Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przepustka do WWE już jutro ! ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

EvglSnG.jpg

Witam was wszystkich,krótko i na temat przynudzać nie będę.Okej wczoraj pojawiła się informacja że odbędzie się turniej kto z których zawodników z NXT wejdzie jutro już w Royal Rumble Matchu , mianowicie w turniej będą uczestniczyć - Corey Graves, Oliver Grey, Luke Harper, Xavier Woods (AKA Consequences Creed w TNA), Conor O'Brian, Adrian Neville (AKA PAC), Bo Dallas i Leo Kruger.

Faktycznie nie wiadomo który z tych zawodników ma największe szanse na wygraną , wszyscy już na zagranicznych stronach poddają że jest już pewnę że na RR zobaczymy debiut Bo Dallas'a sam tak sądzę , w końcu Bo jest big face'em i mianowicie już występował na House Show'ach przy boku Rey Mysterio.Jedno co mnie zawiodło że z wymienionych nie ma ani Ohno ani Wyatta :( widocznie mają dla nich lepsze plany na przyszłość.

Jakie wasze są typy ? " Mój Typ Bo Dallas albo Leo Kruger , chociaż chciałbym Luke Harper'a był by większe szanse na Wyatt Family ^^.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• Yao

1

• Turej

1

• Avangers

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja może nie tyle co chciałbym typować, ale zabrać swój głos w tej sprawie. Na prawdę bardzo dobry pomysł ze strony WWE, że daje szanse zawodnikom NXT na debiut w głównych rosterach i to jeszcze na gali Royal Rumble. Głupota byłoby, gdyby WWE nie wpadło na taki pomysł i nie dało szansy nikomu z NXT, a turniej RR w ich rosterze, jest świetnym rozwiązaniem. Mam nadzieję, że poziom tego "Before Royal Rumble", będzie wysoki, ponieważ nie oszukujmy się, stawka jest bardzo wysoka. Jestem ciekawe który z zawodników NXT wygra ten turniej i którego zobaczymy w niedzielę na PPV. Nie spodziewajmy się znów kokosów, czy nie wiadomo czego, że zwycięzca RR w NXT, na PPV zajdzie gdzieś wysoko, lecz byłbym wściekły gdyby wyleciał bardzo szybko... No zobaczymy co czas nas przyniesie ;-)

Bardzo fajny pomysł, wielkie gratulacje dla pomysłodawcy i wielka szansa dla zawodnika z NXT. Teraz tylko kwestia czy zwycięsca turnieju zostanie już w głównym rosterze czy będzie to jednorazowy występ. Czytałem gdzieś że WWE nie chce więcej zawodników NXT przerzucać do głównego rosteru przed WM'ką bo juz nie byłoby co z nimi robić. Jeżeli miałby to byc wystep jednorazowy to obstawiałbym najbardziej promowanych zawodników czyli Graves, Kruger lub O'Brian ze wskazaniem na tego ostatniego bo skoro ma być godnym przecinikiem do feudu dla Langstona musi się trochę podpromować. Jednak jeżeli jednak ten zawodnik miał w rosterze pozostać bo może błędnie ale sugerowałbym się tym że większośc z nich jest w trakcie jakiś storylinów. Graves zapowiedział wprowadzenie anarchii do NXT, nawet jeszcze nie zaczął więc go nie będą teraz zabierać. Neville, Gray, Kruger i Harper biorą udział w turnieju o pasy TT no a O'Brian rozpoczyna feud o pas z Langstonem. Zostaje niestety Dallas i Woods bez story z czego Wood jest w NXT jobberem. Tak więc Dallas... Moim zdaniem z tych panow najsłabsza opcja (no może tak samo słaba jak Woods). Moim zdaniem Dallas nie reprezentuje sobą nic specjalnego. W ringu przeciętny, charyzmy brak jakiejś wielkiej, zero charakterystyczności... Idealny przykład zawodnika który dostaje push tylko ze względu na plecy... No chyba że WWE będzie chciało nas zachęcić do oglądania NXT, puści PAC'a który walnie pare takich akcji żeby wszystkim szczena opadła i rzuca się do oglądania NXT. No niewiem, cięzko typować bo nie wiadomo co WWE zamierza. Ja trzymam kciuki najbardzie za Krugera bo go najbardziej lubie, drugim moim faworytem jest Graves. Rozum podpowiada O'Brian lub Dallas zależy czy WWE będzie chciało promować pretendenta czy pujdzie w debiut.

Jedno co mnie zawiodło że z wymienionych nie ma ani Ohno ani Wyatta

Co do Wyatta się nie dziwie bardzo że go nie ma bo i na tygodniówkach NXT w sumie nie walczy a reprezentanta swojej sekty ma więc wszystko się zgadza. Natomiast też bardzo mnie dziwi brak Ohno. Dali Woods'a a nie dali Ohno? Troszke nie rozumiem ale widocznie jakies powody ku temu mieli, może się po prostu nie mógł stawić na ta walkę. Bo nie można iśc tropem że nie chcieli zeby Kruger i Ohno czyli team w turnieju stawali przeciwko sobie skoro zrobili taką sytuacje z Neville Grey.

chociaż chciałbym Luke Harper'a był by większe szanse na Wyatt Family

Też trzymam mocno kciuki żeby Wyatt Famili zadebiutowali w rosterze razem i w takiej samej formie w jakiej wystepuja ale raczej nie wydarzy się to przed WM bo 3 koljenych debiutantów napewno nie dadzą teraz. Raczej bym widział ich jako zwycięsców turnieju TT i jakiś czas rządów w NXT a potem na raw. A już w ogóle najchętniej bym widział jakby wygrali turniej a potem Wyatt przejął główny pas ale nie wiem czy to realne.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie oglądam NXT(ale chyba zacznę) więc nie wdam się w dyskusję z Bremem gdyż po prostu nie wiem na jakim obecnie poziomie stoją ci zawodnicy. Jednak cieszę się iż WWE dało szanse zawodnikom z NXT walki o Royal Rumble. Osobiście walkę finałową tego turnieju chętnie obejrzałbym jako pree-show RR. Jednak nie spodziewałbym się jakiegoś mega pushu dla uczestniak RR z NXT. Co prawda jest to lepsze niż dawanie tam jakiegoś jobbera ale mimo wszystko te zawodnik nic nie zdziała w ringu i szybko wypadnie. Do rosteru też go nie wezmą gdyż jak słusznie zauważył Brem przed Wrestlemanią niema sensu pakować nowych wrestlerów lecz rozkręcać storyline dla tych którzy obecnie są. Mimo wszystko WWE dając kogoś z niszowego NXT na pewno liczy też na mini reklamę tego show. Podsumowując fajna inicjatywa ale nic nie zmieni w życiu tych chłopaków oprócz tego że wystąpią raz na PPV.

Dodano:

Znamy już zwycięzce turnieju.

Turniej wygrał Bo Dallas który w finale pokonał Leo Krugera.

Tak więc jak mówiłem, fajnie że weźmie udział ale niestety będzie tylko marnym zapychaczem :)

#SmartFanZone

Spoiler to chyba nie jest bo jest to informacja powszechnie upubliczniana na stronie WWE i wszędzie ale jak ktoś nie wie kto wygrał turniej i wiedziec nie chce niech dalej nie czyta.

Mamy zwycięsce i jak pisałem jest to chyba najgorsza opcja ale no była prawdopodobno. Bo Dallas, bez wyrazu, bez charakteru, nudny, bez gimmnicku, przeciętny w ringu. Napewno nic znaczącego w tym RR nie osiągnie, pokaże się i tyle no i niestety ale w przeciwieństwie do Krugera, Gravesa czy Neville'a napewno nikogo nie zachęci do oglądania NXT. No ale za to jak wspomniałem wczesniej mozliwe że zostanie juz w rosterze bo skoro jako jedyny z tej ósemki poza jobberem Woods'em nie ma nic do roboty obecnie w NXT a jest tam wysoko w hierarchii no to mozna wnioskowac ze planuja dla niego cos innego. Tylko nie wiem po co bo napewno nic tam nie osiągnie, będzie miał moment pushu w midcardzie jak to debiutant a potem skończy na SS czekając na zwolnienie.