Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Satanicomania #6"Top 5 WWE Omg Moment 2012"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

22089994177563122783.jpg

Witam was wszystkich za parę godzin święta wiadomo już czuć ten klimat , czuć już cieplutki barszczyk z uszkami itd . nie robię wszystkim apetytu hehe trzeba czekać !.Okej ale przejdźmy do tematu dziś założę temat o topowych akcjach w 2012 czyli : zepchnięcie Rollinsa na stoły , typowe Hardcorowe akcje , sam tytuł posta za siebie mówi ,więc zapraszam następną cześć Satanicomani ! więc zaczynamy Let's Go ! jak to Roman Regins powiada hehe.

1 . Ryback Spycha Seth'a Rollinsa Na Stoły (TLC 2012) - Genialna akcja normalnie , genialna świetnie rozplanowana , Rollins myślał że skoczy na Rybacka jednak ten ożył , pomalutku wchodził na drabine aż świetna akcja Rybacka spycha Rollinsa na Stoły , Rollins mocno oberwał spadając aż na 5 stołów , nie którzy uważają że to powinna być Omg Moments 2012 w WWE i mają racje ja też tak uważam bo to na prawdę była genialna akcja mało spotykana na dzisiejsze czasy, jak to zobaczyłem to aż podskoczyłem z krzesła , co dalej mogę powiedzieć , są tylko dwa słowa żeby uzasadnić tą akcje " genialna akcja " !

2 . CM Punk Wykonujący Elbow Dropa z narożnika na stół komentatorski na którym leżał Chris Jericho (Extreme Rules 2012) - Akcja zniszczało wszystko na Extreme Rules 2012 poteżny elbow drop dla Y2J , to co fani lubią najbardziej to była typowa Hardcorowa akcja która powinna przejść w pewnym sensie do Historii , mianowicie widzieliśmy taka akcje już w 2011 na Night of Champions 2011 jak Punk wykonał podobną akcje ale tylko na Triple H , ale ta na Extreme Rules udała mu się perfekcyjnie i nie ma tu nawet zastrzeżenie że znalazła się na 2 miejscu.

3.Potężny Power Bomb na Survivor Series 2012 od The Shield dla Rybacka na stół komentatorski (Survivor Series 2012)- Wszyscy się niespodziewali i mysleli że SS i końcówka tej walki będzie tu nudna , aż tu niespodzianka tajemnicza stajnia i świetna akcja na stół , za pewnie większość fanów to zdziwiło bo po SS było podobnie że zrzucili Rybacka na stół , według mnie akcja zniszczyła wszystko na Survivor Series 2012 więc 3 miejsce oczywiście się należy tej akcji , fajnie rozplanowana i bardzo efektowna.

TLC12_Photo_104_original.jpg?1355717117

4.Potężny Spear od Romna Reginsa na barykadę pod czas TLC 2012 dla Kane (TLC 2012) - Świetna akcja widać że ten zawodnik ma bardzo dużo siły w sobie że zrobił takie potężnego spear i postarał się dać nam trochę Hardcoru podczas matchu , według mnie była to chyba najlepsza akcja w 2012 roku nie wiem dlaczego ale dał bym ją na drugie miejsce ale wiem że nie moge jej tam dać bo Punk był lepszy ze swoją akcją więc odpada , Regins dał z siebie wszystko w tej walce i wykonał bardzo ryzykowaną akcje bo nie którzy zawodnicy doznawali kontuzji po takich akcja , według mnie czwarte miejsce się należy więc jest okej.

5.AA z Karetki dla Kane na Elimination Chamber 2012(Elimination Chamber 2012) - No Chyba jeszcze najwiarygodniejsza akcja w 2012 roku w WWE , fajnie to wyglądało ale to znowu powtórka z TLC 2012 , WWE myślało że połowa fanów na to poleci , jednak nie i fani uznali że walka Cena z Kane'em na EC 2012 była bardzo słaba , ja sam tak uważam ale końcówka może i była ciekawa AA z Karetki itd więc nie narzekam piątek miejsce jest odpowiednim miejscem dla tej akcji.

Więc to wszystko ode mnie na dzisiejszy dzień,pogoda zimna i mroźna ale wieczorem będzie miło i ciepło w rodzinym gronie więc życzę wszystkim wesołych świąt i ciepłych i radosnych i spokojnych świat życzy Satanic !

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie