Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rozpoczynamy Świąteczną galę Wrestle Championship Entertaiment. W ringu jest John Bradshaw Layfield...

JBL: Panie i panowie, witamy na kolejnym Showtime. Dziś poruszymy kilka waznych kwestii związanych ze zbliżającą się galą PPV - Final Showdown. Żeby nie przeciągać...General Manager Showtime - Stephanie McMahon!

Stephanie McMahon: Dzięki, John. Panie i panowie, dzisiejsze Showtime rozpoczniemy podpisaniem kontraktu na walkę o WCE Championship pomiędzy Mr. Kennedym a John'em Ceną na Final Showdown. Dziś ustalimy stypulację i spiszemy na papierze wszystkie zasady dotyczące walki. Kennedy, Cena...zapraszam.

Mr. Kennedy zmierza w stronę ringu. Jest ubrany w czarną koszulkę z podobizną John'a Ceny i napisem na plecach "Destination" . Kennedy rozsiada się wygodnie na fotelu przy stole...

http://pl.youtube.com/watch?v=_JAa3NvP6f4

John Cena zmierza w stronę ringu powolnym krokiem. Wita się z fanami, po czym siada naprzeciwko Kennedy'ego...

Stephanie McMahon: Ok, skoro już wszyscy jesteśmy...czas zaczynać. Kennedy, Cena, jesteście gotowi...?

Mr. Kennedy: Myślę, że możemy odłożyć formalności na później, prawda Johnny...? Ostatnimi czasy zarzucałeś mi, że boje się stanąć przed Tobą i spojrzeć Ci w oczy. Oto jestem, stary. Nie wiem o co chodzi, chciałeś sprawdzić czy się Ciebie nie boje, a może ciekawiło Cię jaki mam kolor oczu...? Zadowolony...? No to patrz.

Kennedy i Cena przez chwilę mierzą się wzrokiem. Po chwili Kennedy wstaje i unosi do góry pas mistrzowski. Cena przez chwilę patrzy na WCE Championship po czym zaczyna się po cichu śmiać.

Mr. Kennedy: Co Cię tak bawi...? Nie powinno być Ci do śmiechu, szczególnie, że po Final Showdown dołaczysz do Destination, będziesz jednym z tych, których tak bardzo nienawidzisz, jakie to uczucie, John...? Zacząłeś już o tym myśleć...?

John Cena: Skończyłeś...? Świetnie. Bawi mnie to, że widzę w Twoich oczach strach. Dobrze wiesz, że popełniłeś błąd zgadzając się na tą walkę. Być może ostatnio nie udało mi się z Tobą wygrać, ale teraz będzie inaczej. WCE Championship niedługo spocznie na moim ramieniu, a Ty odejdziesz w zapomnienie. Ten tytuł jest w Twoim posiadaniu już zbyt długo i Ja będę tym, który skończy to szaleństwo.

Cena odkłada mikrofon na stół i patrzy na Kennedy'ego...

Mr. Kennedy: Pięknie. Szkoda tylko, że Twój cel jest niemożliwy do wykonania, bracie. Jakie szaleństwo...?! Uważasz najlepszą, najbardziej rozpoznawalną drużynę w historii wrestlingu za szaleństwo...? No patrz...niedługo sam będziesz częścią Destination, więc jeśli będziesz obrażał mnie, automatycznie będziesz obrażał też siebie. Racja...?

Kennedy również odkłada mikrofon na stół i obserwuje Cene...

Stephanie McMahon: Obydwaj skończyliście...? Świetnie. Teraz przedstawmy całemu światu warunki walki. Podpunkt pierwszy...jeśli John Cena wygra walkę zostaje mistrzem WCE, natomiast jeśli wygra Kennedy...Cena dołącza do Destination. Podpunkt drugi...Destination ma się trzymać z dala od ringu, jeśli Miz lub ktokolwiek inny nie dotrzyma warunków umowy, Kennedy traci pas na rzecz John'a Ceny. Wszystko jasne? Świetnie. Została nam do omówienia jeszcze jedna sprawa, a mianowicie stypulacja walki. Po wielu spotkaniach z zarządem ustaliliśmy, że stypulacją walki o WCE Championship na Final Showdown będzie...Iron Man Match. 60-minutowy Iron Man Match!

Cena wygląda na zadowolonego, natomiast Kennedy nie okazuje zbytniego zainteresowania tym co mówi Stephanie...

Stephanie McMahon: Teraz brakuje tylko waszych podpisów. John...

Cena bez wachania podpisuje kontrakt, po czym podaje pióro Kennedy'emu. Mr. WCE już ma podpisywać, jednak postanawia jeszcze raz przeczytać kontrakt. Po dokładnych oględzinach Kennedy podpisuje.

Stephanie McMahon: Najważniejsza kwestia już za nami, teraz pozostało tylko jedno...chociaż raz zachowajcie się jak faceci i podajcie sobie ręce.

Cena nie dowierza temu co powiedziała Stephanie, jednak dla świętego spokoju wstaje i wyciąga rękę do Kennedy'ego. WCE Champion zakłada pas na ramie, wyciąga rękę do Ceny i...poprawia sobie włosy! Cena od razu zabiera rękę i opuszcza ring. Kennedy patrzy na Stephanie, kiwa głową, po czym również zmierza w kierunku backstage...

Lillian Garcia: Rozpoczynamy pojedynek! Jako pierwszy na ring wychodzi The Rooooock!

Lillian Garcia: I jego przeciwnik…. C! M! Puuuunk!

GONG!

Zaczynamy od zwarcia. Punk przechodzi za plecy Rocka i wykonuje mu Dropkick. Rock jednak nie odczuł tej akcji i rusza z Clotheslinem! Kolejny Clothesline! Rock odbija Punka od lin… Ale ten nadziewa przeciwnika na Leg Lariat. Rock ucieka za ring, Punk szykuje się na Suicide Dive… Jednak Rock wykonuje unik i Punk z ogromnym impetem uderza w barierkę! Rocky wraca na ring, a sędzia wylicza Punka: 1…2….3…4….5…6… Punk wraca na ring. Rock czeka na rywala na trzeciej linie. Chyba chce wymierzyć Flying Clothesline! Jest już w locie… Jednak Punk wymierza Dropkick! Ależ Rock się teraz nadział! Pin: 1…2… Nic z tego. Punk przechodzi do Headlocku i nie pozwala Rockowi wstać. Ten nagle zadaje kilka ciosów w brzuch i… Back Suplex! Punk szybko wstaje… Ale inkasuje od razu Samoan Drop! 1…2… Nie ma! Rock próbuje założyć Sharpshooter… Jednak Punk odpycha go nogami i wykonuje Monkey Flip. Rock leży za linami, więc Punk dokłada Baseball Slide i Rock ląduje za ringiem. Punk wychodzi do niego i wykonuje Suplex. To musiało boleć. Punk wraca na ring i mamy pin: 1…2… Nie ma. Punk umieszcza Rocka w narożniku i chyba szykuje się na High Kick! Bierze rozbieg… Jednak Rock kontruje to na Spinebuster! Wszyscy wiemy, co się zbliża! Rock zdejmuje ochraniacz i szykuje się na People’s Elbow… Punk w ostatniej chwili wykonuje unik i Rock uderza łokciem w matę ringu! Trzyma się za ten łokieć. Punk wymierza Enzuigiri w tę rękę! Punk ponownie umieszcza Rocka w narożniku… I tym razem pomyślnie wykonuje Corner High Kick oraz Bulldog. Punk chce już to zakończyć. Szykuje się na Go To Sleep! Wynosi Rocka… Ale ten ucieka na krawędź ringu i… Naciąga głowę Punka na liny! Ten jest zamroczony, a Rock wchodzi na trzecią linę i wykonuje Flying Clothesline! Pin: 1…2… Nie ma!

Michael Cole: Rock był bliski otrzymania finishera, a teraz sam ma przewagę!

JBL: Ta walka jest pełna kontr. Rock może przeważać w całej walce, a na końcu otrzymać Go To Sleep i ostatecznie przegrać.

Rock ponownie wchodzi na górną linę. Tym razem sygnalizuje… Elbow Drop! Chce wykonać akcję CM Punka… Mamy Elbow Drop z górnej liny! 1…2… Nie ma! Rock szykuje się ponownie na People’s Elbow! Odbija się od lin… Ale Punk wstaje i… WYKONUJE ROCK BOTTOM! CM PUNK WYKONUJE ROCK BOTTOM! PIN: 1…2… KICKOUT! Rock odkopuje po własnym finisherze! Punk nie wierzy, że nie wygrał! Tym razem szykuje się na Go To Sleep! Wynosi Rocka i… Rock w ostatniej chwili blokuje nogę Punka i zakłada Sharpshooter! CM Punk jest zwinięty jak precelek na samym środku ringu! Czy da radę dojść do lin?! Nie da rady! Punk nie może się ruszyć z miejsca! Teraz próbuje się przekręcić… Udaje mu się! Punk się przekręca i zakłada Anaconda Vice! Teraz to Rock może przegrać! Nie ma szans dojść do lin, a Punk nie daje się przekręcić! Rock próbuje wstać… Udaje mu się! Rock wstaje, wbija Punka w narożnik i wykonuje… Corner Spear! Punk trzyma się za brzuch… A Rock dokłada Belly-to-Belly Suplex! Rock podnosi rywala i odbija go od lin i chce wykonać DDT… Lecz Punk kontruje to na Swinging Neckbreaker! Sytuacja znowu się odwróciła! Obolały CM Punk wchodzi na narożnik i… Wykonuje Elbow Drop z górnej liny! To musi być koniec! 1…2… Rock kładzie nogę na linie! Punk myśli, że wygrał! Zaczyna kłócić się z sędzią! Rock powoli wstaje i… Wymierza Punkowi DDT! Wszyscy wiemy, co się zbliża! Rock zdejmuje drugi ochraniacz i… WYKONUJE PEOPLE’S ELBOW! TO MUSI BYĆ KONIEC! 1…2… KICKOUT! PUNK ODKOPUJE PO PEOPLE’S ELBOW! Rock w to nie wierzy! Co ma jeszcze zrobić?! Wściekły podnosi Punka i… ROCK BOTTOM! Rock pada wykończony! Próbuje zebrać się do pinu… Ale Punk turla się za ring! Ależ spryt! CM Punk ostatkiem sił ucieka z ringu! Rock jest zrozpaczony! Powoli wychodzi z ringu i wrzuca Punka z powrotem. Trwa to jednak bardzo długo. Rozpoczyna się powolna wymiana ciosów. Rock minimalnie przeważa… Ale Punk zaskakuje go High Kickiem! Rock zamroczony odbija się od lin… I Punk wynosi go na Go To Sleep… Rock jednak ląduje za plecami Punka i… ROCK BOTTOM! PO RAZ KOLEJNY! PIN: 1…2…3!

Lillian Garcia: Zwycięzcą tej walki zostaje Theeee Rooooooock!

Kamera przenosi nas na backstage. Kennedy i Miz przechadzają się po zapleczu omawiając plan walki. W pewnym momencie podchodzi do nich...Święty Mikołaj...

ŚM: Sorry panowie...macie papierosa...?

Miz patrzy na Kennedy'ego. WCE Champion wyciąga z kieszeni papierosy i częstuje mikołaja, który bez słowa odchodzi...

Miz: Widziałeś to...? I teraz chcesz mi wmówić, że prezenty przynosił mi koleś, którego właśnie poczęstowałeś fajką...? To bolało...

Miz i Kennedy już mają wchodzić do swojej szatni, kiedy zatrzymuje ich Christian...

Christian: Według was dzisiejsza walka będzie jedynie spacerkiem, jednak...to dopiero początek, Miz. Doskonale pamiętam Final Showdown sprzed roku, doskonale pamiętam, że wtedy odebrałem Ci WCE Championship. W tym roku niestety nie będę miał okazji na zdobycie pasa, ale...niech to wydarzenie ma dodatkowy smaczek. Ty i Ja...Extreme Rules Match. Wszystkie chwyty dozwolone. Co ty na to, chłoptasiu...? Dalej będziesz zasłaniał się swoim kolegą...?

Miz: Ha, ha, haaa...właśnie strzeliłeś sobie w kolano, stary. Widzisz, stary...Awesome One nie boi się wyzwań, dlatego zgadzam się. Extreme Rules Match...Ty i Ja...Ja i Ty. Niech zgadnę, teraz wyciągniesz swój śmieszny telefonik i zadzwonisz do swojego koleżki żeby się pochwalić, he...? "Edge, pojaw się na Final Showdown, ktoś będzie musiał mnie zebrać z ringu" ...

Christian nie odpowiada na zaczepkę Miz'a, jedynie uśmiecha się pod nosem, wtedy ktoś klepie go po ramieniu...

???: Jakiś problem, chłopie...?

Christian odwraca się, i zauważa, że stoi za nim...The Rock!

Christian: Będę miał problem, jeśli jeszcze raz położysz rękę na moim ramieniu, jabroni. Właśnie idziesz odwiedzić swoich kolegów, co...? W takim razie nie będę przeszkadzał.

Christian bez słowa oddala się, a Rock podchodzi do Miz'a i Kennedy'ego...

The Rock: Ten koleś daje się wam ostro we znaki, szczególnie Tobie, Miz. Dzieje się z wami coś niedobrego...

Mr. Kennedy: Co u Punka, Rocky...? Jak się miewa...? O ile mi wiadomo ostatnio żyjecie w dość napiętych relacjach, he...?

The Rock: Bądź spokojny. Rock nie ma zamiaru siedzieć na czterech literach i słuchać co o nim mówi koleś, który na sylwestra będzie siedział przy kieliszku soku. Punk to już przeszłość. Możesz mnie trzymać za słowo.

Po chwili ktoś klepie po ramieniu Rocka...to ponownie...Święty Mikołaj...

ŚM: Sorry panowie...macie ognia...?

Lillian Garcia:

Lillian Garcia: I jego przeciwnik… Chriiiiiiiiis Jeeerichooooo!

GONG!

Shawn wściekle rusza na Chrisa i wbija go w narożnik. Wchodzi barkiem w jego brzuch kilka razy, następnie odbija się od lin… Dropkick od Jericho. Shawn został zaskoczony. Jericho od razu próbuje Lionsaultu, lecz Michaels szybko wstaje i wypycha Jericho za ring. Chris powoli wstaje… A Shawn wymierza Suicide Dive! Obaj z dużym impetem wpadli w barierkę. HBK wrzuca rywala na ring i pin: 1… Szybki Kickout Jericho. Shawn szykuje się na Teardrop Suplex, wynosi Chrisa… Ale ten uwalnia się ciosami kolanem w głowę i rusza z serią Chopów. Michaels nie pozostaje dłużny i także wykonuje Chopy! Mamy pojedynek na Chopy, który wygrywa Michaels. HBK dorzuca Dropkick i wchodzi na narożnik! Szykuje się na Moonsault! Nie widzi jednak, że Y2J wstaje i doskakuje do Shawna! Michaels jest bezradny, a Jericho wykonuje mu BACK SUPLEX Z NAROŻNIKA! Pin: 1…2… KICKOUT! Michaels odkopuje i walka trwa nadal! Chris idzie w narożnik i sygnalizuje Sweet Chin Music! Chce załatwić Shawna jego własną bronią! Jericho bierze już rozbieg… Ale Michaels łapie jego nogę i przechodzi do Figure 4 Leg Locku! Chris leży blisko lin, jednak Michaels zaciąga go teraz na środek ringu! Y2J wrzeszczy z bólu! Czy uda mu się uwolnić? Czy będzie to koniec tej krótkiej walki? Chris zadaje kilka ciosów w głowę Michaelsa, ale na nim nie robi to żadnego wrażenia i zaciska dźwignię! Jericho krzyczy wniebogłosy! HBK chce wstać i lekko zacisnąć dźwignię… Lecz Chris szybko ucieka do lin! Ależ błąd Shawna! Mógł to wygrać! Y2J ucieka do narożnika, a Michaels bierze rozbieg… Y2J unika Corner Splashu i ląduje na krawędzi ringu! Chris idzie za ciosem i… Wymierza Springboard Dropkick, po którym Michaels ląduje za ringiem. Jericho wychodzi po przeciwnika i na nowo mamy wymianę ciosów. Tym razem lepszy jest Chris, który chce to zakończyć Dropkickiem… Lecz Shawn łapie jego nogi i wykonuje katapultę prosto w barierkę!

JBL: Niesamowity pojedynek! Obaj panowie dają z siebie naprawdę dużo!

Michael Cole: To dwaj zaciekli rywale. Miałoby być inaczej?

Michaels wraca na ring, a sędzia wylicza Jericho: 1…2…3….4…5….6…7….8… Jericho wraca na ring! Shawn czeka na narożniku i sygnalizuje swój Elbow Drop! Chris jednak rzuca się na liny i tym samym podcina HBK’a na trzeciej linie! Jericho powoli dołącza do Michaelsa… I wykonuje Superplex z narożnika! Chris nie decyduje się na pin. Odbija się od lin w celu Lionsaultu… Jednak Michaels wstaje, przechwytuje Jericho i mamy Piledriver! Ależ kontra! Obaj zawodnicy leżą, a sędzia nie wie, co robić. Nagle Michaels wstaje typową dla siebie „sprężynką”. Szykuje się już na Sweet Chin Music… KONTRA! Chris w ostatniej chwili łapie nogę HBK’a i przechodzi do Walls of Jericho! Teraz to Shawn jest w opałach! Michaels jednak się nie poddaje i powoli porusza się w kierunku lin! Jericho nie może go zatrzymać i… Od razu przechodzi do Liontamera! Teraz HBK nie ma możliwości się ruszyć! Jest bez szans! Próbuje się przekręcić, ale będzie to bardzo trudne zadanie. Jest już blisko… Michaels się przekręcił! Y2J jednak nadal trzyma go za nogi i chce ponownie założyć Walls of Jericho, lecz Shawn go odpycha. HBK jest bezpieczny. Y2J jest wściekły, miał szanse już zwyciężyć. Bierze rozbieg… Ale Michaels zaskakuje go Atomic Dropem! Jericho na pewno się tego nie spodziewał! Teraz to Michaels bierze rozbieg… Ale Jericho przechodzi pod jego ręką i znikąd wykonuje Back Wheel Kick! Chris się nie zatrzymuje, odbija się od lin… I Lionsault! Tym razem się udało! To już oznacza tylko jedno – Jericho sygnalizuje Codebreaker! Shawn chyba nie wie, co się zbliża… Y2J doskakuje go Michaelsa… Jednak ten w ostatniej chwili odpycha Jericho i wykonuje Teardrop Suplex! Ależ zwrot sytuacji! Shawn z wielkim bólem wchodzi na narożnik i… Elbow Drop z narożnika! Teraz już nie pozostaje nic innego tylko Sweet Chin Music! Michaels idzie do narożnika i odlicza do 10! Jericho wstaje i ucieka za ring, Michaels nie czeka i bierze rozpęd! SUICIDE DIVE! FUCK! FUCK! CODEBRAKER! Obaj zawodnicy padają! Sędzia odlicza 1...2...3...4... Michaels chce wstać, ale upada 7...8...9....10!!!

Lillian Garcia: Remis! Podwójne wyliczenie poza ringowe.

JBL: Na PPV to nie przejdzie..

Michael Cole: Jeden clothesline był świetny.

JBL: No to co?! Czas na BATTLE ROYAL! Dawaj Lillian!

Lillian Garcia: Na ring zapraszam..

Michael Cole: Hmm?

Stephanie Mcmahon: Mamy się szanować?! Mamy?! Który z Was pojawił się?! Co? Tylko The Undertaker. Walkę odwołuję! Nie buczcie, dopiero za chwilę będziecie mogli, Wy nie szanujecie mnie, ja nie będę szanować Was. Jednak to nie wszystko.. Lesnar, Muta, jesteście zwolnieni. DWA! TRZY! Oo, nawet się nie pojawicie powiedzieć mi, że nie mogę tego zrobić? Jednak ta walka się odbędzie, na innych zasadach, ale się odbędzie jednak nie dziś. Na Final Showdown: Dolph Ziggler vs Ted Dibiase vs The Undertaker vs Alberto del Rio! TLC Match! Zwycięzca zgarnia kontrakt, który zawiera walkę o pas Continental.

Michael Cole: Wow, ostra zawodniczka..

Stephanie Mcmahon: Chcesz podzielić ich los?

JBL: Hej! Patrzcie co się dzieje w szatniach!

Kamera ponownie przenosi nas na backstage. Kamerzysta ustawia się przed szatnią Chrisa Jericho i kameruje drzwi...

Chris Jericho: Blokada drogi...? Odsuń się.

Jericho odpycha kamerzystę, wchodzi do swojej szatni, wyjmuje telefon i już ma gdzieś dzwonić, ale w jego locker room'ie pojawia się Shawn Michaels...

Shawn Michaels: Oto i on, człowiek, który trzyma na ramieniu marną podróbkę mojego Continental Championship. Świąteczne życzenia mogą poczekać, teraz mamy do omówienia coś ważniejszego.

Chris Jericho: Really...? O czym ktoś taki Jak ja, człowiek, który zunifikuje Continental Championship ma rozmawiać z gościem, który zatrzymał się w 2010 roku...?

Shawn Michaels: Już niedługo Final Showdown. Czas zakończyć tą szopkę. Ty chcesz zunifikować pasy? Ja również. Dlatego...

Chris Jericho: Dlatego przychodzisz z cholerną propozycją, bla, bla, blaaa...pozwól, że Ja będę mówił, wolałbym żebyś zostawił sobie siły na walkę. Final Showdown to będzie moja noc, rozumiesz? Nie pozwolę na to żebyś zepsuł mi to na co długo pracowałem. Kane wypadł z gry, zostaliśmy tylko my dwaj. Ladder Match. Obydwa pasy nad ringiem. Zwycięzca bierze wszystko...jasne?

Shawn Michaels: Jeśli masz mnie za staruszka, który nie wejdzie na drabinę i nie zerwie tych cholernych pasów to jesteś w błędzie. Drabiny...postaram się o to żeby ludzie zapamiętali tą galę. To będzie ostateczny koniec Chrisa Jericho.

Michaels już ma wychodzić z szatni Jericho, kiedy...

Chris Jericho: WCE...is...Jericho...bitch!

Michaels bez chwili zastanowienia rzuca swój pas na podłogę i rzuca się na Chrisa Jericho sprowadzając go do parteru! Y2J szybko zrzuca z siebie Michaels'a i ździela go krzesłem po plecach! Shawn krzyczy z bólu, ale Jericho uderza go jeszcze kilkakrotnie! Jericho podnosi Michaelsa i wyrzuca go ze swojego locker room'u, po czym kulturalnie zamyka za sobą drzwi. Y2J podchodzi do Shawna, jednak nie zauważa, że HBK złapał metalową rurkę, którą uderza Jericho w brzuch! Jericho upada na kolana, HBK wyrzuca rurkę, łapie Chrisa za kark i rzuca nim o ścianę! Jericho odbił się od ściany jak piłka! Shawn zauważa złożoną darbinę, podnosi ją i już ma uderzyć Y2J'a, ale ten wykonuje low blow! Michaels wypuszcza drabinę, Jericho podbiega do niego i...Codebreacker! HBK pada na matę jak martwy, Chris podnosi drabinę i kładzie ją na Shawnie...

Chris Jericho: WCE...is...Jericho...bitch...

Michael Cole: Mamy cztery walki na PPV! Jednak teraz! Teraz czas na Main Event!

JBL: Nie mogę się doczekać!

Lillian Garcia: Zapraszam na ring.. Destination! Mr. Kennedy i The Miz!

&feature=player_embedded

Lillian Garcia: Oraz ich rywali! Christian i John Cena!

GONG!!!

Kennedy wchodzi do ringu jako pierwszy, co równoznaczne jest z Ceną! Cena rzuca się znów jak rozjażona bestia na swojego rywala! Kennedz jednak popracowa nad tym i już nie daje się tak niemiłosiernie tłuc w parterze! Mr. WCE jakoś ucieka, a Cenator szybko się podnosi i clothesline! Kennedy upada, ale szybko się podnosi i japanase arm drag! Elbow drop! Cena zbiera się, a Ken już pędzi na niego po odbiciu od lin, ale John świetnie to wykorzystuje i monkey flip! Kennedy leży na środku ringu, a Cena szybko zmienia się z Christian'em, ale John nadal zostaje w ringu! Trzyma Kena, a Christian zmierza na narożnik! FROG SPLASH! Stop ile rzeczy się zadziało w tej chwili! Miz rzucił się na Johna i próbował, założył skull crushing finale! Ken się odsunął! Christian trzaska o matę! The Miz wyrzuca Johna za ring, a sam wraca do swojego narożnika! Kennedy przypina 1...2... Kick out! Kennedy idzie do narożnika po zmianę o, którą Miz się prosi! Ale kiedy dochodzi do zmiany, to Cena ściąga Miza na swoje barki będąc za ringiem i AA! Miz pada za ringiem, a Kennedy kiedy sędzia odwrócił się do Johna, kopnął Christiana w krocze! Sytuacja się wyrównała! Kennedy schodzi za ring i staje naprzeciw John'a, Cena wysoko podnosi głowę, ale Kennedy nie daje się ugiąć! Zawodnicy spoglądają na pas, który leży na stole komentatorskim i... SUICIDE DIVE! Christian wpada w Kena! SKULL CRUSHING FINALE! Cena pada! Miz rzuca się na Christian'a! Running clothesline! Christian upada, ale szybko się podnosi i kiedy Miz wraca rozpędzony żeby wykonać kolejną akcję to Cpt. Charisma trafia go dropkickiem! Miz pada na podłogę, a Christian łapie go za głowę i wrzuca do ringu, sam wchodzi za swoim rywalem. Miz zdążył się podnieść, ale Christian był już na miejscu i chop! Chop! Chop! Chop! Miz opada na liny! Christian łapie go za głowę i wrzuca w narożnik! Sam wchodzi na ten sam narożnik! Miz obraca się nie wie gdzie jego rywal tornado DDT! 1...2... Kick out! Miz podnosi się szybciej i zmiana! Kennedy wpada do ringu clothesline! Wrzuca rywala irish whip'em do narożnika! Facewash! Christian jest zamroczony! Kennedy szaleje, MIC CHECK?! Nie! Do ringu wpada John Cena chce wynieść Kena na barki! Kennedy jest wściekły i to strasznie! Spluwa Cenie na twarz! Cena wyciera się i zbiera big boot prosto w twarz wypada za ring, Christian! Christian! ROLL UP! 1...2... Miz ściąga Christiana! Rzuca nim o narożnik! Rusza do ataku, ale Christian wykonuje pendulum kick! Jednak kiedy wskoczył na liny i chciał zaatakować z nich to Kennedy kopnął w nie! Christian spada za ring! Kennedy jest wściekły, szepcze coś na ucho Mizowi, ten szeroko się uśmiecha.

Michael Cole: Nie wiem czy Cena wybrał właściwych gości do takich gierek..

JBL: Obawiam się, że masz rację..

Miz schodzi za ring i rzuca Christian'em o bandy! Jeszcze raz! Jeszcze raz! Christian ma problem! Cena chce zaatakować Miz'a, ale Kennedy jest na miejscu uderza swojego rywala w głowę! Korpus, lewy, prawy! Cena upada na schodki, a Kennedy się rozpędza i DROPKICK! Miz podnosi John'a i SKULL CRUSHING FINALE! Kennedy jest w ringu na narożniku! Skacze za ringu KENTON BOMB dla Ceny! DESTINY SHOCK! REALLY DESTINY SHOCK! Cena padł na posadzkę! Miz wrzuca Christian do ringu, chce przypiąć, ale Christian się wyrwał! Miz znów jest zaskoczony i zbiera chop! Kennedy szaleje w narożniku i czeka na zmianę! Sędzia nad niczym nie panuje! Miz upada, to był chyba drop kick od Charismy! Mizanin podnosi się, ale tak troszkę bez większej orientacji co się dzieje.. CHRISTIAN tylko na to czekał SPEAR! SPEAR! SPEAR! 1...2... Kick out! Cpt. Charisma pokazuje, że to koniec zapina sharpshooter! Miz wije się i walczy, ale nie potrafi dociągnąć do swojego narożnika! MR. KEEEEEEENEEEEEEEEEEEDY! Kennedy nie wytrzymał to było pewne! Wpada w Christiana clothesline! Ale kiedy odbija się z powrotem do lin do jest już w ringu Cena i AA! AA! AA! Christian podnosi Miz'a KILLSWITCH! 1...2... KICK OUT! Mizanin jest wyczerpany, ale też troszkę wściekły na samego siebie. Christian podnosi go i ciska w narożnik! Tam chwyta go Cena i w dwójkę obijają bezbronnego Miz'a! Miz jest w koszmarnych tarapatach, Cena zmienia się z Christian'em! Cena wykonuje potężny irish whip, a w The Miz'a wpada SPEAR'EM CHRISTIAN!

Michael Cole: ... Ehh...

JBL: Hah!

Christian odbija się od lin i nie trafia swoją akcją w Miza! W locie Kennedy trafia krzesłem w Christiana! Sędzia przerywa walkę!

Lillian Garcia: Zwycięzcami przed DQ są Christian i John Cena!

Cena pędzi za ring, ale On też dostaje krzesłem w głowę! Miz powoli się zbiera, wyciąga z pod ringu stół! Mizanin rozstawia stół za ringiem, a Kennedy obija krzesłem Johna! Awesome One nie waha się długo i ustawia Christian'a przed stołem, Cpt. Charisma opiera się o stół! Miz staje w pewnej odległości! Christian nadal nie kontaktuje, ale Kennedy nie ryzykuje i trzaska go jeszcze raz krzesłem w twarz, ale zaraz ustawia z powrotem do akcji Miz'a! Miz zaczesuje włosy do tyłu! Zaczyna trzaskać nogą, wytrzeszcza oczy, trzaska o podłogę! SPEAR! SPEAR! SPEAR! Christian wpada w stół! Kennedy przybija piątke Miz'owi, a Miz rzuca Christian'em o bandy. Teraz to Kennedy przechodzi do ofensywy! Ken podnosi Johna i AA! AA! AA! Mizanin uśmiecha się do Mr. WCE'a, a Miz pokazuje, że jeszcze jeszcze nie koniec! Podnosi drabinę, a Kennedy Cenę. Mr. Kennedy wykonuje irish whip! Miz trzaska Johna drabiną, a kiedy Ken rzucił Christian'em to Miz rzucił w Charismę drabiną!

Mr. Kennedy: Heh, nie wybraliście dobrych ludzi do takich gierek, co nie Miz?

The Miz: Chciałeś drabin? Chris? To masz.

Mr. Kennedy: Jednak dupki, dopiero na Final Showdown poznacie piekło.

The Miz: BEACOSE WE'RE DESTINATION AND WE'RE AWESOOOOOOOOOOOOOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

JBL: Mamy wielkie boom przed PPV! Żegnamy się! John Bradshaw!

Michael Cole: Jedyny w swoim rodzaju... MICHAEL COLE!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dwa dni po gali i brak komentarzy, brawo panowie jesteście zajebiści...

Gala jak dla mnie wypadła średnio nie będę się rozpisywał ale no... chodźbym chciał to nie ma się nad czym zbytnio spuszczać, gala jak to przed PPV dowiedzieliśmy się jaka walka odbędzie się w danej stypulacji i tyle. Jeśli mam wyszukiwać się tu najlepszej walki to chyba jedynie main event się wyróżniał chociaż bardziej przypominało to Tornado math niż klasyczny Tag Team, ale ładnie podbudowało to feudy. Co mi się nie podobało hmm Zwolnienia ale to nie wasza wina tylko graczy którzy prowadzili zawodników najbardziej zdziwiło mnie że w tym wszystkim nie wyleciał Batek chociaż może o czymś nie wiem bo przyznam się bez bicia iż poprzedniego ST nie przeczytałem.

A więc tak

Walka Gali: ME

Segment Gali: Segment początkowy

Zawodnik Gali: Święty Mikołaj a co mi tam

sig.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

A więc tak. Gala wypadła blado, ale czego się spodziewać jeżeli nikogo prawie na backstage'u. Walka Punka z Rockiem mało zaskakująca, dwa-trzy razy Rock Bottom, zwycięstwo Rocka. Fajny motyw ze świętym który jara szlugi ehehehehee ;] Stosunkowo dobra walka numer dwa z ciekawym zakończeniem, bo ciekawe zakończenia lubię ;] Zniesiona walka mojego Takera i zwolnienie muty i Lesnara? Z pierwszego się nie cieszę z drugiego tak, pierwsze zwolnienie mamy za sobą. Main event ciekawy jednak jakiś taki bezpłciowy, nie chce się go czytać. I tak szacuneczek że to piszecie i ma to jakiś poziom. Na PPV czekam, i mam nadzieję że się odbędzię. Bo ja jestem, byłem i będę ;]

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Pierwszy segment - ok, nawet mi się podobał. Zdziwiłem się trochę, że to całe podpisanie kontraktu wyszło tak spokojnie. Zawodnicy nie przepadają za sobą, dopadają sobie do gardeł, a tutaj potrafili zachować się dość grzecznie. Na pewno jest to jaśniejsza część tej gali. Jeśli mówimy o pozytywnych momentach to do takich należy dodać zwolnienia. Bez żadnego cackania się, prosto z mostu.. dokładnie tak jak powinno być. Nie było walki, ale za to mamy pojedynek na PPV. W sumie to raczej dobrze, chociaż i tak nie wiadomo czy chłopaki spiszą się na tyle dobrze (BS), by nie odwoływać matchu. Jericho powoli staje się taką gwiazdeczką federacji. Powoli, powoli, aż później faktycznie może być WCE is Jericho :) Jeśli chodzi o walki to są one takie sobie. A szczególnie ten ME. Oczywiste było, że to nie będzie zwykły TT Match, jednak ta ciągła przewaga Destination staje się nie -uciążliwa, a bardziej nie ważne co by się stało na gali czy BS to i tak oni będą górą, czasami dając prawdziwe fajerwerki, a czasem nudę jak w tym przypadku. Jak kolega wyżej warto podziękować, że w ogóle chce wam się to pisać, pomimo znikomej aktywności zawodników. Warto się sprężyć i wejść chociaż raz na BS!! Chociażby ze zwykłego szacunku i podziękowania bookerom.

Dzięki :t_up:

Dobra, nie miałem wcześniej czasu ale lepiej późno niż wcale. Gala nie należała do najlepszych ale mimo wszystko czytało się całkiem przyjemnie. Szczerze mówiąc trochę pominąłem i przeczytałem to co najbardziej mnie interesowało, ale ogólnie gala na plus, szczególnie że musieliście ją pisać mimo braku starań ze strony graczy. Świetny segment z Santą, walka Main Eventowa pod względem samego bookingu ok, troszkę zdziwił mnie rezultat. Niestety musiało dojść do zwolnień ... no tak bywa. Sam nie zamierzam odpoczywać przed Final Showdown żeby Xeb mógł chociaż jedna walkę napisać. Dziękuję za galę!

Trzeba skomentować ;)

Znamy już 4 walki na Final Showdown. Mogliście zrobić te zwolnienia w postaci takiego segmentu, a tak po prostu pstryk, i Muta i inni spadają z federacji. Szkoda, że zrobiliście te zwolnienia kosztem Takera, który mógł wygrać sobie walkę ;) Jestem bardzo ciekawy, jak rozwinie się sytuacja Destination i Ceny, czy Jan w końcu sięgnie po pas? Czy dojdzie do jakichś feudów wewnątrz stajni? Ogólnie na gali było troszkę chaosu, ale jak Underson napisał wcześniej, przyjemnie się ją czytało ;)

Wiem, że się nie wysilłem, ale post na BS wypompował ze mnie wszelkie siły, czekamy na PPV! :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593