Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

What the hell next with Hell... No?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hellno1.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1356669147905

Może troche uprzedzam fakty ale tak czy siak ten moment w końcu nadejdzie a ja mam wrażenie że nadejdzie bardzo niedlugo. Oczywiscie mówie o momencie w którym Hell No stracą pasy TT i co wtedy ze soba poczną. Są jednym z najdziwniejszym teamów jakie pamiętam a geneza ich powstania chyba jest najdziwniejsza w historii mistrzów TT. Nie będe się na ten temat rozpisywał bo wszyscy to pamiętają. Zaczeło się od AJ i walki o pas WWE, potem gdy obaj zostali od pasa odsunięci zostali skazani na siebie nawzajem i ciągneli ten feud już bez pasa. Sam feud jakoś długo nie trwał (znaczy no zalezy jak na to patrzec bo niektórzy mogą twierdzić że feudują do dziś), zostali wysłani na terapie i wtedy chyba zrodził się pomysł na ich połączenie. Okazało się że w tych segmentach wypadają po prostu rewelacyjnie razem i zrobiono eksperyment, zaryzykowano i połączony ich w TT. Eksperyment się udał, gdy zdobyli pasy zdania były jeszcze podzielone na ten temat ale z czasem chyba wszystkich przekonali że jako mistrzowie podnieśli dywizje TT z dna i sprawili że stała się ona ciekawa. Chociaż z czasem ja przynajmniej stwierdziłem że nie tyle dywizja stała się ciekawa co ciekawi byli oni a pasy były dodatkiem. WWE chyba zresztą myslało podobnie bo przez jakieś 2-3 miesiące o pasach było cicho, mistrzowie ich nie bronili bo najpierw na SS walczyli w team Foley a potem na TLC walczyli z The Shield. No ale mniejsza o to, trochę zboczyłem z tematu. W każdym razie moim zdaniem ich panowanie jako mistrzów dobiega końca, nie są już tak smieszni ani ciekawi jak na początku, ich kłutnie już się znudziły i mimo że dalej robia dobre segmenty i dobre walki po prostu juz czas coś tu ruszyć. Jak wiemy za tydzień na raw ma pojawić się dr Shellby(?) ale raczej będzie to takie humorystyczne przypomnienie jego postaci po prostu. No i przechodząc do sedna dyskusji. Co stanie się z Hell No po utracie pasów? Jest oczywiście pare opcji. Moga kręcić się jeszcze jakiś czas razem jako team, próbując odzyskać pasy i potem po prostu zostając w dywizji TT ale to mało prawdopodobne. Może zakończyć się wszystko paroma segemntami typu "To Twoja wina! Nie to Twoja wina! Twoja! Twoja! Nie! Tak! Nie!..." po czym każdy pójdzie w swoją strone ale to też raczej nie byłoby dobre posunięcie. Prawdopodobnie będą chcieli wrócić do ich feudu aczkolwiek juz w innej postaci bo pozostając w konwencji humorystycznej. I tutaj pojawia się moja myśl która w sumie nnatchnęła mnie do założenia tej dyskusji. Hell No tracą pasy najpóźniej na RR. Obwiniają się oczywiście wzajemnie o to i znów narasta wzajemna nienawiść. Na EC powiedzmy że nie ma przeciwwskazań żeby wystąpili w walce w klatce w której któryś którego wyeliminuje. No i dochodzimy tym sposobem do WM. Feud cały czas toczy się w konwencji humorystycznej więc wypada go tak też zakończyć. I jak dla mnie jest jedna opcja. Świetna opcja, podsumowująca całą ich przygode, humorystycznaa ale godna WM i tych zawodników a na dodatek mega interesująca i emocjonująca. Mianowicie WM: Daniel Bryan vs. Kane- Mask vs. Beard Match. Czy to nie byłoby swietne? ;D Co myślicie o takim rozwiązaniu i jak Wy widzicie losy tej dwójki po stracie pasów? Zapraszam do dyskusji :)

Dyskusja otwarta!!!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

1

• SZEW

1

• Brem

1

• Dagmii

1

Top użytkownicy w tym temacie

W zasadzie to zgadzam się z twoim postem. Na początku było naprawdę śmiesznie, fajnie i z jajem, tzn Kane mimo face turnu i całego cyrku z terapeutą w moich oczach wcale się nie ośmieszał, tylko cały czas sprawiał wrażenie groźnego potwora. Na Bryana świetnie reagowała publiczność, a on ich nakręcał krzycząc no! Kiedyś to było mega, teraz trochę nudne, zwłaszcza że na zmianę krzyczy No! z Yes! Stracą wkrótce pasy na koszt Rhodes Scholars, bo ci są ostatnio pushowani. Pomysł co do walki na WM w stypulacji, którą zapodałeś podoba mi się i chętnie bym coś takiego zobaczył, ale oczywiście Kane musi wygrać, bo strata maski to dla niego za duże upokorzenie, a Bryan brodę może stracić.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Bardzo dobra dyskusja i fajnie, że poruszyłeś ten temat. Zgadza się, Hell No to najdziwniejsze połączenie zawodników jakie widziałem, bo zazwyczaj jest tak, że łączą dwie podobne osoby w parę. Tutaj jednak jest inaczej i wzięto dwa przeciwieństwa. Okazało się to strzałem w 10. Teraz jednak zbliża się koniec ich panowania jako mistrzów. Myślę, że jak każda drużyna w dzisiejszym WWE ich drogi się rozejdą, a Kane przejdzie heel turn. Co do walki na WMce zdecydowanie YES!

rhodes.png

Nie zgadzam się z tym, że segmenty z udziałem Bryana i Kane'a stały się mniej śmieszne, czy warte uwagi. Scenki z ich udziałem od dłuższego czasu należą do najciekawszych momentów na Raw czy SmackDown. O ile zwykle większość gal przewijam, bo zwyczajnie nie ma na czym zawiesić oka, to team Hell No zawsze z chęcią oglądam.

Słusznie zauważyliście, że pasy były/są jedynie dodatkiem do ich tagu, dla mnie kompletnie zbędnym. Panowie ani nic nie zyskują, ani nie tracą, kiedy są lub nie są w posiadaniu pasów. Autor idei o sparowaniu tej dwójki był naprawdę geniuszem - na pierwszy rzut oka - kto to widział, żeby Big Red Monster był w tagu z brodaczem? A jednak, scenka po scence wszystko się ładnie ułożyło i panowie świetnie ze sobą współgrają.

Nie za bardzo umiem sobie wyobrazić co dalej. Kiedy tag się rozpadnie, to niestety, ale obaj utoną gdzieś w midcardzie i może każdy z nich dostanie jeszcze szansę na pas, ale prędzej Bryan, niż Kane, w każdym razie ich fame niestety podupadnie.

Taki mecz na WM byłby genialny :] Wydaje mi się, że kiedy Hell No stracą pasy wznowi się ich feud (o ile kiedyś w ogóle się skończył), bo będą się wzajemnie obwiniać. Szczerze mówiąc nie śmieszą już tak jak na początku więc fajknie byłoby zobaczyć coś nowego z ich udziałem