Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stanicomania #9 " WWE 2012 Zanami ! "

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

22089994177563122783.jpg

Wiec witam was wszystkich już za kilka godziny przywitamy 2013 roku,chciałbym wszystkim życzyć szcześliwego nowego roku 2013.

Okej ale tu chodzi o Ranking , chciałbym taką mini podsumowanie zrobić,umiesić nie które walki np : od 1 do 5 itd . chyba wiecie o co mi chodzi.

Mam nadzieje że jakoś dobrze zakończe ten rok o tym artykułem.

Walki które zatrząsły 2012 roku czyli Top Matches ! :

1.The Shield vs Team Hell No and Ryback - TLC 2012

2.Triple H vs The Undertaker End of the Era Match - WrestleMania 28

3.Chris Jericho vs CM Punk - Extreme Rules 2012

4.Dolph Ziggler vs Chris Jericho - SummerSlam 2012

5.Ryback vs John Cena vs CM Punk - Survivor Series 2012

6.Brock Lesnar vs Triple H - SummerSlam 2012

7.Brock Lesnar vs John Cena - Extreme Rules 2012

8.Dolph Ziggler vs John Cena - TLC 2012

9.Daniel Bryan vs CM Punk - Mony in The Bank 2012

10.John Cena vs CM Punk - 1000th Episode

Wrestlerzy Którzy byli na topie w 2012 czyli Wrestlers Tops :

1.CM Punk

2.Dolph Ziggler

3.Daniel Bryan

4.John Cena

5.Ryback

6.Cody Rhodes

7.Brock Lesnar

8.The Rock

9.Kane

10.Sheamus

Najlepsze Powroty w 2012 roku czyli The Best Returns 2012 :

1.Brock Lesnar Powrót na RAW 4 Kwietnia

2.Chris Jericho powrót na RAW 2 stycznia

3.The Undertaker Powrót na RAW 30 Stycznia

4.HBK Powrót na RAW 2 Stycznia

5.DX Powrót na 1000 odcinek RAW.

Gala które podbiły serce fanów w 2012 czyli The Best PPV's ! :

1.WWE TLC 2012

2.WWE Extreme Rules 2012

3.WWE Survivor Series 2012

4.WWE WrestleMania 28

5.WWE SummerSlam 2012

6.WWE No Way Out 2012

7.Mony In The Bank 2012

8.WWE Night of Champions 2012

9.WWE Elimination Chamber 2012

10.WWE Royal Rumble 2012

11.WWE Over The Limit 2012

12.WWE Hell in a Cell 2012

Najpiękniejsze Divy w 2012 roku czyli Tops Divas 2012:

1.Layla

2.Eve Torres

3.Natalya

4.Bella Twins

5.Aksana

Najlepszy moment w 2012 roku czyli Tops Moments 2012:

1.CM Punk Panujący z pasem ponad rok

2.The Undertaker podbija swój streak do 20:0

3.Brock Lesnar zakładający kimure HBK'owi

4.Dolph Ziggler zdobywa walizkę Money In The Bank SD.

5.CM Punk Przechodzi Heel Turn Atakując The Rocka.

6.Debiut The Shield

7.Sheamus pokonujący Daniel Bryan w 18 sekund

8.Chris Jericho rozpoczyna Jerichoholic atakując CM Punka Butelką Jacka Danielsa.

9.Powrót Brocka Lesnara.

10.Kane wciągający Zack Rydera do dziury z której wyleciał ogień , jednak Cena wyciągnął Rydera.

Ekstremalne Akcje w 2012 roku czyli Omg Moments 2012:

1.Spadający Seth Rollins na stoły na TLC 2012.

2.Potężny Elbow Drop z Narożnika na stół komentatorski od CM Punka dla Chrisa Jericho.

3.SCM and Pedgire dla The Undertaker na WrestleManii 28.

4.Power Bomb od The Shield na Survivor Series 2012

5.AA od John Cena dla Kane z Karetki na Elimination Chamber 2012.

Więc to tyle ode mnie na dziś , nie potrzebuje dodawać żadnych opisów czy bóg wie co,zrobiłem tylko taki ranking czyli topke podsumowałem rok 2012 , rok nie był za dobry dla WWE marnie się sprzedawał rating ucierpiał itd . i to jest najgorsze , walki może nie które był ciekawe i zostaną w pamieci ale nie był on az takie niesamowite .. więc to tyle ode mnie.

Informacja ! - Już 1 Stycznia ruszy mój pierwszy artykuł który będę czytał i za pomocą Youtube będę wrzucał tu filmik i będzie cie mogli mnie ocenić.Na Sam początek i na sam początek pierwszego epizodu będzie temat o Winnerze Royal Rumble 2013 kto może nim zostać ? więc jutro za pewnie będzie mój pierwszy artykuł głosy jeśli można to tak nazwać , wszystkim życze szczęśliwego nowego roku.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

• Rasmus.666

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Co do kategorii i rozmieszczenia to dziwi mnie to, że walki Lesnara są u Ciebie wysoko, wiadomo, że krew (WOW...!) się polała, aczkolwiek danie jego obu walk przed starciem Cena-Ziggler z TLC nie powinno mieć dla mnie miejsca. Odnosnie pierwszej kategorii to tylko bym spuścił niżej walkę Rybacka, Ceny i Punka z SS. Druga kategoria czyli wrestler roku i to, że Rock jest w notowaniu, w dodatku przed Kane'em jest raczej słabe. Mamy Lesnara i Rocka, nie ma np. Big Showa, który w końcu przeszedł heel turn, a koniec roku zwieńczył wygraną pasa, Sheamus który pas Wagi Ciężkiej miał bardzo długo w tym roku zamyka listę i również jest za tymi dwoma dziadkami, powinieneś bardziej dostrzegać takie rzeczy, a nie jak WWE z racji nazwiska wpychać na listę Lesnara czy tym bardziej Rocka! Dalej do Momentów Roku jest w miarę, ale w nich nie widzę czegoś, co ja osobiście bym umieścił w pierwszej trojce, czyli strata walizki przez Johna Cenę! To moment historyczny i zdecydowanie przewyższał wydarzenia typu atak Jackiem Danielsem na Punka, czy wciągnięcie Rydera do dziury i wiele wiele innych...

Podsumowując takie suche notowania podsumowujące rok widać co chwile, bo czy to Brem'a 10'tka, czy to i jak zwykle pozostaje napisać, że bez rewelacji, wymienione tylko momenty czy wrestlerzy w kategoriach, które każdy sobie może na kartce spisać - powinieneś bardziej skupić się na konkretnym, ciekawym temacie roku, a nawet podsumowanie zrobić w jakiś inny, ciekawy, interesujący sposób, który zachęci do czytania, a nie taki zwykły, monotonny i nudny. Tyle ode mnie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ogólnie dość subiektywne zestawienie, widać kogo ,,faworyzujesz''. Nie mogę tylko zrozumieć jakim cudem w zestawieniu div nie ma najpopularniejszej obecnie divy czyli Aj Lee jest natomiast beztalencie jak Aksana która pokazała sie kilka razy przy Cesaro i tyle, albo Natalya która jest dobrą zawodniczką ale w tym roku było jej mało a jak sie pojawiała to w nieistotnych segmentach. Sucho jak już wcześniej pisano, bez rewelacji.

No to po kolei, co do walk roku jako takie zmiany bym napewno wprowadził ale to obiektywne zdanie oczywiście, napewno jezeli chodzi o walki Lesnar'a zdeycodwanie walką z Cena była lepsza niz ta z HHH i tą drugą jeżeli w ogóle bym tu umieszczał to gdzieś na końcu. Co do wrestlerów się bardzo nie będę rozpisywał bo to w BREM TEN opisałem dokładnie ale tylko zauważe że Ziggler miał tylko końcówke roku dobrą, reszte jobbował nawet Santino więc drugie miejsce zdecydowanie bardzo za wysoko. No a co robi w tym zestawieniu Rhodes to juz w ogóle nie wiem. Skoro Rhodes to czemu nie Kofi? Też był mistrzem IC a dodatkowo dwa razy pasy TT i nie wiem w czym Rhodes miał byc lepszy. Dalej mamy powroty i tutaj pierwsze 3 miejsca jak najbardziej ale dalej mam wątpliwości. Przede wszystkim nie uważam jednorazowych występów za powrót więc jednorazowy występ DX nie był żadnym powrotem i Michealsa bym też tu nie pchał. O galach się wypowiedziałem w Twoim temacie o galach.

Jeżeli chodzi o divy to tu już w ogóle jest jedno wielkie nieporozumienie, Layla ok, Eve ok ale reszta? Co tu robi Natlya i na podiumowym miejscu?! Bo przez pierwszą połowe roku chodziła na backu i miała gazy a potem zaczęła choddzić z Khalim po drodze przechodząc 10 razy turny... Podobnie niewiem co tu robią bliźniaczki nie wspominając już o Aksanie która walczyła może 2 razy a i nic poza ringiem ciekawego nie robiła. Gdzie jest AJ która była najwidoczniejsza kobietą tego roku? Gdzie jest Kaitlyn która przez pół roku kręciła się przy pasie i zanotowała chyba największy progres wśród kobiet. No i Beth też miała pas chyba całkiem długo w tym roku, napewno dłużej niz Bella.

Moment roku jest okey w miare, większośc pasuje, zgadzam się z fanem że brakuje tu zmarnowania walizki przez Cene, i nie wiem co robi tu wciąganie Zack'a do dziury na dodatek nie udane i żadne wydarzenie to to nie było, brakuje tez porażki Ceny z Rockiem na WM czy np Daniel Bryan pokonujący w klatce Show'a i Henrego. Co do akcji roku większych zastrzeżeń nie mam.