Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Tak więc tak jak sami wybraliście od nowego roku głosowanie na wrestlera miesiąca będzie odbywało się w formie ankiety. Nie wiem czy zwiększy to ilość komentarzy (będę Was cisnął żeby tak było) ale napewno bedzie przynajmniej więcej głosów. Wrestlerów do ankiety będę wybierał ja i postaram się robić to jak najbardziej obiektywnie. Zawsze będzie pojawiał sie minimum jeden wrestler z TNA (zastanawiałem się też czy nie nominowac zawsze kogoś z NXT ale w sumie mało osób je ogląda no i nie wiele się tam dzieje więc uznałem to za zbędne, oczywiście jak wydarzy się coś spektakularnego i ktoś wybitnie zasłuży to w ankiecie się pojawi, chyba że chcecie by zawsze był ktoś z NXT to napiszcie to w komenatzru) no i nie będę ustalał jakiejś stałej liczby kandydatów do tego miana. Minimum jeden kandydat z każdego rosteru ale nie będę na siłe wymyslał jakiejs określonej liczby, po prostu nominował będę tylu ilu uznam że na to zasłużyło. Co do wrestlerów z indy i róznych tym podobnych tworów nie będę się nad tym głowił czy dopytywał, po prostu zawsze jest opacja inny i jak jakiś fan indy uzna to za stosowne może w ten sposób zagłosowac na swojego kandydata no ale wtedy niezbędny jest komentarz. Jeżeli wszsytko jasne to zapraszam do głosowania i proszę uzasadnić swój głos komenatrzem!

Nominowani są:

The Rock- Obiecałem być obiektywny więc no nie mogę Rock'a nie nominować. Wrócił po pół roku nieobecności, przez większość stycznia był obecny na wszystkich tygodniówkach, zrobił pare dobrych speeche i segmentów no ale nie to jest najwazniejsze. W ME Royal Rumble pokonał panującoge ponad 420 dni CM Punka odbierając mu WWE Championship i tym samym zostając nowym mistrzem WWE. Podobac to się nikomu nie musi (mi nie podoba się bardzo) no ale osiągnięcie jest obojętnie czy zasłużone bardzo duże więc nie ma opcji by nie znalazł się w tej ankiecie.

John Cena- No tak znów musze sie zmusić do obiektywizmu. Po fatalnym roku 2012 Cena rozpoczyna nowy rok z przytupem. Przez połowe miesiąca doprowadził do końca feud z Ziggiem pokonując go bodajże 2 czy 3 razy w ciągu dwóch tygodni i nawet Big E. nie był w stanie nic na to poradzić. No ale przede wszystkim drugi raz w swojej karierze wygrał walkę Royal Rumble i juz zapowiedział że jego celem będzie pas WWE obojetnie czy będzie on w posiadaniu Rock'a czy CM Punk'a.

Alberto Del Rio- No chyba największa niespodzianka tego miesiąca. Ni z tego ni z owego na SD pokonał Big Show'a w last man standing matchu zostając nowym mistrzem wagi ciężkiej. Dopełnił tym samym swój faceturn z którym w moim mniemaniu radzi sobie bardzo dobrze. Dodatkowo dokonał tej samej sztuki pokonując drugi raz Big Show'a na RR równierz w Last Man Standing matchu i broniąc tym samym swój pas. Co prawda sposób zwycięstwa był kontrowersyjny i na ostatnim Raw miesiąca przyszło mu drogo za to zapłacić ale zwycięstwo to zwycięstwo.

Chris Jericho- Może wiele nie osiągnął ale jak dla mnie zasługuje by się tu znaleść. Bardzo niespodziewany powrót na RR, mało kto go typował a jednak. No i zdecydowanie najciekawszy powrót RR. Wszedł juz z nr 2 i utrzymał się bodajże do finalowej 5tki. Na Raw potwierdził że wrócił na stałe i że podpisał nowy kontrakt z Vickie Guerrero no i wznowił swój program z Zigglerem.

Christopher Daniels- No TNA nie obfitowało w tym miesiącu w wielkie sukcesy ani jakieś specjalne osiągnięcia i moim zdaniem najbardziej wykazał się własnie Daniels. Na ppv pokonał w miaare samodzielnie James'a Storm'a i zyskał tym samym od bardzo długa oczekiwane i bardzo zasluzone miano #1 contendera. Co prawda szansy nie wykorzystał ale możemy mieć cichą nadzieje że to nie był jednorazowy strzał i po powrocie TNA z UK i tym samym powrocie Hardego do telewizji program będzie kontynuowany.

Głosowanie trwa do 14 lutego.

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• patryniu

1

• Yao

1

• Avangers

1

Top użytkownicy w tym temacie

Alberto del Rio - pomijając fakt, ze face turnem było przejechanie Mikołaja (debilizm pokroju oglądania impektów), to del Rio w tym miesiącu zagina przestrzeń. Jest najzwyczajniej solidny w ringu, przy mikrofonie znośny, a jego gimmick został tak odświeżony, że można go z przyjemnością obserwować. Good work.

btw. Daniels :waving:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja zagłosowałem na Danielsa za to że jest Danielsem. Jericho był zbyt krótko by go uwzględniać, a pozostała trójka ssała w ostatnim miesiącu. Tymczasem Christopher jest genialny za mickiem, świetny w ringu każdego miesiąca każdego roku. :roll:

Ja tak jak White głosuję na Alberto del Rio. Z grona tych 5 zawodników to właśnie Meksykanin prezentował się najsolidniej, wygrał pas w wydawałoby się nie łatwej dla niego stypulacji, potem powtórzył wygraną na PPV powodując, że znów na walki o WHC da się patrzeć. W doatku konkurencja jaką ma jest wręcz żadna.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Może i zwycięstwa Ceny i Rocka były duże ale jak dla mnie żaden z nich a zwłaszcza Rock bo Cene jeszcze można przełknąć sobie na nie nie zasłużył. Cena wygrał RR bo jest Ceną a Rock wygrał bo jest Rockiem. Daniels no hmm nominowałem go bo przyjąłem zasade że kogoś z TNA nominować muszę ale no jego miesiąc nie równał się do pozostałych kandydatów mimo że może i ringowo pokazał najwięcej. Dlatego mój głos leci równiez na Alberto Del Rio. Jego zwycięstwo było bardzo zaskakujące, faceturn okazał się dobrym ruchem no i ogólnie teraz jest chyba ciekawszą postacia niż kiedykolwiek był.

Powinienem zagłosować tutaj na Kroka z powodu tego, że zakończył długi i jakby nie patrzeć historyczny title-run Punk'a, ale tego po prostu nie zrobię! Nie zagłosuję na kolesia, który pojawi się raz na rok, wygłosi speach, powalczy i dostanie pas ... Jak inni głosuję na Alberto Del Rio! Ten miesiąc należał do niego. Po ostatnim czasie, gdy nie wiodło mu się najlepiej, z mega nudnego gościa przeszedł drastyczną zmianę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i stał się naprawdę świetnym face'm. Kilka razy czysto przejechał się po Show'ie odbierając mu pas, a nie udało się to takiemu terminatorowi jak Sheamus. Tak czy inaczej przyjemnie ogląda się, go w ringu i zaskakująco dobrze przy micku. Turn mu służy.

deathnotep.png

angle_02.gif

Ja też również oddaje głos na Alberto Del Rio,w ciągu ostaniego miesiąca osiągną to co mu było od dawna potrzebne,stał się topowym face'am na Smackdown ! ,widocznie może zastąpić miejsce Sheamus'a tak mi się zdaję,sami zobaczcie kto ma lepszą reakcje Sheamus czy Del Rio,oczywiście że Del Rio,chociaż jest dwa lata w WWE ale face turn był mu potrzebny o wiele , wiele lepiej spisuje się w tej roli niż w roli Heela gdzie cały czas był nudny,mi obecnie odpowiada Alberto jako mistrz i według mnie zasłużenie powinien stoczyć walkę z Dolph Ziggler'em na Wm 29 co by było bardzo odpowiednim wyjściem ,

moze to Swagger wygra na EC .. zdziwiła mnie wygrana Swagger'a z kofim na SD więc wszystko może być możliwe

,więc mój głos leci na Alberto Del Rio ! ! !

Brem: Uważaj na spoilery Satanic

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mój głos idzie na Alberta. Zdobył tytuł i jak na razie dobrze sprawuje się roli faca. Publiczność szybko go kupiła a sam Del Rio wniósł jakby niepatrzeć jakąś świeżość do Smackdown. Do tego wykręcił całkiem niezłą walkę z Showem na RR.

#SmartFanZone

Del Rio. Dlaczego? Jak już większość wspomniała zdobył pas na zwykłej tygodniówce po niecodziennej walce, wykręca niezłe pojedynki przez ten okres "mistrzowski" i na dodatek przejście na dobrą stronę odbyło się bez żadnego zgrzytu czy przestoju. Jestem ciekawy czy dostanie szansę potrzymać pas jeszcze na WM czy federacja zdecyduje się przedwcześnie go mu zabrać.

Nie oglądam TNA, więc pozostaje mi ograniczyć się do federacji Vince'a, którą tak swoją drogą też już rzadko oglądam. Alberto Del Rio - bo przeszedł face-turn, który okazał się strzałem w 10, stoczył jeden solidny i jeden przyzwoity pojedynek z BIG SHOWEM. No i co najważniejsze - jest mistrzem świata, a jak wiadomo, zawsze lepszy arystokrata niż rudy i gruby.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dle Rio za fajny faceturn, dobrą walkę na PPV z Big Showem. W ogóle, teraz ten Den Rio jakiś lepszy się zrobił.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Tradycyjnie, z głosem rodaków dołączę się do gwaru: Alberto del Rio. Zaliczył niezły faceturn, w ringu zawsze jakoś podchodził pod mój gust, teraz doszło do tego ogólne prowadzenie siebie i wygląda to całkiem przyjemnie. Kurnika nie oglądam, więc o Danielsie mogę powiedzieć, że znam, że widziałem, że spodziewam się kolejnej ostatniej walki ze Stylesem. Korciło mnie żeby przelamać schemat i zagłosować na gwiazdę kina The Rocka, ale w sumie to wnerwił mnie zdobyciem pasa, więc nie ma głosu. To znaczy jest, ale na Alberto.

Mój głos poleciał na Alberto del Rio z prostych powodów. Po tym całym face turnie wszystko się zmieniło. Stał się tak jakby lepszy w ringu i przy mikrofonie. Do tego jest WHC czempionem :)

Wrestlerem stycznia zostaje:

1. Alberto Del Rio- 59%

2. Christopher Daniels- 18%

3. The Rock & Chris Jericho- po 9%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...