Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 03 07 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 03 07 2007

Na ring wchodzi Shane McMachon mówiłem niedawno, że ECW potrzebuje GM oglądając piątkowy Smackdawn doszedłem do wniosku, że na GAB zmierzy się Team Long vs Team Guererro w Traditional Survivor Series Match 5 vs 5 przegrany Selekcjoner opuści SD i będzie prowadził ECW. Co do turnieju o #1 Contender rozegramy go w inny sposób. Mianowicie podzielimy 12 zawodników, a nie jak powiedziano wcześniej 8 na trzy grupy i z każdej z grup wylosujemy jednego zwycięzcę w meczu Hardcore Fatal 4 Way Match. Dobrze się składa, ponieważ do PPV zostały trzy gale więc co tydzień odbędzie się jeden mecz. Jeszcze została nam jedna sprawa do omówienia mecz o ECW Tag Team Championship długo nad tym myślałem ale postanowiłem dać szansę do rewanżu Duce & Domino za porażkę na Vengeance gdyby tego było mało nie zyskali szansy na Title shot o WWE Tag Team Championship więc zaraz odbędzie się No DQ Match o ECW Tag Team Championship. Najpierw jednak rozlosujemy grupy pretendentów do ECW World Championship.

Grupa A: Kenny Dykstra; Mike Knox; The Miz; Viscera Mecz 03 07 2007

Grupa B: Marcus Cor Von; Stevie Richards; Johny Nitro; Balls Mahoney Mecz 10 07 2007

Grupa C: Matt Striker; Boogeyman; Elijah Burke; Finlay Mecz 17 07 2007

Oczywiście po losowaniu grad pretensji i zarzutów.

ECW Tag Team Championship No DQ Match

Sandman & Tommy Dreamer vs Duce & Domino / Cherry

Końcówka: Można powiedzieć, że był to mecz 2 na 3 ponieważ Cherry próbowała pomagać swoim chłopcom ale bezskutecznie po paru minutach walki białe koszulki D&D były bardziej czerwone od krwi. Sandman okładał całą trójkę na ringu z Kendo, a Tommy poszedł po dwa stoły, kanister i zapałki. Rozstawił oba koło siebie i położył na nich Duca i Domino, Sandman wywalił Cherry za ring i wskoczył na narożnik to samo uczynił Tommy dwa Leg Dropy i pięknie stoły się łamią publika szaleje. To jeszcze nie koniec męki D&D Tommy kładzie Duca na narożnik i zakłada mu na głowę kosz Dropkick i Duce wypada za ring. Sandman łapie Domino White Russian Legsweep pin 1..2..3

Zwycięzcy i nowi ECW Tag Team Champions Sandman i Tommy Dreamer

Po meczu Sandman spostrzega kanister i spogląda na samochód D&D nowi mistrzowie wiedzą co robić oblewają samochód benzyną i podpalają D&D nie wierzą własnym oczom. Cherry próbuje gasić pożar ale Tommy sprzedaje jej Dreamer DDT i zadowoleni wychodzą z ringu.

Backstage: Shane rozmawia z Punkiem.

Shane: Masz dzisiaj coś do roboty?

CM Punk: Nie cały roster zajęty turniejem nie ma żadnego oponenta dla mnie.

Shane: Mylisz się przecież dzisiaj jest tylko jeden mecz eliminacji.

CM Punk: Właściwie chętnie zmierzyłbym się dzisiaj z kimś może w Submission Match masz kogoś dla mnie?

Shane: Jasne może Matt Striker. Co ty na to?

CM Punk: Oczywiście ciekawe czy znowu będzie moim nauczycielem. Hahahahahaha.

Na ring wchodzi Viscera dzisiaj nie jadłem kolacji ani obiadu więc niech moi przeciwnicy nie liczą na łaskę. Rozwalę ich w takim czasie w jakim nikomu się nie śniło.

Hardcore Fatal 4 Way (Eliminacje do GAB o ECW World Chmpionship)

Kenny Dykstra vs Mike Knox vs The Miz vs Viscera

Przebieg: Kiedy zawodnicy wchodzili na ring Viscera zaraz zabierał się za nich w taki sposób kiedy ostatni Miz wchodził na ring Kenny i Mike leżeli oboleli Viscera złapał Miza Samoan Drop. Viscera wchodzi na narożnik Frog Splash pin 1...2...3

Zwycęzca: Viscera dostaje się do GAB o ECW World Championship

Backstage: W szatni jest Elijah Burke, Marcus Cor Von i Matt Striker rozmawiają o eliminacjach do GAB. Wiedzą, że na pewno cała trójka nie przejdzie z powodu iż Elijah i Matt są w tej samej grupie Matt stwierdza, że muszą coś wymyślić żeby cała trójka przeszła dalej. Elijah jednak gasi jego nadzieje próbował już rozmawiać z Sahnem ale ten powiedział, że mamy się cieszyć z tego, że wszyscy nie jesteśmy w jednej grupie.

Submission Match (No-Title)

CM Punk© vs Matt Striker

Końcówka: Matt pracował nad lewą nogą Punka ten nie skupiał się na jakiejś części ciał bił gdzie popadnie. Punk zostaje popchnięty na liny, a Striker robi Sidewalk Slam po czym zakłada Boston Crab. Punk jednak uwalnia się przechodząc do Head Locka. Strkier łapie się lin i szybko sprzedaje Clothesline podnosi Punka Suplex ma zamiar wejść na narożnik ale Punk dopada go na nim i robi DDT z narożnika. Punk wbija Matta w narożnik i atakuje kolanem Bulldog i chce założyć Sharpshooter jednak to mu się nie udaje. Łapie Stikera do GTS ale ten wyzwala się i robi Neckbreaker zaczyna czuć się pewny swego. Wchodzi na narożnik skacze nie trafia Moonsault lecz szybko wstaje Punk wykorzystuje sytuację robi GTS po czym zakłada Anaconda Vise Matt czołga się do lin lecz Punk zaciska chwyt i zmęczony Matt tapuje.

Zwycięzca: CM Punk

Po meczu na ring wbiegają członkowie New Breed i atakują Punka Marcus pcha go na liny Pounce, a Elijah zabiera pas razem opuszczają ring z pasem.

ECW schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

ECW sie rozkręca, jest coraz ciekawiej

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wszystko się rozkręca WWE Fantasy jest coraz ciekawsze 8)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg