Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Heyman, Flair, Crush, Jackson, Ziggler i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Rating RAW wyniósł... 2.2! Jest to najniższy wynik od 15 lat. Ostatni taki słaby wynik mieliśmy 8 września 1997 roku. Wtedy stało się to przez WCW, a teraz przez Boże Narodzenie.

:arrow: Oglądalność RAW spadła aż o 10,9% w porównaniu z poprzednim rokiem. Średni rating w 2011 roku wynosił 3.12, a w tym roku wynosił już tylko 2.87. Z kolei średni rating Smackdown w zeszłym roku wynosił 2.05, a teraz tylko 1.88, co jest spadkiem o 8,3%.

:arrow: Jak wiemy na RAW odbędzie się TLC Match o pas WWE. Na gali pojawi się także The Rock. WWE chce to jakoś połączyć i możemy spodziewać się interwencji The Rocka w trakcie walki o pas.

:arrow: Co do The Rocka, ma on na Royal Rumble przerwać panowanie CM Punka jako mistrza WWE. Następnie miałby stracić ten tytuł na rzecz Johna Ceny na Wrestlemanii. Okazuje się, że Rock nie ma żadnych problemów, co do takiego rozwiązania.

:arrow: Wczoraj do walki w ringu stanął Paul Heyman. Jego rywalem był Ryback i jak łatwo się domyślić ex-Sheffield wygrał ten pojedynek po Shellshocked.

:arrow: Ric Flair z jednym wywiadów rzekł, że chciałby w WWE mieć program, który wymagałby od niego starcia fizycznego. Jak wiemy Flair zgodnie ze stypulacją jego walki z Shawnem Michaelsem na Wrestlemanii XXIV był zmuszony zakończyć karierę.

:arrow: Crush został dodany do sekcji "Alumni" na stronie WWE.

:arrow: Z kolei profil Big E Langstona został dodany do rosteru RAW.

:arrow: Co do Langstona, Vince McMahon jest zadowolony z jego występów w głównym rosterze. Przypomina on Bobby'ego Lashleya, który był ulubieńcem McMahona. W najbliższych tygodniach Langston powinien otrzymać swoją debiutancką walkę na RAW.

:arrow: Ezekiel Jackson poinformował fanów na Twitterze, że wraca na ring.

:arrow: Edge na Twitterze odpowiedział na pytanie jednego z fanów odnośnie powrotu. Otóż Edge już nigdy nie będzie w stanie walczyć, gdyż lekarze kategorycznie mu tego zabraniają. Co do funkcji GM'a, oznaczałoby to podróże po całym kraju co nie byłoby wskazane dla zdrowia Edge'a. To jednak nie jest jeszcze wykluczone.

:arrow: Wciąż przekłada się powrót na ring Marka Henry'ego. Ma on problemy z ramieniem i data jego powrotu to okres przed Wrestlemanią. Coraz częściej mówi się jednak, że Mark może już nigdy nie wrócić na ring.

:arrow: Wcześniej pisałem o powrocie Christiana w okolicach Royal Rumble lub też na samej gali. WWE wciąż ma dylemat, czy Christian ma być facem, czy też heelem.

:arrow: WWE waha się, czy Alberto Del Rio ma stać się facem. Na TLC pojawił się jako ten dobry, gdyż WWE chciało sprawdzić reakcję fanów. Decyzja WWE wciąż nie jest znana. Takiego dylematu nie ma z Ricardo Rodriguezem, gdyż ten spokojnie może być facem.

:arrow: Pojawiły się plotki, że Dolph Ziggler swoją walizkę wykorzysta dopiero po Wrestlemanii. Zdaniem WWE nie warto mieszać Dolpha w jakiś program z pasem aż do WM'ki, bo przecież termin wykorzystania walizki mija dopiero na Money in the Bank 2013.

:arrow: Niedawno mówiło się o tym, że Royal Rumble Match po raz drugi z rzędu wygrać ma Sheamus. Teraz pojawiły się plotki, że zwycięzcą tej walki może okazać się Ryback, który zmierzyłby się z heelem Randym Ortonem na Wrestlemanii o pas WHC. Zwolennikiem takiego pomysłu jest Vince McMahon, wielki fan Rybacka.

:arrow: Najnowsze "JBL and Cole Show", w którym gośćmi byli The Great Khali i Natalya i epizodyczny występ zaliczył Gene Okerlund:

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Bryx

1

• Norbienzo773

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rock zdobędzie pas i dalej będzie odwijał takie jaja że go nie ma WWE, jeżeli tak to ja dziękuję takiemu mistrzowi -,-

Ten post nie spełnia wymogów regulaminu, a po drugie to skąd u Ciebie się wzięła moja sygnatura? :| /patryniu

CM PUNK #1 Fan

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Rating RAW bardzo ciekawy ; ). Niech WWE lepiej zaostrzy produkt , wszyscy wiedzą co fanom sie podoba. Chcą hardcoru , krwi i prawdziwej walki a nie rzucania sie misiami (patrz walka ADR vs Cena). Oglądalnośc WWE spadła ale jest to także z WW powodu ; ). Ale ta walka odbędzie się na którym RAW? Interwencja Rocka to chyba atak na Cm Punka , nie sądzę żeby zaatakował Rybacka bo to od razu ciągnęłoby za sobą zemste Rybacka. Bardzo kiepski pomysł co do Rock vs Cena na WM . Znowu Cenka z pasem który pewnie straci dopiero w okolicach RR a po drodze jeszcze sobie zaliczy Slammy Awards dla gwiazdy roku. Ryback vs Paul Heymann - obyśmy nie dostali takiego szitu na RAW. Oczywiście Ryback na propsie , ale nie w walce z Heymanem. Z Lesnarem byłoby lepiej , Brock wracaj :D. Niech Flair nie pcha się już do ringu , teraz mamy młodych w rosterze a nie taki ktoś jak Flair. Co do pomysłu wygrania przez Rybacka RR - jestem na tak. Przegrywa zawsze na PPV więc wystarczy tego , niech zacznie wygrywać w końcu i coś osiągać. Big E rzeczywiście przypomina Lashleya ale wiadomo że Bobby jest tylko jeden. To tyle ode mnie i dzięki za newsy.

Gram sobie w WWE'13 i tam jestem zmuszony patrzeć na rating w liczbie około 7. Kończę grać i muszę patrzeć na rating nie osiągalny liczby 3. Gdzie tu sprawiedliwość? Vincent musi zaostrzyć swój produkt lub zrobić coś co podniesie te wyniki, a najlepiej daj więcej walk o pasy, ciekawe feudy oraz pojedynki w ciekawych stypulacjach niż sam na sam. Na RAW ma się odbyć TLC Match o pas WWE. To jest właśnie to czego fani chcą, a z czego na pewno będą dobre wyniki. Interwencja Rock'a zapewne podniesie temperaturę wśród fanów, a ja liczę tylko na to, by ten powrót miał miejsce w końcowej fazie walki. Cena vs. Rock na WM po raz drugi? Czy to ma jakikolwiek sens? Po co mamy oglądać po raz kolejny drewnianą walkę i to jako ME? Byłem, jestem i będę przeciwny tej walce. Fajnie, gdyby Edge powrócił do WWE chociażby w roli GM'a. Zdrowie zdrowiem, ale dla Vince'a nie ma rzeczy niemożliwych :lol Dolph coś chyba się nie doczeka tego swojego mistrzostwa. Przekładają go z dnia na dzień, z PPV na PPV. Najlepiej niech zdobędzie pas na MitB i będzie spokój.. Ryback vs. Orton? Mógłbym to przyjąć, choć pod jednym warunkiem, Randy jako 100% heel!.

Dzięki :t_up:

:arrow: Nie no Rating szczyci,nie ma co ,chociaż może kiedyś się zmieni.

:arrow: Nie dziwie się jeżeli nadawali takie nudne tygodniówki od wiosny 2012 roku ,to oglądalność spada bo nudą wieje.

:arrow: No dziwi mnie to trochę już na samym początku TLC Match,dla mnie to wielkie zaskoczenie mam nadzieje że zobaczymy trochę smrodu w tej walce.

:arrow: Nie to najgorszy pomysł o jakim słyszałem nie ! ,nie ma takiej mowy nie chce widzieć jak Punk traci pas bo Rockowi się tak podoba nie najgłupszy pomysł WWE by to był.

:arrow: Hahaaa Paul Heyman w Ringu chciałbym to zobaczyć live,za czasów Lesnar nie musiał takich piruetów odstawiać jak teraz,szkoda mi się Paul ale no cóż to WWE.

:arrow: Chętnie bym zobaczył Flair jeżeli przegrał walkę na Wm 24 to powinien do trzymać słowa itd tak jak obecnie HBK.

:arrow: Big E w rosterze RAW no i dobrze może będzie kimś w rosterze w co i tak wątpie.

:arrow: To że Vince'owi przypomina Bobby'ego nie oznacza że nie skończy jak Jackson obecnie hehe.

:arrow: Bardzo dobra odpowiedz , Edge nie warto marnować zdrowia itd. wazne żeby zył i nie raz strzelił jakieś fajne speeche na RAW.

:arrow: Mark Henry wątpię żeby dużo jeszcze osiągnął w WWE ma swoje lata nie długo emerytura być może już po Wm 29.

:arrow: Christian jako Face jest idealny i tak ma zostać,chociaż dostaje jakiś tam push , cieszył bym się jak cholera jeżeli by wygrał RR !

:arrow: Alberto jako Face to podobnie jak Christian,uważam że Alberto do roli face'a był by idealny bo obecnie nudzi i to strasznie.

:arrow: No i dobrze,chociaż chciałbym widzieć jak wykorzystuje walizkę np : na WrestleManii 29.

:arrow: Nie Sheamus ! , już wolę Rybacka .. chociaż nie powiem zwycięstwo nalezy się komuś innemu np : Christianowi.

Dzięki za newsów chętnie mi się czyta , w czwartek is my ! ;p zastępstwo i pomoc w razie czego.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...