Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Royal Rumble, 20 rocznica Raw, plagiat i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Ponoć w tym roku z czasem na tygodniówkach mamy poznawac kolejnych 30 zawodników, którzy wezmą udział w Royal Rumble Matchu już 27 Stycznia 2013r. właśnie na Royal Rumble. Nie poznamy numerów, z którymi będą oni wchodzić, jednak 3 osoby zapowiedziały już swój udział, pierwszą na Raw był John Cena, dwóch następnych poznamy na najbliższym SmackDown, lub poznacie ich wchodząc w spoiler poniżej. Są nimi:

Sheamus oraz Randy Orton

:arrow: CM Punk na Twitterze dał zdjęcie swojego "chirurgicznie naprawionego" kolana:

c27944a3dbf385119fccd81c55f3582f_500.jpg

:arrow: Na 26 Stycznia na galę AJPW zapowiedziany został sam Ric Flair!

:arrow: A odnośnie zapowiedzianych osób tym razem na 20 rocznicę Raw, które wypada 7 Stycznia to już zapowiedziany jest The Rock, a federacja stara się jeszcze by pojawił się Flair oraz... Stone Cold i wiele wiele innych, poniżej promo pojawienia się Rocka, a poniżej poniżej na filmiku promo tejże gali!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bV-TczG22D0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rfpNi7S3YJI

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... V-TczG22D0

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fpNi7S3YJI

:arrow: Zack Ryder po raz kolejny wyraził flustrację na Twitterze pisząc chyba podczas oglądania jakiegoś meczu, że jego kariera w 2012r. spadła niczym piłka.

:arrow: Dzisiejsze urodziny ze świata wrestlingu: Jimmy Hart (69), Kimberly Page (43), Rodney (42) oraz Bobby Roode (36). Wszystkim Wszystkiego Najlepszego!

:arrow: Poniżej Backstage Fallout po Raw:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-79wN7NE_S4

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 79wN7NE_S4

:arrow: Alex Riley na tapingach WWE w sobotę i niedzielę przegrał z byłym NWA World Heavyweight Championem Chase'em Owens'em, który wykorzystywany był już na live eventach w 2012 roku.

:arrow: Kolejna wieść z Twittera, tym razem od Daniela Bryana, który powiedział, że w 2013 zapuści strasznie długą brodę, której planuje nie ścinać przez cały rok! Ciekawe, może Kane mu ją w końcu zetnie...

:arrow: Dziś o 10:00 w Wielkiej Brytanii zadebiutuje show o nazwie TNA Brittish Bootcamp, który z tego co czytam na celu ma to, że może znajdą się w Wielkiej Brytanii jakieś nowe gwiazdy do kurnika.

:arrow: SmackDown z 28 Grudnia obejrzało 2.660.000 widzów, o dziwo ratingu nie podano.

:arrow: TNA jest strasznie zdenerwowane na WWE, które wzięło od nich pomysł Champions Thursday i zrobiło z niego Champions Choice na ostatnim Raw, w kórym jednak to mistrzowie wybierali sobie rywali, a nie jak w TNA.

:arrow: CM Punk, 1 Stycznia pobił kolejny rekord - Punk miał pas przez pełny kalendarzowy 2012 rok, co ostatnio udało się Hulk'owi Hogan'owi w 1987 roku, za to przez cały rok z pasem w roku przestęnym jakim był 2012 ostatnio królował Bob Backlund w 1980 roku.

:arrow: W planach na TNA PPV Genesis jest walka o pas Wagi Ciężkiej między Hardym, Ariesem i Roode'em - taki sam pojedynek obejrzą widzowie na live event'cie w Steel Cage Matchu.

:arrow: Kurt Angle bodajże po raz 4 został ojcem! Na świat przyszła dzisiaj jego córka o imieniu Sofia, którą Dixie Carter powitała już w rodzinie TNA.

:arrow: Mark Henry napisał na Twitter'ze, że myśli, że nadszedł czas, aby badania wypuściły jego ramię na zewnątrz.

:arrow: Na dzisiejszym odcinku WWE Main Event zobaczymy dwie walki, US Championship Match między Antonio Cesaro i The Great Khalim oraz starcie w Non Title Gauntlet Matchu Wade'a Barretta z Justinem Gabrielem, JTG, Kofi Kingstonem oraz Yoshim Tatsu!

Bardzo krótkie nadrobienie wczorajszej zaległości.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Avangers

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Hym ,coś czuję że Orton ma szanse wygrać Royal Rumble ,drugi raz w swojej karierze,chociaż i tak mam nadzieje że jakiś mid-carder wygra.

:arrow: No i mam nadzieje że CM Punk,wróci do zdrowia i nie za jobbuje Rockowi na Royal Rumble 2013 bo to by było straszne.

:arrow: 20-lecie RAW,mam nadzieje że Stone Cold wtrąci się do feud'u Punka z Rockiem i mam nadzieje że jakaś konfrontacja z The Shield,video o 20-leciu RAW jest stary znak PG.

:arrow: Alex Riley,jedno zło słowo na Johna Cena,aa od razu go czeka Jobbermania,jego talent jest niw wykorzystywany to jest śmieszne.

:arrow: WTF ! jak on będzie wyglądać ,mam nadzieje że zapuści też włoski ,bo łysy daniel z brodą to głupi wygląda.

:arrow: Mark Henry ! żeby wrócił,mam nadzieje że wróci na Royal rumble ,lub na 20-leciu RAW.

:arrow: Main Event zapowiada się ciekawie.

Dzięki za newsy,fajnie się czytało i po za tym czekam na większą dawkę newsów,chociaż muszę nie których userów zasmucić bo to dziś ja,wieczorem napisze swój pierwszy news pack.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Co do, tych trzech wrestlerów którzy są zapowidzenia w Royal Rumble Match, obstawiam że Randy ma duże szansę, na drugą wygraną RR Matchu, bo mówiono że może jakoś wmieszać się do walki o pas WHC na WM, więc zobaczymy jak będzie. Nie mogę już się doczekać na gali Raw, na które będziemy będzie 20 rocznica Raw, na pewno będzie parę powrotów, a kto to będzie dokładnie, to o tym dowiemy się już na gali, ogóle gala Raw zapowiada się ciekawie. Gratulacje na Punk za pobicie rekordu. Jeśli Henry tak, mówi to możemy się spodziewać jego powrotu za niedługo, ja obstawiam że wróci na RR, a czy na tej gali będzie walczył, tego nie wiadomo i myślę że nie, bo jakoś dawno temu mówiono się, że jeśli Henry wrócił by do federacji, to jego ostatnia i jedyna walka miała by się odbyć na największej gali WWE, czyli WM. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ale kiepski to pomysł z tymi nazwiskami na RAW , zero jakichkolwiek niespodzianek , wszyscy 30 zawodników powie że wystąpi ? ;/ . Nie tak to sobie wyobrażałem. Mam nadzieje że Stone Cold wróci , i stanie face to face z The Rockiem , oczywiście nie mówię tutaj o ewentualnej walce , bo Austin chyba po kontuzji walczyć nie może. Jeszcze co do 20 lecia RAW - mam nadzieje że poziom ringowy nie będzie ssał jak podczas SA. Niestety to jest bardzo prawdopodobne , pewnie WWE postawi wszystko na segmenty z legendami i ich interwencje w walkach. Licze po cichu na powrót The Undertakera i to że powie iż będzie kolejnym uczestnikiem RR. Alex jest teraz szmacony , oczywiście wszystko przez Cene , teraz to Alex powinien być w miejscu Khaliego i bić się chociaż o pas US. No ta broda chyba niestety zacznie mu przeszkadzać w walce i tak czy siak będzie musiał ją ściąć , może puszczą jakiś niezły segment gdzie Kane to robi. CO do Marka Henrego i jego wpisu - niech wraca jak najszybciej. TO tyle ode mnie dzięki za newsy.

Obstawa RR Match'u do tej pory obfituje w "gwiazdy federacji". Prawdę powiedziawszy to każdy z nich ma szanse to wygrać. Oczywiście tego bym nie chciał, ale takie opcje są w modzie i musimy je także rozważyć. Proma odnośnie RAW wskazują jednoznacznie, że powróci Rock i wiele innych. 20-lecie tego show to wielkie wydarzenie, podobne do 1000 odcinka. Liczę na coś wielkiego, a na pewno coś większego niż powrót gwiazd w jednym segmencie przez niecałą minutę. Ryder wyraża swoje niezadowolenie poprzez internet co może świadczyć o tym, że niedługo pożegna się on z tą federacją. Internet Champion zawojował sieć, ale nie WWE. TNA nie zwalnia tempa z ściąganiem pomysłów od konkurencji. Szukają nowych gwiazd, ale jest to raczej zbyteczne, gdyż niedługo będą mogli sobie "wziąć" takiego Ryder'a czy kogoś innego.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...