Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Potencjalne Walki na Wm 29 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tumblr_mfgbesyiRu1r7bptso1_1280.jpg

Witam was wszystkich w tą mroźną niedziele,jeszcze nie całe 4 miesiące do WrestleManii 29 ale można już spekulować tworzyć swoją własną karte jakie walki widzicie na WrestleManii 29 bo obecnie CT nie źle na muciło w głowie fanom i nie wiadomo kto i jak zdobędzie pas WWE i WHC , zauważyłem że obecnie WWE jest bardzo skryte przed Wm 29 i będzie za pewnie dużo niespodzianek ale kartę można już tam jakąś wymyślić przed Wm 29 więc dlatego założyłem dyskusje na ten temat,poniżej poddam moją kartę jaką widze na Wm 29 obecnie.

The Undertaker vs CM Punk Streak and Regin ! WWE Championship Match - Nie wiem czemu ale sądzę że The Undertaker wybierze Punk , być może openerem będzie Royal Rumble 30 - man match , numer 30 wejdzie i to będzie The Undertaker ! wypchnie parę osób na końcu zostanie z Cena którego wypycha,Main Event Rock vs Punk , CM Punk obrania pas WWE Championship po interwencji jakiegoś zawodnika lub The Shield , aż na końcu bam ! światła zgasły i jak na SummerSlam 2009 , Punk trzyma pas w górze aż tu pod jego nogami Taker który wybiera go na Wm 29 i dzięki temu pięknemu atakowi rozpoczynają niesamowity feud i drogę do Wm 29 !

Brock Lesnar vs Triple H I Quit Match ! - Jestem niemal pewny że ta dwójka może pojawić się w Royal Rumble Match lub jak Punk będzie z kimś walczył Lesnar wejdzie być może na Elimination Chamber 2013 i zaatakuje np : The Rocka , rozwali nim komorę itd . aż tu Play The Game ! Triple H interweniuje rozpoczynają wielki brawl z którego zwycięsko wychodzi Triple H i dzięki temu wyczynowi rozpoczynają świetną drogę do feud , ta walka jest nie mal pewna na Wm 29 więc Lesnar na pewno nie będzie przeciwnikiem The Undertakera,wiem tylko tyle że CT ma już ją na bank zabukowaną tak poddają eng . strony.

Randy Orton vs Sheamus WHC Championship Match - Sądzę że ta walka się odbędzie z której zwycięsko wyjdzie Orton ale wejdzie Ziggler i wykorzysta walizkę na Championie,chyba WWE nie ma zamiaru jego zeszmacić i chyba nie mają zamiaru mu dać pasa na 5 min jak to było w przypadku paru osób więc uważam że to dobry moment do wykorzystania walizki przez tego zawdonika , obecnie Sheamus i Orton mogą dać nie złe starcie pamiętam ich walkę z Hell in a Cell 2010 i była całkiem nie zła , nie brakowało żadnych akcji itd . tylko była do niej stypulacja , być może też jest szansa że do tej walki byc może dodadzą jakaś ciekawą stypulacje.

Big Show vs Ryback - Widzę ten Match na Wm 29 coś czuje że ta dwójka może rozpocząć feud po Royal Rumble 2013 i to będzie świetna droga do Wm 29 i świetny feud , bo nie dawno była mowa że Byk ma wypromować Rybacka dajac mu się podnieść i wykonać mu finishera i ma być to Omg Moment 2013 , chociaż będzie to trochę drewniana walka ale przydała by się tam jakaś stypulacja któr y bym widział z miłym uśmiechem na twarzy , do tej walki jestem nie mal pewny więc uważam że ta dwójka skrzyżuje swoje możliwości przeciwko sobie na Wm 29.

Sin Cara vs Rey Mysterio - Chyba ma otwartą drogę do feud ! , mianowicie chodzi mi o The Shield Cara nie przybiegł na pomoc swojemu przyjacielowi Rey'owi , Rey gdzieś w połowie lutego go zdradzi i przejdzie Heel Turn i rozpoczną planowany feud już od dawna , bo to Rey ma przejść Turn więc uważam że te starcie może być ciekawe , chodzi mianowicie mi o to że to może być Mask vs Mask Match dlaczego ? , The Shield trzymało maskę a później rzuciło ją na ring , a Rey wykona 619 ! na powracającym Sin Carze i wyzwie go na pojedynek Mask vs Mask Match ! nie wiem ma takie wrażnie że to Rey faktycznie przejdzie Heel Turn nie wiem czemu,w końcu już czas !

New Age Outlaws vs Rhodes Scholers Tag Team Championship Match - Hym od dwóch dni trąbi się że New Age Outlaws mogą powrócić na dłużej ! sam sie dziwie że to prawda a jednak , być może przed Wm 29 rozpoczną feud o pas Tag Team'a , obecnie mają wyjechać z WWE na Live Eventy z tego co mi wiadomo więc taki pojedynek mi świta po głowie tylko nie wiem czy jest realny chętnie bym zobaczył takie starcie w WWE chociaż raz porządnie obejrzał bym porządny TT Match wiec uważam że jeżeli ten Tag Team chce wrócić to jest za ! i za taką walką tak samo.

Main Event : The Rock vs John Cena - Coś mi tak muci się po głowie że oni znowu wpadną do Main Eventu ze względu na Vince nie wiem czemu ale mam takie przeczucie , Vince jest ich wielkim fanem podobnie ich starcia , więc uważam że ta walka moze się odbyć w tym roku panowie dali ciała i to nie źle , nic nadzwyczajnego nie pokazali chociaż każdym miał nadzieje na trochę dawkę energii jednak nie , być może jeżeli dojdzie do tego starcia na wm 29 to może coś pokażą.

Chciałbym dodać że plakat został zrobiony przez ze mnie jezeli by ktoś nie wiedział , hym musze dodać że moja karta to tak na pół realna nie które walki mogą się sprawdzić a nie które nie ,mam nadzieje że wasze propozycje do wm 29 będą wyśmienite to tyle ode mnie w tym temacie,mam nadzieje że będzie miło się dyskutowało (w razie czego sorry za błędy)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

3

• chlebek91pl

1

• Bryx

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Undertaker vs CM Punk - walka o pas WWE - chyba nie ma jednego człowieka który nie słyszałby o pomyśle na tą walkę , Taker miałby zdobyć pas WWE i stracić go miesiąc później tym samym otrzymując 'nagrodę' za całokształt kariery , a streak byłby nienaruszony już po tym jak Deadman straciłby pas.

Brock Lesnar vs Triple H - to miałby być rewanż i porazka HHH który kończyłby tym wszystkim karierę. I nie jest to wcale niemożliwe , co prawda dla Trajpla byłaby to trzecia porażka z rzędu na WM , ale w sumie HBK też kończył karierę po dwóch porażkach na WM i to jakoś nie zszargało jego legendy.

Sheamus vs Randy Orton - niestety taka walka jest mocno prawdopodobna , mogłaby być w sumie zjadliwa , pod warunkiem że Randall byłby w tym momencie już heelem , takim naprawde znakomitym jak w czasach LK , wtedy taka walka miałaby sens i w sumie byłaby całkiem przyjemna

Big Show vs Ryback - moment Rybacka czyli ShellShocked na Big Shole byłby motywem przewodnim tej walki. Pewnie jakaś pasjonująca by nie była no ale cóż... ja z drugiej strony widziałbym walkę Ryback vs Mark Henry , gdyż dla Marka byłby to koniec kariery ; )

Rey Mysterio vs Sin Cara - o tym także się mówi , nie ma wątpliwości że WWE chce doprowadzić do tej walki po raz drugi. Tym razem powinno się to udać , i powinniśmy dostac lepsze widowisko niż Sin Cara vs Hunico ; ).

• 2 tygodnie później...

Ciekawa wiadomość krąży po internecie z czego jestem bardzo zadowolony nawet zbytnio,dziś przeczytałem że The Rock zdradził trochę szczegółów jego feud'u na Wm 29,więc wypowiedział się że będzie to coś wielkiego i że Wm 29 z pewnością przejdzie do Historii,hym i że na RAW 7 Stycznia będzie to wielki powrót,wiecie jeżeli ma być to coś wielkiego to może powrót The Undertakera,chociaż i tak to zbytnio nie realne ,jeżeli ma to byc coś wielkiego to może w końcu doczekamy się Punka w Mian Evenecie Wm 29 ?,coś czytałem że właśnie na 7 stycznia The Rock rozpocznie feud już ze swoimi przeciwnikiem z którym zawalczy na Wm 29,jedno co mnie gryzie że to może być Rybacka i to z nim The Rock może rozpocząc feudu ale to by był najgorszy pomysł WWE jaki kiedy kolwiek wymyślili,RAW 7 stycznia nie źle się zapowiada i ciekawie co z tego wyjdzie.

Obecnie widze taką kartę :

-CM Punk vs The Rock - Main Event WWE Championship.

-Ryback vs Randy Orton - WHC Match.

-Sheamus vs Big Show.

-John Cena vs The Undertaker

-Brock Lesnar vs Triple H

I za pewnie The Shield dostanie tam jakąś walkę i Ziggler .;)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

na RAW 7 Stycznia będzie to wielki powrót,wiecie jeżeli ma być to coś wielkiego to może powrót The Undertakera

Dwayne miał na myśli własny powrót :roll:

Jeśli Undertaker miałby walczyć na WM z Punkiem to niemożliwe żeby na szali był pas WWE. Nawet kreatywni Vinca nie są na tyle głupi żeby przerywać tak długi tilte run Undertakerem który może nie być w stanie pojawić się dzień później na Raw. Oczywiście nie ma też mowy żeby wygrał Punk z wiadomych względów.

Big Show vs. Ryback to bardzo prawdopodobna pozycja, do tego bardzo możliwe że w tle będzie pas wagi ciężkiej. Ryback w chwili obecnej jest jednym z największych faworytów na wygranie Rumble, a na SD nie widać w chwili obecnej nikogo kto mógłby przejąc pas od Showa. Chyba że ktoś zrobi to na EC, ale tak czy tak pretendentem na WM zapewne będzie Skip który dostanie swój wielki Wrestlemania moment i zacznie nas nudzić jak Celt rok temu.

Hunter vs. Bork Laser - niestety zapewne przyjdzie nam to oglądać. Nie może być tak żeby Trypel po dwóch wtopach z Takerem nie odbił sobie finalnie na Borku.

Cena vs. Dwayne - również nie ma się z czego cieszyć. Rok temu nie pokazali nic specjalnego, teraz zapewne nie będzie wiele lepiej. Do tego bardzo prawdopodobne że w tle będzie pas WWE. Cena odbiłby sobie zeszłoroczną porażkę i w oczach marków wypadłby w dwumeczu lepiej, w końcu Dwayne wygrał gdy nic nie było na szali, a Jasiek zgarnąłby pas.

Innych walk na razie nie widzę. Zapewne dojdzie jakiś wieloosobowy tag match z celebrytami. Pewnie jacyś fejsi bez planów jak D.Bryan, Celt + jakaś gwiazdeczka vs. heele bez planów jak Rhodes czy Shield. Do tego kilka rewanżów z EC i karta zapełniona.

A ja kartę widzę tak:

HHH vs Brock Lesnar

Rhodes Scolars vs Hell No/New Age Outlaws*

Big Show vs Ryback

The Undertaker vs The Rock/Dolph Ziggler/CM Punk**

Chris Jericho vs Dolph Ziggler

John Cena vs CM Punk/The Rock***

Divas Champion vs Lita/Trish Stratus/Layla****

Sin Cara vs Rey Misterio

Sheamus vs Randy Orton

*-New Age Outlaws przy założeniu że Hell No nadal będą mieć tytuły a na szali znajdzie się miano pretendentów do TT Titles oraz że NAO powrócą oczywiście

**-Undertaker mierzyłby się z Rockiem przy założeniu że zacznie z nim program na RAW 07.01/PPV a z Dolphem o ewentualny tytuł jak i z Punkiem

***-Cena dostanie program z jednym z panów jednak osobiście wolałbym żeby walczył z CM

****-naprawdę nie wiadomo co na dzień dzisiejszy stanie się z Eve a Lita i Trish chyba jeszcze mogą walczyć(mogę się mylić)

Wydaje mi się że karta(co prawda marzeń oraz założeń) aż tak źle nie wygląda jednak ciężko jest mówić teraz jakie dokładnie walki będą mieć miejsce na WM,równie dobrze 3/4 walki lub 75% walk mogą/może być Triple Thread Match'ami. Doceniam zaangażowanie Satanica ale na takie tematy nieco za wcześnie ;).Bliżej WM podam wg mnie najpewniejszą kartę na to PPV

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Team Hell No-Rhodes Scholars

HHH-Brock Lesnar

Big Show-Randy Orton

Sin Cara-Rey Mysterio

Ryback-The Rock

CM Punk-The Undertaker

The Shield-(obstawiam że zostanie stworzone coś ala przeciwnicy Tarczy złożonej z np.:Johna Ceny. The Miza i kogóś tam jeszcze

Eve-Tamina

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 1 miesiąc temu...

Spoilery!z EC!

Więc EC za nami a droga do WrestleManii 29 oficjalnie otwarta na dzień dzisiejszy znamy dwie walki.

Jack Swagger vs Alberto Del Rio WHC Match - Cóż tego się nie spodziewałem że zobaczę jeszcze kiedyś Swaggera walczącego pas WHC,miłe zaskoczenie mianowicie widzę to tak Swagger zdobywa pas jednak Ziggler wykorzystuje walizkę na Swaggerze czym przechodzi wymarzony Face Turn Vince, może być tak że do walki zostanie dodany Chris Jericho, cieszy mnie że możemy zobaczyć taki Match i w końcu będzie ciekawie bo mianowicie nie widze takie walki jak rok temu na Wm 28! mam nadzieje że walka będzie gdzieś wśrodku WrestleManii i nie będzie żadnym obsranym openerem bo się wkurze, mam nadzieje że w końcu dadzą szanse młodym i Swagger pięknym stylem wygra pas WHC, ciesszy mnie push dla tego zawodnika było mu to potrzebne odświeżyli jego postać jest groźnym heelem i to mi się bardzo podoba, wiadomo Rio to Meksykanin a Swagger gardzi takimi więc z pewnością feud będzie zacięty i dobrze dopracowany lepiej WWE nie mogło strzelić z Winnerem czyli Swagger'em na EC.

The Rock vs John Cena WWE Championship Match - Znowu to samo panie boże ile razy można oglądać to samo, po za tym nie wiem po co WWE chce znowu ten match wznawiać? przecież to kompletne gówno z tego wyjdzie i nie będzie ani ciekawe ani dobre, w tam tym roku mieliśmy dawkę The Rock vs Cena i co panowie pokazali, pokazali wielkie zero! czyli nic było nudno i do dup* nie dało rady tego oglądać po za tym Rock sapał jak by w afryce na polu pracował gdzieś z 10 godz. po prostu nikt tego nie chce oglądać to będzie bardzo nudne starcie i nic ciekawego w tym starciu nie będzie,jeżeli Taker nie wróci to może są jakieś szanse że Punk zostanie dodany do tego starcia a dla mnie będzie to wielki zaskoczenie bo tylko będzie się trzeba modlić żeby Jasiu nie wygrał ponownie pasa, a Punk dostał nie złego kopa od WWE na RR 2013 więc jakaś rekopesata mu się należy wiec myślę że walka będzie nudna i do niczego i każdy jak będzie oglądać będzie mocno przymulać, może dali by jakąś dobrą stypulacje a nie! znowu będziemy oglądać zesranego Rocka w Main Evenecie to już lepszy main event był by Swagger vs Rio niż to co obecnie chcą zaserwować, jeszcze ta aktorzyna wpieprza się do WrestleManii 30 na której za pewnie znowu będzie w ME, po prostu żenada miejmy nadzieje że dadzą do tej walki jakaś stypulacje bo tak to nie ma co oglądać.

------------------------------------------------------

Walki które mogą się odbyć moim okiem.

Kane vs Daniel Bryan - Tu z pewnością nie ma co się dzwić bo oczywiście do tego starcia dojdzie wydaje mi się że tym złym stanie się Kane dzięki czemu Daniel przejdzie face turn, za pewnie kłótnia rozpocznie się przez EC Match już na dzisiejszym RAW i dojdzie do walki pomiędzy tym panami, miejmy nadzieje że walka będzie ciekawa bo ta z SummerSlam była bardzo ciekawa i bardzo fajna więc mam nadzieje że już na Wm dostaniemy ich ponowną walkę z której zwycięsko wychodzi Daniel Bryan ! Yes Yes Yes !

Dolph Ziggler vs Chris Jericho - Jeżeli nie zostaną dodani do walki o pas WHC to z pewnością ten match się odbędzie,więc tu nie ma duży wątpliwości chętnie bym zobaczył to starcie bo panowie dali super starcie na SummerSlam, pokazali swoje ringowe akcje i to mi się bardzo podobało, według mnie to Chris obecnie bardziej zasługuje na Main Event niż The Rock, obecnie to Chris elektryzuje publikę więc bardziej miejsce musi należy w Main Evenecie jednak z jednej strony dobrze że promuje młodych to podobnie jak Kane promuje Bryan i jestem tego bardzo zadowlony, jeżeli odbędzie się ta walka to z pewnością zwycięsko z walki wyjdzie Dolph Ziggler ponowie lub Chris Jericho, Y2J nie może zabraknąć na WrestleManii 30 nie widze bez niego tej WrestleManii więc teraz na Wm 29 musi dać z siebie wszystko i pokazać że bardziej elektryzuje publike niż ten aktor o imieniu Dawyne Johnson.

Rey Mysterio vs Mark Henry - Rey grozi Henrykowi więc z pewnością ta walka może się odbyć na Wm 29 więc tu nie widzę żadnych przeszkód z pewnością starcie będzie bardzo ciekawie bo jeden to Big Monster drugi to legendarny lotnik więc ich starcie z pewnością będzie dobre, mianowicie już rozpoczęli program ze sobą parę tygodni temu na RAW, więc dziś Henry będzie domagał Title-Shoota o pas WHC aż tu Rey wyrąbie mu 619 i mamy feud, z pewnością wolałbym Sin Cara vs Rey ale to obecnie nie możliwe tak mi się wydaje co raz bardziej wydaje mi się że będzie walka Mark vs Rey, w końcu Rey napisał że jak wróci na RAW to Henry pozna jego słodką zemstę więc to musi być to.

Big Show vs Ryback - Te starcie wydaje mi się co raz bardziej realne no nie wiem, zdziwiło mi się że wędkarz dał się przypinować The Shield ale dobra myślę że rozpoczną nie długo program ani na Rybacka ani na Showa nie ma pomysłu więc śmiało mogą ze sobą zawalczyć na Wm 29 mega promocja dla Rybacka w końcu musi kiedyś wygrać pas WWE Champion w jakimś tam stylu ;D i byc dobrze wypromowanym.

Na razie widzę tylko takie walki na WrestleManii może będzie inaczej ale zapraszam do dyskusji itd.