Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania, Christian, Cara, Impact, Benjamin i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na 99% na Wrestlemanii XXIX ujrzymy starcie pomiędzy Triple H'em i Brockiem Lesnarem. Jest to najpewniejsze starcie na najważniejszej gali roku, a reszta pozostaje wielką niewiadomą. Walka Huntera i Lesnara powinna otrzymać stypulację i najczęściej wspomina się o I Quit Matchu z karierą HHH'a na szali.

:arrow: Mówi się, że Sheamus ma wygrać Royal Rumble Match drugi raz z rzędu, a na Wrestlemanii zmierzyć się z Randym Ortonem o pas WHC.

:arrow: Co do Royal Rumble Matchu, właśnie na nim powrócić ma Christian.

:arrow: Buyrate Survivor Series 2012 wyniósł 212,000 wykupień. Jest to dosyć dobry wynik, lecz i tak najsłabszy w ciągu ostatnich 3 lat. W 2011 roku SS wykupiono 281,000 razy, a w 2010 roku 244,000 razy.

:arrow: Decyzja o debiucie Big E Langstona zapadła kilka dni przed RAW. WWE szykuje storyline'y dla czołowych zawodników NXT, a następnym, który ma pojawić się na RAW lub Smackdown jest Kassius Ohno.

:arrow: Antonio Cesaro walczył na ostatnich galach ze złamaniem dwóch palców prawej ręki! Szwajcar poprosił tylko o usztywnienie ręki, a wyleczyć kontuzję ma podczas przerwy świątecznej.

:arrow: Kolejnym kontuzjowanym jest Sin Cara. Przejdzie on operację kolana, lecz jemu występowi na Wrestlemanii XXIX nic nie zagraża.

:arrow: Na TLC rozcięcia skóry doznał R-Truth, który do TV wróci 7 stycznia na RAW.

:arrow: WWE chce rozpocząć rozmowy z Sheltonem Benjaminem odnośnie jego powrotu do WWE, lecz najpierw chciało, aby Shelton zakończył umowę z RoH. Na Final Battle 2012 Shelton "został kontuzjowany" i teraz ma do wyboru negocjacje z WWE lub powrót do RoH.

:arrow: Ostatnie RAW osiągnęło rating 2.87 i jest to wzrost w stosunku do Slammy 2011 o 0.03.

:arrow: Ric Flair ma w następnych tygodniach prowadzić krótki program z CM Punkiem. Mówi się, że odegra jakąś rolę na Royal Rumble 2013 w pojedynku CM Punka z The Rockiem. Flair przechodzi testy, które mają określić, czy może on stoczyć jeszcze jedną walkę.

:arrow: WWE zrezygnowało z pokazu fajerwerków na początku RAW i Smackdown. Według Vince'a są to niepotrzebne koszty, a ponadto w 2012 roku dochodziło do pożarów w halach.

:arrow: Michael McGillicuty jest coraz bardziej rozczarowany, że nie pojawia się na RAW oraz Smackdown.

:arrow: WWE porzuciło angle miłosny pomiędzy Rosą Mendes i Alberto Del Rio.

:arrow: W związku z debiutem w głównym rosterze The Shield, Big E Langstona i Brada Maddoxa, niektórzy pracownicy zaczęli obawiać się o swoje miejsce w WWE. Planowane są już cięcia wiosną 2013 roku.

:arrow: Chcecie wiedzieć, ile osób głosowało na 5 najważniejszych Slammy?:

1. "Kiss of the Year" - 95,581 (-.-)

2. "Superstar of the Year" - 93,805

3. "LOL Moment of the Year" - 81,131 (-.-)

4. "Trending Now Award" - 74,386

5. "Match of the Year" - 70,568

:arrow: Chris Jericho rozpoczął negocjacje z WWE odnośnie swojego powrotu. Chce on jednak mieć większą swobodę w wybieraniu terminów swoich występów. WWE woli, aby Chris wrócił do WWE na stałe.

:arrow: THQ, producent gier z serii SvR i WWE złożył wniosek o upadłość.

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 0.99, co przekłada się na 1,300,000 widzów. Jest to wzrost o 0.04 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: TNA ogłosiło głosowanie na wrestlera roku 2012. Zwycięzca zostanie ogłoszony 3 stycznia na Impact. Nominowani to:

-Jeff Hardy

-Austin Aries

-Bobby Roode

-James Storm

-Bully Ray

:arrow: Wstępnie szacuje się, że Final Resolution PPV wykupiono 11,000 razy.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Avangers

1

• Kotleten

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Akurat to mnie nie dziwi bo wiedziałem że tak będzie w końcu zobaczę I Quit Match.

:arrow: Nie tylko nie to , ale uważam że zwycięsca RR 2013 będzie kimś wielkim i nie bedzie to Sheamus.

:arrow: Yes Yes Yes ! mój ulubiony Wrestler z czasów Attitude wraca i obecnie też jest moim ulubionym , Christian powinien dostać jeszcze kiedyś szanse na pas WWE Champion.

:arrow: Jeżeli robi się dobry Main Event i dobre walki tą są też wielkie różnice , mam nadzieje że RR pozytwynie wypadnie.

:arrow: Jestem nie mal pewny że Kassusi Ohno będzie Face'em i dzięki temu wybije się na duże progi w WWE za dużo heelowych debiutów.

:arrow: Antonio ma walczyć z Khalim jeżeli wykona na nim finishera ! będzie wielkim a to wielkim gościem , większym od Cena hehe.

:arrow: Mam nadzieje że Cara się wykuruje , oczekuje jego walki z Rey'em na Wm 29.

:arrow: Shelton wróci na Royal Rumble 2013 to jest niemal pewne i nawet nie mówię nie bo już słysze jego Theme na RR 2013.

:arrow: Brawo , Vince teraz chyba sam widzi czego my chcemy a nie jakiś kiepski segmentów z Brodus'em , rating dobry.

:arrow: Oj wydaje mi się że może namieszać w tej walce i stanie przy boku narożnika Rocka , więc uważam że i tak na końcu walki zgasną światła :D.

:arrow: Vince ma racje jakoś fajerwerki mnie nie poruszały.

:arrow: Mały Perfect niech szykuje i manatki bo nie długo odejdzie bo nie jest w cale potrzebny w progach WWE.

:arrow: I ciesze się jeden nam starczy i mam nadzieje że nie dojdzie do niego nigdy w życiu.

:arrow: JTG,Ryder,Mały Perfect inni baj baj baj ! , młodzi nadchodzą !

:arrow: yyy te głosowanie było śmieszne chyba każdy to wie i najgorsze jakie w życiu widziałem.

:arrow: Też bym chciał Chrisa na stałe :( ale no cóż o woli inaczej przydał by się nowy WHC z charyzmą a Chris jest taki .

:arrow: WWE 14 zagrożone aa już miałem nadzieje że zobaczę Erę RA ! w 2014 roku .

Dzięki za newsy , najbardziej mnie cieszy że Ohno nadchodzi Wade powoli niech się boi o swój tyłek bo kto obecnie nosi Finisher Ohno ! , no przecież że Wade ! , Ohno Big Debiut mam nadzieje że szybko wbije się do Main Eventu ma on mega osiągniecia w swojej karierze wiec uważam że WWE go wykorzysta do dobrych rzeczy , dzięki za newsy jeszcze raz to tyle ode mnie.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie zaskakuje mnie walka HHH vs Brock Lesnar , jednak nie chciałbym stypulacji I Quit , gdyż HHH ma niewielkie szanse z Brockiem , i prawdopodobnie przegra swoją trzecią walkę z rzędu na WM.

Jak Sheamus wygra RR po raz drugi to zostanie wygwizdany Pis joł : ). Mam taką nadzieje , nie chce jego za wygranego RR , niech już wygra nawet Marella czy Ryder ale tylko nie nudny jak flaki z olejem Sheamus bo oszaleje. Masakra. Ryback ma wygrać RR , to jest dobry wybór :). Albo The Undertaker bo coś mi mówi że on wróci , tylko nie wiem czy w wielkim RR matchu czy w walce Punka z Rockiem.

Dobrze że Christian wróci , czekamy na niego , oby nie przechodził heelrutnu ; )

Mam nadzieje że Ohno zadebiutuje na Smackdown. Dajcie niebieskiemu brandowi też trochę rozrywki , a nie , kazde ważniejsze debiuty , powroty na RAW. Kto ważny wrócił ostatnio do WWE na SD ? Chyba tylko Barret wygrywając bodajże z Tatsu a tak to wszyscy wracali na RAW -.- . A zaś że ratingi ..

Cara powróci i mam nadzieje ze z Reyem dadzą świetną walkę tylko obawiam się że to koniec kariery Reya ...

Mam nadzieje że Shelton wróci , osiągnął za mało w WWE jak na to jakim dużym talentem dysponował , drugą szanse powinien dostać.

Michael powinien otrzymać pare szans na SD , bo na NXT spisuje się całkiem zjadliwie , niech dostanie kilka szans na SD , zanim się go w ogóle skreśli.

TO tyle ode mnie i dzięki za newsy ; ).

Walka Huntera z Brockiem to żadna nowość od jakiegoś czasu już o niej mówiono, szczerze to jestem zadowolony z tego że odbędzie się ta walka na WM 29. Będzie to na pewno świetne starcie gdzie jeszcze na szali na pewno będzie kariera Triple H ! Nie chcę aby Sheamus znowu wygrał RR dla mnie to będzie całkowita porażka, no bo powiedzmy sobie po co ? Walka z Ortonem też nie będzie dobrym trafieniem, moim zdaniem całkowicie powinny plany ulec zmianie. Cieszę się że powróci Christian dawno już go w ringu nie widzieliśmy, miejmy nadzieje że będzie dostawał więcej czasu. Powrót Sheltona Benjamina ? Dla mnie to świetny pomysł, Shelton zawsze świetnie się prezentował w ringu i może zobaczymy go jeszcze przed Wrestlemanią 29 ! Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...