Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Tygodnia BGZ - Głosowanie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe_default.jpg

BGZ WRESTLER TYGODNIA!

Witam, zmieniłem trochę koncepcję projektu, bo po małych przemyśleniach stwierdziłem że głosowanie będzie lepszym pomysłem :) Będę regularnie sporządzał listę najlepszych wrestlerów w tygodniu, po czym poprowadzimy głosowanie, któremu z nich tytuł "Wrestler" tygodnia BGZ przypada najbardziej. Zobacyzmy w jakim kierunku pójdzie pomysł, być może po miesiącu jeśli spotkamy się z zainteresowaniem innych troszkę bardziej to rozbudujemy.

Tydz 09.12 - 16.12

The Shield

the_shield.0_standard_352.0.jpg

Moim zdaniem debiut ringowy The Shield nie mógł wypaść lepiej! Panowie spisali się na medal, wszystko było tak jak powinno, dostaliśmy świetną walkę, pozbawioną botch'y, dużo akcji no i oczywiście w pełni wykorzystana stypulacja. Rzecz jasna Daniel Bryan i Kane, również Ryback który poradził sobie IMO dobrze , wytrzymał kondycyjnie i nie odstępował kroku mistrzom Tag Teamów, również zasłużyli na duże propsy, a manto jakie dostali pomoże się "żółtodziobom" szybko wybić. Chłopcy z Shield pokazali że wypuszczenie ich na głęboką wodę tak szybko było bardzo dobrym posunięciem i mam nadzieję że na WrestleManii zostaną wplątani w bardzo dobre story, a TLC którego byliśmy świadkami w tym tygodniu to jedynie początek bardzo owocnych karier każdego z nich. Duży plus zarówno dla Reginsa, Ambrose'a i Rollinsa.

Samuray Del Sol

samuray-del-sol--300x350.jpg

Dla tych którzy nie wiedzą, Samuray Del Sol jest wschodzącą gwiazdą federacji niezależnych i AAA. W tym roku dało się go zauważyć głównie da galach EVOLVE, gdzie miał świetną serię walk z El Generico. Oprócz tego dostąpiłgo niebywały zaszczy talki z samym Milem Mascarasem. Notowany jako jedno z największych odkryć 2012 roku, zakończył go w pięknym stylu, wygrywając dziesiąty już Jeff Peterson Memorial Cup. W pierwszej rundzie turnieju pokonał Eddie'ego Riosa, w drugiej rundzie Johnathona Greshama, w trzeciej rundzie Jona Davies'a, by w finale pokonać AR Foxa. Każda z walk była świetna i zasługuje na szczegółowy opis, jednak wstrzymam się z tym i zachęcam do obejrzenia gali kiedy już zostanie udostępniona w sieci. Wierzę że nawet fanom Main Streamu walki Del Sola przypadną do gustu, kto wie, może w przyszłości stanie się drugim Reyem Mysterio? Co by nie było Del Sol z pewnością zasłużył sobie na uwagę, wielkie brawa dla niego!

Dolph Ziggler

ZigglerTLC_display_image.jpg?1355844146

Zasłużone miejsce w rankingu. Solidna walka na TLC, dobry Main Event i przede wszystkim pokonanie Ceny i obronienie walizki sprawia że Ziggler nadal pozostaje na topie i wchodzi w nowy, 2013 rok jako Mr. Money in the Bank. Wygląda na to, że przyszły rok będzie należeć właśnie do niego, dużym osiągnięciem na koniec roku pokazał że zasługuje na Main Event i rzeczywiście zasługuje na tytuł wrestlera tygodnia.

Big Show

bigshowWHC_display_image.jpg?1351485989

Mimo wszystko chciałem dać mały spotlight Big Showowi - fakt, jego walka na TLC była być moze najgorsza spośród wsyzstkich starć na PPV feud Big Show - Sheamus, ale mimo wszystko trzymała pewien poziom i przede wszystkim Big Show obronił swój pas World Heavyweight Championa. Walkę zakończył dość fajnym akcentem - użycie gigantycznego krzesła - tego jeszcze w WWE nie mieliśmy. Poza tym wyróżnienie należy mu się za naprawdę solidną pracę na tygodniówkach, choć myślę że więkiszość z nas wciąż żyje wydarzeniami z TLC.

Kevin Steen

kevin-steen-bio.jpg

Steen wykonał świetna robotę broniąc swojego pasa ROH Heavyweight Championship. Jego Ladder War z El Generico był genialny, naprawdę panowie stworzyli świetne widowisko, które gorąco polecam obejrzeć. Walka zdecydowanie godna najważniejszej gali PPV Ring of Honor. Ponadto wygłosił promo, które uzyskało miano Promo of the Year w ROH,

ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !! :)
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Avangers

2

• Mr. Underson

2

• Yao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Trudno wybrać. Ogólnie gdyby chodziło wrestlera miesiąca to nie miałbym wątpliwości bo Octagon Jr. to ostatnio jedna z największych sensacji w Meksyku. The Shield pokazali klasę na TLC na pewno mogliby bez większej kontrowersji dostać miano "wrestlera" tygododnia(w sumie to stajnia). Jednak Samuray wygrał 10 Jeff Peterson Memorial Cup czyli jeden z najważniejszych turniejów sceny niezależnej.Co ciekawe w finale pokonał bodajże odkrycie tamtego roku(albo jeszcze poprzedniego) sceny indy czyli AR Foxa. Ta walka na bank musiała być genialna. Jednak przechodząc do rzeczy mój głos leci na Samuraya del Sol gdyż wciągu jednej nocy zdołał pokonać praktycznie najlepszych lotników sceny niezależnej. Jednak spore brawa również dla The Shield.

Ps.Fuck właśnie zauważyłem że to nie głosowanie ale nie będę pisał tego posta od nowa :D

Właśnie chyba od kolejnego tygodnia będę robił głosowanie ;d : Underson

#SmartFanZone

Wahałem się pomiędzy Shield a Ziggler'em. "Obaj" spisali się na medal. Właściwie to przez ich obecność nie było nudno w tych ważnych momentach i na dodatek wygrali swoje walki na TLC, które stały się najlepszymi pojedynkami :) Ostatecznie to głos wędruje na Dolph'a. Pokonał Cenę, wprowadza się na stałe do ME i wkrótce stanie się nowym mistrzem Wagi Ciężkiej.

Mój głos na The Shield , chłopaki pokazali najlepszą jakość na TLC 2012 dzięki im fani mogą ponownie zainteresować się WWE , wiec uważam że głos im się należy są świetni pokazali to co najlepsze , na RAW rozpierducha , na SD rozpierducha .. itd świetna stajnia nic dodać nic ująć taka prawda.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Głos na The Shield, dzięki nim WWE jest ciut ciut ciekawsze i zaliczyli świetną walkę na TLC która dodała gali świetności :)

Miano Wrestlera Tygodnia 09.12 - 16.12 - The Shield

Tydz 09.12 - 16.12

Jeff Hardy

TNA%20jeff%20hardy.jpg

Na ostatnim IMPACT'cie obronił swój pas mistrzowski w świetnej walce z Austinem Ariesem. Fakt faktem, to że dalej utrzymał się przy pasie wcale mnie nie cieszy, lecz mimo wszystko Hardy wykonał kawał dobrej roboty, tak dobrej że naprawdę możemy mieć dużą nadzieję, że będziemy świadkami tym razem bardzo dobrego title runu w wykonaniu Hardego.

Austin Aries

Austin-Aries.jpg

Może i nie wygrał walki z Hardym na Impacie, jednak to on dał z siebie najwięcej. Rozpętał prawdziwe piekło w ringu, pokazał bardzo dużo, tego brakowało w TNA. Gdy był o krok od zwycięstwa, pojawił się Roode. Interwencja Roode'a sprawia, że Aries staje się największym heelem w TNA, gdyż od tej pory ten pierwszy będzie postrzegany częściowo jako face'a, gdyż zaatakował Ariesa nie ruszając za razem Jeffa.

Ric Flair

ric-flair.jpg

No tak, wprawdzie jak wiadomo Flair nie walczył, jego samo jego pojawienie się wprowadziło dużo szumu i zamieszania. Nikt nie przewrócił świata wrestlingu do góry nogami w tym tygodniu tak jak Flair. Większość fanó jest zapewne zawiedziona tym w jaki sposób WWE zabookowało jego powrót, ponieważ mógł się odbyć w postaci ingerencji bezpośrednio w ważne zdarzenie w jednym z topowych storyline'ów, przepełniony zagadką i z pewnością spotkałby się wtedy z lepszą reakcją fanów, ale myślę że wszyscy cieszą się, że po prostu nastąpił. Mimo wszystko, segment z udziałem jego, Rybacka i Helll No był z pewnością świetny i zaowocuje kolejnym wystąpieniem Flaira w WWE. Świetna pokaz rozrywki sportowej z udziałem gościa, który z pewnością zasługuje na miano jej ojca chrzestnego. Respect!!

Dolph Ziggler

ZigglerTLC_display_image.jpg?1355844146

I po raz kolejny Zigglah! Byliśmy świadkami kolejnego postępu w The ZigglePushu, gdy na raw Ziggler zdobył moim zdaniem jeszcze więcej wiarygodności jako Main Eventer podkręcając swój feud z Johnem Ceną. Wygląda na to, że Ziggler jest juz w pełni gotów by postawić ostatni krok w drodze na szczyt i wreszcie wykorzystać swój kontrakt zdobyty w lipcu na Money in the Bank. Wystarczy jeszcze troszke podbudowy ii ... He's Here to Show the World!!

Big E. Langston

RBR385-20121222M.jpg

No tak, tez z kolei dużo się nie na walczył i nie pokazał niczego w ringu, za to z pewnością zatrząsł sceną wrestlingową i stał się najgorętszym tematem plotek w WWE. Zdecydowanie zwrócił na siebie uwagę wszystkich swoim atakiem na czołową postać WWE - Johna Cenę u boku AJ i Dolpha Zigglera. Aktualnie mamy więcej niewiadomych niż faktów jeśli chodzi o tę postać, jednak trzeba przyznać że jego debiut był huczny.

CIMA

cima070922_332m.jpg

Na ostatniej gali PPV od Dragon Gate udało mu się obronić swój pas Open the Dream Gate Title. Obrony tytułu dokonał w walce three way elimination match, przeciwko Shingo Takagiemu oraz BxB Hulk'owi. Nie tylko wygrał walkę, ale również sam wyeliminował wszystkich przeciwników w pięknym starciu. Prawdopodobnie najlepsza walka CIMY w tym roku, świetne starcie i genialne zakończenie sezonu 2012.

ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !!

Big E. Langston. Dlaczego? Wszystkie te poprzednie gale były bardziej świąteczne niż mające doprowadzić nas do ekstazy, a on w zasadzie na każdym z nich niszczył Cenę czy Miz'a. Za tym kolesiem z całej siły stoi Vincent, jest z niego zadowolony i w bardzo szybki sposób wprowadził go do towarzystwa "najlepszych". AJ i Dolph zyskali nowego pieska, a my gościa zagadkę.

Popraw te daty, bo jak dla mnie są one niezrozumiałe ;P

Oddaje głos na Big E ! chyba najwięcej pokazał w ciągu parę dni jego ataki są na prawdę ciekawę , sam zawodnik jest świetny mam nadzieje że zobaczę go w przyszłości w Main Evenecie tylko jest jeden problem ma on zeza a to jest bardzo nie przyjemne,mam nadzieje że wbije się do głównych postaci żeby nie skończył tak jak Eziekel Jackson.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg