Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestling AntySlammy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Slammy już za nami, nasze forumowe również. Teraz wybierzemy najgorszych ludzi WWE, najgorsze pomysły zrodzone w głowach "niekreatywnych". Najgorsze momenty również się tu znajdą. Wybieracie jednego "przedstawiciela" a potem fajnie to uzasadnijcie. Zaczynamy!

Najgorszy Wrestler Roku

Najgorsza Diva Roku

Najgorszy Main Event Roku

Największy Botch Roku

Najgorszy Powrót Roku

Najgorszy Debiut Roku

Najgorsze PPV Roku

Najgorszy Tag-Team Roku

Najgorszy Segment Roku

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• chlebek91pl

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zawsze se można posta wbić :lol

Najgorszy Wrestler Roku - Jack Swagger - Coś mu nie pykło w tym roku.

Najgorsza Diva Roku - Tamina - Bo tak

Najgorszy Main Event Roku - Brak- Nie pamiętam

Największy Botch Roku - Sin Cara często na Roł

Najgorszy Powrót Roku - Powroty zawsze so spoko - Brak

Najgorszy Debiut Roku - Nie mam pomysłu

Najgorsze PPV Roku - Tu akurat jest wybór - Hell in a Cell

Najgorszy Tag-Team Roku - Brak

Najgorszy Segment Roku - Brak

Same braki ale Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur*a nie pamiętam :)

Najgorszy Wrestler Roku - Alberto Del Rio , w cale mnie nie przekonał i tyle mogę powiedzieć w tym temacie.

Najgorsza Diva Roku - Eve Torres , w cale mnie nie przekonała nie wiem czemu ale jej nie lubie ! - . - , chyba najnudniejsza diva w Historii.(zabijecie mnie za to ale nigdy jej nie lubiłem to przez z nią diwizja lekko słabnie , te głupie uśmieszki w strone kamerki itd . bez sens a nie diva ! )

Najgorszy Main Event Roku - John Cena vs Big Johny , chyba najgłupsza walka jaką w życiu widziałem , kosz na bani Big Johny'ego ! mnie rozwalił =))

Największy Botch Roku - K* . weźcie nie przesadzajcie że Sin Cara robił najgorsze botchy , chyba najgorszy botch to KO Punch na Vincu.

Najgorszy Powrót Roku - Brodus Clay w gmmicku dziwaka który tańczy dla dzieci .

Najgorszy Debiut Roku - Brodusa Clay'a w nowy gmmicku.

Najgorsze PPV Roku - Hell in a Cell 2012 porażaka a nie PPV .

Najgorszy Tag-Team Roku - Santino and Ryder.

Najgorszy Segment Roku - Brodus Clay i R-thurt jak wołali nie widzialnego dzieciaka żeby z nim zatańczył.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Najgorszy wrestler roku - wybierałem między Khalim i Otungą i chyba jednak dlatego że ich starcia wygrywał Khali to wybieram - DAVID OTUNGA - fatalny rok dla niego , nie wiem czy wygrał jakąkolwiek walkę w dodatku żałosny gimmick dostał Pana kawy -.-

Najgorsza diva roku - KELLY KELLY - przez cały rok nic nie pokazywała i na koniec jeszcze odeszła :)

Najgorszy main event roku - JOHN CENA vs JOHN LAURINAITIS . Zgadzam się z ziomkiem wyżej. Chyba najgłupsza walka w całym WWE , debilizmy do potęgi.

Największy botch roku - SIN CARA & DOLPH ZIGGLER - jak się zje*ali z narożnika chyba na MITB . Żenada , u Sin Cary nie pierwszy raz to się zdarzyło ale akurat w tej sytuacji tak samo winny był Dolph.

Najgorszy powrót roku - Brodus Clay - jego gimmick to żenia do kwadratu , z Monstera Rybacka potrafili zrobić Main Eventera ale z tego Brodusa to już nic nie będzie chyba że heelturn.

Najgorszy Debiut roku - ciężko kogoś wskazać , więc tak jak Satanic - Brodus w swoim ślicznym gimmicku ...

Najgorsze PPV roku - HIAC - kiepskie walki , walczyli wszyscy niemalże na pół gwizdka więc trudno było cokolwiek z tego zapamiętać , oprócz ME pamiętam jeszcze botch ADR w walce z Ortonem.

Najgorszy tag team roku - Santino i Zack - całkiem nieźle sobie radzą jeśli chodzi o solo , jednak w tag teamie nic nie osiągnęli i przegrali większość walk.

Najgorszy segment roku - NATALYA - brawo , zdobyła te nagrodę a chodzi o to jak Natalya pierdziała na korytarzu -.- . Świetny gimmick niczym Jeff Hardy i jego myśli które wszyscy słyszą w TNA czy Brodus i jego tańce. Nawet nie wiem czy ta Natalya w tym gimmicku to w tym roku była , ale i tak za to co z nią zrobili to wygrywa dla mnie tą konkurencje do 2024.

Najgorszy Wrestler Roku- Otunga(jako taki mic skill a w ringu straszny)

Najgorsza Diva Roku- Kelly Kelly(przepushowana)

Najgorszy Main Event Roku-Cena vs Laurinaitis(co to miałobyć ?)

Największy Botch Roku-Kelly Kelly jak zbotchowała bulldog'a

Najgorszy Powrót Roku-Ted DiBiase(powrót na walkę z Cesaro a potem "zaginął w akcji")

Najgorszy Debiut Roku-Sandow(jakoś theme,proma i inne czynniki się na to złożyły)

Najgorsze PPV Roku-HiC(naprawdę,staram się znaleźć w każdym PPV/RAW/SD coś pozytywnego ale tu niemal się nie dało)

Najgorszy Tag-Team Roku-CoBro(1oo% komediowcy...)

Najgorszy Segment Roku-Kofi&Hell No(motywacja przed walką z bodajże Barrettem i PTP???Wtedy jak zaczęli działać Hell No jak drużyna)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Najgorszy Wrestler Roku-Sheamus-Było wielu słabych wrestlerów w tym roku. Jednak to właśnie Sheamus zawiódł na całej linii. WWE dało mu szanse na wybicie się i długie posiadanie pasa który podczas panowania Sheamusa stracił kompletnie wartość. Sheamus cały rok zanudzał nas swoim stylem walki i kompletnym brakiem mic skilla które opierają się na gadaniu sucharów.

Najgorsza Diva Roku- brak- Poza AJ i Vickie wszystkie prezentują ten sam słaby poziom.

Najgorszy Main Event Roku-John Cena vs. John Laurinaitis- Taka walka nadaje się na środek karty a nie Main Event. Żenada.

Największy Botch Roku-John Cena- Za swoją postawę po walce na Extreme Rules gdzie mimo iż miał ją wygrać to miał udawać wielce pobitego a ten jak terminator po ciężkiej walce wstał i zaczął gadać do fanów jacy to są super przez co podejrzewam że zniszczył pomysł na Lesnara. Pełen profesjonalizm John :applause:

Najgorszy Powrót Roku- Brodus Clay- Funk nie sprzedaje się tak dobrze jak kiedyś a tym bardziej jeżeli prezentuje go jakiś grubas.

Najgorszy Debiut Roku-Lord Tensai -Mogło by się wydawać że z tego gimmicku można wyciągnąć wiele jednak Tensai okazał się niewypałem roku.

Najgorsze PPV Roku-brak

Najgorszy Tag-Team Roku- Santino i Ryder- Połączenie dwóch błaznów na których nikt niema pomysłu.

Najgorszy Segment Roku- Dużo było żałosnych rzeczy jak sobie przypomnę coś szczególnego to dopisze ;)

#SmartFanZone

Najgorszy Wrestler Roku - Lord Tensai - Nie trawię tego gościa całkowicie. Ciężko mi się go ogląda w WWE, nie wiem dlaczego, lecz po prostu jego postać niestety mnie odrzuca.

Najgorsza Diva Roku - Kelly Kelly - z bólem, lecz chyba niestety prawdziwie. WWE chciało jej dać szansę, pushowało ją, a mało robiła w federacji, po czym jeszcze na dodatek odeszłą, eh :-/

Najgorszy Main Event Roku - John Cena vs. John Laurinaitis - Ta walka była pewnym nieporozumieniem między federacją a fanami... Niestety nawet do Comedy Matchu się nie zaliczało...

Największy Botch Roku - Lord Tensai - Całe jego walki to jedne, ogromne botche.

Najgorszy Powrót Roku - Brak - Nie przypominam sobie takiego powrotu.

Najgorszy Debiut Roku - Lord Tensai - Już w pierwszym punkcie o tym panu napisałem, więc nie będę się powtarzał.

Najgorsze PPV Roku - Brak

Najgorszy Tag-Team Roku - Santino Marella & Zack Ryder - Słabo, słabo...

Najgorszy Segment Roku - Zbyt szczegółowe pytanie, zbyt wiele ich było.

1. Najgorszy Wrestler Roku- Nie jest łatwo wybrac bo zalezy jak na to patrzeć, np jak porównać Del Rio z Horswogglem? ADR miał mega słaby rok ale czy to znaczy że jest gorszy od karła, Khaliego czy innych jobberów? Jednak skupie sie na tych bardziej znaczących postaciach i mój głos leci na Randy Orton- i nie jest to tylko uprzedzenia ale w miare obiektywna opinie. Wszystkie co do jednego feudy Orton'a w tym roku nie miały żadnej podbudowy i były przeraźliwie nudne pod każdym względem. Do tego dochodzi zawieszenie i brak jakichkolwiek istotnyvh zwycięstw.

2. Najgorsza Diva Roku- Ymm wszystkie? Postawie dajmy na to no na Aksana bo miała jakiś pozytywny moment w tym roku? Jakąś jedna znośna walkę? Sensowny program?

3. Najgorszy Main Event Roku- Zakładam że chodzi o ME ppv. No więc tu raczej wybór pewny oczywiście OtL John Cena vs John Laurinaitis, wiadomo czasem dawka humoru sie przyda ale nie w ME ppv... Jakby walka była w środku karty albo na raw (nawet w ME) nic bym do niej nie miał

4. Największy Botch Roku- a nic konkretnego mi nie przychodzi do głowy może dajmy na to ze Ryback który nie mógł wykonać swojego finishera na Tensai'u przy dwóch podejściach

5. Najgorszy Powrót Roku- ymm Randy Orton powracający po zawieszeniu odpowiadając na open challenge Slater'a...

6. Najgorszy Debiut Roku- Nie wiem czy Tensai'a albo Clay'a można traktowac jako debiuty (chociaz ten drugi jest tu tylko jako przykład bo długo się sprawdzał w nowej roli) więęęc hmmm... kurcze tegoroczni debiutanci się stprawdzali zazwyczaj... Dobra niech będzie ten Tensai, może i naciągany debiut ale Ci prawdziwi debiutanci raczej wszyscy wypadają dobrze

7. Najgorsze PPV Roku- Over tle Limit

8. Najgorszy Tag-Team Roku- CoBro- zlepek zawodnika który już dawno temu przestał byc smieszny i wszystko i wszyscy wokół czego/kogo się zakręci traci na tym strasznie i drugiego na którego nie ma pomysłu od lat

9. Najgorszy Segment Roku- tssss a bo ja wiem... Sporo było słabych segmentów... Niewiem... Może mi się coś przypomni to edytuje

Najgorszy Wrestler Roku - Alberto Del Rio - Nie przypominam sobie, żeby wygrał jakiekolwiek PPV (bo na Survivor Series w ich Teamie wygrał tylko Ziggler), nie wykorzystał 738696397363297 walk o pas WHC, teraz próbują ratować go faceturnem, zobaczymy, co z tego będzie.

Najgorsza Diva Roku - Kelly Kelly - W ringu nic nie umie, w połowie roku odeszła (za co ma jednak u mnie plusa) i ogólnie nienawidziłem oglądać ją w ringu.

Najgorszy Main Event Roku - Sheamus vs David Otunga na jednym ze Smackdown - Tego się nie dało oglądać. Był to 5-minutowy Squash, który miał tylko wypromować Sheamusa.

Największy Botch Roku - Sin Cara & Ziggler na MitB - Wiadomo, że botch Cary to nie nowość, ale tym razem mógł załatwić siebie (znowu...) i na dodatek Zigglera.

Najgorszy Powrót Roku - Brodus Clay - Zapowiadano go przez kilka tygodni, każdy spodziewał się terminatora, a co dostaliśmy?

Najgorszy Debiut Roku - Tensai - Obiecywano mu push, a teraz jobbuje Marelli...

Najgorsze PPV Roku - Hell in a Cell - Kompletnie zawalono tematykę, na dodatek bullshit w postaci Main Eventu, nie pamiętam słabszego PPV odkąd oglądam wrestling.

Najgorszy Tag-Team Roku - CoBro - Aktorami są marnymi, w ringu też nic nie potrafią. Co tu dużo mówić?

Najgorszy Segment Roku - Santino Marella gadający do swojej Cobry na Smackdown po porażce z Antonio Cesaro - Już strawię latanie na ringu ze skarpetą i nokautowanie nią rywali. Ale nie zniosę kiedy ktoś gada do swojej skarpety, kiedy ta zakochała się w kobiecie...

Najgorszy wrestler roku - Santino Marella (Nigdy nie wybaczę CT komicznej końcówki Elimination Chamber Matchu o pas WHC.)

Najgorsza diva roku - Aksana (Udowodniła to walką z Kaitlyn na SmackDown półtora tygodnia temu.)

Najgorszy Main Event roku - Nie będę lepszy od innych, więc Cena vs Laurinaitis

Największy botch roku - Skok Del Rio z narożnika na Ortona (Hell in a Cell)

Najgorszy powrót roku - Wade Barrett (Zapowiadany od razu na Main Eventera, a dostał kilka Lumberjack matchy, które przegrał)

Najgorszy debiut roku - Brodus Clay (...)

Najgorsze PPV roku - Hell in a Cell (Marny Main Event, i tylko jedna walka która trzymała w napięciu, mianowicie Show vs Sheamus)

Najgorszy Tag Team roku - 3MB (Boże, co to ma być?!)

Najgorszy segment roku - Chyba na drugim RAW po Night of Champions. Miała być walka Brodus vs Truth, ale Truth powiedział, że Little Jimmy jest chory i może zawalczą innym razem, po czym zaczęli tańczyć. LOL.)

Najgorszy Wrestler -- Jack Swagger (na początku zdobył niby pas US, ale potem jakoś nie było na niego pomysłu)

Najgorsza Diva -- Aksana (w ringu nie umie nic, przy mikrofonie też żenada... nie wiem, jakim cudem wytrzymała w WWE dłużej niż Goldust)

Najgorszy Main Event -- John Cena vs. John Laurinaitis na OTL (Comedy Matche są OK, ale nie jako Main Event na PPV)

Największy Botch -- Alberto Del Rio na HiaC (jak robił Diving Double Axe Handle i minął się z Ortonem o pół metra)

Najgorszy Powrót -- Wade Barrett (tyle było szumu, że miał się kręcić koło pasa wagi ciężkiej, a jak dotąd nawet IC nie zdobył)

Najgorszy Debiut -- Lord Tensai (na początku wygrywał z Ceną i był mega-terminatorem, a teraz jobbuje Santino)

Najgorsze PPV -- Hell in a Cell (HiaC z jedną walką w celi to nieporozumienie)

Najgorszy Tag-Team -- Team CoBro (nie wiem nawet, kiedy ich team się utworzył, ale wygrali mimo konkurencji ze strony 3MB)

Najgorszy Segment -- Brodus Clay i R-Truth (jak tańczyli zamiast walczyć)