Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Satanicomania #8" Returns Top 5 on Royal Rumble"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

22089994177563122783.jpg

Tóż Tóż Royal Rumble , więc postanowiłem napisać krótki artykuł na temat topowych powrotów , mianowicie na Royal Rumble , bo to obecnie zawsze na tej gali odbywają się jakieś wielkie niesamowite Returny,co tu dużo pisać postaram się żeby oczy nie szczypały.

1.Wielki Powrót The Undertakera na Royal Rumble 2007 - Niesamowity powrót , jeśli się nie myle Taker był 30- sty na Royal Rumble 2007 i wygrał pięknym stylem, wypychając HBK'a jako ostatniego przeciwnika,świetna wygrana i należy się jej pierwsze miejsce bez żadnego gadania,wszyscy się niespodziewali aż tu The Undertaker dzwony wybiły i na końcu pięknym stylem wygrał Royal Rumble 2007 , niesamowite Royal Rumble jak i wygrana The Undertakera.

2.Edge ! Powraca na Royal Rumble 2010 - Świetny powrót , Edge wrócił w pięknym stylu i to jak przywitany przez widownie , został jako ostatni w ringu chyba z Batista i Cena jeżeli pamietam i wygrał niesamowitym stylem,świetnie to wyglądało , sam jak oglądałem Royal Rumble 2010 to cieszyłem się jak Cholera że taki zawodnik jak Edge powraca do WWE w końcu moja ulubiona legenda z ery attitude i RA,śmiało miejsce drugie za taki świetny powrót jest dla niego czyms wielkim.

3.RVD Powrót Podczas Royal Rumble 2009 - Chwilowy Powrót tego zawodnika podczas tej gali , powrót był tak zbytnio zwyczajny ale na miejsce 3 mu się należy , świetnie to wyglądało jak theme RVD rozbrzmiał na hali , cieszyłem się nawet , chociaż i tak wiedziałem że to on nie zostanie Winner'em wielka legenda ECW nie miał by szans na pas w 2009 roku bo wtedy Orton dominował WWE , ale świetny powrót był taki typowo zwykły ale dreszczyk minimalny przeszedł ;p

4.Diesel Powrót na Royal Rumble 2011 - I Nawet w kiepskim produkcie mogą być ciekawe powroty,zdziwiłem się jak zobaczyłem Diesela podczas Royal Rumble 2011 , po chwili Matt Striker " holly shit '' ryp zamazali głos i za to ściągneli go ze stolika komentatorskiego hehe , podobała mi się reakcja publiczności i reakcja Striker'a " Holly Shit " hehe , fajny powrót i dużo emocji.

5.Powrót Road Dogga na Royal Rumble 2012 - Nie wiem czemu ale na mnie ten powrót zrobił bardzo duże wrażenie , nigdy bym się niespodziewał że taka gwiazda jak Road Dogg może wróci do WWE,chociaż mało się pokazuje ale świetnie było by go zobaczyć na RR 2013 , chociaż jeden porządny powrót na Royal Rumble 2013 , bo tak na prawde było i ch bardzo mało więc na Road Dogga postawiłem.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• Avangers

1

• Mr. Underson

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wypowiem się bo naprawdę doceniam twoje starania, ale moim zdaniem nie wyszło to najlepiej. O ile pamiętam, powrót Undertakera w 1007 roku na Royal Rumble ciężko nazwać powrotem gdyż walczył jeszcze miesiąc wcześniej na PPV, o ile nie na tygodniówkach, nie śledziłem. Powrót Edge'a na pewno tak, ale co z powrotem Ceny w 2008 roku? Wielki powrót i wygrana Royal Rumble a nie ma go w rankingu? Reszta to podrzędne powroty które nie miały większego, o ile jakiegokolwiek znaczenia, a przecież mieliśmy masę spektakularnych powrotów na Royal Rumble. Road Dogga może i się nie spodziewaliśmy, ale bądźmy szczerzy - powrócił midcarder. Sam artykuł na plus, ale miejsca przynajmniej moim zdaniem pozostawiają dużo do życzenia. Mogłeś tez bardziej postarać się z opisami, ale mimo wszystko doceniam pracę bo sam pisze artykuły i wiem jaka to cieżka i cholernie niedoceniana praca. Dzięki

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Powrót Undertakera z tego co pamiętam nie był powrotem. Taker pod koniec 2006 toczył program z Mr. Kennedym który polegał na ciągłym pozbawianiu Umarlaka szansy walki o tytuł. Bodajże obaj Panowie opuścili jedno ppv przed RR, ale byli aktywni na Smackdown. To nie był żaden powrót :)

Oczywiście zgadzam się że brakuje Johna Ceny który zrobił najlepszy powrót 10lecia. Internet wyrokował ominięcie WM, poważne operacje, mega przerwę, a tu nagle zupełnie niezapowiedzianie Cena wraca jako ostatni uczestnik RR i rezerwuje sobie miejsce w me WueMki. Pamiętam strasznie się wkurzyłem gdy nadziałem się na ten spoiler :(

Poza tym ciężko było napisać taki artykuł gdyż jakiś wybitnych powrotów na RR nigdy nie było. Poza Edgem i Ceną nie przypominam sobie nikogo specjalnie znaczącego. Jasne Nash, czy Booker zbierali cheer, ale daleko im do naprawdę wielkich wydarzeń. Mogłeś pójść bardziej w stronę "top 5 momentów RR", mógłbyś przeplatać jakieś zwycięstwa, szokujące porażki, powroty :)