Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Paige, Kamala, RR, Wyatt, Edge, El Generico i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Po stracie pasa Div, Eve Torres ogłosiła, że odchodzi z WWE i nie jest to Storyline. Zawodniczka chciała odejść już miesiąc temu.

:arrow: W związku z tym znacznie zwiększyły się szanse na debiut Paige w głównym rosterze.

:arrow: Jest też inna Diva NXT, którą ocenia się bardzo wysoko i jest to Sasha Banks.

:arrow: Jak da się zauważyć The Rock pojawi się do kwietnia więcej razy niż zrobił to w 2012 roku. Dzieje się tak dlatego, iż wiele osób na backstage'u jest złe, że Main Eventer Rock pojawia się kilka razy na rok, a gale i tak kręcą się głównie wokół niego.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 3.24 i jest to najwyższy wynik od czasu 1000 odcinka RAW.

:arrow: Na RAW Wade Barrett czysto pokonał Randy'ego Ortona, co jest częścią heelturnu tego drugiego.

:arrow: Na RAW widowni nie spodobało się to, że Miz, a nie Ric Flair zapiął Figure 4 Leg Lock na Antonio Cesaro.

:arrow: Kolejnym zawodnikiem, którego możemy zobaczyć w Hall of Fame jest Kamala, zawodnik, który występował w WWF w latach 90 (odsyłam do tematu z raportami RAW z lat 90.).

:arrow: Kolejnym zawodnikiem, którego zobaczymy w Royal Rumble Matchu będzie Wade Barrett. Jaki jest sens ujawniania nazwisk zawodników tej walki?

:arrow: Curt Hawkins ma wrócić na ring właśnie podczas Royal Rumble Matchu.

:arrow: Powrót Evana Bourne'a nastąpić ma już w lutym, lecz na razie nie są planowane dla niego żadne feudy i na Wrestlemanii XXIX raczej nie wystąpi.

:arrow: Bray Wyatt zapowiada na Twitterze swój debiut na RAW:
"Zamiana węgla w diament zabrała miliony lat. Mi wystarczy 30 sekund na RAW, aby sprowadzić świat na kolana."

:arrow: Kolejnym zawodnikiem, który "doczekał się" zwolnienia został Brandon Carter - Zawodnik NXT.

:arrow: Już w najbliższym czasie na ring wrócić mają Rey Mysterio i Sin Cara. Jak wiemy obydwaj zawodnicy mają feudować do Wrestlemanii XXIX.

:arrow: Znane są statystyki z roku 2012. Najwięcej zwycięstw odniósł Sheamus, gdyż aż 76. Z kolei kto zaliczył najwięcej porażek? Przyszły mistrz świata Dolph Ziggler, bo aż 56...

:arrow: Edge poinformował, że czuje się już bardzo dobrze po operacji, lecz to wciąż nie zmienia faktu, że już nigdy nie wróci na ring.

:arrow: El Generico w piątek po raz ostatni wystąpi na scenie niezależnej. Potem przeniesie się do WWE i niewykluczone, że w głównym rosterze zobaczymy go jeszcze w Road to Wrestlemania.

:arrow: WWE potwierdziło, że spodziewa się Tysona Kidda w ringu z powrotem za 8 miesięcy. Oto co Tyson napisał na Twitterze:

Cisza przerwana.... Doceniam i jestem przytłoczony wsparciem od wszystkich. Dziękuję wam.

:arrow: "Backstage Fallout" zaraz po RAW:

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Mordornas

1

• Kotleten

1

• matijax6

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Z pierwszych trzech newsów można było zrobić jeden ;). No wiec tak , szkoda że Eve odchodzi , ile ona lat była w ogóle w WWE ? 3-4? Przynajmniej ona skończyła jakoś normalnie. Miała TR , przegrała i odchodzi , nie była szmacona czy nie jobbowała jak Barreta zresztą w przypadku div o jobberce ciężko mówić bo tam nie ma do niczego kandydatek. Obecnie w rosterze Kaitlyn , AJ , i Aksana tak naprawdę są a reszta pojawia sie rzadko no i jest Natalya jako partnerka Kaliego :t_down: . No rating RAW bardzo dobry ale wygląda na to że po tym jak luźno rzucili sobie to 20 lecie rating znów spadnie a szkoda bo liczyłem że z RAW będzie już tylko coraz lepiej no i w sumie nadal na to liczę , jeden zły odc nie może 6-7 dobrych z rzędu zamazać. Dziwny ten heelturn Randalla w takim razie się szykuje ;). NO i co z tego wynika że czysto przegrał? Wkurzy się , trzaśnie heelowski speech i to już koniec ? Ten heelturn powinien przebiec jakoś bardziej spektakularnie jak np Punka. Na figure four leg lock od Rica jeszcze będzie czas i miejsce , bo on chyba jeszcze kontraktu nie podpisał. Kamali z tego co wiem amputowano obie nogi ;/. HOF to zdecydowanie miejsce gdzie powinien się znaleźć. Hawkins wróci i pewnie wyleci jako jeden z pierwszych no chyba że wróci z nr 30 :D . Barret kolejny uczestnik , ja mam pytanie - czy będziemy znać wszystkich 30 zawodników? Wyjdzie taki Benjamin czy Morrison i powiedzą że na RR wrócą psując całkowitą niespodziankę ? Jeśli tak to jednak z najgorszych decyzji WWE w historii. Po liczbie wygranych i porażek widać że wrestlerzy walczą bardzo bardzo często. Dzięki za newsy.

Super ziggler przegrał więcej niż mctyire,one man band slater,rayder...nie ma to jak dobrzee wypromowac nowego człowieka w me.Zamiast ujawniac nazwiska zawodnkow mogli by lepiej zrobic kilka miejsc dla zawodnikow,ktorzy nie maja mozliwosci czestej mozliwosci pokazania sie i zrobic Qualification match.Szkod taca chciałem go zobzczyc w tv ale cóż.Dzięki za newsy.

• 2 tygodnie później...

:arrow: Nie rozumiem, po co są ujawniane nazwiska osób występujących w Royal Rumble Match... Ta walka ma być zaskoczeniem, a znając życie przed samą walką będziemy znać kilkunastu zawodników w niej występujących. Niszczy to trochę wizerunek tej walki, jak i gali. Bo ludzie chcą zaskoczenia, a nie jak w przypadku ostatnich kilku lat, przewidywalności.

:arrow: Sheamus zasłużył na najwięcej wygranych, bo na prawdę bardzo ładnie prezentuje się w Ringu. Lecz szkoda mi Zigglera, bo to świetny zawodnik, który biega z walizką nie wiedząc kiedy ją wykorzystać. Dawno powinien zdobyć pas, przestać prowadzić duety (???)... bo ciągła obecność kiedyś Vickie a teraz AJ psują jego wizerunek. Powinien być mistrzem i po prostu robić to co robi teraz, czyli dominować (ehhh, najwięcej porażek powiadacie ;/)

:arrow: To, że Rick wykonywał Figure 4 Leg Lock nie oznacza, że inni zawodnicy nie mogę go wykonywać. A Ci na widowniach, to jacyś dziwni... Rick się wypalił.

:arrow: Osobiście nie byłem za walką Cena Vs Rock na poprzedniej WM. Ale widowisko było. Teraz Rock nie z gruszki, nie z pietruszki ma walkę o pas? WTF?? Inni zawodnicy typu Alberto, Sheamus muszą wygrywać RR, zdobywać walizki MITB, a gwiazda filmowa ma walke o pas na gali rozpoczynającej drogę do WrestleManii tak po prostu? WWE chyba myśli, że The Rock`iem będzie $$ zgarniać, a cała reszta, niech się Pie*****...

Fajne Newsy, Thx Bro :t_up:

My name, My name is Mordornas.

But You, You Know That!

7807977034e1865d9127b7.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...