Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Final Showdown cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

FinalShowdown2012postercopy_zps819ecf85.png

Michael Cole: Witamy! Piękne miejsce, piękna gala, piękne walki, piękna stanowiska i jeden z dwóch komentatorów też jest całkiem, całkiem i to nie jesteś Ty JBL! Michael Cole..

JBL: Oraz JBL! Final Showdown!

Michael Cole: Nie wiem, czy mamy zaczynać coś mówić, bo pewnie ktoś nam zaraz przerwie? Prawda?

Stephanie Mcmahon: Prawda! Witam wszystkich na największej gali WCE! Final Showdown! Mamy przed sobą multum genialnych pojedynków!

http://www.youtube.com/watch?v=dmR5IZt-hTo

The Rock: Dokładnie! Między innymi Rocky skopie dupsko temu nędznemu jabroni!

Stephanie Mcmahon: Daruj sobie..

Michael Cole: Patrzcie na titantron! Cena idzie na arenę!

*Fakt! Na titantronie pojawia się John Cena, którzy zmierza na arenę! Zaraz go zobaczymy w ringu..*

Michael Cole: Znowu się zaczyna...

JBL: Zamilcz, Cole! To dzień sądu dla John'a Ceny, przed nim wielka szansa, albo...

Michael Cole: ...Albo jeszcze większa szansa, jaką jest dołączenie do Destination.

Cena ustawia się na środku ringu i zaczyna mówić...

John Cena: Bardzo długo czekałem na ten moment. Dni były jak miesiące, wszystko się dłużyło, jednak teraz wiem, że jestem w stanie zdobyć WCE Championship. Włożyłem w to wszystko zbyt wiele serca i nie mam zamiaru odpuścić choćby nie wiem co! Nie dopuszczam do siebie myśli, że mógłbym...nieważne. Już dziś, era Kennedy'ego czy też era Destination zostanie skończona, a pas mistrzowski nareszcie trafi we właściwe ręce. Kennedy przez wiele miesięcy prowokowal mnie i próbował manipulować. Jak do tej pory jego przeciwnicy chcieli go zniszczyć, byli źli, nie panowali nad sobą, chcieli po prostu go dorwać i rozszarpać. Jeszcze niedawno sam taki byłem, ale teraz jestem spokojny. Wiecie co? Jestem z siebie cholernie dumny. Kennedy jest wstrętnym manipulatorem, ale...

Kennedy ustawia się pod titantronem. Jest ubrany w garnitur, na ramieniu trzyma pas mistrzowski...

Mr. Kennedy: Em...nie pomyliły Ci się adresy, stary...? Nie powinieneś teraz siedzieć w swoim małym, ciasnym pokoju i wbijać kolejnych szpilek w moją małą szmacianą podobiznę, którą trzymasz pod poduszką...?

John Cena: Daruj sobie te słabe teksty. Na mnie to nie działa. Teraz kiedy jesteśmy już na Final Showdown powinieneś modlić się o...

Mr. Kennedy: ...O co...? Widzisz, tacy ludzie jak Ja nie muszą szukać pomocy w modlitwie. Mówisz, że jesteś spokojny? Nie wiem czy mi się wydaje, ale trzęsą Ci się ręce, a jeśli nie to za chwilę zaczną. Za Tobą stoi Miz, który trzyma krzesło owinięte drutem kolczastym!

Cena od razu się odwraca, ale za nim nikogo nie ma. Kennedy zaczyna się śmiać...

Mr. Kennedy: Nabrałem Cię, ćwoku! Rzeczywiście jesteś oazą spokoju. Nasza dzisiejsza walka...na pewno będzie niezła. Pewnie poleje się krew, jak zwykle...cóż, mówisz, że jeszcze nie miałem do czynienia z kimś takim jak Ty, co...? Podczas mojej kariery w WCE, walczyłem z goścmi, z którymi Ty nie będziesz mógł się równać do końca swojego marnego życia. Matt Hardy, Shelton Benjamin, Mick Foley, Randy Orton...być może pierwsza dwójka mało znaczyła w Twoim "królestwie", ale tutaj byli gwiazdami. Gwiazdami, którym możesz czyścić buty, John.

John Cena: Wiesz, Ken...wydaje mi się, że podczas naszej walki w celi lekko uszkodziłem sobie ucho i trochę niedosłyszę. Być może zrobić mi tą przyjemność i podejdziesz bliżej, co...?

Kennedy bez zastanowienia rusza w stronę ringu, po chwili ustawia się naprzeciwko Ceny...

Mr. Kennedy: Teraz masz ostatnią szansę spojrzeć na mnie jak na wroga, gdyż po naszej dzisiejszej walce będziesz na mnie patrzył jak na boga...jak na zbawiciela...mesjasza...

Cena i Kennedy mierzą się wzrokiem. Po chwili Kennedy unosi pas mistrzowski do góry. Cena nie spuszcza z niego wzroku...

http://www.youtube.com/watch?v=OhKamcyP9a0

JBL: E...Ziggler...?

Pod titantronem pojawia się Dolph Ziggler. Kennedy i Cena są zaskoczeni. Obydwaj patrzą na siebie z zaskoczeniem. Cena ustawia się obok Kennedy'ego. Ziggler szybkim krokiem zmierza w stronę ringu i ustawia się naprzeciwko mistrza i pretendenta...

Dolph Ziggler: Panowie, oczywiście szanuje was za to co robicie dla dobra tego biznesu i tak dalej. Mr. Kennedy, trzykrotny mistrz WCE, WCE World Tag Team Champion, pierwszy w historii Unified Tag Team Champion, Superstar of The Year 2010...

Mr. Kennedy: Właśnie tak, mały. A teraz zmiataj stąd, dorośli chcą porozmawiać.

Dolph Ziggler: ...oraz John Cena, pretendent do WCE Championship. Wiecie...wasze zmagania być może były interesujące, ale kilka miesięcy temu. Teraz wasze gadanie nudzi widzów. Ta federacja potrzebuje kogoś kto wniesie ją na nowy, wyższy poziom.

John Cena: I tym kimś masz być Ty, tak...?

Dolph Ziggler: Właśnie tak, John. Do tej pory moim celem był Continental Championship, ale zdałem sobie sprawę, że to dla mnie za mało. Ktoś tak perfekcyjny jak Ja zasługuje na więcej. Ktoś taki jak Ja...zasługuje na WCE Championship.

Mr. Kennedy: No patrz...myślałem, że to Ty jesteś żałosny, Johnny, ale ten koleś bije Cię na głowe...

Dolph Ziggler: Myślicie, że możecie sobie ze mnie żartować? Błąd, wielki błąd. Dziś wygram TLC Match i zostanę pretendentem do Continental Championship. Wykorzystam swoją szansę tuż po Final Showdown, gdy już zdobędę ten nic nie znaczący pas zajmę się tym, który wygra waszą dzisiejszą walkę.

Ziggler odwraca się w stronę publiczności i już ma zacząć coś mówić, ale Cena łapie go za rękę i...Attitude Adjustment! AA dla Zigglera! Kennedy ustawia się w narożniku i bije brawo Cenie. John pokazuje Kennedy'emu, że zostawia mu Zigglera po czym opuszcza ring. Kennedy podchodzi do leżącego Dolph'a, nachyla się nad nim i...

Mr. Kennedy: Witamy w Wrestle Kennedy Entertaiment...mały...

Kennedy kładzie mikrofon obok Zigglera, unosi pas mistrzowski do góry (o dziwo publiczność dobrze na niego zareagowała) po czym wychodzi z ringu, jednak kiedy już jest pod titantronem...

Dolph Ziggler: Pożałujecie tego...pożałujecie, że mnie zlekceważyliście...

Kennedy z uśmiechem odwraca się w stronę Dolph'a po czym pokazuje mu środkowy palec i opuszcza halę...

Michael Cole: Wow! Mamy niezłe kopnięcie przed TLC w którym zmierzy się właśnie Dolph Ziggler!

JBL: Jednak Josh Mathews ma jeszcze przy sobie kogoś do pogadania.

Kamera przenosi nas do szatni Alberto Del Rio. Alberto przygotowuje się do swojej walki. jest przy nim Ricardo Rodriguez. W pewnym momencie do szatni wchodzi Josh Matthews...

Josh: Alberto, możesz mi poświęcić chwile...?

Alberto Del Rio: Jasne, pytaj o co tylko chcesz, Josh.

Josh: Jak wszyscy wiemy występowałeś już w Wrestle Championship Entertaiment, ale na ringach tej federacji nie brałeś jeszcze udziału w TLC Match'u. Jak się czujesz przed walką...?

Alberto Del Rio: Przygotowywałem się do tej walki naprawdę długo. Chcę pokazać moim ludziom na widowni, że nie zapomniałem jak się walczy. Walki z drabinami zawsze są niebezpieczne, a teraz dochodzą jeszcze stoły oraz krzesła. Widzowie chcą takich walk, oni na to czekają. Dziś dam z siebie wszystko i zostanę pretendentem do Continental Championship.

Josh: Twoi rywale są równie pewni siebie...

Alberto Del Rio: To oczywiste, oni również chcą dzisiaj wygrać. Niestety, Ja również jestem w tej walce.

Josh: Zakładając, że wygrasz tą walkę...co później...? Jak wiadomo Shawn Michaels walczy dziś z Chrisem Jericho o zunifikowanie Continental Championship. Z którym z nich chciałbyś walczyć...?

Alberto Del Rio: Zarówno Michaels jak i Jericho to legendy tego sportu. Walka z każdym z nich byłaby czymś wielkim, ale teraz liczy się tylko Continental Championship. Nieważne, który z nich dzisiaj zostanie mistrzem...ważne jest to, że jeden z tej dwójki będzie się musiał zmierzyć ze mną.

Josh: Dzięki, ode mnie tyle. Powodzenia w dzisiejszej walce.

Matthews podaje rękę Del Rio po czym opuszcza szatnię. Chwilę później do szatni Alberto wchodzi ktoś inny...

Alberto Del Rio: Zapomniałeś czegoś Jo...proszę, proszę...

Do szatni Del Rio wszedł The Undertaker. Deadman mierzy wzrokiem Alberto. "El Patron" patrzy na jednego ze swoich dzisiejszych przeciwników...

The Undertaker: Czasem milczenie jest kluczem do zwycięstwa. Wszystko zostało dawno zapisane na kartach przeznaczenia. Dzisiejsza walka należy do mnie.

Undertaker po wypowiedzeniu tych słów odwraca się i opuszcza szatnię Alberto. Obraz z kamery urywa się...

JBL: Tak, tak! A teraz czas na pierwsze starcie na tej gali! TLC MATCH! Zwycięzca otrzyma kontrakt na walkę o pas Continental!

https://www.youtube.com/watch?v=zF8d_68H6BA

Lillian Garcia: Rozpoczynamy Tables, Ladders and Chairs Match! Jako pierwszy na ring wychodzi Dooolph Ziggleeer!

https://www.youtube.com/watch?v=Ot7retL16CA

Lillian Garcia: Jako drugi na ring wychodzi Aaalbeertoooo Deeellll Riiiooooo!

Lillian Garcia: Jako trzeci na ring wychodzi Ted DiBiaseee!

Lillian Garcia: I jako ostatni na ring wychodzi Theeee Undeeeertakeeer!

GONG!

Cała trójka rusza na Takera… Lecz ten zadaje kilka ciosów i cała trójka od razu odskakuje. DiBiase bierze rozbieg… Lecz Taker wykonuje mu Back Body Drop i Ted ląduje za ringiem. Del Rio bierze rozbieg… Jednak nadziewa się na Big Boot od Deadmana! Został tylko Ziggler. Ten jednak nie ryzykuje i po prostu wycofuje się za ring, spod którego wyjmuje krzesło! Dolph wraca na ring i szykuje się na Chairshot… Jednak Deadman jednym ciosem wytrąca mu krzesło z ręki. Niewiarygodne! Ziggler próbuje uciec, lecz nie ma na to szans! Deadman wynosi go… I Bodyslam… I Leg Drop. Taker wychodzi z ringu… Jednak tam Del Rio i DiBiase wspólnie wbijają go w barierkę i zasypują gradem kopniaków. Ted rozstawia za ringiem dwa stoły obok siebie, a Del Rio ustawia w ringu drabinę. Taker nagle zadaje serię ciosów, zanosi się na Comeback… Jednak Ziggler dochodzi do siebie i wykonuje Takerowi Suicide Dive! DiBiase i Ziggler obijają Deadmana, ale nie widzą, że Del Rio zmierza po kontrakt! DiBiase szybko do niego wraca, spycha drabinę… A Alberto ląduje kroczem na linach! Ziggler dokłada od siebie Dropkick i Del Rio ląduje za ringiem. Ted przechodzi z Dolphem do zwarcia, Ziggler zachodzi rywala od tyłu i chce szybko wykonać Zig Zag… DiBiase jednak odpycha przeciwnika i… Clothesline. Dolph ucieka w narożnik i ponownie próbuje zwarcia. Ziggler sprowadza rywala ciosami w narożnik i zanosi się na Corner Dropkick… DiBiase wykonuje w ostatniej chwili unik. Dolph zwisa z narożnika głową w dół, a Ted wymierza Baseball Slide! Wszyscy rywale leżą bez ruchu! DiBiase ma swoją szansę! Ustawia drabinę i się po niej wspina… Chairshot od Takera! Deadman wraca na ring i uderza Teda krzesłem w plecy! Teraz Taker wynosi Teda pod Last Ride! DiBiase w opałach… Del Rio przerywa to poprzez German Suplex dla Takera! DiBiase uratowany! Del Rio powoli wchodzi po drabinie, jest już nieco obolały. Ziggler dochodzi już do siebie i wspina się z drugiej strony! Rozpoczynamy wymianę ciosów! Alberto nagle rusza z ostrą serią i dorzuca Headbutt! Ziggler o mało co nie spadł, a Alberto próbuje zdjąć kontrakt… Dolph odpowiada! Na nowo rozpoczyna się wymiana ciosów! Trwa ona już przez długi czas i żaden z zawodników nie może wyrobić sobie przewagi. Nagle obaj chwycili za kontrakt! Taker! Deadman wraca do siebie! Przewraca drabinę… Jednak Ziggler i Del Rio lądują na nogi i… Double Suplex dla Takera! Deadman strzelił sobie samobója. Dolph i Alberto na chwilę łączą siły i biorą się za Teda… Double DDT! Teraz Del Rio chwyta DiBiase, a Ziggler ma w ręku krzesło. Zanosi się na Chairshot… Ted wykonuje unik! Dolph wymierza Chairshot na głowę Del Rio! Alberto wypada za ring, a DiBiase rusza do wściekłego ataku na Dolpha. Kilka Clothesline’ów, Dropkick, Back Body Drop… I Fist Drop! DiBiase szykuje się na Dream Street… Dolph jednak ucieka za ring! Ted ponownie jest sam w ringu! Nie decyduje się jednak na wejście po kontrakt. Opiera stół o narożnik, chyba ma w zanadrzu jakąś akcję, jeśli coś nie będzie szło po jego myśli. Teraz Ted wchodzi po drabinie i nikt mu nie zagraża. Nie robi jednak tego zbyt szybko, odczuwa już trudy tego pojedynku. Nagle jednak Taker wstaje w typowy dla siebie sposób! Wraca na ring z kolejną drabiną i… Zdzielił ją Teda w plecy!

Michael Cole: Jak na razie świetna walka! Każdy z zawodników miał już swoją szansę i zwyciężyć może tu każdy.

Jim Ross: Zgadza się. Cała czwórka spisuje się dziś znakomicie i zanosi się na długą walkę, podczas której każdy z zawodników będzie wykończony.

Taker przechwytuje Teda pod Last Ride po raz kolejny! Tym razem nikt mu nie przeszkodzi! Ziggler i Del Rio leżą za ringiem! DiBiase już się nie uratuje! Taker podchodzi do narożnika i… OMG! LAST RIDE NA STÓŁ W NAROŻNIKU! DIBIASE WYELIMINOWANY NA DŁUŻSZY CZAS! Deadman wrzuca na ring dwa stoły. Zanosi się dzisiaj na głośne dźwięki łamanych stołów! Taker ustawia dwa stoły na sobie i wrzuca na ring Zigglera. Szykuje się chyba na Chokeslam na te stoły! Dolph zostaje wyniesiony w górę… KONTRA! Ziggler kontruje Chokeslam na przepiękne DDT! Stoły jednak pozostały nienaruszone. Dolph jest już naprawdę obolały, lecz wygląda na to, że podjął już decyzję i zmierza w kierunku kontraktu! Del Rio! Alberto wraca na ring i szybko ściąga Zigglera na dół! Szykuje się na Cross Armbreaker… KOLEJNA KONTRA OD ZIGGLERA! Wymierza on kopnięcie w brzuch i… Idzie na krawędź ringu! Co on kombinuje…? SPRINGBOARD FAMEASSER! FUCK! SPRINGBOARD FAMEASSER DLA DEL RIO! Tego jeszcze nigdy nie widzieliśmy! Dolph chyba też to odczuł, gdyż powoli wstaje na nogi z grymasem bólu na twarzy. Nagle jednak… Running DDT od Takera! Deadman doszedł już do siebie, a Ziggler wycofuje się za ring! Taker jednak nie zamierza zwalniać tempa! Odbicie od lin i to chyba będzie Suicide Dive… Ziggler w ostatniej chwili wykonuje unik, a Taker ląduje na stole, który ulega zniszczeniu! OMG! Del Rio wyeliminowany, DiBiase wciąż nie rusza się po Last Ride, Taker dopiero co rozwalił stół. Ziggler musi to wygrać! Wspina się po drabinie, lecz robi to bardzo powoli, nie ma się co dziwić. Za nami długie starcie, które jednak zaraz się zakończy. Dolph trzyma już kontrakt, nikt mu nie przeszkodzi… Del Rio chwyta krzesło i rzuca nim w Zigglera! W ostatniej chwili! Dolph chwieje się na szczycie drabiny, to jest czas dla Alberto na dojście do siebie. Del Rio bierze rozbieg i… Springboard Enzuigiri w tył głowy Zigglera! Dolph spada z drabiny! Teraz wszystko zaczyna się od nowa! Alberto wstawia krzesła w trzy narożniki. Bierze ze sobą Zigglera i… Wrzuca Dolpha barkiem w jedno z krzeseł w narożniku! Ziggler krzyczy z bólu, a tymczasem Del Rio próbuje założyć Cross Armbreaker… Udało się! Ziggler złapany w Cross Armbreaker! Tej walki jednak nie da się wygrać przez Submission! Alberto puszcza przeciwnika i sięga po krzesło. To nie wygląda dobrze… Del Rio wkłada rękę Zigglera w krzesło i ponownie zakłada Cross Armbreaker! Ręka Dolpha może już być złamana! W każdym razie niewiele brakuje! Del Rio jest dzisiaj bezlitosny… Chairshot dla Del Rio od Takera! Deadman wraca na ring po chwilowej nieobecności i przerywa Cross Armbreaker Chairshotem w głowę Del Rio! Na twarzy Alberto pojawiła się już plama krwi. Ziggler wypada z ringu i krzyczy z bólu, z jego ręką nie jest najlepiej. Z kolei Del Rio leży obolały w narożniku i trzyma się za głowę. Natomiast DiBiase wreszcie daje jakieś oznaki życia.

Michael Cole: Teraz Undertaker ma wolną drogę ku zwycięstwu. Nic nie może go powtrzymać.

Jim Ross: Wszyscy rywale się wykończyli, lecz Deadman jako doświadczony zawodnik wyczuł swój moment i jednym Chairshotem w głowę utorował sobie drogę do zdobycia kontraktu.

Michael Cole: To przygotujmy się na kolejne starcie, co my tam mamy?

Taker także odczuwa trudy tego pojedynku, w końcu złamał już jeden stół i to skacząc za ring. Powoli wchodzi po drabinie, lecz ze względu na wiek i stypulację idzie mu to bardzo mozolnie. Taker nie może złapać kontraktu, wygląda, jakby nagle opuściły go wszystkie siły. Ale co się dzieje?! DiBiase nagle wstaje i rusza na Takera z ciosami w plecy! Wygląda na to, że Ted leżał przez całą walkę i sprytnie zbierał siły na końcówkę! DiBiase ściąga Takera na ring i… DREAM STREET! DiBiase wykonuje Dream Street Undertakerowi, który już raczej nie ma szans na wygraną! Ted tylko lekko kuleje i wchodzi po kontrakt, już nic nie stoi na przeszkodzie w zwycięstwie! Del Rio! Alberto z całą twarzą we krwi spycha Teda z drabiny! DiBiase wpada kroczem w barierkę! Po tym będzie siniak! Del Rio wychodzi poza ring i… Enzuigiri dla Teda! DiBiase ponownie jest wyautowany! Del Rio jednak jest wściekły. Na razie nie chodzi mu o kontrakt. On chce zakończyć kariery swoich rywali. Ziggler leży prawdopodobnie ze złamaną ręką, Taker jest świeżo po Dream Street, a DiBiase ma za sobą nieprzyjemny upadek na barierkę. Co Del Rio jeszcze zrobi? Bierze ze sobą schodki, wrzuca je na ring i czai się na Takera! Chyba chce mu zgnieść rękę! Bierze zamach… Ale Taker nagle wstaje i zakłada Hell’s Gate! Del Rio musi być naprawdę zaskoczony! DiBiase wraca na ring! Ted zauważa Alberto i… Zakłada mu Boston Crab! Del Rio leży na środku ringu w dwóch Submissionach! Ale co się dzieje?! Dolph wchodzi na ring z krzesłem w zdrowej ręce! Patrzy wściekle na Del Rio i… Chairshot dla Alberto! Ziggler teraz wściekle obija krzesłem Del Rio! Niesamowity rewanż za uszkodzenie ręki! Taker trzyma Del Rio w duszeniu! DiBiase zgiął Del Rio na pół! Z kolei Ziggler dokłada mocne Chairshoty! Alberto krzyczy z bólu, chociaż brakuje mu już powoli sił… Dolph zaprzestaje Chairshotów i wrzuca na ring kolejną drabinę. Nie idzie mu to zbyt szybko z powodu kontuzji ręki. Ustawia ją w narożniku. Taker i DiBiase puszczają Del Rio. Deadman go wynosi i… Snake Eye w drabinę! Na dodatek… Sidewalk Slam! Ted wrzuca na ring jeszcze jedną drabinę i ustawia ją obok jednej na środku ringu. W tej chwili dwie o tej samej wysokości stoją obok siebie. Z kolei trzecia wciąż stoi w narożniku. Na jedną wchodzą Taker i Ziggler, a na drugą weszli DiBiase i Del Rio. Cała czwórka jest już nad ringiem blisko kontraktu! Rozpoczynamy wściekłą wymianę ciosów! Każdy uderza każdego! Każdy ma równe szanse! Ziggler nagle zasypuje Alberto serią ciosów! Del Rio jest już bezradny, może tylko przyjmować tę nawałnicę ciosów! Dolph nagle atakuje oczy Del Rio i… FAMEASSER! FUCK! FAMEASSER Z DRABINY DLA DEL RIO OD ZIGGLERA! ALBERTO NIE MA JUŻ ŻADNYCH SZANS! Taker zaczyna dominować nad Tedem i dorzuca potężny Headbutt! DiBiase o mało co nie spadł, ale i tak się chwieje! Deadman łapie Teda za szyję i… OMG! FUCK! CHOKESLAM! CHOKESLAM Z 15 METRÓW NA DRABINĘ USTAWIONĄ W NAROŻNIKU! DRABINA SIĘ ŁAMIE, A DIBIASE MOŻE MIEĆ POWAŻNY URAZ PO TEJ AKCJI! DIBIASE I DEL RIO JUŻ NIE MAJĄ ŻADNYCH SZANS! ZOSTALI TAKER I ZIGGLER! Deadman od razu wstaje po Chokeslamie, nie odczuł tej akcji, gdyż bezpiecznie wylądował. Wchodzi po kontrakt, jest już blisko… ZIGGLER! Dolph doszedł do siebie po Fameasserze i w ostatniej chwili zatrzymuje Takera! Teraz wchodzi po drugiej drabinie tuż obok Takera i… Uderza go wściekle po plecach, które dzisiaj Taker bardzo mocno potłukł! Deadman jest w opałach, nie ma drogi ucieczki. Ziggler patrzy w dół, chyba podjął już decyzję. Co on próbuje zrobić?! Już za chwilę FUCK! ZIG ZAG! ZIG ZAG Z DRABINY NA STOŁY, KTÓRE ZOSTAŁY ROZSTAWIONE JUŻ DAWNO TEMU! W ringu leżą kawałki połamanych stołów! Ziggler wstaje bardzo obolały, nic i nikt już mu nie przeszkodzi! Wchodzi powoli po drabinie i łapie kontrakt, może go zdjąć! Nikt mu już nie przeszkodzi! Jednak On schodzi z drabiny i opuszcza arenę!

Michael Cole: Czy On jest zdrowy?!

The Undertaker, który dopiero co zebrał ZigZaga zbiera się i szybko idzie do ringu, wspina się po drabinie! Łapie za kontrakt! Jednak w tej samej chwili del Rio wykonuje dropkick! The Undertaker spada na stół rozstawiony za ringiem! Jednak gdzie jest kontrakt?! THE UNDERTAKER MA GO W RĘKACH!!!!

Lillian Garcia: Zwycięzcą jest THE UNDERTAKER!

Michael Cole: Jednak my nie zwalniamy tempa! Czas na drugą walkę!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oq4Lbe_Vl5w

Lillian Garcia: Rozpoczynamy kolejne starcie, a będzie to I Quit Match! Jako pierwszy na ring wychodzi C! M! Punk!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gT8IIpNlzdU

Lillian Garcia: I jego przeciwnik. Na ring wychodzi Theee Roooooock!

GONG!

Zaczynamy od zwarcia. Punk przechodzi za plecy Rocka i wykonuje mu Dropkick. Rock jednak nie odczuł tej akcji i rusza z Clotheslinem! Kolejny Clothesline! Punk nie ryzykuje i szybko ucieka za ring. Rock po niego wychodzi i rozpoczynamy wściekłą wymianę ciosów! Rock zdecydowanie ją wygrywa! Zadaje jeden cios za drugim, a CM Punk bezskutecznie próbuje uciekać. Rock zakończył to… Clotheslinem i co teraz szykuje? Wyczyścił stół komentatorski! Chce tam położyć Punka… Ale ten znikąd nokautuje Rocka High Kickiem i to Rocky leży na stole! Punk jednak nie szarżuje, wyraźnie czegoś szuka pod ringiem. Na jego twarzy widać zadowolenie, chyba znalazł to, co chciał. Co on wyjmie? Sznur! Punk dla pewności będzie chciał przywiązać Rocka sznurem do stołu komentatorskiego! Ten jednak wymierza kopnięcie, wyrywa Punkowi sznur i sam go związuje! Punk załatwiony własną bronią! Nie może się ruszyć! Rock wyraźnie czegoś szuka pod ringiem… Wyjmuje… Kajdanki! Punk stoi związany i nie może nic zrobić! Rock skuwa go kajdankami! Rock wchodzi z Punkiem na stół komentatorski i sygnalizuje Rock Bottom! Najpierw jednak każe sędziemu spytać CM Punka. Ten jednak głośno krzyczy „NO!”. Rock chyba jest zadowolony, że tak się stało i… Punk nagle opluł The Rocka! Co on najlepszego zrobił?! Przecież jest związany i ma na sobie kajdanki! Jest bezbronny! Wściekły Rock wyrywa sędziemu mikrofon i… Nokautuje nim CM Punka! Teraz rzuca się na niego z furią i bezlitośnie tłucze swojego rywala mikrofonem! Ponownie wchodzi z nim na stół komentatorski i… Tym razem nic nie stoi na przeszkodzie… Jednak Rock chyba zmienia zdanie! Kopie Punka w brzuch i… DDT NA STÓŁ KOMENTATORSKI! STÓŁ ULEGA ZNISZCZENIU! ROCK SZALEJE, A CM PUNK LEŻY W BEZRUCHU! Rock każe sędziemu zapytać rywala, a ten wciąż chce walczyć dalej. Rock tylko lekko się uśmiecha i od razu wrzuca na ring wszystko, co pod nim znajdzie. Na ringu mamy już stół, drabinę, krzesło, kije, śmietnik i metalowe schodki. Rock czeka na rywala na trzeciej linie. Chyba chce wymierzyć Flying Clothesline! Jest już w locie… Jednak Punk wymierza Dropkick! Ależ Rock się teraz nadział! Jak Punk był w stanie wyskoczyć w górę i wykonać Dropkick, będąc związanym i zakutym w kajdanki?! Rock zwija się z bólu, a Punk każe sędziemu się rozpiąć. Sędzia jednak podaje mu kluczyk i chce, by Punk zrobił to sam! Z pewnymi problemami, ale udaje mu się to! Punk ma wolne ręce i spokojnie się rozwiązuje. Teraz to on ma Rocka na talerzu. Rocky próbuje wstać, lecz… Punk wymierza mu Baseball Slide i Rock ląduje za ringiem. Punk wychodzi do niego i wykonuje Suplex. To musiało boleć. Punk teraz każe sędziemu spytać The Rocka, lecz ten kategorycznie odmawia wycofania się z walki. Punk umieszcza Rocka przy barierce i chyba szykuje się na High Knee! Bierze rozbieg… Jednak Rock kontruje to na Spinebuster! Ależ kontra! Sytuacja znów się odwróciła! Obaj zawodnicy leżą zmęczeni i chyba nigdzie się im nie spieszy. Pierwszy wstaje Rock. Czeka na rywala na trzeciej linie. Co on chce zrobić? Punk powoli wstaje i… Szybko podcina Rocka! Ten bardzo nieprzyjemnie wylądował! Punk doskakuje do Rocka w narożniku i zadaje mu serię ciosów mikrofonem. Teraz trzyma przeciwnika za głowę i… SUPER FRANKENSTEINER ZA RING! HOLLY SHIT! PO TYM ZOSTANIE ŚLAD! Punk również odczuł tę akcję i powoli wstaje. Bierze do ręki krzesło i… Zadaje mnóstwo Chairshotów! Obija głowę, ręce, nogi, tułów, co tylko się da! W końcu po tym bezlitosnym obijaniu Punk każe sędziemu spytać The Rocka. Ten po cichu mówi, że walczy dalej!

Michael Cole: Rock jest niesamowity! Nic nie jest w stanie zmusić go do poddania!

Jim Ross: Nie wiemy jednak, co Punk ma w zanadrzu. Jego stać na wszystko.

Punk chce już to zakończyć. Szykuje się na Go To Sleep! Wynosi Rocka… Ale ten kontruje to na Samoan Drop! Kolejna kontra w wykonaniu Rocka! Wrzuca on Punka na ring i… Zaczepia jego rękoma o liny! Punk jest uwięziony w linach! Rock bierze do rąk schodki i… To wygląda bardzo źle dla Punka. Najpierw Rock każe sędziemu spytać, lecz o dziwo Punk pewnie odpowiada, że walczy dalej. Wobec tego Rock bierze rozbieg… Jednak nadziewa się na Big Boot od Punka! Rock sam wpada głową w schodki! Punk od razu idzie za ciosem i… Swinging Neckbreaker! Rock pada na ring, a tymczasem Punk kładzie na nim krzesło. Następnie wchodzi na trzecią linę i… Sygnalizuje swój Elbow Drop! Rock jest w opałach! JEST ELBOW DROP! ELBOW DROP Z NAROŻNIKA NA ROCKA Z KRZESŁEM! OMG! Obaj panowie zwijają się z bólu! Punk wstaje trzymając się za łokieć i każe sędziemu pytać. Rock odpowiada, że walczy dalej! Czy istnieje coś, co jest w stanie go poddać?! Punk już sam nie wie, co robić. Przechodzi do Anaconda Vise! Rock może przegrać! Nie ma szans dojść do lin, chociaż w tej walce się to nie liczy!, a Punk nie daje się przekręcić! Rock próbuje wstać… Jednak nie daje rady! Punk każe sędziemu pytać! Rock chyba odjeżdża i… Nic nie odpowiada! To nie oznacza, że Rock się wycofuje! Rock po prostu stracił przytomność! Punk nie wie, co może teraz zrobić. Zabiera wodę ze stolika komentatorskiego i oblewa nią Rocka. Ten chyba na nowo jest przytomny. Straight Edge Superstar chwyta za kij i… Potężnie uderza nim w brzuch Rocka! The People’s Champion trzyma się zgięty za brzuch, a Punk wchodzi na drugą linę i… Bulldog! Punk szuka kajdanek, w które sam był zakuty. Znalazł je! Podchodzi z Rockiem do narożnika i… Przykuwa go do metalowego słupka! Rock jest uwięziony, a Punk wyrzuca klucz daleko w trybuny! To nie wygląda dobrze dla Rocka! Punk ponownie bierze kij i… Uderza Rocka w głowę! Ten jest ogłuszony! Punk wciąż trzyma kij i… Zaczyna bezlitośnie obijać swojego rywala po brzuchu! Niech go ktoś powstrzyma! Brzuch Rocka jest już cały czerwony, chyba krwawi. Punk bierze jeszcze jeden duży zamach i… Ponownie uderza Rocka w głowę! Kij się złamał! Ależ siła! Punk ponownie każe sędziemu pytać, jednak Rock po cichu odpowiada, że się nie wycofuje. Punk usiadł bezradny w narożniku. Próbuje złapać oddech i przy okazji obmyśla strategię. Próbował już wielu rzeczy, lecz nic nie jest w stanie złamać Rocka. The Brahma Bull próbuje jeszcze jakoś rozerwać kajdanki. Punk to widzi, więc spokojnie podchodzi do Rocka, coś do niego mówi i… High Kick! Punk bierze do ręki schodki i… Taranuje nimi Rocka! Jednak to był błąd! Punk zrobił to tak mocno, że aż rozerwał kajdanki! Rock jest wolny, chociaż teraz leży za ringiem! Punk wie, że popełnił błąd. Bierze rozbieg, chyba szykuje się na Suicide Dive… Jednak Rock w powietrzu kontruje to na Spinebuster! Ależ kontra! Walka zaczyna się od nowa!

Jim Ross: Żaden z nich nie zamierza się poddawać. Ta walka może się wcale nie skończyć.

Michael Cole: Punk wciąż dominował, chociaż teraz sytuacja się zmieniła. Czy Rock to wykorzysta?!

Obaj panowie są zmęczeni, lecz są w stanie rozpocząć wymianę ciosów. The People’s Champion zdecydowanie ją wygrywa, a Punk trzyma się za brzuch… A Rock dokłada Belly-to-Belly Suplex! Rock podnosi rywala, wbija go w barierkę i chce wykonać DDT… Lecz Punk kontruje to na Swinging Neckbreaker! Sytuacja znowu się odwróciła! Obaj zawodnicy wstają bardzo powoli, obaj stracili już dużo sił. Pierwszy wstaje Punk, który wrzuca Rocka na ring. Rozstawia tam stół i szykuje się na High Knee dla Rocka… Lecz ten wykonuje unik! Punk uderza kolanem w narożnik! Rock posadził go na trzeciej linie i uderza Punka w plecy. Chyba szykuje się na jakąś akcję z narożnika! Najpierw Rock każe sędziemu zapytać Punka, jednak ten szarpie z całych sił i krzyczy, że walczy dalej. Rock jednak go mocno i trzyma i… FUCK! BACK SUPLEX! BACK SUPLEX Z NAROŻNIKA NA STÓŁ! NIESAMOWITE! STÓŁ SIĘ ZŁAMAŁ, A OBAJ ZAWODNICY LEŻĄ WYKOŃCZENI! Rock daje pierwsze oznaki życia. Opiera się o narożnik i jeszcze raz chce, aby sędzia zapytał Punka. Ten jednak łamiącym się głosem mówi, że nie. Czy któryś z nich wreszcie się podda? Rock wchodzi na górną linę i… Flying Clothesline! Punk nie jest w stanie stanąć na nogi. Rock zauważa śmietnik i zakłada go Punkowi na głowę. Best in the World wstaje, chociaż nie zrzuca z siebie śmietnika. Rock wymierza mu Dropkick i Punk z impetem wpada w narożnik! Rock bierze rozbieg i… Corner Dropkick! Punk bezwładnie spada z wgniecionym śmietnikiem na głowie. Rock zdejmuje śmietnik, ale sięga po jego pokrywę. Rock zadaje potężny cios pokrywą! Punk bezwładnie odbija się od lin, wraca do Rocka i… ROCK BOTTOM! Punk już chyba jest bez szans… Rock zdejmuje ochraniacz! Wszyscy wiemy, co się zbliża! Odbicie od lin i… PEOPLE’S ELBOW! Rock jest na fali! Wchodzi z oszołomionym Punkiem na narożnik i chyba chce wymierzyć Super Rock Bottom! Czy Punk się podda?! Rock każe sędziemu go zapytać! Punk się poddaje!

Llllian Garcia: Zwycięzcą walki jest THE ROCK!

Michael Cole: Niewiarygodne, nie wierzyłem w tego dziadka.

*Kamera pokazuje nam rozgrzewającego się HBK'a..*

HBK: Muszę... Ten pas należy do mnie, jak nie ja to kto? To moja ostatnia szansa.. Ja vs Jericho, największa gala.. JESTEM GOTOWY!

Chris Jericho: Heh, chyba ch***y..

HBK: Nie wejdę w te Twoje gierki, zaraz spotkamy się w ringu.

Chris Jericho: Zawsze możesz odpuścić dziadku - powiedział Y2J i zniknął w korytarzu..

*Kamera wraca na arenę*

Michael Cole: Dolał oliwy do ognia, zobaczymy co pokaże w ringu!

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a tym razem jest to Ladder Match, którego stawką jest NOWY! ZUNIFIKOWANY! PAS CONTINENTAL! Pierwszym uczestnikiem walki jest sam "The Best in the World at What He Does"... CHRIS! JERICHO!

Lilian Garcia: Jego rywalem jest stary WCE Continental Champion! The HeartBreak Kid! HBK! SHAWN! MICHAELS!

Mamy gong i zaczynamy to starcie! Panowie błyskawicznie doskakują do siebie w zwarcie, po którym Y2J łapie za włosy rywala, a następnie przechodzi do chinlocku, Shawn spycha go na liny, ale inkasuje shoulder block! Teraz to Chris biegnie odbić się od lin, nie udana próba podcięcia z dołu od HBKa, kolejne odbicie jego rywala i Jericho inkasuje dropkick! Teraz to Michaels w natarciu, rzuca rywala w narożnik, po czym chop, kolejny i jeszcze raz, a następnie atomic drop i step up enzuigiri! Michaels czeka, aż jego rywal się podniesie, ten to robi i HBK łapie go za plecy jak do german suplexu... jednak Jericho złapał się lin, a Shawn spadł na matę, a Y2J dołożył mu niski dropkick w plecy, po któym wyturlał się z ringu, by spod niego wyjąć pierwszą drabinę i wrzucić ją do ringu, HBK jednak już przy linach i wykonuje somersault plancha dla rywala ustawiongo za ringiem! Shawn podnosi przeciwnika i wrzuca go w schody, po czym wchodzi do ringu i rozstawia drabinę w środku kwadratowego pierścienia! Michaels spieszy się, szybko wchodzi na górę drabiny, dotyka już palcem pasa... jest Jericho, który przewala drabinę, a Shawn spada twarzą na górną linę i leży w środku ringu, Y2J naskakuje na drugą linę i mamy Lionsault! Teraz podnosi nogi rywala, przekręca się... mamy LIONTAMMER! Shawn walczy z bólem, próbuje doczołgać się do lin, co mu się udaje, jednak to nie odznacza końca submissionu, Michaels jestu już twarzą za linami, jedną wolną ręką sięga pod ring... ma w nim kij do kendo i shot w głowę przeciwnika! Ten puszcza submission, a Shawn dobija go jeszcze raz kijkiem w plecy, po czym opiera drabinę o narożnik i popycha na nią rywala! Czeka, aż ten wstanie... i nie trafione SCM! Jednak co robi Jericho! CODEBREAKER! Po finisherze Shawn spadł na drabinę, teraz to on stoi o nią oparty, Jericho bierze go za rękę, irish whip w przeciwległy narożnik, drabinę spuszcza na ziemię, wykonuje corner clothesline dla Shawna, teraz łapie go za głowę i... BULLDOG TWARZĄ NA DRABINĘ! Twarz Shawna zaczęła już wyraźnie krwawić, Jericho zrzuca go z drabiny i ustawia ją na środku ringu sygnalizując rękami koniec tej walki. Wchodzi na drabinę, jest już w połowie, wtedy Shawn wstaje na nogi, podbiega do rywala i łapie go za nogę, Jericho próbuje ją uwolnić, jednak odwraca się na drabinie w stronę rywala, zeskakuje na niego, nie, Shawn się odsunął, Y2J spadł przed rywala... I SWEET CHIN MUSIC! Obaj padają na matę!

JBL: Zawodnicy poszli na mocną, otwartą wymianę ciosów i widać, że obaj przypłacili to już kupą zdrowia!

Michael Cole: Masz rację, jednak czym się przejmować? Ten pas może nabrać wartości w jednym przypadku. Kiedy do góry wzniesie go The Miz!

JBL: Już to widzę, dzisiejsza wygrana z Christianem to będzie dla niego dostateczna wygrana na ten rok... Jeśli chociaż to mu się uda.

Shawn wstaje nieco szybciej i zaczyna wchodzić na drabinę, ale Jericho zaczyna ją przewracać, co HBK widzi i w porę z niej zeskakuje na matę, a Jericho wyeliminował z ringu drabinę! Michaels dochodzi do niego z kilkoma prostymi ciosami, a następnie serią chopów, po których odbija rywala od lin, łapie go w uścisk i wykonuje belly to back suplex! Teraz Michaels czeka aż jego rywal wstanie przy linach i biegnie na niego z clothesline'em... Jericho obniża liny i wyrzuca z ringu rywala! Teraz wchodzi na narożnik i mamy świetne crossbody! Jericho kładzie drabinę na ziemi, po czym do ręki bierze kolejną, małą drabinę i wbija ją w twarz rywala, po czym ten spada na tę ustawioną na ziemi. Teraz Jericho pozostawia rywala na drabinie, sam wchodzi po raz kolejny na narożnik i... FROG SPLASH NA DRABINĘ! NIE TRAFIONY! Michaels w ostatniej chwili robi unik! Jericho spada brzuchem na drabinę! Ciekawe ile źeber połamał! Shawn wstał przy pomocy stołu komentatorskiego i po chwili dołożył jeszcze jednonożny legdrop dla Jericho, po czym wziął kolejną drabinę i wrzuca ją do ringu, za to kolejną drabinę ustawia z jednej stronie na ringu, z drugiej na barierkach i następnie wrzuca rywala do ringu. Teraz Shawn czeka na niego, chce wykonać drugie w walce Sweet Chin Music, jednak jego rywal bardzo powolnie wstaje przy pomocy lin, jest już na nogach i... znów nie trafia! Obraca się! Codebreaker! Nie! Shawn złapał na ręce rywala , teraz trzyma go przy swojej twarzy i idzie w stronę drabiny, która oparta o barierki, a ring i chce wyrzucić na nią rywala, ten jednak zaciąga go nogami... HURRICANRANA NA DRABINĘ! Jericho fenomenalnie skontrował! Teraz to jego rywal leży na drabinie, Jericho wraca do ringu, stawia drabinę w jego środku, jednak wtedy i Shawn zaczął czołgając się wszedł do ringu, gdzie przy linach wstaje, Jericho już na samym szczycie, ale Shawn łapie go za nogę i ściaga w dół tak, że ten uderza głową o górę drabiny i spada na matę! Michaels teraz zajmuje miejsce po drugiej stronie drabiny i wchodzi na nią, to samo po chwili czyni Jericho, są już obaj na szczycie, Jericho chwyta pas, Michaels próbuje dojść na jego stronę, ale Y2J uderza go w głowę pasem, ten jeszcze trzyma się ręką drabiny... i wykonuje roundhouse kick na głowę Jericho! Obaj momentalnie spadają na matę! Drabina przewraca się na liny! Pierwszy zaczyna wstawać Michaels, biegnie na Chrisa ustawionego przed drabiną... BACK BODY DROP NA DRABINĘ! Michaels spada plecami na drabinę! Teraz na niej leży, Jericho odbija się od lin i... nie trafiony Splash na drabinę! Shawn zrobił unik! Teraz to Jericho na drabinie, a Shawn na macie, obaj ruszają się, teraz dopiero zaczynają wstawać, szybciej robi to tym razem Jericho, który podnosi rywala za głowę i próbuje wrzucić go na drabinę, ten jednak zatrzymał się nogą o nią i wykonuje chop rywalowi, teraz wchodzi za jego plecy i... GERMAN SUPLEX NA DRABINĘ! Ta łamie się na pół niczym stół!!! Obaj zawodnicy odczuli mocno tę akcję, leżą na połamanej drabinie i żaden z nich nie rusza się!

JBL: Wow! Michaels zaryzykował, bo widać, że sam teraz cierpi!

Michael Cole: Kim on jest, że sam postanowił się zranić! Trzeba być totalnym niedojdą!

JBL: Podjął ryzyko i wyszło jak wyszło, jest w takim samym położeniu jak jego rywal.

Michael Cole: Tu się zgodzę, obaj są w czarnej dupie...

Michaels zaczyna się szybciej podnosić, łapie za głowę rywala, którego wbija w narożnik i big boot w narożniku! Teraz Shawn wyrzuca drabinę z ringu i dochodzi do rywala, jednak przyjmuje cios, a następnie swinging neckbreaker! Teraz Jericho podnosi nogi rywala, chce go przekręcić, ale Shawn łapie go za głowę, rykonuje roll up, ale nie przechodzi do pinu, tylko to on staje na nogi podnosząc nogi rywala... i zakłada FIGURE FOUR LEGLOCK! Jericho walczy z bólem, próbuje sięgnąć głowę rywala... co udaje mu się i Jericho wymierza mu łokieć, a Shawn puszcza uchwyt, łapiąc się za twarz, obaj równocześnie wstają i tym razem step up enzuigiri od Y2Ja, następnie podnosi on rywala i wyrzuca z ringu sam wychodząc za nim. Podniósł drabinę i chce uderzyć nią rywala... jednak zostaje podkopnięty... POWERBOMB NA DRABINĘ! Jericho chyba jest już skreślony! Shawn powoli wstaje wrzucił drabinę do ringu, a następnie szuka jeszcze czegoś pod ringiem... LOW BLOW OD JERICHO! Teraz to Chris wyjmuje spod ringu... kajdanki i metalową rurkę! Spina ręce Shawna kajdankami, a kluczyki zostawia na stole komentatorskim! Metalową rurkę ma w ręku i wymierza rywalowi cios w brzuch, następnie w plecy i jeszcze jeden w głowę, a następnie rzuca ją na podłogę. Czeka jeszcze na rywala aż ten wstanie, wykonuje mu atomic drop... a potem SWEET CHIN MUSIC! DLA SHAWNA! Jericho chyba pokonał go jego własną bronią! Shawn upadł jeszcze na jakąś wolno leżącą drabinę! Jericho pokazuje mu środkowy palec, po czym wbiega do ringu, rozstawia drabinę w jego środku... jednak dostrzega, że HBK nie daje znaków życia... czemu nie zdejmuje pasa? Chce go dobić! Y2J ryzykuje! Wchodzi na narożnik! Obraca się tyłem! Teraz to już będzie koniec! MOONSAULT! NIE! NIE! NIETRAFIONY! Jericho aż poderwało po starciu z drabiną, Shawn wstał! SWEET CHIN MUSIC! Jericho pada na matę! Shawn zbiera ze stołu komentatorskiego kluczyki od kajdanek... i uwalnia ręce! Michaels staje nad przeciwnikiem! Wznosi rękę ku górze! Dokłada Standing Moonsault! Michaels powolnym krokiem wchodzi do ringu, ma rozstawioną drabinę! Shawn wchodzi na nią! Jest już w połowie... teraz już na samej górze! Dotyka pasa! Jericho zaczyna się ruszać! Może jeszcze zdąży! Michaels ma w ręku hak od pasa... ODPINA PAS! JEST MISTRZEM!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki oraz WCE UNDISPUTED CONTINENTAL CHAMPIONEM zostaje HBK! SHAAAAAAAAWN! MICHAAAELS!

Kamera przenosi nas na backstage, gdzie widzimy rozmawiających WCE Championa Mr. Kennedy'ego i The Miz'a. Miz i Kennedy zatrzymują się przy automacie z napojami...

The Miz: Czuje się jak za starych, dobrych czasów. Nawet ten automat jest taki sam.

Mr. Kennedy: Racja, ten automat wcale się nie zmienił. Jak zwykle nie wydaje reszty...

???: Jak Ja was dobrze znam. Jeśli nie ma was w szatni, albo w klubie to jesteście przy tym cholernym automacie z napojami.

Kennedy i Miz szybko się odwracają. Zza rogu wychodzi..."Destroyer" Batista!

Mr. Kennedy: Dave...nawet nie dałeś znać starym kumplom, że się tu pojawisz...? Coraz gorzej z Tobą odkąd skończyłeś z tym biznesem.

Batista: Sam dowiedziałem się o tym, że mam się pojawić dziś rano. Dla mnie to też była spora niespodzianka, popaprańcy. Jak widzę teraz we dwóch próbujecie ożywić tą martwą rudere, co...?

The Miz: I jak widzisz mamy tu nasze dziedzictwo (Miz pokazuje na WCE Championship, które Kennedy trzyma na ramieniu) !

Batista: Dalej jesteś w formie, Kennedy. Mam nadzieje, że nie gniewasz się za tamtą akcje, co...?

Mr. Kennedy: Było minęło. Skoro jesteśmy w prawie pełnym składzie...chyba czas na imprezkę!

The Miz: Chyba pamiętam jak się to robi. Dave leć po dziewczyny...

Mr. Kennedy: To moja kwestia, stary. Dave leć po dziewczyny, Miz załatwiaj coś mocniejszego i...

???: Proszę, proszę, proszę...jak zwykle narwany. Nic się nie zmieniłeś, dupku.

W pewnym momencie za Batistą pojawia się...Shelton Benjamin !

Mr. Kennedy: Kope lat...niech zgadnę, Ty też dowiedziałeś się, że masz przylecieć do Cleveland dziś rano...?

Shelton Benjamin: Jasne. Nie tylko wasz szeroki koleżka ma wiecznie zajęty telefon. Nie spodziewałem się, że to powiem, ale dobrze was widzieć.

The Miz: Po tak długim czasie ucieszyłbym się nawet z widoku...

???: ...Mnie...?

Obok wszystkich znikąd pojawia się...Matt Hardy! Kennedy od razu do niego podchodzi. Hardy i Kennedy w milczeniu patrzą na siebie.

The Miz: Odwieczni rywale, co...? Chłopaki, dajcie już spokój, co było minęło! Kennedy, mamy ważniejsze sprawy na głowie niż on...

Kennedy kiwa głową, po czym ponownie ustawia się obok Miza...

Mr. Kennedy: Tak w ogóle to dlaczego tu jesteście, co...? Chcecie dopingować Mnie i Miza podczas naszych dzisiejszych walk...?

Matt Hardy: Zapewne ta dwójka nic nie wie, tak samo jak Ja. Dwa dni temu otrzymałem telefon, że mam się pojawić w Cleveland, w tym budynku. Tylko tyle wiem.

The Miz: Jasne, a przypadkowo założyłeś garnitur...

Matt Hardy: Po prostu dobrze się w nim czuje.

Widok z kamery urywa się...

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a tym razem jest to Extreme Rules Match! Pierwszym jej uczestnikiem jest nie kto inny, jak Captain Charisma... CHRISTIAN!

Lilian Garcia: Jego rywalem jest jeden z członków Destination! The Awesome One! THE MIZ!

Mamy gong i rozpoczynamy! Obaj błyskawicznie doskakują do siebie, zwarcie, które wygrywa Christian, po którym przepycha rywala do narożnika i w nim wykonuje mu chop, a Miz pada na matę i wyturlał się z ringu. Teraz czegoś pod nim szuka, wyjął spod ringu trzy krzesła i po kolei wrzuca je do ringu! Chyba liczy na otwartą wymianę ciosów! Teraz wchodzi do ringu, momentalnie dobiego do niego Christian... jednak cios w brzuch Christiana metalową rurką ze strony Miza! Ten umiejętnie zasłonił ją ręką, a teraz dobija tym właśnie przedmiotem rywala w plecy! Ten na macie, a Miz podnosi jedno z krzeseł, które ustawia w narożniku, teraz podchodzi do rywala, który jednak wynosi go i atomic drop, teraz łapie za rękę, irish whip, po którym dropkick od Christiana! Teraz to on bierze w swoje ręce krzesło i ciska nim w plecy przeciwnika raz, drugi i trzeci, następnie czeka, aż ten wstanie... wrzuca mu w ręce krzesło... jednak tylko po to by wymierzyć w nie kolejny dropkick, po czym Miz padł na matę, a Cpt. Charisma chce spróbować szansy na zakończenie pojedynku! 1, 2 i... Kick Out! Tym razem po odkopanym przypięciu przez rywala to Christian wychodzi z ringu po to, by wrócić do niego ze stołem i z drabiną. Stół rozstawił przed narożnikiem w którym umieszczone jest krzesło, za to drabinę wziął w ręce i idzie w kirunku Miza... który ratuje się ciosem innym krzesłem w brzuch Christiana! Teraz to on uderza nim w plecy rywala, kładzie je na macie, łapie rywala za głowę... i wymierza swinging neckbreaker na krzesło! Miz wyjął to krzesło spod barków rywala, wyrzucił je z ringu i przeszedł do próby zakończenia pojedynku! 1, 2 i... Kick Out! Teraz Miz kładzie rywala na stole, a sam wchodzi na narożnik, stoi już na nim i wznosi ręce w górę... FLYING ELBOW DROP! STÓŁ ZŁAMANY! Miz sam odczuł uroki tej akcji, potrzebował chwilę by dojść do siebie, teraz przeczołgał się do rywala i przypina go leżącego na pozostałościach stołu! 1! 2! Kick Out! Kick Out! Christian nadal w grze! Miz próbuje jeszcze wykłucać się z sędzią, jednak po chwili podchodzi do drabiny, którą kładzie centralnie w środku ringu, a następnie łapie od tyłu w nelsona rywala... stoją nad drabiną... ale Christian przerzuca przez bark rywala wprost na drabinę! Następnie nogą wyrzuca drabinę z ringu, łapie rywala za rękę, irish whip, Miz nie trafia z ciosem, obraca się do rywala... SUPERKICK! Christian ma rywala na deskach, znów go przypina! 1! 2! 2.5! Kick Out! Znów Kick Out! Teraz Kanadyjczyk oczyścił ring z krzeseł, wyszedł z ringu po to by wrzucić do niego stół, teraz zaczyna rozstawiać go opierając o narożnik... zagapił się i mamy roll up od Miza! 1, 2 i... Kick Out! Obaj dynamicznie podrywają się, obaj odbijają się od przeciwległych lin i... Christian przepuszcza Miza, po czym łapie go za głowę... zapina Sleeper Hold! Mike momentalnie w miejscu przykuca, po czym z każdą chwilą zniża się coraz niżej... jednak nagle zaczyna się podnosić, znów stoi na nogach, a następnie cofa się z Christianem na plecach w wolny narożnik i wbija go w niego! Teraz Miz rozejżał się, są na przeciwko stołu, Miz chce wykonać irish whip... jednak Christian nogą zatrzymał się na stole, odwraca się do rywala... ten łapie go pod rękę, obraca się... MIC CHECK NA STÓŁ!

JBL: Ktoś tutaj podbiera finisher swojemu przyjacielowi!

Michael Cole: To istny geniusz! To świetna maszyna! Monolit! Jedność! To Destination! Starczy to skończyć! Teraz!

Miz jak natchniony przeciąga rywala za nogę w kierunku środka ringu wyciągając przeciwnika z pozostałości stołu i chce skończyć ten pojedynek! 1!... 2!... 2.5! 2.999! Kick Out! Kick Out! Kick Out! Coś niebywałego! Miz jest zły, oburzony, wręcz wściekły! Teraz biegnie na liny, naskakuje na drugą z nich licząc od dołu i springboard legdrop! Kolejna świetna akcja, po której próbuje kolejny raz szczęścia w przypięciu! 1, 2 i... Kick Out! Po raz kolejny! Miz teraz podnosi rywala, wykonuje mu corner irish whip... ale Christian naskakuje na narożnik i wykonuje crossbody! Obaj szybko się podnoszą, pierwszy Christian, który dokłada clothesline, następnie irish whip, po którym jednak Miz łapie rywala w uścisk i wymierza shoulder jawbreaker, następnie szybko się podnosi i powala go przez podkopnięcie i Snap DDT! Mike nie zwleka, wychodzi z ringu i spod niego wyjmuje drabinę, którą ustawia opartą pomiędzy ringiem, a barierkami, w ringu Christian doszedł już do siebie, wziąłrozbieg czego nie widzi jego rywal... i suicide dive! Christian pod ringiem znalazł kij do kendo, którym wymierza cios w głowę Mizowi, po którym kij rozleciał się na pół, za to teraz Kanadyjczyk odchodzi na parę kroków od rywala, staje przy barierkach i... zaczyna sygnalizować Spear! Miz już na nogach i... przeskakuje nad Christianem, teraz to Miz biegnie na rywala, a Christian prześlizguje mu się pod nogami, The Awesome One się odwraca i wreszcie inkasuje spinning wheel kick! Christian teraz szybko zarzucił rywala na drabinę, a sam podążył na narożnik! Czy Miz zdołał dojść już do siebie... FROG SPLASH NA DRABINĘ! Christianowi powiodła się akcja wysokiego ryzyka! Miz nie moze złapać przez moment oddechu! Christian schodzi z drabiny i przeczołgał się do schodów, przy pomocy których wstaje, a następnie zdejmuje ich górną część... i uderza nimi w głowę Miza! Schody wrzuca na ring, po czym podchodzi do rywala i też wturlał go do kwadratowego pierścienia! Schody ustawił w narożniku, sam posadził rywala przed nimi nogami rozkroczonymi, bierze rozbieg i... baseball slide... nie! Unik ze strony Miza, który wstał, Christian przeleciał mu pod nogami uderzając nogami w schodzy, za to Miz łapie go w nelsona, momentalnie podnosi na nogi... SKULL! CRUSHING! FINALE! To musi oznaczać zakończenie tej walki! 1! 2! Nie! Kick Out! Christian wytrzymał! Miz będzie próbował ponowienia finishera, wykonuje taką samą sekwencję jak przy pierwszy finisherze, ma rywala w uchwycie... jednak ten wyprowadza łokcie, jeden, drugi, trzeci i kolejny, po których Miz puszcza uchwyt, za to Christian odbija się przed rywalem od lin, jednak inkasuje big boot! Szybko podnosi się i tym razem to on wymierza rywalowi flapjack! Teraz bierze schodki, ustawia je przed narożnikiem, następnie łapie rywala za głowę, idzie z nim do narożnika, sam siada na nim i... Tornado DDT na schodki! Kanadyjczyk pozbywa się ich z ringu, jednak teraz szykuje coś poważniejszego! Łapie rywala za ręce, przekręca jak pod Killswi... Miz spycha go na narożnik, ten zatrzymuje się przed nim i podkopuje rywala, następnie wchodzi na narożnik i wykonuje springboard sunset flip powerbomb z przejsciem do przypięcia! 1! 2! Kick Out! Obaj wstają niemal jednocześnie... SPEAR! SPEAR! SPEAR! Christian wreszcie przełamał rywala! Teraz ma okazję do próby uzyskania pinu! 1! 2! 2.1! 2.2! 2.99!... Kick Out! Kick Out!

JBL: Christian chyba już na ostatniej prostej do wygrania tej walki!

Michael Cole: What? Kpisz sobie? Spójrz na ring i odszczekaj to co powiedziałeś! To Final Showdown! Największa ze scen! Miz nie zejdzie z niej pokonany!

Christian teraz czeka, aż jego przeciwnik podniesie się, ten to robi i od razu zostaje złapany za ręce przy kolejnej próbie KIllswitch... znów nie udanej, bo Miz zbliża się do rywala, teraz to on ma go w Nelsonie i... Christian łapie się lin, Miz odchodzi na parę kroków, ale tylko po to, by big bootem wyrzucić rywala z ringu! The Awesome One wychodzi za nim, a spod ringu wyjmuje krzesło, w które teraz wkłada rękę przeciwnika i kładzie je na schodach na które sam wchodzi, po czym wykrzykuje do publiki, żeby zamkneli oczy i... Christian ucieka z ręką w ostatniej chwili przed nogą rywala, który w dodatku uderzył z dużą siłą w schody, Christian zdjął krzesło z ręki i chair shot w głowę rywala, który jednak nadal zostaje na nogach... I SPEAR! Kolejny Spear! Tym razem w barierki, które przewalają się na ziemię! Są po za ringiem dlatego Kanadyjczyk nie przypnie rywala, jednak teraz pod jego ręką znalazł się gong, Christian wstaje, czeka na rywala, ten przy pomocy stojących obok barierek też wstaje... i inkasuje cios gongiem w głowę! Christian nie czeka, wyjmuje spod ringu stół, który rozstawia obok ringu , a teraz łapie rywala za głowę wkładając ją sobie pomiędzy nogi i szykując się do poerwbombu... FUCK! LOW BLOW OD MIZA! Nie czyste zagranie zmienia nam obraz walki, teraz to The Awesome One łapie rywala za głowę... jednak zapina Gilotynę! Submission zawisł na głowie rywala! Christian od razu słabnie przykucając, jednak nagły zryw... i zrzuca rywala na stół! Kolejny stół złamany! Christian ma tego dość i podnosi rywala wrzucając go do ringu, sam czyni to samo i przypina Miza! 1! 2! Kick Out! Kick Out! Miz w zanadrzu ma jednak jeszcze coś pod ringiem... jest to ponownie metalowa rurka, którą trzyma w dłoni, Christian powoli wstaje i... cios rurką! Unik! Cios trafia w sędziego! Miz patrzy na to co zrobił, za to Kanadyjczyk stoi za nim... Backstabber na plecy rywala, teraz łapie go za ręce! KILLSWITCH! Finisher Christiana! Przypina rywala! 1, 2 i 3! 3! Nie ma gongu! Nie ma sędziego! Nikt nie uznał wygranej Kanadyjczyka! Ten dopiero teraz dopuszcza do siebie tę myśl i łapie się za głowę, wychodzi z ringu szukając tam czegoś, znajduje woreczek, w którym dobrze wiemy co jest, 10.000 pinesek! Rzosypuje je przed narożnikiem, w które przeciąga teraz za rękę Miza, sam staje na narożniku... Ale Miz wstaje i podcina go za nogę. Christian siedzi na narożniku, Miz dochodzi do niego, łapie go w uchwyt i... SUPERPLEX NA PINESKI! Christiana aż poderwało do góry z bólu! Teraz głośno krzyczy, a na jego plecach jest pełno wbitych pinesek, Miz wstaje, woła sędziego, zza kulis przybiega Scott Armstrong, a wtedy Miz łapie rywala od tyłu za szyję... szykuje się Mizard of Oz, Miz przekręca rywala... jednak ten wtedy łapie go za nogi i wykonuje back suplex! Kanadyjczyk podniósł się naskakuje na drugą linę i mamy lionsault, po czym wychodzi z ringu i wraca do niego ze stołem! Stół rozstawia przed linami, podnosi Miza, jednak wtedy otrzymuje cios, a następnie zostaje przekręcony, neckbreaker, backbreaker i Captain Charisma na macie! Miz podniósł go, wykonuje knee lift, po czym odbija się od lin... OMG! SPINEBUSTER NA STÓŁ! Christian wykonał kolejną fenomenalną akcję przybliżającą go do wygranej! Moze teraz się uda! 1!... 2!... Jednak Kick Out!

Michael Cole: Nie! Tak nie może być! Gdyby w ringu szybciej znalazł się sędzia Miz wygrałby to!

JBL: Faktycznie wywiązało się nie miłe nieporozumienie, jednak to Christian wtedy mógł skończyć, a właściwie skończył walkę po Killswitch Marco! To nie Twój chłoptaś jest oszukany!

Miz wyturlał się z ringu, Christian podąża za nim, ze stołu komentatorskiego wyjmuje monitor, którym ciska w głowę Miza, która zaczyna krwawić! Christian oczyścił stół komentatorski, po czym wrzucił na niego Miza, czeka aż ten wstanie i aż gotuje się w nim by wykonać Speara. Miz na nogach... Ale Michael Cole! łapie za nogę Christiana! Ten inkasuje Roundhouse Kick! Miz wchodzi w niego kolanem... REALITY CHECK! Stary finisher Miza! Może to on zapewni mu teraz wygraną! Ale muszą jeszcze przemierzyć drogę ze stołu komentatorskiego do ringu! Miz sam ledwo do niego idzie ciągnąc za sobą zakrwawionego rywala! Wrzuca go do ringu i przypina! 1!... 2!... Kick Out! Kick Out! Miz po raz kolejny nie ma powodów do ucieszenia się, znów musi spoglądać pod ring skąd wyciaga nosze, na szczęście nie nosze na kółkach, które wrzuca do ringu, a następnie kładzie na nich Christiana, zapina go na nich i teraz wykonuje elbow drop, ponawia akcję, jeszcze raz i kolejny raz, aż w końcu wybucha śmiechem patrząc na bezradnego rywala, odpina przeciwka, zrzuca go z noszy i teraz ostatni raz ciska noszami w głowę przeciwnika i wyrzuca je z ringu, po czym wychodzi z niego i drugi raz w walce umieszcza w kwadratowym pierścieniu schody! Schody, które trzyma w rękach... i nie widzi, że Christian się podniósł i inkasuje dropkick! Nadal jednak stoi na nogach, za to Kanadyjczyk dokłada mu enzuigiri! Captain Charisma teraz łapie rywala i wykonuje mu inverted atomic drop oraz backbreaker na kolano! Christian stoi na schodach, na nie wciąga też przeciwnika za głowę, po czym zaczyna przekręcać pod Killswitch... jednak Miz uwalnia ręce, spycha przeciwnika ze schodków i sam wyprowadza mu running knee drop! Christian wstaje w narożniku i otrzymuje charakterystyczny dla jego rywala avalanche clothesline! Teraz Miz przesunął schody nogą, łapie rywala za głowę i biegnie z nią po bulldog na schody... jednak Christian zatrzymał się, zatrzymał głowę, a Miz spadł pośladkami na schody Christian szybko wsuwa rękę pod ring, ma w niej teraz krzesło, którym atakuje jeszcze plecy rywala! Miz cały krwawi na schody, ale mimo chair shotów od rywala zaczyna wstawać... aż w końcu przy jednym uderzeniu łapie krzesło, podkopuje rywala, naskakuje trzymając głowę rywala na schody, wchodzi krzesłem w jego brzuch i przechodzi do nelsona... SKULL CRUSHING FINALE NA SCHODY! Lepszej okazji nie będzie... Miz sturlał rywala ze schodów, sam też tylko się na niego zsunął, a sędzia liczy! 1! 2! 3! Tak! To koniec tej walki!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki zostaje członek Destination... The Miz!

KOMENTUJEMY W DRUGIEJ CZĘŚCI!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie