Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania, Christian, Cara, Impact, Benjamin i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na 99% na Wrestlemanii XXIX ujrzymy starcie pomiędzy Triple H'em i Brockiem Lesnarem. Jest to najpewniejsze starcie na najważniejszej gali roku, a reszta pozostaje wielką niewiadomą. Walka Huntera i Lesnara powinna otrzymać stypulację i najczęściej wspomina się o I Quit Matchu z karierą HHH'a na szali.

:arrow: Mówi się, że Sheamus ma wygrać Royal Rumble Match drugi raz z rzędu, a na Wrestlemanii zmierzyć się z Randym Ortonem o pas WHC.

:arrow: Co do Royal Rumble Matchu, właśnie na nim powrócić ma Christian.

:arrow: Buyrate Survivor Series 2012 wyniósł 212,000 wykupień. Jest to dosyć dobry wynik, lecz i tak najsłabszy w ciągu ostatnich 3 lat. W 2011 roku SS wykupiono 281,000 razy, a w 2010 roku 244,000 razy.

:arrow: Decyzja o debiucie Big E Langstona zapadła kilka dni przed RAW. WWE szykuje storyline'y dla czołowych zawodników NXT, a następnym, który ma pojawić się na RAW lub Smackdown jest Kassius Ohno.

:arrow: Antonio Cesaro walczył na ostatnich galach ze złamaniem dwóch palców prawej ręki! Szwajcar poprosił tylko o usztywnienie ręki, a wyleczyć kontuzję ma podczas przerwy świątecznej.

:arrow: Kolejnym kontuzjowanym jest Sin Cara. Przejdzie on operację kolana, lecz jemu występowi na Wrestlemanii XXIX nic nie zagraża.

:arrow: Na TLC rozcięcia skóry doznał R-Truth, który do TV wróci 7 stycznia na RAW.

:arrow: WWE chce rozpocząć rozmowy z Sheltonem Benjaminem odnośnie jego powrotu do WWE, lecz najpierw chciało, aby Shelton zakończył umowę z RoH. Na Final Battle 2012 Shelton "został kontuzjowany" i teraz ma do wyboru negocjacje z WWE lub powrót do RoH.

:arrow: Ostatnie RAW osiągnęło rating 2.87 i jest to wzrost w stosunku do Slammy 2011 o 0.03.

:arrow: Ric Flair ma w następnych tygodniach prowadzić krótki program z CM Punkiem. Mówi się, że odegra jakąś rolę na Royal Rumble 2013 w pojedynku CM Punka z The Rockiem. Flair przechodzi testy, które mają określić, czy może on stoczyć jeszcze jedną walkę.

:arrow: WWE zrezygnowało z pokazu fajerwerków na początku RAW i Smackdown. Według Vince'a są to niepotrzebne koszty, a ponadto w 2012 roku dochodziło do pożarów w halach.

:arrow: Michael McGillicuty jest coraz bardziej rozczarowany, że nie pojawia się na RAW oraz Smackdown.

:arrow: WWE porzuciło angle miłosny pomiędzy Rosą Mendes i Alberto Del Rio.

:arrow: W związku z debiutem w głównym rosterze The Shield, Big E Langstona i Brada Maddoxa, niektórzy pracownicy zaczęli obawiać się o swoje miejsce w WWE. Planowane są już cięcia wiosną 2013 roku.

:arrow: Chcecie wiedzieć, ile osób głosowało na 5 najważniejszych Slammy?:

1. "Kiss of the Year" - 95,581 (-.-)

2. "Superstar of the Year" - 93,805

3. "LOL Moment of the Year" - 81,131 (-.-)

4. "Trending Now Award" - 74,386

5. "Match of the Year" - 70,568

:arrow: Chris Jericho rozpoczął negocjacje z WWE odnośnie swojego powrotu. Chce on jednak mieć większą swobodę w wybieraniu terminów swoich występów. WWE woli, aby Chris wrócił do WWE na stałe.

:arrow: THQ, producent gier z serii SvR i WWE złożył wniosek o upadłość.

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 0.99, co przekłada się na 1,300,000 widzów. Jest to wzrost o 0.04 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: TNA ogłosiło głosowanie na wrestlera roku 2012. Zwycięzca zostanie ogłoszony 3 stycznia na Impact. Nominowani to:

-Jeff Hardy

-Austin Aries

-Bobby Roode

-James Storm

-Bully Ray

:arrow: Wstępnie szacuje się, że Final Resolution PPV wykupiono 11,000 razy.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Avangers

1

• Kotleten

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Akurat to mnie nie dziwi bo wiedziałem że tak będzie w końcu zobaczę I Quit Match.

:arrow: Nie tylko nie to , ale uważam że zwycięsca RR 2013 będzie kimś wielkim i nie bedzie to Sheamus.

:arrow: Yes Yes Yes ! mój ulubiony Wrestler z czasów Attitude wraca i obecnie też jest moim ulubionym , Christian powinien dostać jeszcze kiedyś szanse na pas WWE Champion.

:arrow: Jeżeli robi się dobry Main Event i dobre walki tą są też wielkie różnice , mam nadzieje że RR pozytwynie wypadnie.

:arrow: Jestem nie mal pewny że Kassusi Ohno będzie Face'em i dzięki temu wybije się na duże progi w WWE za dużo heelowych debiutów.

:arrow: Antonio ma walczyć z Khalim jeżeli wykona na nim finishera ! będzie wielkim a to wielkim gościem , większym od Cena hehe.

:arrow: Mam nadzieje że Cara się wykuruje , oczekuje jego walki z Rey'em na Wm 29.

:arrow: Shelton wróci na Royal Rumble 2013 to jest niemal pewne i nawet nie mówię nie bo już słysze jego Theme na RR 2013.

:arrow: Brawo , Vince teraz chyba sam widzi czego my chcemy a nie jakiś kiepski segmentów z Brodus'em , rating dobry.

:arrow: Oj wydaje mi się że może namieszać w tej walce i stanie przy boku narożnika Rocka , więc uważam że i tak na końcu walki zgasną światła :D.

:arrow: Vince ma racje jakoś fajerwerki mnie nie poruszały.

:arrow: Mały Perfect niech szykuje i manatki bo nie długo odejdzie bo nie jest w cale potrzebny w progach WWE.

:arrow: I ciesze się jeden nam starczy i mam nadzieje że nie dojdzie do niego nigdy w życiu.

:arrow: JTG,Ryder,Mały Perfect inni baj baj baj ! , młodzi nadchodzą !

:arrow: yyy te głosowanie było śmieszne chyba każdy to wie i najgorsze jakie w życiu widziałem.

:arrow: Też bym chciał Chrisa na stałe :( ale no cóż o woli inaczej przydał by się nowy WHC z charyzmą a Chris jest taki .

:arrow: WWE 14 zagrożone aa już miałem nadzieje że zobaczę Erę RA ! w 2014 roku .

Dzięki za newsy , najbardziej mnie cieszy że Ohno nadchodzi Wade powoli niech się boi o swój tyłek bo kto obecnie nosi Finisher Ohno ! , no przecież że Wade ! , Ohno Big Debiut mam nadzieje że szybko wbije się do Main Eventu ma on mega osiągniecia w swojej karierze wiec uważam że WWE go wykorzysta do dobrych rzeczy , dzięki za newsy jeszcze raz to tyle ode mnie.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie zaskakuje mnie walka HHH vs Brock Lesnar , jednak nie chciałbym stypulacji I Quit , gdyż HHH ma niewielkie szanse z Brockiem , i prawdopodobnie przegra swoją trzecią walkę z rzędu na WM.

Jak Sheamus wygra RR po raz drugi to zostanie wygwizdany Pis joł : ). Mam taką nadzieje , nie chce jego za wygranego RR , niech już wygra nawet Marella czy Ryder ale tylko nie nudny jak flaki z olejem Sheamus bo oszaleje. Masakra. Ryback ma wygrać RR , to jest dobry wybór :). Albo The Undertaker bo coś mi mówi że on wróci , tylko nie wiem czy w wielkim RR matchu czy w walce Punka z Rockiem.

Dobrze że Christian wróci , czekamy na niego , oby nie przechodził heelrutnu ; )

Mam nadzieje że Ohno zadebiutuje na Smackdown. Dajcie niebieskiemu brandowi też trochę rozrywki , a nie , kazde ważniejsze debiuty , powroty na RAW. Kto ważny wrócił ostatnio do WWE na SD ? Chyba tylko Barret wygrywając bodajże z Tatsu a tak to wszyscy wracali na RAW -.- . A zaś że ratingi ..

Cara powróci i mam nadzieje ze z Reyem dadzą świetną walkę tylko obawiam się że to koniec kariery Reya ...

Mam nadzieje że Shelton wróci , osiągnął za mało w WWE jak na to jakim dużym talentem dysponował , drugą szanse powinien dostać.

Michael powinien otrzymać pare szans na SD , bo na NXT spisuje się całkiem zjadliwie , niech dostanie kilka szans na SD , zanim się go w ogóle skreśli.

TO tyle ode mnie i dzięki za newsy ; ).

Walka Huntera z Brockiem to żadna nowość od jakiegoś czasu już o niej mówiono, szczerze to jestem zadowolony z tego że odbędzie się ta walka na WM 29. Będzie to na pewno świetne starcie gdzie jeszcze na szali na pewno będzie kariera Triple H ! Nie chcę aby Sheamus znowu wygrał RR dla mnie to będzie całkowita porażka, no bo powiedzmy sobie po co ? Walka z Ortonem też nie będzie dobrym trafieniem, moim zdaniem całkowicie powinny plany ulec zmianie. Cieszę się że powróci Christian dawno już go w ringu nie widzieliśmy, miejmy nadzieje że będzie dostawał więcej czasu. Powrót Sheltona Benjamina ? Dla mnie to świetny pomysł, Shelton zawsze świetnie się prezentował w ringu i może zobaczymy go jeszcze przed Wrestlemanią 29 ! Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...