycie, ma wiele sukcesów, a jest tak nudny, że trzeba go odświeżyć. Tak więc ma wszystko, co potrzeba, aby zostać zgarniętym przez Heymana. Oczywiście wiązałoby to się z turnem, ale sądzę, że nikt by nie miał nic przeciwko złemu Randallowi.

Właśnie! Randy Orton, tylko za ciula sobie go nie wyobrażam przy boku Heymana, po pierwsze musiał by zmienić charakter czyli gmmick bo Apex Predator z Heymanem wątpliwe, mógł by wrócić do tego gmmicku z roku 2008 było by ok, jednak wątpię żeby WWE ryzykowało i dawało akurat ten Heel Turn Randy'emu, no nie wiem już opcja z Kofi Kingstonem jest wiargodniejsza według mnie, chociaż kompletnie nie wyobrażam sobie go w tej roli ale małe szanse są! jednak też stawiam na Randy chociaż jego Heel Turn miał by kilka razy może teraz jest okazja, na Kofiego też stawiam, najlepiej do Heymana z obecnego WWE pasował by kto! Dean Ambrose ale on jest w The Shield i nie ma co nawet spekulować i marzyć ale najlepszy materiał na Paul Heyman Guy jednak on także jest za mało wypromowany ale ma to coś co by Heyman przekonało na bank. Nic innego tylko się domyślać, moze faktycznie będzie to Randy Orton, chociaż ja w to wątpię ale pokładam nadzieje albo kolejnym członkiem Heyman Guys będzie oczywiście Big Show lub Mark Henry który kompletnie za mikrofonem sobie nie radzi taka prawda a może Christian! szykują coś na jego powrót ale co? chociaz ja nie chce Heelowego Christian bo to kompletna cipa jest wtedy i nie da rady jego oglądać, ja obstawiam Randy Ortona no i Kofiego.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/