Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zastępca Cena ! ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

alex-jones.jpg

Pojawił się bardzo duży news nie dawno , chciałem to napisać już wcześniej ale chyba jednak znalazł się zastępca Cena , sam Cena to twierdzi aa Jim Ross nie może się na chwalić jego umiejętnościami ringowymi aa także mic-skillem itd . nie którzy już twierdzą że to zastępca Cena , i to właśnie może być to , to jest właśnie zastępca Cena i się nie zdziwie , już na next NXT prawdopodobnie zadebiutuje , do tego mówi się że Rikishi i była gwiazda ery attitude Gangrel go tez bardzo chwalą , Jim Rossa i Gerald Brisco zobaczyli go na sierpniowym tryoutcie i powiedzieli mu prosto w oczy takie słowa " Możesz być naszym człowiekiem. Popatrz na Johna Cenę. To możesz być ty.!! " jeżeli to prawda tu już w 2013 roku lub 2014 zawita do nas drugi Cena v2,według mnie ma on już karierę w kieszeni i jego twarz ma coś takiego że przyciągnęła by fanów , do tego idealna twarz na baby face'a.

co o tym sądzicie ? ;p zapraszam do dyskusji ..

Nazywa się Alex Jones moja pomyłka.

Edytowane przez Gość

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

7

• kk1997

2

• Ulicznik Xeb

2

• fanfanfan

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Satanic, wybacz, ale co to za dyskusja jak Ty nawet nie napisałeś jak ten człowiek się nazywa?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Satanic, wybacz, ale co to za dyskusja jak Ty nawet nie napisałeś jak ten człowiek się nazywa?

Już napisałem nazywa się Alex Jones.

Alex Jones, wejdź w img. A dlaczego On ma być akurat zastępca Johna? Co to za nonsens. Po czym takie wnioski? Moim zdaniem bliżej Rybakowi mimo, że jest tym złym, obecnie. Wiesz ile było już drugich Cen? Trzecich, czwartych etc. fajnie, że się starasz ale ogarniaj. Sądzę, że mówią tak większości ludziom, których chcą ściągnąć. OUT.

:D Alex Jones, wejdź w img. A dlaczego On ma być akurat zastępca Johna? Co to za nonsens. Po czym takie wnioski? Moim zdaniem bliżej Rybakowi mimo, że jest tym złym, obecnie. Wiesz ile było już drugich Cen? Trzecich, czwartych etc. fajnie, że się starasz ale ogarniaj. Sądzę, że mówią tak większości ludziom, których chcą ściągnąć. OUT.

A żebyś się przypadkiem nie zdziwił .. wszyscy się nim podniecają , sam Ross ma w gaciach , do tego na bank będzie kimś wielkim bo ma duże propsy u Cena aa to tez sie liczy,kto obecnie wozi się w szatni Cena też ma jakiś głos w federacji,kto zbanował finisher Reksa pan Cena , Alex może być kimś wielkim jeżeli fani go kupią to będzie musiał jego mordkę oglądać w telewizji , wiesz mi to obojetne tylko żeby nie nudził .

Nawet nie wiem, co mam tu komentować... Po czym wnioskujesz, że ten Alex może zastąpić Cenę? No dobra, jest trochę podobny do Ambrose'a, ale c'mon... :8

//edit

Od odmiany rzeczowników naprawdę się nie umiera...

Wiecie mi to jest obojętne żeby był tylko godny zastępca.

Edytowane przez Gość

A żebyś się przypadkiem nie zdziwił .. wszyscy się nim podniecają , sam Ross ma w gaciach , do tego na bank będzie kimś wielkim bo ma duże propsy u Cena aa to tez sie liczy,kto obecnie wozi się w szatni Cena też ma jakiś głos w federacji,kto zbanował finisher Reksa pan Cena , Alex może być kimś wielkim jeżeli fani go kupią to będzie musiał jego mordkę oglądać w telewizji , wiesz mi to obojetne tylko żeby nie nudził .

Sry, ale tyle razy widziałem Rossa, czy kogokolwiek z komentatorów chwalących i srających po gaciach nad jakimś nowym, że to naprawdę żadna nowość. Cena, Cena On naprawdę ma taką władzę, że... nie ma żadnej. Oczywiście jego zdanie się liczy, ale tylko i wyłącznie liczy, bo wątpię żeby taką korporacją rządzili pracownicy. : )

Nawet nie wiem, co mam tu komentować... Po czym wnioskujesz, że ten Alex może zastąpić Cenę? No dobra, jest trochę podobny do Ambrose'a, ale c'mon... :8

//edit

Od odmiany rzeczowników naprawdę się nie umiera...

Okej naśmiewać to ty się możesz ale z siebie , więc ogarnij się i normalnie odpowiadają bo takiego zachowania nie toleruje , jeżeli chce być hejterem to rób to odpowiednio aa nie , po za tym jak możesz wnioskować czy on jest podobny do Ambrose trzymajcie mnie :shock:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

powiedzieli mu prosto w oczy takie słowa " Możesz być naszym człowiekiem. Popatrz na Johna Cenę. To możesz być ty.!! "

Zdziwiłbym się gdyby komukolwiek na wejściu mówili "Możesz być naszym jobberem. Popatrz na JTG. To możesz być Ty!!" :lol

Jim Ross ma w gaciach na widok każdego. To sprawdzone info z wiarygodnego źródła. Jasne, facet zna się na biznesie, ale wydaje się że popadł w gimmick dobrego ojczulka który o każdym nawet największym wacku mówi "to gwiazda tego biznesu".

kto zbanował finisher Reksa pan Cena

A Orton uciął push Christianowi.

Ogólnie żadnego Alexa Jonsa nie znam, zapewne jakiś ogórek który podniecił się że jakiś mid-carder ery attitude uścisnął mu grabę i nazwał przyszłością biznesu zrobił wielki szum na jakiś forach i ktoś to podchwycił. :roll:

W końcu , można tu gadać o jakimś innym zawodniku , niż ten Alex , sam go nie znam , ale nie przesadzajcie Ryback to zastępca Cena przecież on ma 30 lat , tu ktoś młodszy potrzebny.

Okej naśmiewać to ty się możesz ale z siebie , więc ogarnij się i normalnie odpowiadają bo takiego zachowania nie toleruje , jeżeli chce być hejterem to rób to odpowiednio aa nie , po za tym jak możesz wnioskować czy on jest podobny do Ambrose trzymajcie mnie

Na co mam odpowiadać? O czym w ogóle jest ta dyskusja? I nie możesz markować Deanowi i oczekiwać od wszystkich, że będą udawać, że nic nie widzieli.

Nie chce nikogo obrażać ale nie którzy tutaj sami rozpoczynają dyskusje o Deanie ,chociaż jak nic nikt nie mówi ,czy ja coś oni wspomniałem ,czy do końca swojej przygody z Wrestlingem będą wszyscy mi pisali że uwielbiam Deana ? ,bożuś jest jaki jest -.-,dyskusja jest o tym kto może zostać taką typową gwiazda jak John Cena.. -.-

Wybaczcie, ale ten temat zaraz zamknę - Satanic, napisz do mnie na GG, które mam w profilu i najlepiej skończmy ten temat, bo raczej nikomu nie posłuży on do normalnej dyskusji, a i wszystko zostało już napisane. Możecie się nie zgadzać, ale ja to zamykam koniec kropka.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Na odcinku AEW Collision z 7 marca pojawił się weteran WWE i WCW Adam Bomb, znany również jako WRATH. Znany z występów w WCW jako były dwukrotny WCW World Tag Team Champion, Adam Bomb, czyli Bryan Clark, był obecny na najnowszym odcinku Collision. RJ City z AEW opublikował zdjęcie w mediach społecznościowych z Clarkiem i napisał: Sean Ross Sapp z Fightful również potwierdził obecność Adama Bomba / WRATH-a na Collision poprzez aktualizację w mediach społecznościowych. Jego obecność na ty
    • Grok
      Do wtorkowego odcinka NXT dodano nowy match. Na NXT Vengeance Day Charlie Dempsey odrzucił propozycję dołączenia do nowej stajni Lexisa Kinga. King próbował go przekonać do zmiany zdania, przypominając, że ich ojcowie – William Regal i Brian Pillman – byli dawnymi mistrzami światowymi i utorowali im drogę do sukcesu. Wtem Tavion Heights przerwał Kingowi, po krótkiej wymianie zdań stajnia Kinga opuściła ring. Heights zasugerował Dempsey'owi reaktywację No Quarter Catch Crew na jedną noc, by roz
    • Grok
      Dziś wieczorem AAA on Fox to odcinek przed galą Rey de Reyes, która odbędzie się w przyszłym tygodniu w Puebli w Meksyku. Zaplanowano trzy starcia, które zobaczymy w dzisiejszym odcinku. Nagrano go w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. W programie finałowy four-way match kwalifikacyjny do Rey de Reyes z udziałem Santos Escobar vs. Mr. Iguana vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Ponadto La Parka zmierzy się w singles matchu z The Original El Grande Americano (Ludwig K
    • Grok
      Wyłoniono nową mistrzynię Women’s North American Title. Tatum Paxley pokonała swoją byłą przyjaciółkę Izzi Dame, zdobywając to mistrzostwo po raz pierwszy. W finiszu Dame szykowała się do codebreakera, ale Paxley skontrowała go cartwheelem. Nieświadoma zagrożenia Dame wpadła prosto na running kick rywalki, a Paxley dokończyła dzieła, przypinając ją po cemetery drive. Dame dzierżyła pas od stycznia, kiedy pokonała Theę Hail na gali New Year’s Evil. Wcześniej tej samej nocy Paxley ograła Dame
    • -Raven-
      Krzyk 7. W filmie kilkukrotnie widać, że w miasteczku, w kinie puszczają akurat bardzo znany film. Jaki?
  • Dodaj nową pozycję...